temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bugün 8. Gunumuzdu canım. Dün gittik bizde kontrole şükür herşey güzel. Işitme testinden de geçtik. Sariligimiz 10.8 dedi önemli değilmiş. 1 haftadan sonra sarilik olmaz dedi rahatlattı beni

kızlarr iyi akşamlar hepinize.. Cumartesi doğum yapacağım sancım o zamana kadar gelmeezse suni sancı ile başlatacak doğumu. Sorum sizlere şu ki 2 tür suni sancı çeşidi varmış biri serum diğeri ise alttan fitil şeklinde..Acaba hangisi daha kolay bileniniz var mı?

Canım olmadı direk yanıma aldılar . Güzel dileklerin için tesekkurler

Canim cok zor gecmis ama sonu guzel olmus, boşver bebisine odaklan o kotu anlari da unutursun böylece, Allah anali babali buyutsun :)

Hayirlisi olsun canim ben hep serumla olani duymustum fitil konusunda bilgim yok acikcasi. Insallah kendi agrin gelir de gerek kalmaz bunlara.

Canım alttan olan tablet şeklinde sanırım ve eğer yanlış bilmiosam suni sancı değil sadece rahimi yumuşatmak ve hazırlamak için diye biliyorum. Sancı ayrı bişey bütün karın ve rahim kaslarını harekete geçiren bişey. Benim bildiğim böyle yanlış değilse.

Kızlar sonuclarimiz çıktı Allah'a çok şükür hepsi normal dedi doktor. Demek ki yavaş kilo alımı olacak dedi pes etmeden emzirmeye mamaya devam dedi bakalım inşallah düzene gireriz artik
Gozunaydin canim. Evelallah hersey duzelir sen moralini yuksek tutmaya calis. Calis ki bol sutun olsun bebisin saglikla buyusun

Amin canim

Bende hiç açılma olmasaydı fitil vercekti. Ama olunca gerek kalmadı. Sonradan diğeri suniyede gerek kalmadı çok şükür. Senin kalmaz inşaAllH.

Doğum yapan arkadaşlar. Dışarı yürüyüşlere başladınız mı? Doktorlarınız neler önerdi zaman hakkında? Ben sormayı unuttum:) hastane için çıktım ama yürüyüşe falan gözüm yemiyor.

Bu arada sormayı unuttum mama öneriniz var mı..?
Bize aptamil önerdiler üç doktor da o yüzden hiç araştırmadım canım. Onu kullanıyorum.

Çok geçmiş olsun canım. İlk dönemlerimiz zor geçiyor bebekler erken doğduğu için. Şimdi iyi olmanıza çok sevindim. Biz de daha iyiyiz çok şükür. Kilo sorununu aştık. Tek sorunumuz süt olmaması ve erken doğum nedeniyle sindirim sisteminin gelişmemiş olması. Sindiremediği için sürekli huzursuz ve ağlama modunda. Doktor yapacak birşey yok dedi gelişene kadar olacakmış böyle. Bakalım hayırlısı Allah çözümsüz dert vermesin canım. Bunlar geçecek. Allah yardımcın olsun seninde canım.

Canim bebegi besleyen damarlara bakilacak. Kizimda basima geldi. Damarlar vs temiz cikinca demekki bebek minyon dediler. O zamam icin maksimim 2800 ve 46 cm dogar demisti doktor..kizim 3215 ve 50 cm dogmustu

Canim ben serum almistim ne farklari var bilmiyorum.

Çok kötüyüm kızlar. Sanki iyi olmak için cabaladikca aksi oluyor. Çocuğum bugün hep bağırdı çığlık ata ata ağladı durdu emmedi bile beni. Mecbur mama yapıp verdik aradan çok geçmeden uyurken kusmaya başladı. Sarı renkte ve kokulu şekilde. Uykusunda ara ara kusuyor hala çok korkuyorum ve üzülüyorum. Eşim acile gidelim dedi ama daha dün bi ton kan aldılar yavrumdan korkuyorum o yüzden gitmeye. Az daha bekleyelim dedim başında bekliyorum şu an. Oguruyor resmen. Ne yapacağım bilmiyorum

Çok geçmiş olsun cnm dün doktora gittiğinizde bir şey söylemedi mi peki şundan olur diye.

Çok geçmiş olsun cnm dün doktora gittiğinizde bir şey söylemedi mi peki şundan olur diye.
O zaman yoktu canım böyle kusmasi falan. Sadece az kilo alıyor her emzirdikten sonra mama da ver dedi öyle yaptım ya fazla geldi ya da bilmiyorum. Sarı sarı kusmak ne anlama gelir hiç bilmiyorum

Ben bisey yapmamistim o gun hersey normaldi once nisanngeldi sonra su .kendiliginden yani

O zaman yoktu canım böyle kusmasi falan. Sadece az kilo alıyor her emzirdikten sonra mama da ver dedi öyle yaptım ya fazla geldi ya da bilmiyorum. Sarı sarı kusmak ne anlama gelir hiç bilmiyorum
Canim bende bilmiuorum neden kusar ama bi cocuk doktoruna danismak en iyisi gibi gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…