temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bebeğim doğduğu günden beri 1 haftadir kuvezde bugün sarılık tedavisi uyguluyorlardi gözleri sariydi kuvezde olan bebek nasıl sarılık olmuş anlamıyorum

Almadilar canim ya ameliyathaneye . Heralde hastanenin prensibi bu bende cok israr etmedim acikcasi

Kiyamam canim ya gecicek insallah bu gunlerde annelik zor zanaaat ama mukafati buyuk insallah

Canim bana parol ve voltaren verdi agri kesici olarak.ama ates basiyo usuyorum terliyorum agrilarim oluyo hasta gibi hissediyorum .tuvalete gidince yanma var felan . Hepsi normal sanirim 15 gune anca duzelcez

Ben toplamda 15 kilo almistim su an dogumdan sonraki 6.gunum 7 kilom gitmis bana kalmis 8 kilo

zor kısmınatlatmıssın inşallah tez zaman da toparlarsın cnm Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versin[/QUOTE]

Kızlar bebeğim doğduğu günden beri 1 haftadir kuvezde bugün sarılık tedavisi uyguluyorlardi gözleri sariydi kuvezde olan bebek nasıl sarılık olmuş anlamıyorum

Canım geçmiş olsun. Işık tedavisi verilmemiştir ondan olmuştur. Sarılık olmadan ışık tedavisine başlamamışlardır. En kısa zamanda iyileşir kuzun inşallah canım.

Kiyamam canim ya gecicek insallah bu gunlerde annelik zor zanaaat ama mukafati buyuk insallah

Öyle valla canım. Onun sesi geçiriyor ağrıları. Ama iğne saati yaklaştıkça 3.5 atıyorum

Kizlar son bi aydir cok duzenli besleniyorum, her gün sut, yogurt, yumurta, et ve sebze yemeye calisiyorum. Az bisey de meyve. Ama artik cok sıkıldım hele bu sicakta et yemekten sogudum :/ ustelik son 2 haftada bebek sadece 300 gr almis. Canim ne isterse onu yemeyi dusunuyorum artik yani sagliksiz seyler degil tabi ama sandvic tarzi hafif seyler falan. Sizce yanlis mi olur? Sizin beslenmeleriniz nasil?

canım ben de sabah kahbaltısını çok sağlam yapıyorum mutlaka en az bir yumurta peynir yiyorum gün içinde yoğurdu unutmamaya çalışıyorum ya da akşamları yemekte, ama ben bu ay dondurmaya çok yüklendim her gece dondurma yemeden yatmıyorum kaldı ki günde 2 kere yediğim bile oluyor, ve ilk defa bu kadar çok kilo aldı benim kız, tabi son haftalarda da hızlı kilo alıyor ama ben dondurmanın etkilediğini düşünüyorum 3 haftada tam 1 kilo almış benim kız, ki akşam yemeklerine çokta dikkat etmiyorum ben, burgr yediğimde oluyo pizza yediğimde oluyo ne bulursam o vallaha özenmiyorum pek akşam yemeklerine

fly0513 benim de 6 kilom gitmiş 8 kilom duruyo doğumdan sonraki üç gün bende de aşırı bi şişkinlik vardı aysklarım filan davul gibiydi sonra kendiliğinden indi.Şimdi çok daha iyi ama kilolar nasıl gidecek onu bilmiyrm

Canim bana parol ve voltaren verdi agri kesici olarak.ama ates basiyo usuyorum terliyorum agrilarim oluyo hasta gibi hissediyorum .tuvalete gidince yanma var felan . Hepsi normal sanirim 15 gune anca duzelcez
Ya ilk günden ayaklananlara hayranım. Bende gaz sancısı fazla Allahtan bugün tuvalete çıktım da rahatladım . Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin kendimi yarım insan gibi hissediyorum Rabbim hasta insanlara sabır versin 2 gundur böyleyim çok zor

Off arkadaşım sen ne kadar yorulmuşsun yaa..
Çok geçmiş olsun .inşallah ağrıların çabuk geçer..

Kaç kilon fazlan kaldı gebelik öncesi durumuna gelmeye canım
4 kilom var canım. Ama süt oldun diye yediklerimden 4-5 arası değişiyor.

Canım çok geçmiş olsun. Hayırlı evlat olsun. Sağlıkla büyüt. Zor şeyler yaşamışsın ama kuzunu kokla da unut hepsini annesi :)

Canım aynı durumdayız ben de çoktan bıktım hatta bıraktım yani..hava o kadar sıcak ki midem neyi alırsa onu yiyorum.oyle yumurtalı kahvaltı yapmayalı 2 ay oldu vallahi..akşam yemeği desen o da yok .ama yine de olabildiğince dikkat ediyorm çok şükür bebeğim de kilo alıyor..Bol su ,meyve ,süt,ceviz bunlar ağırlıklı tabiki dondurma ..

Kızlar sonuclarimiz çıktı Allah'a çok şükür hepsi normal dedi doktor. Demek ki yavaş kilo alımı olacak dedi pes etmeden emzirmeye mamaya devam dedi bakalım inşallah düzene gireriz artik

Çok sevindim canım:)) geçmiş gitmiş olsun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…