- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.101
Canım inşallah güzel geçer sağlıkla gelsin meleğinAcılma olmadı kızlar sezaryana alcaklar yarım saate
Ben de hiç sanci falan olmadı resmen dogmicam diye inat etmistiCanım ara ara sancım oluyor ancak devam etmiyor senin de mi öyleydi
Kızlar nstye sırt üstü mü giriyorsunuz yoksa yan mı ben sırtüstü olunca kalp atışı yükseliyor acaba yanmi yaptirsamartık
Canım bu doğum öncesi açılma için yapılan hareketler vs var onları denedin mi .merdiven çıkmak, eğilip kalkmak ,yürüyüş yapmak, masaj vs.belki ise yarar sen de.bu gebelik sitelerinde yazılıyor hep ordan gördüm. Sonra hurma yiyenler var doğum için..işe yarar mı bilmem ki..
Canım 34. Haftadan beri günde 5-6 adet hurma yiyorum merdiven in çık yürüyüş ve günde 2 kere sıcağa yakın duş hiç biri sanırım işe yaramadı
Canim cok sevindim emzirmene. Benim sun sezeryan sonrasi sütüm gelmedi daha bebis memeyi alio ama 5 çekişten sonra falan bırakıyor alıştırma yapiyorum sıktığımda beyaz birşeyler gelio ama çocuk onu kendi çıkaramaz mümkün değil . Artık bekleyeceğim gelsin diyeTeyzeleri bizde ilk kontrolumuzu olduk herseyi guzel cikti kizimin cok sukur sariligi 12 dereceymis normal dedi 17 ve ustu beyne etkide bulundugu için isik veriyoruz dedi daha yukselmez 2-3 saate emzir dedi cok sukur bunlarida atlattik
Henüz sorun var mı yok mu o bile belli değil canım. Doktorun tek dediği 10 güne kadar bebeğin doğum kilosuna dönmesi gerekiyor ama biz çok az kilo almışız. Çok sık ve uzun emziriyorum halbuki. Günde 4-5 kez az az kakasini yapıyor genelde emzirirken yapıyor. Tahlilleri çıktı ama yarın gorusebilicez doktoru ileCnm sorun ne ? Eminim doktorlar gerekeni yapıyorlardır. Alerjisi olabilir yeni doganlarda olabiliyor onu tespit ederler çok önemli degil herşeyin çözümü var üzme kendini güçlü dur ltf
Canım maşallah ne pozitif yazmışsın içim açıldı:) allah analı babalı büyütsün sağlıkla inş. Sonradan baş ağrısı falan oldu mu sende? Bir de ne zaman hissetmeye başladın bacaklarını fln?Kızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak..sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))
Canım maşallah ne pozitif yazmışsın içim açıldı:) allah analı babalı büyütsün sağlıkla inş. Sonradan baş ağrısı falan oldu mu sende? Bir de ne zaman hissetmeye başladın bacaklarını fln?
Ciktin mi canim sezaryenden iyi misiniz?Acılma olmadı kızlar sezaryana alcaklar yarım saate
Canim insallah iyi sonuclar alirsiniz sikma canini hic bence ciddi bisey yoktur.Bebeğim 80 gram alabilmiş. Birsürü tahlil istediler. Kan idrar büyük tuvalet. Akşam üstü çıkacak sonuçlar çok korkuyorum çok üzgünüm
Iyi olmaniza cok sevindim canim masallah size :)Kızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak..sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))
Ben sirt ustu yatiyorum canim, istersen yan da yatabilirsin diyolar heralde degismiyo sonuç pozisyona göre.Kızlar nstye sırt üstü mü giriyorsunuz yoksa yan mı ben sırtüstü olunca kalp atışı yükseliyor acaba yanmi yaptirsamartık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?