- Emoji Skoru
- 32.220
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi zeynepnalbantgul
-
Tamam da bana ne kızıyorsun ben demedim babası dediay ama yeter ya
siz deli filan mısınız? yoksa deli numarası mı yapıyorsunuz anlamadım hakikaten
hangi normal insan evladı serum için kanül takılmış da ay nasıl büyük acıııı nası büyük dram keşke yavrum kuzum ölseymiş der.
bebekler ne acılar, kanser ağrıları çekiyor, kolu bacağı kesiliyor da yine kimse ölümü çocuğa konduramıyor,
el alemin çocuklarına küçücük bedenlere öleydi diyemiyor....demez yani insan, yakıştıramaz bile.
sanki 90 yaşındaki bilinçsiz felçli komşudan tanıdıktan bahsediyor- o bile büyük bir laf yani ama tamam allah süründürmesin yaşayacağını yaşamış gibi bişey olabilir, hadi neyse derim...
Anasının değil bazılarının payı vardı anası boşanmamızı istemediilk eşinden olan kızına nafaka vermiş
senin çocuklarının ise barınma masraflarını karşılıyor
aslında kiranızı ödüyor gibi bir şey
o kıza da kira ödemiyordur nafaka veriyordur
bence dava açsanız da ev elden gidebilir belki de
140 bin üzerinde maaşı olsa bile
hem kendi gideri hem de kızının gideri derken elinde bir şey kalmıyordur
boşanmanızda anasının payı var mıydı ?
siz d şu sebeple dedi diye gelip burada bahanesi normal bişeymiş gibi anlatıyorsunuzTamam da bana ne kızıyorsun ben demedim babası dedi
Geri mi soksam çocukları napsam bilemedimsiz d şu sebeple dedi diye gelip burada bahanesi normal bişeymiş gibi anlatıyorsunuz
siz de bu adamın bu lafı dediğini bile bile bu adamdan 2 çocuk yapmışsınız, size kızmayalım da kime kızalım?
Bakamayacağın çocuğu yapmasaydınSağ olun hanımlar güzel yorumlar yaptınız ama 2 çocuk büyüyecek kurslara gidecek kıyafet yemek vs......benim gelecek için birikimim yok bne tüm paramı çocuklara harcayacağım 10 yıl sonra onun daha da değerlenmiş bir evi olacak benim ise hiçbişeyim olmayacak....
devletin yurdu filan var, verebilirsiniz.Geri mi soksam çocukları napsam bilemedim
Evle ilgili çok kurcamalayın bence. Şimdi satar parasını yer. En azından ileride çocuklarına bırakmak zorunda kalacak.Tamma çıkarsın çocuklarına haksızlık etmiş olur
Babaya versin velayeti. Üstüne de nafaka versin madem. Evden de çıksın, kira versin. Belki para biriktirebilir o zaman.devletin yurdu filan var, verebilirsiniz.
Çocuklara bile kalmasın diye kardeşinin üzerine yapmış evi.Evle ilgili çok kurcamalayın bence. Şimdi satar parasını yer. En azından ileride çocuklarına bırakmak zorunda kalacak.
Bu kadar bağını koparmak isteyen adama en güzeli blöf yapmaktır. Ben geçinemiyorum al çocukları sen bak derseniz koştur koştur para sayarlar genelde.
1 buçuk yıl evli kaldık o arada ev taksidi ödüyordu.ama ben boşanırken gururdan hbir şey istemedim.yapay zeka diyor ki hakim evden çıkarmaz çocukların üstün yararını gözetir diyor
Ben olsam chatgpt ye bu konuda cok guvenmezdim. Bir avukata danisin benceİşte hakim çocukların üstüb yararını gözetir evden çıkarmaz ama evi de destek kabul ederek ona göre nafaka verir diyor
Misss sen evlendin mi kızEeee isteseydin Bedevi, salakligina doymazsin boyle dimdizlak kalirsin ancak. Senin derdin gurur falan degil, gurulu ayaklariyla adama yaranmakti ama yemedi adam seni cop gibi atti. Adam ilk karisini da cop gibi atmisti ama sen dinlemeyip zorla bu adama yamanip bir de cocuk yaptin. Su tabloda sedece cocuklara aciyorum
Yapay zeka dile gelse çüş derO şöyleydi kızı hastaymış serum takmışlar acı çekeceğine keşke ölse demiş
15 yıl da iki cocuk mu yaptınız1 buçuk yıl evli kaldık o arada ev taksidi ödüyordu.ama ben boşanırken gururdan hbir şey istemedim.yapay zeka diyor ki hakim evden çıkarmaz çocukların üstün yararını gözetir diyor
Boşandıktan sonra da ilişkileri devam etmiş gibi anladım ben yazılanlardan ama hayır bir açıklık gelmedi o konuya.Ara sayfaları okumadım. 1,5 yillik evlilikte biri 7 yasinda biri 2 yasinda iki cocugu nasil yaptığını sonunda acikladi mi?