temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı ile uyandım su yada nişan gelmedi bu da Doğum belirtisi mi yoksa normal mi? Bir an panik oldum. 37+4 teyim
Bugün ben de öyle uyandım canım..tuvalet hissiyle wc ye gittim sancim varken.sancidanmis bu his.hafif sarı bir akıntı geldi bir an korkudan başım döndü. Ama çok şükür devamı gelmedi..
Ben de şu an kendimi dinliyorum..bilmiyorum ki bizim için erken daha..İnşallah bir aksilik olmaz ..

Haklisin canım.. ben çok sabirsizim ya elimde değil bian evvel gelsin istiyorum.. Bütün gece karnım agridi inleyip durdum ayaklar toynak
gibi bide ates basmalari ki off kizimda çok hareketli olunca uyku haram oluyor bide hiperaktif insanım ben bazen gerçekten naptigimi bilmiyorum fazla ani hareketlere girisiyorum zarar vercem diye korkuyorum kiziyolar bana hep aman bisi olmaz diyorum ama sonunda olcak gorcem günümü haliyle artik çıksın istiyorum hem ben hem kızım zarar görmeden.. Anam millette gelmedi gelmedi son haftalarimizi mi buldu yaaa cumayada haber etmiş annemin bi komsusu gelceklermis ula ben dogurcam diye uğraşıyom ne gelmesi canım çıkmış zaten yorgunum...

Kizlar bugun sezeryanden sonraki 6.gunum. iki gunden beri sirtimda agrilar var ve kendimi hasta gibi hissediyorum dunde atesim vardi . Birde idrar yaparken yanmam var . Doktor kontrolune yarin gidecegim.sezeryan dogum yapanlara soruyorum benim gibi yasayan varmi. Spinal.olmustum onun etkisi olabilirmi.idrarda yanmada acaba sonda takilmisti onun etkisi midir ki ?

Gecmis olsun canim benim bi bilgim yok maalesef :/
Ben sana bir sey soracaktim, esin sezaryende yanina girebildi mi? Ben doktorumla konustum da normal dogumda aliyorum ama sezaryende alinmiyo izin vermiyolar dedi. Ben de tam tersi olur diye dusunuyodum şaşırdım.

benim ki 16 olmuş

yaa mahvetti ama şükürler olsun gördük bu haftaları =)

Teşekkürler canım az az akinti gibi birşeyler geliyor anlamıyorum ne olduğunu . Ondan sordum anlayamiyorum

Benimde çok oldu çok bu hafta akıntı 2 doz şase verdi bakteri varmış

Kızıyorda baş edemiyorki :)
Benimkiler yok bari yok diyorum. Öbür türlü annem olsa ayakbağı dağınıklık bana daha çok. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amiiiiin inşallah canım.

Canim humana diye cay vardi ondan icmeye basladim ins ise yarar dedigin gibi tum bu otlar varmis icinde emziren anne cayi yaziyor ins gelir sut yaa simdide onu bekliyoz :)

İnşallah Rabbim bebişin rızkını bol tayin etsin inşallah..

Amin canım inşallah. Eğer dayanabilirim diyorsan bence genel olma gör bebisinin her halini, aglamasini duy, kokusunu içine çek. Herkesten önce sen gör ama tabi dayanamam diyorsan o ayrı canım

Yok dayanamam =) bir de ameliyat olacak kistler alınacak uzun sürer kesin fenalık geçiririm

Çok geçmiş olsun canım. Dayan inşallah ben iğnelerden süzgeç gibi oldum kist oldu artık sonlarda mahvetti beni

Kızlar bu hafta hiç gelmedim. Sancılarım çok oldu iğne geçen hafta bitti doktorum son hafta dedi vermedi daha progestan da bir kaç gün önce bitti ağrılar sancılar yokluyor sık sık. Okuyamadım geçmiş mesajları.Doğum yapan arkadaşlar var ise bol sütlü günler haftalar aylar Yapacak olanların Yüce Rabbim yardımcısı olsun hepiniz dualarımdasınız inşallah..

Rabbim nasip eder ise yarın gidiyorum inşallah ponçiğim ile buluşmaya tam 38. haftam oluyor. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah.. Hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım karmakarışık duygular =)

15 le tamamladım ben :) çok şükür:) senin takvim gitmiş doğdu mu yoksa miyom varmış bende de yakıldı neyse ki ameliyat sırasında..

Ayyy yaptın mı doğum canım =) Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah Çok sevindimmm

Ohh aradan çıkmış. Ne kadar sürdü sende genel sezeryan mı oldun kaç kilo doğdu iyi demi bebiş kafamda deli sorular

Sağol canım. Pazartesi doğum yaptım :) 3500 gr doğdu :) spinal anestezi.. bebeğin doğması 10 dk sürdü ama benim ameliyat 1.5 saat. Miyomlar 4 tane falanmış. Yapışıklıkta varmış onlar da açılmışken halledildi. Uyumadım ameliyat sırasında. Teklif etti doktor ama reddettim bekledim. Evdeyiz dün taburcu olduk bakalım :)

Ahh kuzummm ne güzel yazmışsın..Benim oğlumda 38+5 de geldi suyum geldi sezeryan günüme 2 gün kala.Ohhh dedik kendi isteği ile hazır olduğunda geldi.Tek dezavantajı başka doktora geldi ilk doğum biraz sıkıntılı geçti doktor ile birbirimizi tanımadığımız için. Şimdi erken doğum riski olmasına rağmen binlerce şükürler olsun Rabbime yarın 38 dün eşime diyorum beklesemiydik acaba biraz daha ağrılarım çok gece hele nefesimi kesiyor ayaklarım ellerim bildiğin davul. Ama yine de acaba diyorum keşke sabah karşı suyum gelse normal doğum gibi başlasa diyorum anne olmak böyle bir şey. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah..

Ne kadar rahat söylüyorsun hiç ağrın yokmuş gibi helal olsun.ben öksürücem diye korkuyorum 2 gün oldu doğum yapalı senin ağrıların nasıl canım wc ihtiyacı durumlari

Ayy maaşallah subhanallah valla =) Benim cesaret edemiyorum =) Çok geçmiş olsun canım.İyi içini bir güzel temizlemişler darısı bana =) Bir şey soracağım bu miyomlar için ekstra ücret aldılar mı benden istediler çünkü.

tacsizprenses ayyy senin de yarın çok heyecanlı:)) genel mi olacaksın sen? Sağlıkla al kucağına inşallah canım:))

Genel canım ben panik bir insanım zaten =) Korkuyorum. Belki sadece sezeryan olsa bir nebze de şimdi uzayacak 20 dk 1 saat arası değişebilir dedi.Amiiinnnn inşallah canım inşallah dualarını eksik etme..

Ne kadar rahat söylüyorsun hiç ağrın yokmuş gibi helal olsun.ben öksürücem diye korkuyorum 2 gün oldu doğum yapalı senin ağrıların nasıl canım wc ihtiyacı durumlari

Canım Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Ohh maaşallah doğum yapanlar çoğalmış =)

Kızlar sezeryan ağrılarınız ne durumda ne kadar zamanda geçti ağrılar ? Benim 2 gün oldu sezeryan olalı wc öksürme ayağa kalkma zorluyor beni. Sirtim ağrıyor omuzlarım falan . Banyo bugün icinyapabilirsin demişti ama ben yarın yapıcam bugün hala uzun süre kalkacak halim yok. Minoset kesmio ağrıları az kalio iyileşme surecinde

Var ağrım canım ama ilaç içiyorum 2 de antibiyotik iğnem var. öksürmekten bende korkuyorum yalan yok :) ağrıdan çok benim bant alerji yaptı yanıyor kızarıklık var. Doktor yarın duş al çıkar batikon sür dedi. Bir şekilde kalkıyoruz ayağa napalım:) hiç ağrım yok değil yoksa ama katlanıyorum dayanıyorum:) iğneler ishal yapıyor o sıkıntım var ki doktor reflor verdi ama yine de sıkıntı oluyor. Su içiyorum idrara çıkabiliyorum kanamam azaldı tek anlamadığım o. Oğlumda çok yoğundu bu kez değil içimi güzel temizledi sanırım. Oğlumda parça da düşürmüştüm ben hatta. Senin çok mu ağrın var canım? Gülmekte zor geliyor ayrıca

Ben korkmuyorum ilki de öyleydi normal ameliyat olsa uyurum da sezaryen olunca :) canım önceden bilmiyordu miyomu açınca gördü ama esktra bir ücret almadı. 1450 tl zaten doğum o kadar ödedik. Sen de bebeği gördükten sonra istersen uyutur seni ama sen bilirsin tabii :))

Ay canim cok gecmis olsun neyse ki bebis sana motive oluyordur agrini unutuyosundur onunla ilgilenirken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…