temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Seni anlıyorum canım. Bugün 25. Günüm. Ardaşık 2 saatten uzun uyumadım daha hiç. Şuan yine bir bez mama gaz rutinindeyiz. İnşallah bunları yaparken uykusu açılmaz diye dua ediyorum. Kilo almaya başladıysa sarılığı düşer artık demişti doktor bize. Gerçekten de 16.8 den geri döndük. Hiç sıkıntı yapma. Artık düşer Allah ın izniyle. İlk 15 gün ben de senin gibiydim. Herşeye ağlıyordum. Bu çocuk beni sevmiyor diye bile ağlamışlığım var. Şimdi azaldı ama daha mantıklı şeylete ağlıyorum
Allah yardımcımız olsun.

Kızlar sizi anlıyorum. Bu sıcaklarda hamilelk çok zor. Üstelik ben sadece 33 e kadar yaşadım. Eminim son haftalarda daha büyüdüğü için daha zordur. Ama lütfen 37-38 haftalarda doğurmaya çalışmayın. Bırakın bir gün bir gündür. Dün doktor erken doğan bebekleriçin o kadar çok şey saydı ki o kadar çok şükrettim bizde hiçbiri yok çok şükür şimdilik. Ama ilerde olmayacağının garantisi yok. Bırakın bebekleriniz büyüsün. Hem inanın çok da zor olsa o kadar çok özleyeceksiniz ki karnınızda kımıldamasını orda olmasını. Ben sırf bu yzden ikinci çocuğu isteyebilirim. Bırakın bebekleriniz kendi gelmek isteyene kadar dursun orda. Güzelce büyüsünler. Hazır olan durmuyor zaten. Demekki daha size ihtiyacı var. Burakmayın onları öpüyorum hepinizi

Bugun bizim de kontrolumuz var bakalim tam 37.ye girdik, melek hanim dönmüş mü dönmemiş mi göreceğiz birde çatı muayenem var, ilk başlarda kontrollere 4 hafta da bir derken ben beş haftada bir giderdim bu kadar merak etmezdim şimdi boyu nasıl kilosu nasıl döndü mü etti mi diye meraktan gün sayıyorum resmen :)) saat iki olsa da görsem kuzucuğumuu

Hadi ya insallah bizimkide dusuyodur.bende nasil buyucek diye agliyom,uykusuzluga nekadar daha dayanabilcem diye agiyom.3280 di 3360 olmus 6 gunde iste canim iyi heralde dimi

Insallah canim.kilosuda 3280di 3360 olmus 6 gunde iyi heralde.benim ilk sutum gelmemisti cocuk ac kalinca oluyomus sarilik simdi geliyo sukur.bide kan uyusmazligida var ondanda oluyomus

kızlar uyusuzluk şimdiden başladı hiç dinlendiğimi hissetmiyorum doğumdan sonra ne olacak benim halim bilmiyorum. yürüyen ölü gibi ortalıkta geziniyorum

sweetwitch01 canım ya özür dileyerek tekrar alabilirmiyim bilgileri? Ekran görüntüsü almıştım bulamadım seninkini. Kusuruma bakma çok koşturmacam var bugünlerde

Sorun değil canım zaten parça parça yazılmıştı:)
Kumsal Damla
10.07.2017 12.30
38+2 :))

Yaaa maşallah kuzuna :)) annem bile dedi o ne biçim doktor diye. İyi ki değiştirmiştirsin canım. Sütünde olur güzel güzel emer kuzucuk:) ağıtlı geceler de biter annesi :) bizdr başladık o gecelere:)

Kızlar adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı ile uyandım su yada nişan gelmedi bu da Doğum belirtisi mi yoksa normal mi? Bir an panik oldum. 37+4 teyim

Kızlar adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı ile uyandım su yada nişan gelmedi bu da Doğum belirtisi mi yoksa normal mi? Bir an panik oldum. 37+4 teyim

Sıklığı takip et yalancı sancı da olabilir gerçekte.. 10 dk 5 dk aralıkla olursa ara hemen doktoru

Allah yar ve yardımcın olsun Allah küvet versin Ben ne yapcam eşim ise gidiyor iki oğlan kazık kadar :) hayvanlar var onlar hayırlısıyla kucagimiza bı alaydik sağ salim burdakiler

selam kızlar, 39+2'deyim ama benim oğluşum provalara yukarılarda devam ediyor. yalancı kasılmalarımız var ama henüz kanala inmedik, merakla bekleyiş devam ediyor. şunu söyleyeyim kızlar, bu zamana kadar günler hep yavaş geçti ama inanın son günler çok daha yavaş hatta geçmek bilmiyor :)

Hadi ya insallah bizimkide dusuyodur.bende nasil buyucek diye agliyom,uykusuzluga nekadar daha dayanabilcem diye agiyom.3280 di 3360 olmus 6 gunde iste canim iyi heralde dimi
İyi tabi canım. 4. Gün kontrolde 5gr almışsa bizim için yeterli demişti. Biz 20 gr vermiştik. Ona rağmen toparladık. On gğnde değil 14 günde geçtik doğum kilosunu. Hiç de bir şey olmadı. Böyle şeylerle resmen sütümğzü kesiyor bu doktorlar. Hiç takılma canım. Maşallah bebişine kilo almış daha da alıcak inşallah annesi. Sarılık da kilo aldıkça düşermiş. Sen sütünü düşün boşver gerisini

Kızlaaar bu ilaç alerjim yüzünden 2 antibiyotik iğne verdi doktor.. biri bildiğin canıma okuyor.. onun verdiği ağrıya acıya dikişlerimi unutuyorum resmen acısından bağırıyorum . Korkarım Sezaryen değil de iğneden korkacağım bu gidişle günde 3 iğne ikis bu canıma okuyan biri de yakıyor. Şükrediyorum ağrı kesicim en azından iğne değilll yazık bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…