temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bu haftalarda çatı ağrısı normal mi acaba? Bugün bir garip haldeyim anlamadım. Ara ara yalancı sancim oluyor ama sürekli değil bel ağrısı da var ama çatim o kadar ağrıyor ki yürümek bile istemiyorm normal mi ki sabah da koyu akıntı oldu ama ne oluyor bilmiyorum

Allah ın izniyle bişey olmaz. Bu zamana kadar tüm işimi kendim yaptım eşim sağolsun çok yardım etti. Bana da haber veren verene ama eşim gelemezler kusura bakmasınlar dedi hatta bi arkadaşım eşi ve iki çocuğuyla ramazanda gelecez dedi eşim istemedi gelmelerini millet bi acayip dediğin gibi benim bir günüm bir günüm tutmuyor artık ama insanlar ağırlanmaya yer arıyor

Çok şükür canımm çok sancılı ağrılı oldu ama Hamd olsun Rabbime geldik bu günümüze. Olsun annesi senin ki azıcık erken süpriz yaptı ama çok şükür bin şükür sağlıklı İnşallah canım 2 gün hastanede oluruz bakalım inşallah her şey yolunda gider.

Canim suyum ve nisan geldi acil doğuma aldilar 36+6da .teşekkürler darısı sana

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah. Herhangi bir sıkıntı olmadı inşallah.

Benimkine normal kist 4 cm çikolata kisti 1 cm ikisine de ayrı ücretlendirme yapılıyor bilginiz olsun dedi doktorum. Değişik geldi bana da =) Hayırlısı bakalım. Ayyy fenalık geçiririm gibi geliyor 2 acı olmasın şimdi

Kızlar sonuclarimiz çıktı Allah'a çok şükür hepsi normal dedi doktor. Demek ki yavaş kilo alımı olacak dedi pes etmeden emzirmeye mamaya devam dedi bakalım inşallah düzene gireriz artik

Ohh maaşallah =) Olur annesi yavaş yavaş da olsa oturur düzene inşallah Rabbim sütünü bollaştırsın inşallah.Hiç kafana takma.

Artık son zamanlarda normal canım hiç korkma ben ağrıları aylardır çekiyorum. Aşağıda olduğu için sürekli sancı da oluyor. Büyüdü ağırlaştı bası da yapıyor şimdi. Kahverengi gibi mi sarı gibi mi akıntı

Peki canim fotoğraf isini naptiniz ameliyathanede cekiyorlar mi ayrica ucret odeniyo mu? Benim normal diye planlaniyo ama yine de sezaryene dönerse diye bilgileneyim senden dedim :)
Canim ben foto felan istemedim yani kendim bise ayarlamamistim onlarada soylemedim cekin felan diye sen oyle bisey istiyorsan doktorunla bir konus istersen

Ay ben de dondurma yiyeyim o zaman :) cok severim zaten ama sekerim yukselir belki diye korkuyodum. Eskiden benimki de daha fazla kilo aliyodu seker diyetine girdigimden beri benimle birlikte zayiflafi yavrucak :)

Ben de dayanamicam artik valla, eti falan bırakayım en iyisi dondurma daha mantikli :)

Benim kistim erimişti ama miyom çıkmış piyasaya neyse bitti şükür. Ama usg de gördü bana demediyse bilmiyorum. Sağolsun doktorum arayıp nasılsın diye soruyor :) korkutan bi doktor değil Allahtan :) amann bitsin de acı olmasın canım baştan rahatla kurtul onlardan

Bu arada sormayı unuttum mama öneriniz var mı..?

Ben sırf mama biliyorsun bebelac aldım:)

Sarı canım. Sarı sarı..sakın olmakta fayda var haklısın son zamanlar..

Allah razı olsun öyle doktordan =) İnşallah canım. Evet gaz felan yapıyor mu bende alacağım yarın sabah ne olur ne olmaz diye ameliyat uzun sürer aç kalmasın minnoşum hem süt olur mu olmaz mı bilmiyorum. Tedbirli olmak istiyorum.

Bende de ayni oldu canım yedim yedim oglum sadece 30gr almis 1haftada kizim 50gr almis bende rahat yiyorum kasmiyorum kendimi

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, suyu gelen arkadaşlar, suyu gelmeden önce nasıl bi his yaşadınız ne bileyim çocuk çok fazla mı hareket ediyordu mesela yada çok sert mi hareket ediyordu, sonuçta bu kese kendi kendine patlamıyordur illaki birşey tetikliyordur bunu

Anneler allah rızası için bana bişey söyleyin
. 38 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı. Son kontrollerde bebeğimin kilosu için çok kilolu değil minik bir bebek ama sağlıklı diyordu doktor. Bugün kontrolde kilo alımının yavas olduğunu karın çevresinin 35+4 olduğunu geriden geldiğini söyledi ve yarına renkli doble çekilsin bebek beslenmesi plasentayla ilgiliyse erken alırız dedi. Canım çok sıkıldı başına böyle gelenler var mı?

ferishhh nerelerdesin tatlım? Göremedim seni epeydir? Arada gel yanımıza özledik seni
Canım sağol buralardayım çok şükür ama artık eskisi gibi giremiyorum, bizim özde de erken doğum düşük kilo ağırlığı ve ABO kan grubu sıkıntımız olduğundan sarılık değeri yüksek çıktı 1 gece yatış yapıldı geçen hafta fototerapi aldı, bnde yanında kaldım şükür, o günden beridir emzirme düzenine dikkat etmeye çalışıyoruz, 1 saatte bir emzirmeye çalşıyorum mecburen, şuan bütün dikkatimiz onun üzerinde ondan başka ilgilendiğim hiçnişey yok, annem kayınvalidem sağolsun herşeyimizi yapıyolar. Sık sık kontroller yapılıyo yavaş yavaş düşüşte değerler inşallah. Anlayacağın fırsatım olmuyo maalesef, boşluk bulunca açıyorum ama sayfalar birikmiş oluyo okuyamıyorum hiçbirini. Sizlerde ne var ne yok çınarcık nasıl oldu en son okuduğumda sizdede vardı sıkıntılar öle hatrlıyorum, herşey yolundadır inşallah ?

Süt yoğurt gaz yapar dedi onları yasakladı bana. Bebeği emzirmediğim halde bana gaz yapar rahatsız olurum diye istemedi. Elma vişne ve kayısı suyu önerdi. Gaz yaptı baya yaptı bende. Miyom yüzünden enfeksiyon riskim olduğu için daha dikkatli duş falan yasak bilgin olsun. Senin doktor ne der bilmiyorum ama benim böyle dedi. Sen al tabii operasyon biraz daha uzun sen gelene kadar doyursunlar karnını. O ağrıyla bir de süt stresi yaşama sonrasında emzirirsin

Yok canım domuz yağı olup olmadığını bilmiyorum ama sanmiyorum olduğunu yoksa macirlar o kadar çok kullanmazlar onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…