- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.141
Seni anlıyorum canım. Bugün 25. Günüm. Ardaşık 2 saatten uzun uyumadım daha hiç. Şuan yine bir bez mama gaz rutinindeyiz. İnşallah bunları yaparken uykusu açılmaz diye dua ediyorum. Kilo almaya başladıysa sarılığı düşer artık demişti doktor bize. Gerçekten de 16.8 den geri döndük. Hiç sıkıntı yapma. Artık düşer Allah ın izniyle. İlk 15 gün ben de senin gibiydim. Herşeye ağlıyordum. Bu çocuk beni sevmiyor diye bile ağlamışlığım var.Napiyonuz kizlar.ben uykusuz gecelerdeyim annem derdi geri sokmak isticen karnina diyede inanmazdim.gece uykusuzlugu mahvediyo insani.bide sarilik oldu oglum 14 cikti 17 de yatiriliyomus.dun 13.5 cikti persembe gitcez yine insallah dusuyodur.bu analik zor zanaatmis bide beni lohusalikta basti habire agliyom.allah yardmcmz olsun guc kuvvet versin hepimizee
Hadi ya insallah bizimkide dusuyodur.bende nasil buyucek diye agliyom,uykusuzluga nekadar daha dayanabilcem diye agiyom.3280 di 3360 olmus 6 gunde iste canim iyi heralde dimiSeni anlıyorum canım. Bugün 25. Günüm. Ardaşık 2 saatten uzun uyumadım daha hiç. Şuan yine bir bez mama gaz rutinindeyiz. İnşallah bunları yaparken uykusu açılmaz diye dua ediyorum. Kilo almaya başladıysa sarılığı düşer artık demişti doktor bize. Gerçekten de 16.8 den geri döndük. Hiç sıkıntı yapma. Artık düşer Allah ın izniyle. İlk 15 gün ben de senin gibiydim. Herşeye ağlıyordum. Bu çocuk beni sevmiyor diye bile ağlamışlığım var.Şimdi azaldı ama daha mantıklı şeylete ağlıyorum
Allah yardımcımız olsun.
Insallah canim.kilosuda 3280di 3360 olmus 6 gunde iyi heralde.benim ilk sutum gelmemisti cocuk ac kalinca oluyomus sarilik simdi geliyo sukur.bide kan uyusmazligida var ondanda oluyomusCanim düşüşe başlamiş insallah bundan sonra daha da düser kilo almaya başladimi peki?
Annelik cok zor ama bir o kadar da guzel. Gun gectikce birbirinize alistikca zorluklar gozune gozukmiyecek. Bebegin gunduz uyudugunda sende uyumaya calis. Vucudunu dinlendir.
sweetwitch01 canım ya özür dileyerek tekrar alabilirmiyim bilgileri? Ekran görüntüsü almıştım bulamadım seninkini. Kusuruma bakma çok koşturmacam var bugünlerde
Kızlar bugün çınar ı doktora götürdük. Bu doktorumuz yeni. Diğerlerinden memnun kalmamıştık. Özellikle bana daha sütün gelmez diyenden.
Genel durumu çok iyiymiş. Ağlamaları ve gece uykusuzlukları erken doğmasından sindirim sisteminin gelişmemeisinden kaynaklıymış. O konuda şuan yapacak birşey yok dedi. Yani ağıtlı ve uykusuz gecelere devam3270 gr olmuş kuzum :) çok iyi bakmışsın prematüre bir bebek için genel durumu çok iyi dedi.
Süt için de bir tane damla verdi. Galactago diye. Bir de metpamid diye bir ilaç verdi. Bu aslında mide bulantısı ilacıymış ama yan etkisi süt yapıyormuş.Bugün içmeye başladım. İnşallah işe yarar bakalım :)
Iyi olmaniza cok sevindim canim masallah size :)
Kızlar adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı ile uyandım su yada nişan gelmedi bu da Doğum belirtisi mi yoksa normal mi? Bir an panik oldum. 37+4 teyim
Kasılma yok ki sürekli belde ve kasıklarda ağrı var odamı öyle oluyor.Sıklığı takip et yalancı sancı da olabilir gerçekte.. 10 dk 5 dk aralıkla olursa ara hemen doktoru
Kasılma yok ki sürekli belde ve kasıklarda ağrı var odamı öyle oluyor.
Allah yar ve yardımcın olsun Allah küvet versin Ben ne yapcam eşim ise gidiyor iki oğlan kazık kadar :) hayvanlar var onlar hayırlısıyla kucagimiza bı alaydik sağ salim burdakilerNapiyonuz kizlar.ben uykusuz gecelerdeyim annem derdi geri sokmak isticen karnina diyede inanmazdim.gece uykusuzlugu mahvediyo insani.bide sarilik oldu oglum 14 cikti 17 de yatiriliyomus.dun 13.5 cikti persembe gitcez yine insallah dusuyodur.bu analik zor zanaatmis bide beni lohusalikta basti habire agliyom.allah yardmcmz olsun guc kuvvet versin hepimizee
Soluma yattım takip edeyim cnm ona göre ararım.Canım pozisyon değiştirdiğinde geçmiyorsa eğer ara doktoru bi nst ye bağlasın seni..
Canım benimde dün aynıydı sonradan geçti seninde geçebilir belkiKızlar adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı ile uyandım su yada nişan gelmedi bu da Doğum belirtisi mi yoksa normal mi? Bir an panik oldum. 37+4 teyim
İyi tabi canım. 4. Gün kontrolde 5gr almışsa bizim için yeterli demişti. Biz 20 gr vermiştik. Ona rağmen toparladık. On gğnde değil 14 günde geçtik doğum kilosunu. Hiç de bir şey olmadı. Böyle şeylerle resmen sütümğzü kesiyor bu doktorlar. Hiç takılma canım. Maşallah bebişine kilo almış daha da alıcak inşallah annesi. Sarılık da kilo aldıkça düşermiş. Sen sütünü düşün boşver gerisiniHadi ya insallah bizimkide dusuyodur.bende nasil buyucek diye agliyom,uykusuzluga nekadar daha dayanabilcem diye agiyom.3280 di 3360 olmus 6 gunde iste canim iyi heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?