temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Genellikle kullanilan suni sanci serum olanlar . Ben fitili sormustum doktora o duzensiz sancilara sebep oluyo felan demisti . Ben bu kadar biliyorum cnm

Kizlar bende sanirim surekli ped kullanmaktan kaynakli kasinti,sisme,kizariklik olustu alt tarafimda. Nasil gececek bilmiyorum.bugun doktor kontrolum var soracagim.cok kotu rahatsiz ediyo uyuyamadim o yuzden boyle bisey yasayan oldu mu birde benim dikis yerlerime baktim bugunde dikkatlice doktor karnimi katli katli dikmis gibi puturlu yani dikis olan kisim.benim ilki cok iyiydi dumduzdu sadece kirmizi cizgi seklindeydi bu boyle mi kalacak acaba duzelmezmi cok moralim bozuldu

Canim bebegi besleyen damarlara bakilacak. Kizimda basima geldi. Damarlar vs temiz cikinca demekki bebek minyon dediler. O zamam icin maksimim 2800 ve 46 cm dogar demisti doktor..kizim 3215 ve 50 cm dogmustu
Arkadasım peki erken alıcaz derse dr bebeği nasıl doğum yaptırıyorlar , sancı mı verildi sana yoksa sezeryan mı? Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Canim bana dun doktorum bundan sonra cok abartmadan yuruyus ve ilik dus gerisi kismet dedi :) Canim pardon dogum yapan arkadaslara sormussun yanlis anladim :))

Arkadasım peki erken alıcaz derse dr bebeği nasıl doğum yaptırıyorlar , sancı mı verildi sana yoksa sezeryan mı? Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Canim senin bebegin yukarda ise sezeryan diyebilir. Kanala indiyse suni sanci verip oyke alir.

Canim ayni tahris bendede oldu pisik kremi suruyorum geciriyor surekli ped kullanmaktan oluyor aslinda kotex in çok guzel pamuklu bi pedi var ama onu esim bulamaz senin imkanın varsa ondan al bu arada kanaman hala varmi ne kadar boyutu kacinci gundesin ??

Canim kanamam cok cok azaldi yok denecek kadar hatta . Koteks aldirayim bari esime .diger pedlerin yuzeyi kayganya onlar yaptibsanirim bana pamuk gibi bise lazim.pisik kremi sureyim bakalim simdi.doktor kontrolundeyimde onada solicem birqzdan gercekten cok huzursuz etti beni ya

merhaba kızlar, nasılsınız iyi misiniz ? bir sorum olacak benim; bebeğe beşik almayı düşünüoruz ama ne alacağımızı tam olarak bilemedik sizce park yatak mı daha iyi olur yoksa mobilya yatak mı ? biz 2. bebği de o kadar uzak düşünmüoruz Allah izin verirse , 2 yıl sonra en fazla. yani 2.bebişimiz de kullansın istiyoruz yatağı. Bu durumda sizce en iyisi hangisi olur,ne alalım ?

Suyum gelmeden önce aşırı halsizlik ve yorgunlugum vardı bütün gün kafamı kaldiramadim ben hep uyumak istedim onun dışında sancı yada sertlik felan olmadı Ogün iki kere çamaşır değiştirdim akıntı sandım su siziyomus anlamadım

Ama kotexin bir cesidi sadece pamuklu iyi oku uzerini alirken canim benim kanamam bir ara kesilir gibi oldu ama yine artti yataktan kalkip yattikca artiyor yaa dun saglik ocagindaki hemsire artarsa doktora mutlaka git demisti ama son kontrolumde doktorda normal kanaman olur demisti gitmem galiba doktorada

Ben bacaklarimda uyusukluk hissediyordum o gun annemde yuzunde hep bi agri hissi var demisti hep oturdum halsizdim bebek normal hareketliydi sari akinti ile basladi wc de biranda ayaga kalkmamla suda gelmisti gercekten farketmemek mumkun degilmis o suyu bildigin akti tutamadim

Kizlar yaa pazar günü kaynanamlar gelecek bebegi gormeye ben annemlerde dogum yaptim 2 saatlik uzakliktalar ama hafta sonuna anca geleceklermis bu arada beni esimin tarafindan kimse aramadi dogum yaptim diye bugun bir hafta olacak arayip sormadilar simdide yuzsuz yuzsuz gelecekler gorumcemle aram bozuk diye kaynanam cephe aldi herkesi doldurdu simdide gelmelerini hic istemiyorum ama esimin hatrina susacam ve onlari agirlayacam cok sinirim bozuluyor ya

T Titizz1 cabım nasıl oldu bebeğin? Doktorunu aradınız mı? Ne dedi?
Sabaha karşı bıraktı kusmayi canım. Sütümden verdim az az çok gelmesin diye. Iyi gibi şimdi canım. Devam ederse arayalım doktoru dedik. Dün yikamistik sonra da doktoruna gittik hastanede klimalar var çok ne kadar korusam da acaba çarpmış olabilir mi diye düşündüm. Bide doktor anne sütünden sonra 1 ölçek mama yap ver icerse bir ölçek daha yap ver demişti. Fazla gelmiş olabilir diye düşünüyorum

dilekdilek41 canım benimde hamilelik boyunca hiç sismeyen ayaklarım suyum gelmeden 1 saat önce falan birden bakın gibi oldular. Ilacimin almaya diye dışarı çıkıyorduk annemle. Eğilip ayakkabılarımi giydim sonra 10 basamak falan indim birden geldi suyum. Hamileligin yarışindan bu yana eşime hep bi gün şu ayakkabıları giyerken doğurcam gibi geliyor diye dalga geçiyordum hep. Dedim dedim gerçek oldu :)

Aaaa ilgincmis dikkat etmekte fayda var cunku benim de hic siskinligim yok ne elde ne ayakta :)

ablam serumla aldı hiç açıklık yokken hastaneye gitmişti, normal doğum yaptı 35 haftalıktı yeğenim. beklenen doğum tarihi ne zamandı ki seninki canım

Günaydın kızlar.
Çok şükür bugün bebeğimin bazı test sonuçları çıktı herşey temiz. 20 gündür mahvolduk doğum yaptığım günden beri hiç uyumadım yaşan ölü gibi gezdim durdum. O kadar olumsuz ihtimallerden bahsedildi ki beni asıl şaşırtan şey bile gözüme gelmedi. Ben 9 ay boyunca aynı hastaneye gittim dr. Dan da hastaneden de çok memnun devam etti hamilelik sürecim. Bebeğimin 13. Haftasında kız olduğunu öğrendik 20. Haftada detaylı ultrasonda kız olduğu prof. Tarafından raporlandı. 26 haziran sabah 5 te suyum geldi aynı günün gecesi23.35 bebeğimi normal yolla doğurdum. Dr. Konuşmalarından bi gariplik olduğunu anladım. Bana bir kaç birley söyledi ama anlamadım. Bebeğimi getirdi öptüm kokladım fotoğrafçı fotoğraf çekti derken bana bebeğimin erkek olduğunu söyledi dr. Nasıl şoka girdiğimi anlatamam. İnmemiş testis yüzünden farkedememişler ultrasonda. Bebeğimin küçük bir operasyon sonucu testislerinin yerine çekilebileceğini ama bazı testler yapılması gerektiğini söylediler. Bunları dikişlerim atılırken öğreniyorum henüz çataldayken yani. Hayatımın şoku bana dokuz ay boyunca kız evlat sahibi olacağım söylendi ve ısrarla her gittiğinde sordum. Evim düzenim hayatım pespembe olmuştu. Herşeyden önemli olan evladımın sağlığı tabiki ama insan ilk duyduğunda düşündüğü şeyler şok halindeyken pek mantıklı olmuyor. İnanır mısınız hala kimseye söylemedik cinsiyetini çünkü bizi bir dizi testlere soktular çocuğumun dünya kadar kanını aldıkar 10 gün boyunca. Sarılık oldu yavrum hastanede yattı. Doğum zor olduğundan kolunu incittiler 10 gün kolunu oynatamadı bebeğim. İnmemiş testis ile ilgi o kadar ileri hastalık saydılar ki onu kaybetme korkusundan aşırı kilo verdim. Yemedim içmedim uyumadım sütüm gelmedi. Baktım üzüntü bebeğime zarar veriyor toparlandım yemeye başladım sütüm arttı. Ama mama takviye olmadan yetmeyecek kadar. Bize bunlarınyaşattıklatı için hastaneden nefret ettim.
Ben karnımı kızIm diye sevdim. Odası ve hayatımız eşyları ve zihniyetimiz herşeyiyle kızdı. Şimdi evde aslan gibi bir oğlumuz var. Öok şükür binlerce şükür onu bize veren rabbime. Şimdi kendimi toparlayıp sosyal çevremize de bu hbaeri vereceğiz. Çocuk hasta diye kimsenin ziyaretini kabul etmedik. İnsanlar bize darıldı mı bilmiyorum ama bu özel bir durum. Anlayış bekliyoruz. Sizce de bu hikayede ultrasona güvenmemek sonucu çıkmıyor mu? Bi de prof baktı bizim

Rabbim öncelikle evladına sağlık sihhat versin canım demekki olabiliyormus böyle şeyler bunu da gördük sen milleti düşünme boşver isteyen kırılsin darılsin önemli olan sen ve bebeğin eşyalar bakımından kötü olmuş ama sağlıktan önemli değil hiçbişey yavaş yavaş onlar da düzene girer bebeğin ameliyatıni oldu mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…