- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.181
Kızlar sezeryan ağrılarınız ne durumda ne kadar zamanda geçti ağrılar ? Benim 2 gün oldu sezeryan olalı wc öksürme ayağa kalkma zorluyor beni. Sirtim ağrıyor omuzlarım falan . Banyo bugün icinyapabilirsin demişti ama ben yarın yapıcam bugün hala uzun süre kalkacak halim yok. Minoset kesmio ağrıları az kalio iyileşme surecinde
Ay canim cok gecmis olsun neyse ki bebis sana motive oluyordur agrini unutuyosundur onunla ilgilenirken :)
Cok guzel yazmissin canim haklisin bazen hic dogmasa keske icimde kalsa hep diyorum hareketlerini cok ozlicem. Ama karnim buyudukce hareketlerim daha da kisitli oldu bebege bi zarar vericem diye korkuyorum. Disarda yururken insanlar karnima çarpmasın diye elim surekli karnimda :)Kızlar sizi anlıyorum. Bu sıcaklarda hamilelk çok zor. Üstelik ben sadece 33 e kadar yaşadım. Eminim son haftalarda daha büyüdüğü için daha zordur. Ama lütfen 37-38 haftalarda doğurmaya çalışmayın. Bırakın bir gün bir gündür. Dün doktor erken doğan bebekleriçin o kadar çok şey saydı ki o kadar çok şükrettim bizde hiçbiri yok çok şükür şimdilik. Ama ilerde olmayacağının garantisi yok. Bırakın bebekleriniz büyüsün. Hem inanın çok da zor olsa o kadar çok özleyeceksiniz ki karnınızda kımıldamasını orda olmasını. Ben sırf bu yzden ikinci çocuğu isteyebilirim. Bırakın bebekleriniz kendi gelmek isteyene kadar dursun orda. Güzelce büyüsünler. Hazır olan durmuyor zaten. Demekki daha size ihtiyacı var. Burakmayın onlarıöpüyorum hepinizi
Bende öyleyim cnm soluma yattım biraz hafifledi ama tam geçmedi sonra parol içtim şimdi biraz daha iyiyim ama rahat değilim ayakta durunca batma falan oluyor adım atmama engel oluyor şimdi yatıyorum 17 sinde sezeryan olucam dayan oğlum 1 gün 1 gündür diyorum hakkımızda hayırlısı inşallah.. sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah..Bugün ben de öyle uyandım canım..tuvalet hissiyle wc ye gittim sancim varken.sancidanmis bu his.hafif sarı bir akıntı geldi bir an korkudan başım döndü. Ama çok şükür devamı gelmedi..
Ben de şu an kendimi dinliyorum..bilmiyorum ki bizim için erken daha..İnşallah bir aksilik olmaz ..
Canım benim de idrarda yanmalarım çoktu. Hatta ilk 5gün falan ağlayacak gibi oluyordum. Dura dura ancak yapabiliyordum. Doktor sondadan dedi. Sonra bir hafta içinde azalarak geçti. Bian önce geçer inşallah senin de.Kizlar bugun sezeryanden sonraki 6.gunum. iki gunden beri sirtimda agrilar var ve kendimi hasta gibi hissediyorum dunde atesim vardi . Birde idrar yaparken yanmam var . Doktor kontrolune yarin gidecegim.sezeryan dogum yapanlara soruyorum benim gibi yasayan varmi. Spinal.olmustum onun etkisi olabilirmi.idrarda yanmada acaba sonda takilmisti onun etkisi midir ki ?
Canım bursa acıbademde doğum yaptı arkadaşım erken doğum sezeryan olmasına rağmen aşdılar eşini içeri. Bence almaları gerek. Sezaryende almayan ilk dugdum. Bende almayacaklardı ama prematüre diye.Gecmis olsun canim benim bi bilgim yok maalesef :/
Ben sana bir sey soracaktim, esin sezaryende yanina girebildi mi? Ben doktorumla konustum da normal dogumda aliyorum ama sezaryende alinmiyo izin vermiyolar dedi. Ben de tam tersi olur diye dusunuyodum şaşırdım.
Haklısın canım. İnsan yaşadıkça anlıyor. Allah kimseye yaşatmasın bu zorlukları korkuları.
Ahh kuzummm ne güzel yazmışsın..Benim oğlumda 38+5 de geldi suyum geldi sezeryan günüme 2 gün kala.Ohhh dedik kendi isteği ile hazır olduğunda geldi.Tek dezavantajı başka doktora geldi ilk doğum biraz sıkıntılı geçti doktor ile birbirimizi tanımadığımız için. Şimdi erken doğum riski olmasına rağmen binlerce şükürler olsun Rabbime yarın 38 dün eşime diyorum beklesemiydik acaba biraz daha ağrılarım çok gece hele nefesimi kesiyor ayaklarım ellerim bildiğin davul. Ama yine de acaba diyorum keşke sabah karşı suyum gelse normal doğum gibi başlasa diyorum anne olmak böyle bir şey. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah..
İki günde bunlar çok normal canım. Ben dört beş gün sonra daha rahat hareket edebilmeye başladım. 15 gün sonra da tamamen geçti. Yorulsam da ağrımamaya başladı. Mümkün olduğunca hareket et. Bence duş alsan bugün iyi olur. Ben de ayakta duramıyordum çok. Ben oturdum eşim yıkadı beni. Zaten eğilmek falan mümkün değil. Eşin yardımcı olsun yıkan bence. Çünkü süt için çok faydalı duş ve üstüne uyku.Kızlar sezeryan ağrılarınız ne durumda ne kadar zamanda geçti ağrılar ? Benim 2 gün oldu sezeryan olalı wc öksürme ayağa kalkma zorluyor beni. Sirtim ağrıyor omuzlarım falan . Banyo bugün icinyapabilirsin demişti ama ben yarın yapıcam bugün hala uzun süre kalkacak halim yok. Minoset kesmio ağrıları az kalio iyileşme surecinde
Boşver sen onları canım desinler istediğini. Bak akıllı oğlun nasıl bekliyor zamanını :) maşallah ona. Bizimki gibi acele etmedi :)Cok guzel yazmissin canim haklisin bazen hic dogmasa keske icimde kalsa hep diyorum hareketlerini cok ozlicem. Ama karnim buyudukce hareketlerim daha da kisitli oldu bebege bi zarar vericem diye korkuyorum. Disarda yururken insanlar karnima çarpmasın diye elim surekli karnimda :)
Bi de erken dogum riskimi bilenler sanki gunum gecmis de dogurmamisim gibi hala dogurmadin mi diyip duruyolar. Kv bile ay insallah bugun dogar artik diyo her gun, halbuki 38 i yeni doldurduk. Ben kendimi 40 a hazirladim artik ne zaman olursa keyfi bilir iyice gelissin buyusun minnak oglum :)
Doğum yapan arkadaslar bı sorum olucak tabı oncelıklı olan sızın ve bebegın saglıklı olması ama merakımdan soruyorum dpgumdan sonra kac kılo gıttı sizden ? Benım kılom yayıldı bacaklar şişti kollar eller ayaklar büyüdüben boyle kalcam dıye korkmaya basladım bildiğiniz iri oldum yahu ne durumda kılolarınız ?
Evet gulmekte zor ağrı yapıyor. Bana kanama içinde ilaç verdi rahim toparlayici bir hap günde 3 defa gerçekten de kanama düzenledi.Var ağrım canım ama ilaç içiyorum 2 de antibiyotik iğnem var. öksürmekten bende korkuyorum yalan yok :) ağrıdan çok benim bant alerji yaptı yanıyor kızarıklık var. Doktor yarın duş al çıkar batikon sür dedi. Bir şekilde kalkıyoruz ayağa napalım:) hiç ağrım yok değil yoksa ama katlanıyorum dayanıyorum:) iğneler ishal yapıyor o sıkıntım var ki doktor reflor verdi ama yine de sıkıntı oluyor. Su içiyorum idrara çıkabiliyorum kanamam azaldı tek anlamadığım o. Oğlumda çok yoğundu bu kez değil içimi güzel temizledi sanırım. Oğlumda parça da düşürmüştüm ben hatta. Senin çok mu ağrın var canım? Gülmekte zor geliyor ayrıca
Canım benim eve geldiğimde yani üçüncü gün 6 kilo gitmişti ama bacaklar aynen duruyor. Onlar için spor şart galiba. Benim de bacaklar kilolu gibi oldu kalın kalın duruyorDoğum yapan arkadaslar bı sorum olucak tabı oncelıklı olan sızın ve bebegın saglıklı olması ama merakımdan soruyorum dpgumdan sonra kac kılo gıttı sizden ? Benım kılom yayıldı bacaklar şişti kollar eller ayaklar büyüdüben boyle kalcam dıye korkmaya basladım bildiğiniz iri oldum yahu ne durumda kılolarınız ?
Kaç kilon fazlan kaldı gebelik öncesi durumuna gelmeye canımCanım benim eve geldiğimde yani üçüncü gün 6 kilo gitmişti ama bacaklar aynen duruyor. Onlar için spor şart galiba. Benim de bacaklar kilolu gibi oldu kalın kalın duruyoroğlum biraz toparlansın yürüyüşe çıkıcaz onunla hergün
Ay cnm kıyamam ya Allah yardımcın olsun tez zaman da acıların ağrıların dinsin inşallahAy bana banyo yokbana parol verdi. Popom çok acıyor iğnelerden.. daha 10 iğne var hem de. Aslında duş alsam kendime geleceğim ama alamıyorum sinir oluyorum.. yarın artık. Öksürmek gülmek can yakıyor haklısın. Elimden geldiğince gülmeyip öksürmüyorum napim
Evet gulmekte zor ağrı yapıyor. Bana kanama içinde ilaç verdi rahim toparlayici bir hap günde 3 defa gerçekten de kanama düzenledi.
Ay cnm kıyamam ya Allah yardımcın olsun tez zaman da acıların ağrıların dinsin inşallahRabbim hepimizin acılarını dindirsin.
Kizlar yazamadim.. Enson dedigimde dogum başlamıştı.. Ogun 12den sabah 8e kadar sancı cektim. Ama alttan muayene ettiremedim. Her alttan muayene edecekleri zaman çatıda oldugu gibi bağır cagir kendime engel olamadim. Sabah sanclarm son raddeye geldiğinde sezeryana karar verdim.. Cunku açılma varmi yokmu kontrol ettiremedim.. Uzun sure vajinusmus tedavsi goren biriydim.. Ama buna ragmen normali okuduğum kitaplardan bebege daha faydalı olcak düşüncesiyle cok istiyordum ve sezeryana dair hic bir bilgi edinmemistim.. Karambole sezeryana girince doktor biseyler sordu tibben dilini bilmioum sezeryana okadar yabancıydı m.. Anldigm sey sadece alttanmi yoksa komple aneztesimi sorusuydu.. Ilk basta uyanik kalmak istedim.. Sonra psikolojim sanirim sancilardan bozuldu oan alt tarafimdaki kesilme islemlerini düşündükçe bagirmaya basladim.. Sonrasini hatirlamiyorum komple bayiltmislar beni.. Agri esigim cpk dusuk.. Bide 8 saat sanci cekmemde korkularımi cok tetikledi.. Neyseki sonuc bebegim saglikli cok sukur bi sikinti yok. Bense hala cok agri cekiyorum.. Iki gub oldu ama hala agri kesivilerle ayaktayim.. Hastane cikis yapmadi bu sebepten..
Canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun bak atlatmissin zor kısmı bebeğin seninle artık kendini iyileştirme zamanıKizlar yazamadim.. Enson dedigimde dogum başlamıştı.. Ogun 12den sabah 8e kadar sancı cektim. Ama alttan muayene ettiremedim. Her alttan muayene edecekleri zaman çatıda oldugu gibi bağır cagir kendime engel olamadim. Sabah sanclarm son raddeye geldiğinde sezeryana karar verdim.. Cunku açılma varmi yokmu kontrol ettiremedim.. Uzun sure vajinusmus tedavsi goren biriydim.. Ama buna ragmen normali okuduğum kitaplardan bebege daha faydalı olcak düşüncesiyle cok istiyordum ve sezeryana dair hic bir bilgi edinmemistim.. Karambole sezeryana girince doktor biseyler sordu tibben dilini bilmioum sezeryana okadar yabancıydı m.. Anldigm sey sadece alttanmi yoksa komple aneztesimi sorusuydu.. Ilk basta uyanik kalmak istedim.. Sonra psikolojim sanirim sancilardan bozuldu oan alt tarafimdaki kesilme islemlerini düşündükçe bagirmaya basladim.. Sonrasini hatirlamiyorum komple bayiltmislar beni.. Agri esigim cpk dusuk.. Bide 8 saat sanci cekmemde korkularımi cok tetikledi.. Neyseki sonuc bebegim saglikli cok sukur bi sikinti yok. Bense hala cok agri cekiyorum.. Iki gub oldu ama hala agri kesivilerle ayaktayim.. Hastane cikis yapmadi bu sebepten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?