Tamam evinde oturuyorum ama çocuklar için bir kuruş almıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilk eşinden olan kızına nafaka vermiş
senin çocuklarının ise barınma masraflarını karşılıyor
aslında kiranızı ödüyor gibi bir şey
o kıza da kira ödemiyordur nafaka veriyordur
bence dava açsanız da ev elden gidebilir belki de
140 bin üzerinde maaşı olsa bile
hem kendi gideri hem de kızının gideri derken elinde bir şey kalmıyordur

boşanmanızda anasının payı var mıydı ?

Tamam da bana ne kızıyorsun ben demedim babası dedi

Anasının değil bazılarının payı vardı anası boşanmamızı istemedi

siz d şu sebeple dedi diye gelip burada bahanesi normal bişeymiş gibi anlatıyorsunuz

siz de bu adamın bu lafı dediğini bile bile bu adamdan 2 çocuk yapmışsınız, size kızmayalım da kime kızalım?
Geri mi soksam çocukları napsam bilemedim

Sen gereksiz erkek kardeşine para yedirirken, saçma beklentilerine elinde tuz koşarak giderken çocuklarının hakkı neredeydi ?
Erkek kardeşine saçacağına çocuklarına yedirseydin.
Hala hiç bir şeyim yok diyorsun.
Tabiki olmaz.
Sen bir kere kendi çocuklarını düşünmüyorsun ki, eski kocan da düşünsün.
Tencere kapak misali.
Birisi maaşını ailesine sıvar, digeri de farklı farklı şeylere.
Sana ne denilirse denilsin
Nato mermer, nato kafa.
Ver ALLAH aşkına mahkemeye de seni evden çıkarsın, sürün kiralarda o zaman aklın başına gelir belki
Hala nafaka diyor.
Bugün bir eve çıksan en kötü 30 bin zaten.

Bakamayacağın çocuğu yapmasaydın

Sen akıllanmazsın git mahkemeye ver ev de gitsin

Tamma çıkarsın çocuklarına haksızlık etmiş olur
Evle ilgili çok kurcamalayın bence. Şimdi satar parasını yer. En azından ileride çocuklarına bırakmak zorunda kalacak.
Bu kadar bağını koparmak isteyen adama en güzeli blöf yapmaktır. Ben geçinemiyorum al çocukları sen bak derseniz koştur koştur para sayarlar genelde.

Çocuklara bile kalmasın diye kardeşinin üzerine yapmış evi.

1 buçuk yıl evli kaldık o arada ev taksidi ödüyordu.ama ben boşanırken gururdan hbir şey istemedim.yapay zeka diyor ki hakim evden çıkarmaz çocukların üstün yararını gözetir diyor

Eeee isteseydin Bedevi, salakligina doymazsin boyle dimdizlak kalirsin ancak. Senin derdin gurur falan degil, gurulu ayaklariyla adama yaranmakti ama yemedi adam seni cop gibi atti. Adam ilk karisini da cop gibi atmisti ama sen dinlemeyip zorla bu adama yamanip bir de cocuk yaptin. Su tabloda sedece cocuklara aciyorum

Misss sen evlendin mi kız

Ara sayfaları okumadım. 1,5 yillik evlilikte biri 7 yasinda biri 2 yasinda iki cocugu nasil yaptığını sonunda acikladi mi?
Boşandıktan sonra da ilişkileri devam etmiş gibi anladım ben yazılanlardan ama hayır bir açıklık gelmedi o konuya.
Sanırım aşık olup öyle evlenmek için görüşmeye devam ettiler. Yani o kadar saçma ki her şey ben de hiçbir şey anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`