- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.241
Bugün 8. Gunumuzdu canım. Dün gittik bizde kontrole şükür herşey güzel. Işitme testinden de geçtik. Sariligimiz 10.8 dedi önemli değilmiş. 1 haftadan sonra sarilik olmaz dedi rahatlattı beniAlistim sayilir canim ya gece surekli uyaniyoruz agliyoruz gunduzleri karnimizi doyurup uyuyoruz :) tam tersi olacagi gunleri ozlemle bekliyorum :) yarin ilk muayenemiz var 5. Gunumuz ins doktorda guzel seyler soyler sen nasilsin kac günlük oldunuz annesi
Canım olmadı direk yanıma aldılar . Güzel dileklerin için tesekkurlerCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah. Herhangi bir sıkıntı olmadı inşallah.
Benimkine normal kist 4 cm çikolata kisti 1 cm ikisine de ayrı ücretlendirme yapılıyor bilginiz olsun dedi doktorum. Değişik geldi bana da =) Hayırlısı bakalım. Ayyy fenalık geçiririm gibi geliyor 2 acı olmasın şimdi
Canim cok zor gecmis ama sonu guzel olmus, boşver bebisine odaklan o kotu anlari da unutursun böylece, Allah anali babali buyutsun :)Kizlar yazamadim.. Enson dedigimde dogum başlamıştı.. Ogun 12den sabah 8e kadar sancı cektim. Ama alttan muayene ettiremedim. Her alttan muayene edecekleri zaman çatıda oldugu gibi bağır cagir kendime engel olamadim. Sabah sanclarm son raddeye geldiğinde sezeryana karar verdim.. Cunku açılma varmi yokmu kontrol ettiremedim.. Uzun sure vajinusmus tedavsi goren biriydim.. Ama buna ragmen normali okuduğum kitaplardan bebege daha faydalı olcak düşüncesiyle cok istiyordum ve sezeryana dair hic bir bilgi edinmemistim.. Karambole sezeryana girince doktor biseyler sordu tibben dilini bilmioum sezeryana okadar yabancıydı m.. Anldigm sey sadece alttanmi yoksa komple aneztesimi sorusuydu.. Ilk basta uyanik kalmak istedim.. Sonra psikolojim sanirim sancilardan bozuldu oan alt tarafimdaki kesilme islemlerini düşündükçe bagirmaya basladim.. Sonrasini hatirlamiyorum komple bayiltmislar beni.. Agri esigim cpk dusuk.. Bide 8 saat sanci cekmemde korkularımi cok tetikledi.. Neyseki sonuc bebegim saglikli cok sukur bi sikinti yok. Bense hala cok agri cekiyorum.. Iki gub oldu ama hala agri kesivilerle ayaktayim.. Hastane cikis yapmadi bu sebepten..
Hayirlisi olsun canim ben hep serumla olani duymustum fitil konusunda bilgim yok acikcasi. Insallah kendi agrin gelir de gerek kalmaz bunlara.kızlarr iyi akşamlar hepinize.. Cumartesi doğum yapacağım sancım o zamana kadar gelmeezse suni sancı ile başlatacak doğumu. Sorum sizlere şu ki 2 tür suni sancı çeşidi varmış biri serum diğeri ise alttan fitil şeklinde..Acaba hangisi daha kolay bileniniz var mı?
Canım alttan olan tablet şeklinde sanırım ve eğer yanlış bilmiosam suni sancı değil sadece rahimi yumuşatmak ve hazırlamak için diye biliyorum. Sancı ayrı bişey bütün karın ve rahim kaslarını harekete geçiren bişey. Benim bildiğim böyle yanlış değilse.kızlarr iyi akşamlar hepinize.. Cumartesi doğum yapacağım sancım o zamana kadar gelmeezse suni sancı ile başlatacak doğumu. Sorum sizlere şu ki 2 tür suni sancı çeşidi varmış biri serum diğeri ise alttan fitil şeklinde..Acaba hangisi daha kolay bileniniz var mı?
Gozunaydin canim. Evelallah hersey duzelir sen moralini yuksek tutmaya calis. Calis ki bol sutun olsun bebisin saglikla buyusunKızlar sonuclarimiz çıktı Allah'a çok şükür hepsi normal dedi doktor. Demek ki yavaş kilo alımı olacak dedi pes etmeden emzirmeye mamaya devam dedi bakalım inşallah düzene gireriz artik
Amin canimDoğum yapan arkadaslar Allah hayırlı uğurlu etsin anali babalı büyütsün, heyecanla doğumu bekleyen hamilelerimizde hayırlı bir zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah, benim gibi bebeği hasta olanlara Allah acil şifa lar versin
Kizlar yazamadim.. Enson dedigimde dogum başlamıştı.. Ogun 12den sabah 8e kadar sancı cektim. Ama alttan muayene ettiremedim. Her alttan muayene edecekleri zaman çatıda oldugu gibi bağır cagir kendime engel olamadim. Sabah sanclarm son raddeye geldiğinde sezeryana karar verdim.. Cunku açılma varmi yokmu kontrol ettiremedim.. Uzun sure vajinusmus tedavsi goren biriydim.. Ama buna ragmen normali okuduğum kitaplardan bebege daha faydalı olcak düşüncesiyle cok istiyordum ve sezeryana dair hic bir bilgi edinmemistim.. Karambole sezeryana girince doktor biseyler sordu tibben dilini bilmioum sezeryana okadar yabancıydı m.. Anldigm sey sadece alttanmi yoksa komple aneztesimi sorusuydu.. Ilk basta uyanik kalmak istedim.. Sonra psikolojim sanirim sancilardan bozuldu oan alt tarafimdaki kesilme islemlerini düşündükçe bagirmaya basladim.. Sonrasini hatirlamiyorum komple bayiltmislar beni.. Agri esigim cpk dusuk.. Bide 8 saat sanci cekmemde korkularımi cok tetikledi.. Neyseki sonuc bebegim saglikli cok sukur bi sikinti yok. Bense hala cok agri cekiyorum.. Iki gub oldu ama hala agri kesivilerle ayaktayim.. Hastane cikis yapmadi bu sebepten..
Bende hiç açılma olmasaydı fitil vercekti. Ama olunca gerek kalmadı. Sonradan diğeri suniyede gerek kalmadı çok şükür. Senin kalmaz inşaAllH.kızlarr iyi akşamlar hepinize.. Cumartesi doğum yapacağım sancım o zamana kadar gelmeezse suni sancı ile başlatacak doğumu. Sorum sizlere şu ki 2 tür suni sancı çeşidi varmış biri serum diğeri ise alttan fitil şeklinde..Acaba hangisi daha kolay bileniniz var mı?
Bize aptamil önerdiler üç doktor da o yüzden hiç araştırmadım canım. Onu kullanıyorum.Bu arada sormayı unuttum mama öneriniz var mı..?
Çok geçmiş olsun canım. İlk dönemlerimiz zor geçiyor bebekler erken doğduğu için. Şimdi iyi olmanıza çok sevindim. Biz de daha iyiyiz çok şükür. Kilo sorununu aştık. Tek sorunumuz süt olmaması ve erken doğum nedeniyle sindirim sisteminin gelişmemiş olması. Sindiremediği için sürekli huzursuz ve ağlama modunda. Doktor yapacak birşey yok dedi gelişene kadar olacakmış böyle. Bakalım hayırlısı Allah çözümsüz dert vermesin canım. Bunlar geçecek. Allah yardımcın olsun seninde canım.Canım sağol buralardayım çok şükür ama artık eskisi gibi giremiyorum, bizim özde de erken doğum düşük kilo ağırlığı ve ABO kan grubu sıkıntımız olduğundan sarılık değeri yüksek çıktı 1 gece yatış yapıldı geçen hafta fototerapi aldı, bnde yanında kaldım şükür, o günden beridir emzirme düzenine dikkat etmeye çalışıyoruz, 1 saatte bir emzirmeye çalşıyorum mecburen, şuan bütün dikkatimiz onun üzerinde ondan başka ilgilendiğim hiçnişey yok, annem kayınvalidem sağolsun herşeyimizi yapıyolar. Sık sık kontroller yapılıyo yavaş yavaş düşüşte değerler inşallah. Anlayacağın fırsatım olmuyo maalesef, boşluk bulunca açıyorum ama sayfalar birikmiş oluyo okuyamıyorum hiçbirini. Sizlerde ne var ne yok çınarcık nasıl oldu en son okuduğumda sizdede vardı sıkıntılar öle hatrlıyorum, herşey yolundadır inşallah ?
Canim bebegi besleyen damarlara bakilacak. Kizimda basima geldi. Damarlar vs temiz cikinca demekki bebek minyon dediler. O zamam icin maksimim 2800 ve 46 cm dogar demisti doktor..kizim 3215 ve 50 cm dogmustuAnneler allah rızası için bana bişey söyleyin
. 38 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı. Son kontrollerde bebeğimin kilosu için çok kilolu değil minik bir bebek ama sağlıklı diyordu doktor. Bugün kontrolde kilo alımının yavas olduğunu karın çevresinin 35+4 olduğunu geriden geldiğini söyledi ve yarına renkli doble çekilsin bebek beslenmesi plasentayla ilgiliyse erken alırız dedi. Canım çok sıkıldı başına böyle gelenler var mı?
Canim ben serum almistim ne farklari var bilmiyorum.kızlarr iyi akşamlar hepinize.. Cumartesi doğum yapacağım sancım o zamana kadar gelmeezse suni sancı ile başlatacak doğumu. Sorum sizlere şu ki 2 tür suni sancı çeşidi varmış biri serum diğeri ise alttan fitil şeklinde..Acaba hangisi daha kolay bileniniz var mı?
Çok geçmiş olsun cnm dün doktora gittiğinizde bir şey söylemedi mi peki şundan olur diye.Çok kötüyüm kızlar. Sanki iyi olmak için cabaladikca aksi oluyor. Çocuğum bugün hep bağırdı çığlık ata ata ağladı durdu emmedi bile beni. Mecbur mama yapıp verdik aradan çok geçmeden uyurken kusmaya başladı. Sarı renkte ve kokulu şekilde. Uykusunda ara ara kusuyor hala çok korkuyorum ve üzülüyorum. Eşim acile gidelim dedi ama daha dün bi ton kan aldılar yavrumdan korkuyorum o yüzden gitmeye. Az daha bekleyelim dedim başında bekliyorum şu an. Oguruyor resmen. Ne yapacağım bilmiyorum
O zaman yoktu canım böyle kusmasi falan. Sadece az kilo alıyor her emzirdikten sonra mama da ver dedi öyle yaptım ya fazla geldi ya da bilmiyorum. Sarı sarı kusmak ne anlama gelir hiç bilmiyorumÇok geçmiş olsun cnm dün doktora gittiğinizde bir şey söylemedi mi peki şundan olur diye.
Ben bisey yapmamistim o gun hersey normaldi once nisanngeldi sonra su .kendiliginden yaniArkadaşlar birşey sormak istiyorum, suyu gelen arkadaşlar, suyu gelmeden önce nasıl bi his yaşadınız ne bileyim çocuk çok fazla mı hareket ediyordu mesela yada çok sert mi hareket ediyordu, sonuçta bu kese kendi kendine patlamıyordur illaki birşey tetikliyordur bunu
Canim bende bilmiuorum neden kusar ama bi cocuk doktoruna danismak en iyisi gibi gorunuyorO zaman yoktu canım böyle kusmasi falan. Sadece az kilo alıyor her emzirdikten sonra mama da ver dedi öyle yaptım ya fazla geldi ya da bilmiyorum. Sarı sarı kusmak ne anlama gelir hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?