- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.161
Bugün ben de öyle uyandım canım..tuvalet hissiyle wc ye gittim sancim varken.sancidanmis bu his.hafif sarı bir akıntı geldi bir an korkudan başım döndü. Ama çok şükür devamı gelmedi..Kızlar adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı ile uyandım su yada nişan gelmedi bu da Doğum belirtisi mi yoksa normal mi? Bir an panik oldum. 37+4 teyim
Canım ben de aynıyım valla. Bugün yemekli 2 posta misafir ağırladım arkadaşlarımla buluştum alışveriş yemek derken az yoruldum ama tık yok. Ama acele etmiyorum ben. Ne kadar durursa kardır. Akciğerleri iyice gelişsin. Son haftalar daha da önemli o açıdan bence sen de acele etme. Şükür ki ağırlaşmadan son haftalarımızı yaşıyoruz. Daha önce de yazmıştım doğum her ne kadar bir kavuşma anı olsa da anne ve bebek için aslında bi ayrılma anı. Cadılarımızla vedalaşmak için daha zamanımız var tadını çıkar
Gecmis olsun canim benim bi bilgim yok maalesef :/Kizlar bugun sezeryanden sonraki 6.gunum. iki gunden beri sirtimda agrilar var ve kendimi hasta gibi hissediyorum dunde atesim vardi . Birde idrar yaparken yanmam var . Doktor kontrolune yarin gidecegim.sezeryan dogum yapanlara soruyorum benim gibi yasayan varmi. Spinal.olmustum onun etkisi olabilirmi.idrarda yanmada acaba sonda takilmisti onun etkisi midir ki ?
Aynen kocaman olduk teyzesii :)) valla ne yalan söyleyeyim mantı bile yedim yasak ama napim sıcak bir şey yenmiyor en azından yoğurtlucanım chia tohumunu doğum sonrası inşallah önce denemem lazım benim gıda alerjim çok hamile kalmadan önce de denemedim şimdi alerji yapar kötü olur. Patlıcan ıspanak falan yiyemiyorum çünkü. Besin alerjisi de tehlikeli diye korktum:) bende keten tohumu falan idare ediyorum:) bazen yoğurda semiz otu koyuyorum hem barsaklara da iyi geliyor. Karpuz çok tüketir oldum ki sevmem ama koca bi tabak yiyorum nasıl canım istiyorsa artık. Şu ödem bi geçseydi. Yani baya şiştim aslında 15 kilo olmuştur toplamda aldıklarım. Gerçi ilke göre nur nimett
Ayy ama acıyor yaa vuruncavalla canım artık yarın öğrenirim ben ne zaman olacak :) bende parol içiyorum öksürük falan var. Hemde antibiyotik :) içinde de uyuyorum yaa mis gibi seninkinin sinyalleri bol dörtlüleri yakacak yakında :)))
Teşekkürler canım az az akinti gibi birşeyler geliyor anlamıyorum ne olduğunu . Ondan sordum anlayamiyorum
Kızıyorda baş edemiyorki :)
Benimkiler yok bari yok diyorum. Öbür türlü annem olsa ayakbağı dağınıklık bana daha çok. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim humana diye cay vardi ondan icmeye basladim ins ise yarar dedigin gibi tum bu otlar varmis icinde emziren anne cayi yaziyor ins gelir sut yaa simdide onu bekliyoz :)
Amin canım inşallah. Eğer dayanabilirim diyorsan bence genel olma gör bebisinin her halini, aglamasini duy, kokusunu içine çek. Herkesten önce sen gör ama tabi dayanamam diyorsan o ayrı canım
Kızlaaar bu ilaç alerjim yüzünden 2 antibiyotik iğne verdi doktor.. biri bildiğin canıma okuyor.. onun verdiği ağrıya acıya dikişlerimi unutuyorumresmen acısından bağırıyorum . Korkarım Sezaryen değil de iğneden korkacağım bu gidişle günde 3 iğne ikis bu canıma okuyan biri de yakıyor. Şükrediyorum ağrı kesicim en azından iğne değilll yazık bana..
Çok geçmiş olsun canım. Dayan inşallah ben iğnelerden süzgeç gibi oldum kist oldu artık sonlarda mahvetti beni
15 le tamamladım ben :) çok şükür:) senin takvim gitmiş doğdu mu yoksamiyom varmış bende de yakıldı neyse ki ameliyat sırasında..
Ayyy yaptın mı doğum canım =) Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla sıhhatle büyüt inşallahÇok sevindimmm
Ohh aradan çıkmış. Ne kadar sürdü sende genel sezeryan mı oldun kaç kilo doğdu iyi demi bebiş kafamda deli sorular
Kızlar sizi anlıyorum. Bu sıcaklarda hamilelk çok zor. Üstelik ben sadece 33 e kadar yaşadım. Eminim son haftalarda daha büyüdüğü için daha zordur. Ama lütfen 37-38 haftalarda doğurmaya çalışmayın. Bırakın bir gün bir gündür. Dün doktor erken doğan bebekleriçin o kadar çok şey saydı ki o kadar çok şükrettim bizde hiçbiri yok çok şükür şimdilik. Ama ilerde olmayacağının garantisi yok. Bırakın bebekleriniz büyüsün. Hem inanın çok da zor olsa o kadar çok özleyeceksiniz ki karnınızda kımıldamasını orda olmasını. Ben sırf bu yzden ikinci çocuğu isteyebilirim. Bırakın bebekleriniz kendi gelmek isteyene kadar dursun orda. Güzelce büyüsünler. Hazır olan durmuyor zaten. Demekki daha size ihtiyacı var. Burakmayın onlarıöpüyorum hepinizi
Ne kadar rahat söylüyorsun hiç ağrın yokmuş gibi helal olsun.ben öksürücem diye korkuyorum 2 gün oldu doğum yapalı senin ağrıların nasıl canım wc ihtiyacı durumlariSağol canım. Pazartesi doğum yaptım :) 3500 gr doğdu :) spinal anestezi.. bebeğin doğması 10 dk sürdü ama benim ameliyat 1.5 saat. Miyomlar 4 tane falanmış. Yapışıklıkta varmış onlar da açılmışken halledildi. Uyumadım ameliyat sırasında. Teklif etti doktor ama reddettim bekledim. Evdeyiz dün taburcu olduk bakalım :)
Sağol canım. Pazartesi doğum yaptım :) 3500 gr doğdu :) spinal anestezi.. bebeğin doğması 10 dk sürdü ama benim ameliyat 1.5 saat. Miyomlar 4 tane falanmış. Yapışıklıkta varmış onlar da açılmışken halledildi. Uyumadım ameliyat sırasında. Teklif etti doktor ama reddettim bekledim. Evdeyiz dün taburcu olduk bakalım :)
tacsizprenses ayyy senin de yarın çok heyecanlı:)) genel mi olacaksın sen? Sağlıkla al kucağına inşallah canım:))
Ne kadar rahat söylüyorsun hiç ağrın yokmuş gibi helal olsun.ben öksürücem diye korkuyorum 2 gün oldu doğum yapalı senin ağrıların nasıl canım wc ihtiyacı durumlari
Canim suyum ve nisan geldi acil doğuma aldilar 36+6da .teşekkürler darısı sanaCanım Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Ohh maaşallah doğum yapanlar çoğalmış =)
Ne kadar rahat söylüyorsun hiç ağrın yokmuş gibi helal olsun.ben öksürücem diye korkuyorum 2 gün oldu doğum yapalı senin ağrıların nasıl canım wc ihtiyacı durumlari
Ayy maaşallah subhanallah valla =) Benim cesaret edemiyorum =) Çok geçmiş olsun canım.İyi içini bir güzel temizlemişler darısı bana =) Bir şey soracağım bu miyomlar için ekstra ücret aldılar mı benden istediler çünkü.
Genel canım ben panik bir insanım zaten =) Korkuyorum. Belki sadece sezeryan olsa bir nebze de şimdi uzayacak 20 dk 1 saat arası değişebilir dedi.Amiiinnnn inşallah canım inşallah dualarını eksik etme..
Ay canim cok gecmis olsun neyse ki bebis sana motive oluyordur agrini unutuyosundur onunla ilgilenirken :)Kızlaaar bu ilaç alerjim yüzünden 2 antibiyotik iğne verdi doktor.. biri bildiğin canıma okuyor.. onun verdiği ağrıya acıya dikişlerimi unutuyorumresmen acısından bağırıyorum . Korkarım Sezaryen değil de iğneden korkacağım bu gidişle günde 3 iğne ikis bu canıma okuyan biri de yakıyor. Şükrediyorum ağrı kesicim en azından iğne değilll yazık bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?