- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.221
Allah ın izniyle bişey olmaz. Bu zamana kadar tüm işimi kendim yaptım eşim sağolsun çok yardım etti. Bana da haber veren verene ama eşim gelemezler kusura bakmasınlar dedi hatta bi arkadaşım eşi ve iki çocuğuyla ramazanda gelecez dedi eşim istemedi gelmelerini millet bi acayip dediğin gibi benim bir günüm bir günüm tutmuyor artık ama insanlar ağırlanmaya yer arıyorHaklisin canım.. ben çok sabirsizim ya elimde değil bian evvel gelsin istiyorum.. Bütün gece karnım agridi inleyip durdum ayaklar toynak
gibi bide ates basmalari ki off kizimda çok hareketli olunca uyku haram oluyor bide hiperaktif insanım ben bazen gerçekten naptigimi bilmiyorum fazla ani hareketlere girisiyorum zarar vercem diye korkuyorum kiziyolar bana hep aman bisi olmaz diyorum ama sonunda olcak gorcem günümü haliyle artik çıksın istiyorum hem ben hem kızım zarar görmeden.. Anam millette gelmedi gelmedi son haftalarimizi mi buldu yaaa cumayada haber etmiş annemin bi komsusu gelceklermis ula ben dogurcam diye uğraşıyom ne gelmesi canım çıkmış zaten yorgunum...
Canım benim de idrarda yanmalarım çoktu. Hatta ilk 5gün falan ağlayacak gibi oluyordum. Dura dura ancak yapabiliyordum. Doktor sondadan dedi. Sonra bir hafta içinde azalarak geçti. Bian önce geçer inşallah senin de.
Canım bursa acıbademde doğum yaptı arkadaşım erken doğum sezeryan olmasına rağmen aşdılar eşini içeri. Bence almaları gerek. Sezaryende almayan ilk dugdum. Bende almayacaklardı ama prematüre diye.
Haklısın canım. İnsan yaşadıkça anlıyor. Allah kimseye yaşatmasın bu zorlukları korkuları.
Senin de gün geldi ha çok şükür :) nerelerden nerelere geldik :) bak sen çok şanslısın benim yaramaz gibi yapmadı senin ki bekledi çok şükür :) sağlıkla kavuşursunuz inşallah:) bize de haber et inkanın oldukça :) allah yardımcınız olsun.
İki günde bunlar çok normal canım. Ben dört beş gün sonra daha rahat hareket edebilmeye başladım. 15 gün sonra da tamamen geçti. Yorulsam da ağrımamaya başladı. Mümkün olduğunca hareket et. Bence duş alsan bugün iyi olur. Ben de ayakta duramıyordum çok. Ben oturdum eşim yıkadı beni. Zaten eğilmek falan mümkün değil. Eşin yardımcı olsun yıkan bence. Çünkü süt için çok faydalı duş ve üstüne uyku.
Canim suyum ve nisan geldi acil doğuma aldilar 36+6da .teşekkürler darısı sana
Ben korkmuyorum ilki de öyleydi normal ameliyat olsa uyurum da sezaryen olunca :) canım önceden bilmiyordu miyomu açınca gördü ama esktra bir ücret almadı. 1450 tl zaten doğum o kadar ödedik. Sen de bebeği gördükten sonra istersen uyutur seni ama sen bilirsin tabii :))
Kızlar sonuclarimiz çıktı Allah'a çok şükür hepsi normal dedi doktor. Demek ki yavaş kilo alımı olacak dedi pes etmeden emzirmeye mamaya devam dedi bakalım inşallah düzene gireriz artik
Kızlar bu haftalarda çatı ağrısı normal mi acaba? Bugün bir garip haldeyim anlamadım. Ara ara yalancı sancim oluyor ama sürekli değil bel ağrısı da var ama çatim o kadar ağrıyor ki yürümek bile istemiyormnormal mi ki sabah da koyu akıntı oldu ama ne oluyor bilmiyorum
Canim ben foto felan istemedim yani kendim bise ayarlamamistim onlarada soylemedim cekin felan diye sen oyle bisey istiyorsan doktorunla bir konus istersenPeki canim fotoğraf isini naptiniz ameliyathanede cekiyorlar mi ayrica ucret odeniyo mu? Benim normal diye planlaniyo ama yine de sezaryene dönerse diye bilgileneyim senden dedim :)
Ay ben de dondurma yiyeyim o zaman :) cok severim zaten ama sekerim yukselir belki diye korkuyodum. Eskiden benimki de daha fazla kilo aliyodu seker diyetine girdigimden beri benimle birlikte zayiflafi yavrucak :)canım ben de sabah kahbaltısını çok sağlam yapıyorum mutlaka en az bir yumurta peynir yiyorum gün içinde yoğurdu unutmamaya çalışıyorum ya da akşamları yemekte, ama ben bu ay dondurmaya çok yüklendim her gece dondurma yemeden yatmıyorum kaldı ki günde 2 kere yediğim bile oluyor, ve ilk defa bu kadar çok kilo aldı benim kız, tabi son haftalarda da hızlı kilo alıyor ama ben dondurmanın etkilediğini düşünüyorum 3 haftada tam 1 kilo almış benim kız, ki akşam yemeklerine çokta dikkat etmiyorum ben, burgr yediğimde oluyo pizza yediğimde oluyo ne bulursam o vallaha özenmiyorum pek akşam yemeklerine
Ben de dayanamicam artik valla, eti falan bırakayım en iyisi dondurma daha mantikli :)Canım aynı durumdayız ben de çoktan bıktım hatta bıraktım yani..hava o kadar sıcak ki midem neyi alırsa onu yiyorum.oyle yumurtalı kahvaltı yapmayalı 2 ay oldu vallahi..akşam yemeği desen o da yok .ama yine de olabildiğince dikkat ediyorm çok şükür bebeğim de kilo alıyor..Bol su ,meyve ,süt,ceviz bunlar ağırlıklı tabiki dondurma ..
Çok sevindim.adiniza canım. Bebeğinle bol sütlü güzel günleriniz olsun inşallahKızlar sonuclarimiz çıktı Allah'a çok şükür hepsi normal dedi doktor. Demek ki yavaş kilo alımı olacak dedi pes etmeden emzirmeye mamaya devam dedi bakalım inşallah düzene gireriz artik
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah. Herhangi bir sıkıntı olmadı inşallah.
Benimkine normal kist 4 cm çikolata kisti 1 cm ikisine de ayrı ücretlendirme yapılıyor bilginiz olsun dedi doktorum. Değişik geldi bana da =) Hayırlısı bakalım. Ayyy fenalık geçiririm gibi geliyor 2 acı olmasın şimdi
Bu arada sormayı unuttum mama öneriniz var mı..?
Sarı canım. Sarı sarı..sakın olmakta fayda var haklısın son zamanlar..Ohh maaşallah =) Olur annesi yavaş yavaş da olsa oturur düzene inşallah Rabbim sütünü bollaştırsın inşallah.Hiç kafana takma.
Artık son zamanlarda normal canım hiç korkma ben ağrıları aylardır çekiyorum. Aşağıda olduğu için sürekli sancı da oluyor. Büyüdü ağırlaştı bası da yapıyor şimdi. Kahverengi gibi mi sarı gibi mi akıntı
Sarı canım. Sarı sarı..sakın olmakta fayda var haklısın son zamanlar..
Benim kistim erimişti ama miyom çıkmış piyasayaneyse bitti şükür. Ama usg de gördü bana demediyse bilmiyorum. Sağolsun doktorum arayıp nasılsın diye soruyor :) korkutan bi doktor değil Allahtan :) amann bitsin de acı olmasın canım baştan rahatla kurtul onlardan
Ben sırf mama biliyorsun bebelac aldım:)
Bende de ayni oldu canım yedim yedim oglum sadece 30gr almis 1haftada kizim 50gr almis bende rahat yiyorum kasmiyorum kendimiKizlar son bi aydir cok duzenli besleniyorum, her gün sut, yogurt, yumurta, et ve sebze yemeye calisiyorum. Az bisey de meyve. Ama artik cok sıkıldım hele bu sicakta et yemekten sogudum :/ ustelik son 2 haftada bebek sadece 300 gr almis. Canim ne isterse onu yemeyi dusunuyorum artik yani sagliksiz seyler degil tabi ama sandvic tarzi hafif seyler falan. Sizce yanlis mi olur? Sizin beslenmeleriniz nasil?
Canım sağol buralardayım çok şükür ama artık eskisi gibi giremiyorum, bizim özde de erken doğum düşük kilo ağırlığı ve ABO kan grubu sıkıntımız olduğundan sarılık değeri yüksek çıktı 1 gece yatış yapıldı geçen hafta fototerapi aldı, bnde yanında kaldım şükür, o günden beridir emzirme düzenine dikkat etmeye çalışıyoruz, 1 saatte bir emzirmeye çalşıyorum mecburen, şuan bütün dikkatimiz onun üzerinde ondan başka ilgilendiğim hiçnişey yok, annem kayınvalidem sağolsun herşeyimizi yapıyolar. Sık sık kontroller yapılıyo yavaş yavaş düşüşte değerler inşallah. Anlayacağın fırsatım olmuyo maalesef, boşluk bulunca açıyorum ama sayfalar birikmiş oluyo okuyamıyorum hiçbirini. Sizlerde ne var ne yok çınarcık nasıl oldu en son okuduğumda sizdede vardı sıkıntılar öle hatrlıyorum, herşey yolundadır inşallah ?
Allah razı olsun öyle doktordan =) İnşallah canım. Evet gaz felan yapıyor mu bende alacağım yarın sabah ne olur ne olmaz diye ameliyat uzun sürer aç kalmasın minnoşum hem süt olur mu olmaz mı bilmiyorum. Tedbirli olmak istiyorum.
Yok canım domuz yağı olup olmadığını bilmiyorum ama sanmiyorum olduğunu yoksa macirlar o kadar çok kullanmazlar onuCanım domuz yağı yanığa çok iyi geliyormuş. Onu araştırıken muhacir kreminde de olduğunu okudum. Bilgin var mı o konuda?
Şifa olarak kullanıldığı için dinen sakıncası yokmuş. Ama sütten bebeğe geçip enfeksiyon yapma riski var domuz yağının dediler. O yüzden sürmeyi bıraktım. Senin bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?