- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.201
Almadilar canim ya ameliyathaneye . Heralde hastanenin prensibi bu bende cok israr etmedim acikcasiGecmis olsun canim benim bi bilgim yok maalesef :/
Ben sana bir sey soracaktim, esin sezaryende yanina girebildi mi? Ben doktorumla konustum da normal dogumda aliyorum ama sezaryende alinmiyo izin vermiyolar dedi. Ben de tam tersi olur diye dusunuyodum şaşırdım.
Canim bizde sarilik yok sukurde goz aklari sari gibi bizimdeKızlar bebeğim doğduğu günden beri 1 haftadir kuvezde bugün sarılık tedavisi uyguluyorlardi gözleri sariydi kuvezde olan bebek nasıl sarılık olmuş anlamıyorum
Kiyamam canim ya gecicek insallah bu gunlerde annelik zor zanaaat ama mukafati buyuk insallahKızlaaar bu ilaç alerjim yüzünden 2 antibiyotik iğne verdi doktor.. biri bildiğin canıma okuyor.. onun verdiği ağrıya acıya dikişlerimi unutuyorumresmen acısından bağırıyorum . Korkarım Sezaryen değil de iğneden korkacağım bu gidişle günde 3 iğne ikis bu canıma okuyan biri de yakıyor. Şükrediyorum ağrı kesicim en azından iğne değilll yazık bana..
Canim bana parol ve voltaren verdi agri kesici olarak.ama ates basiyo usuyorum terliyorum agrilarim oluyo hasta gibi hissediyorum .tuvalete gidince yanma var felan . Hepsi normal sanirim 15 gune anca duzelcezKızlar sezeryan ağrılarınız ne durumda ne kadar zamanda geçti ağrılar ? Benim 2 gün oldu sezeryan olalı wc öksürme ayağa kalkma zorluyor beni. Sirtim ağrıyor omuzlarım falan . Banyo bugün icinyapabilirsin demişti ama ben yarın yapıcam bugün hala uzun süre kalkacak halim yok. Minoset kesmio ağrıları az kalio iyileşme surecinde
Ben toplamda 15 kilo almistim su an dogumdan sonraki 6.gunum 7 kilom gitmis bana kalmis 8 kiloDoğum yapan arkadaslar bı sorum olucak tabı oncelıklı olan sızın ve bebegın saglıklı olması ama merakımdan soruyorum dpgumdan sonra kac kılo gıttı sizden ? Benım kılom yayıldı bacaklar şişti kollar eller ayaklar büyüdüben boyle kalcam dıye korkmaya basladım bildiğiniz iri oldum yahu ne durumda kılolarınız ?
zor kısmınatlatmıssın inşallah tez zaman da toparlarsın cnm Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versin[/QUOTE]Kizlar yazamadim.. Enson dedigimde dogum başlamıştı.. Ogun 12den sabah 8e kadar sancı cektim. Ama alttan muayene ettiremedim. Her alttan muayene edecekleri zaman çatıda oldugu gibi bağır cagir kendime engel olamadim. Sabah sanclarm son raddeye geldiğinde sezeryana karar verdim.. Cunku açılma varmi yokmu kontrol ettiremedim.. Uzun sure vajinusmus tedavsi goren biriydim.. Ama buna ragmen normali okuduğum kitaplardan bebege daha faydalı olcak düşüncesiyle cok istiyordum ve sezeryana dair hic bir bilgi edinmemistim.. Karambole sezeryana girince doktor biseyler sordu tibben dilini bilmioum sezeryana okadar yabancıydı m.. Anldigm sey sadece alttanmi yoksa komple aneztesimi sorusuydu.. Ilk basta uyanik kalmak istedim.. Sonra psikolojim sanirim sancilardan bozuldu oan alt tarafimdaki kesilme islemlerini düşündükçe bagirmaya basladim.. Sonrasini hatirlamiyorum komple bayiltmislar beni.. Agri esigim cpk dusuk.. Bide 8 saat sanci cekmemde korkularımi cok tetikledi.. Neyseki sonuc bebegim saglikli cok sukur bi sikinti yok. Bense hala cok agri cekiyorum.. Iki gub oldu ama hala agri kesivilerle ayaktayim.. Hastane cikis yapmadi bu sebepten..
Kızlar bebeğim doğduğu günden beri 1 haftadir kuvezde bugün sarılık tedavisi uyguluyorlardi gözleri sariydi kuvezde olan bebek nasıl sarılık olmuş anlamıyorum
Kiyamam canim ya gecicek insallah bu gunlerde annelik zor zanaaat ama mukafati buyuk insallah
Peki canim fotoğraf isini naptiniz ameliyathanede cekiyorlar mi ayrica ucret odeniyo mu? Benim normal diye planlaniyo ama yine de sezaryene dönerse diye bilgileneyim senden dedim :)Almadilar canim ya ameliyathaneye . Heralde hastanenin prensibi bu bende cok israr etmedim acikcasi
canım ben de sabah kahbaltısını çok sağlam yapıyorum mutlaka en az bir yumurta peynir yiyorum gün içinde yoğurdu unutmamaya çalışıyorum ya da akşamları yemekte, ama ben bu ay dondurmaya çok yüklendim her gece dondurma yemeden yatmıyorum kaldı ki günde 2 kere yediğim bile oluyor, ve ilk defa bu kadar çok kilo aldı benim kız, tabi son haftalarda da hızlı kilo alıyor ama ben dondurmanın etkilediğini düşünüyorum 3 haftada tam 1 kilo almış benim kız, ki akşam yemeklerine çokta dikkat etmiyorum ben, burgr yediğimde oluyo pizza yediğimde oluyo ne bulursam o vallaha özenmiyorum pek akşam yemeklerineKizlar son bi aydir cok duzenli besleniyorum, her gün sut, yogurt, yumurta, et ve sebze yemeye calisiyorum. Az bisey de meyve. Ama artik cok sıkıldım hele bu sicakta et yemekten sogudum :/ ustelik son 2 haftada bebek sadece 300 gr almis. Canim ne isterse onu yemeyi dusunuyorum artik yani sagliksiz seyler degil tabi ama sandvic tarzi hafif seyler falan. Sizce yanlis mi olur? Sizin beslenmeleriniz nasil?
Ya ilk günden ayaklananlara hayranım. Bende gaz sancısı fazla Allahtan bugün tuvalete çıktım da rahatladım . Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin kendimi yarım insan gibi hissediyorum Rabbim hasta insanlara sabır versin 2 gundur böyleyim çok zorCanim bana parol ve voltaren verdi agri kesici olarak.ama ates basiyo usuyorum terliyorum agrilarim oluyo hasta gibi hissediyorum .tuvalete gidince yanma var felan . Hepsi normal sanirim 15 gune anca duzelcez
Kizlar yazamadim.. Enson dedigimde dogum başlamıştı.. Ogun 12den sabah 8e kadar sancı cektim. Ama alttan muayene ettiremedim. Her alttan muayene edecekleri zaman çatıda oldugu gibi bağır cagir kendime engel olamadim. Sabah sanclarm son raddeye geldiğinde sezeryana karar verdim.. Cunku açılma varmi yokmu kontrol ettiremedim.. Uzun sure vajinusmus tedavsi goren biriydim.. Ama buna ragmen normali okuduğum kitaplardan bebege daha faydalı olcak düşüncesiyle cok istiyordum ve sezeryana dair hic bir bilgi edinmemistim.. Karambole sezeryana girince doktor biseyler sordu tibben dilini bilmioum sezeryana okadar yabancıydı m.. Anldigm sey sadece alttanmi yoksa komple aneztesimi sorusuydu.. Ilk basta uyanik kalmak istedim.. Sonra psikolojim sanirim sancilardan bozuldu oan alt tarafimdaki kesilme islemlerini düşündükçe bagirmaya basladim.. Sonrasini hatirlamiyorum komple bayiltmislar beni.. Agri esigim cpk dusuk.. Bide 8 saat sanci cekmemde korkularımi cok tetikledi.. Neyseki sonuc bebegim saglikli cok sukur bi sikinti yok. Bense hala cok agri cekiyorum.. Iki gub oldu ama hala agri kesivilerle ayaktayim.. Hastane cikis yapmadi bu sebepten..
4 kilom var canım. Ama süt oldun diye yediklerimden 4-5 arası değişiyor.Kaç kilon fazlan kaldı gebelik öncesi durumuna gelmeye canım
Canım çok geçmiş olsun. Hayırlı evlat olsun. Sağlıkla büyüt. Zor şeyler yaşamışsın ama kuzunu kokla da unut hepsini annesi :)Kizlar yazamadim.. Enson dedigimde dogum başlamıştı.. Ogun 12den sabah 8e kadar sancı cektim. Ama alttan muayene ettiremedim. Her alttan muayene edecekleri zaman çatıda oldugu gibi bağır cagir kendime engel olamadim. Sabah sanclarm son raddeye geldiğinde sezeryana karar verdim.. Cunku açılma varmi yokmu kontrol ettiremedim.. Uzun sure vajinusmus tedavsi goren biriydim.. Ama buna ragmen normali okuduğum kitaplardan bebege daha faydalı olcak düşüncesiyle cok istiyordum ve sezeryana dair hic bir bilgi edinmemistim.. Karambole sezeryana girince doktor biseyler sordu tibben dilini bilmioum sezeryana okadar yabancıydı m.. Anldigm sey sadece alttanmi yoksa komple aneztesimi sorusuydu.. Ilk basta uyanik kalmak istedim.. Sonra psikolojim sanirim sancilardan bozuldu oan alt tarafimdaki kesilme islemlerini düşündükçe bagirmaya basladim.. Sonrasini hatirlamiyorum komple bayiltmislar beni.. Agri esigim cpk dusuk.. Bide 8 saat sanci cekmemde korkularımi cok tetikledi.. Neyseki sonuc bebegim saglikli cok sukur bi sikinti yok. Bense hala cok agri cekiyorum.. Iki gub oldu ama hala agri kesivilerle ayaktayim.. Hastane cikis yapmadi bu sebepten..
Canım aynı durumdayız ben de çoktan bıktım hatta bıraktım yani..hava o kadar sıcak ki midem neyi alırsa onu yiyorum.oyle yumurtalı kahvaltı yapmayalı 2 ay oldu vallahi..akşam yemeği desen o da yok .ama yine de olabildiğince dikkat ediyorm çok şükür bebeğim de kilo alıyor..Bol su ,meyve ,süt,ceviz bunlar ağırlıklı tabiki dondurma ..Kizlar son bi aydir cok duzenli besleniyorum, her gün sut, yogurt, yumurta, et ve sebze yemeye calisiyorum. Az bisey de meyve. Ama artik cok sıkıldım hele bu sicakta et yemekten sogudum :/ ustelik son 2 haftada bebek sadece 300 gr almis. Canim ne isterse onu yemeyi dusunuyorum artik yani sagliksiz seyler degil tabi ama sandvic tarzi hafif seyler falan. Sizce yanlis mi olur? Sizin beslenmeleriniz nasil?
Kızlar sonuclarimiz çıktı Allah'a çok şükür hepsi normal dedi doktor. Demek ki yavaş kilo alımı olacak dedi pes etmeden emzirmeye mamaya devam dedi bakalım inşallah düzene gireriz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?