temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay bana banyo yok bana parol verdi. Popom çok acıyor iğnelerden.. daha 10 iğne var hem de. Aslında duş alsam kendime geleceğim ama alamıyorum sinir oluyorum.. yarın artık. Öksürmek gülmek can yakıyor haklısın. Elimden geldiğince gülmeyip öksürmüyorum napim

Cok guzel yazmissin canim haklisin bazen hic dogmasa keske icimde kalsa hep diyorum hareketlerini cok ozlicem. Ama karnim buyudukce hareketlerim daha da kisitli oldu bebege bi zarar vericem diye korkuyorum. Disarda yururken insanlar karnima çarpmasın diye elim surekli karnimda :)
Bi de erken dogum riskimi bilenler sanki gunum gecmis de dogurmamisim gibi hala dogurmadin mi diyip duruyolar. Kv bile ay insallah bugun dogar artik diyo her gun, halbuki 38 i yeni doldurduk. Ben kendimi 40 a hazirladim artik ne zaman olursa keyfi bilir iyice gelissin buyusun minnak oglum :)

Bende öyleyim cnm soluma yattım biraz hafifledi ama tam geçmedi sonra parol içtim şimdi biraz daha iyiyim ama rahat değilim ayakta durunca batma falan oluyor adım atmama engel oluyor şimdi yatıyorum 17 sinde sezeryan olucam dayan oğlum 1 gün 1 gündür diyorum hakkımızda hayırlısı inşallah.. sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah..

Kizlar merhaba ay herkes dogum yapmis hepınızın gözü aydın saglıkla büyüsün bebişler.cok az sayi da kaldık sanırım dogumu bekleyenler olarak.bnde hiç sancı yok sadece sabahları kalktıgımda kasık agrısı oluyor sadece.onun dısında gezınıyorum sprun yasamıyorum cok şükür.ellerim değil ama ayaklarımda çok şişlik var iki numara buyuk terlık aldım onun dısında sandaletlerim olmuyor artık kılo alımım da durdu sanırım 14-15 kılo arası gıdıp gelıyorum surekli.sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır

Canım benim de idrarda yanmalarım çoktu. Hatta ilk 5gün falan ağlayacak gibi oluyordum. Dura dura ancak yapabiliyordum. Doktor sondadan dedi. Sonra bir hafta içinde azalarak geçti. Bian önce geçer inşallah senin de.

Canım bursa acıbademde doğum yaptı arkadaşım erken doğum sezeryan olmasına rağmen aşdılar eşini içeri. Bence almaları gerek. Sezaryende almayan ilk dugdum. Bende almayacaklardı ama prematüre diye.

Haklısın canım. İnsan yaşadıkça anlıyor. Allah kimseye yaşatmasın bu zorlukları korkuları.
Senin de gün geldi ha çok şükür :) nerelerden nerelere geldik :) bak sen çok şanslısın benim yaramaz gibi yapmadı senin ki bekledi çok şükür :) sağlıkla kavuşursunuz inşallah:) bize de haber et inkanın oldukça :) allah yardımcınız olsun.

İki günde bunlar çok normal canım. Ben dört beş gün sonra daha rahat hareket edebilmeye başladım. 15 gün sonra da tamamen geçti. Yorulsam da ağrımamaya başladı. Mümkün olduğunca hareket et. Bence duş alsan bugün iyi olur. Ben de ayakta duramıyordum çok. Ben oturdum eşim yıkadı beni. Zaten eğilmek falan mümkün değil. Eşin yardımcı olsun yıkan bence. Çünkü süt için çok faydalı duş ve üstüne uyku.

Boşver sen onları canım desinler istediğini. Bak akıllı oğlun nasıl bekliyor zamanını :) maşallah ona. Bizimki gibi acele etmedi :)

Doğum yapan arkadaslar bı sorum olucak tabı oncelıklı olan sızın ve bebegın saglıklı olması ama merakımdan soruyorum dpgumdan sonra kac kılo gıttı sizden ? Benım kılom yayıldı bacaklar şişti kollar eller ayaklar büyüdü ben boyle kalcam dıye korkmaya basladım bildiğiniz iri oldum yahu ne durumda kılolarınız ?

3 kilo desem henüz tam gitmedi benden. Hastanede yediğim serumlardan kolumu kıpırdatamayınca ödem oluştu. Anca veririm sanırım :) şimdi de iğneler falan derken yabaş yavaş gider diye umuyorum. Çünkü zaten bebek 3500 ama benim ilkte de öyle oldu sanırım benim bünyemle alakalı hemen vermiyorum

Bende kontrolden geldm çok şükür dönmüş benim kız, çatı muayenemi de oldum gayet rahat geçti doktor da sen bu rahatlıkla çok güzel doğurursun hiç korkma dedi normal doğum sürecini bekliycez haftada 1 kontrole gidicem bir sıkıntı olmadığı sürece haftaua bir de nst yaparız dedi 3.100 gram olmuş minnak, 3 haftada 1 kilo almış, nasıl sevindim döndüğüne anlatamam yani :))

Evet gulmekte zor ağrı yapıyor. Bana kanama içinde ilaç verdi rahim toparlayici bir hap günde 3 defa gerçekten de kanama düzenledi.

Canım benim eve geldiğimde yani üçüncü gün 6 kilo gitmişti ama bacaklar aynen duruyor. Onlar için spor şart galiba. Benim de bacaklar kilolu gibi oldu kalın kalın duruyor oğlum biraz toparlansın yürüyüşe çıkıcaz onunla hergün

Kaç kilon fazlan kaldı gebelik öncesi durumuna gelmeye canım

Biz son kontrolumuzu olduk nstde bitane 80 lerde sancı çıktı ağrılarım olduğunu nisan olduğunu düşündüğüm akıntıyi söyledim pazartesiye kadar sabret alttan muayene etmiyorum sanciyi tetiklemeyelim ama açık bişey olursa da gel dedi :) suyu herşeyi güzelmiş kordon hala boynunda 3300 gr 50 cmmisiz pazartesiye 3.5 kiloyu gecicez herhalde :)

Ay cnm kıyamam ya Allah yardımcın olsun tez zaman da acıların ağrıların dinsin inşallah Rabbim hepimizin acılarını dindirsin.

Kizlar yazamadim.. Enson dedigimde dogum başlamıştı.. Ogun 12den sabah 8e kadar sancı cektim. Ama alttan muayene ettiremedim. Her alttan muayene edecekleri zaman çatıda oldugu gibi bağır cagir kendime engel olamadim. Sabah sanclarm son raddeye geldiğinde sezeryana karar verdim.. Cunku açılma varmi yokmu kontrol ettiremedim.. Uzun sure vajinusmus tedavsi goren biriydim.. Ama buna ragmen normali okuduğum kitaplardan bebege daha faydalı olcak düşüncesiyle cok istiyordum ve sezeryana dair hic bir bilgi edinmemistim.. Karambole sezeryana girince doktor biseyler sordu tibben dilini bilmioum sezeryana okadar yabancıydı m.. Anldigm sey sadece alttanmi yoksa komple aneztesimi sorusuydu.. Ilk basta uyanik kalmak istedim.. Sonra psikolojim sanirim sancilardan bozuldu oan alt tarafimdaki kesilme islemlerini düşündükçe bagirmaya basladim.. Sonrasini hatirlamiyorum komple bayiltmislar beni.. Agri esigim cpk dusuk.. Bide 8 saat sanci cekmemde korkularımi cok tetikledi.. Neyseki sonuc bebegim saglikli cok sukur bi sikinti yok. Bense hala cok agri cekiyorum.. Iki gub oldu ama hala agri kesivilerle ayaktayim.. Hastane cikis yapmadi bu sebepten..

Evet gulmekte zor ağrı yapıyor. Bana kanama içinde ilaç verdi rahim toparlayici bir hap günde 3 defa gerçekten de kanama düzenledi.

süt için kullandığım bir ilacım var belki de onun etkisidir bilmiyorum. Güzel bir ilaçmış senin ilacın da.

Ay cnm kıyamam ya Allah yardımcın olsun tez zaman da acıların ağrıların dinsin inşallah Rabbim hepimizin acılarını dindirsin.

Amin canım inşallah.. hepimiz ağrısız sızısız rahatlayalım

Canım benim ne çok korkmuşsun sen. İkiniz de iyisiniz ya gerisi önemli değil. Yürümeye çalış bol bol o zaman düzelir ağrıların. Gazını da çıkarıran taburcu olursunuz. Sağlıkla büyüsün kuzun canım. İnşallah ağrıların diner en kısa zamanda.

Canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun bak atlatmissin zor kısmı bebeğin seninle artık kendini iyileştirme zamanı

Kızlar ya bugün de dolapları elden geçireyim dedim ama şuanda resmen batma ötesi bişey yaşıyorum :/ oturdum şimdi de resmen ayağa kalktığımda aşağıdan bişey çıkacakmış gibi geliyor :/ yaşayanlar vardır dinlenince geçecek birşey yaşıyorumdur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…