temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Lans
Kahve içiyorum canım bide 6 saatte bir agri kesici alıyorum. Canım ben silikon göğüs ucunu beceremedim. Lansinoh un meme ucu çıkarıcı vakumlu biseyi var onu aldım. Onunla göğüs ucumu cikartip veriyorum oğlumun ağzına :)

Cnm siz bence baskabir yenidogan gastroentologuna gidin daha yardımcı olabilir birde aşırı sıcaklarda etkiliyor olabilir

Canim onceki mesajlarinda şok oldum yazinca ben daha kotu bisey bekliyodum iyi olmaniza sevindim. Yil olmus 2017 boyle bi yanlislik gercekten ne doktorlara ne hastaneye yakismis haklisin kizmakta. Sikayet edebilirsin bence. Cunku erkek bebeklerde testis inmis mi diye ultrasonda takip ediliyo hep, doktorum bakiyodu her seferinde şükür sorun yokmus, inmiş. Senin de onceden farkedilseydi ne yapilacagini bilirdiniz en azindan.
Yine de olumlu düşün kuzun yaninda sagliklisiniz. Elalemi de bosver kimse sizden onemli degil, yasadigin sey de kolay degil sonucta. Bundan sonra her sey daha guzel olur insallah :)
Dogum anini da anlatabilir misin canim musait olunca, sancilar nasildi suyun nisanin falan geldi mi? Ben de normal dogumu bekliyorum da tedirginim biraz :)

Merhaba arkadaşlar. Bu topikte maşallah herkes yavaş yavaş doğum yapmaya başladı. Allah esirgesin yavrucakları. Bende artık doğurmak istiyorum. Zaten bebek kilolu kafasıda büyük hergün daha çok kilo alıyo. Nasıl doğurcam diye korkuyorum. İnşallah çok ısrarcı olmaz doktorlar normal doğum konusunda son anda karar vereceklermiş doğum şekline. 2 normal doğumum var ama çok korkuyorum bebeğin iri olmasından dolayı. Biran önce doğsada iyice kilo almasa diyorum

Kızlar biliyorum siz sütünüz olsun diye uğraşıyorsunuz ama benim sütün gelmemesi gerek. Ancak göğüslerim davul gibi çok ağrıyor şiştiler ilaç işe yaramamış. ilaç değiştiyoruz yarın başlayacağım ona. Ama onun dışında ne yapabilirim bilginiz var mı annenizden falan korkuyorum cerrahi müdehale gerekecek sıkı sıkı sarıyorum ama yine şiş yine şiş adaçayı kesermiş okudum internetten onu içtim bugün umarım gider

Canım kısmete bak yaa..Bir ihtimal belki de o da size denk gelmiş .Allah evladınızi size bağışlasın canım. Kimsenin nazi umrunda olmasın bence .durum belli yani..elbet anlayış göstereceklerdir.
Çok geçmiş olsun canım..şimdi nasılsınız bebek nasıl?

Oncelıkle gozunuzaydın allah saglıkla buyutmeyı nasip etsın size.şu yazınızı okumadan once yemın ederım bunu düşünüyodum erkek deyıp kız doğan kız deyıp erkek olan bebekled var mıdır dıye bizdede bi kız bi erkek dendi afalladık zaman zaman ama oglumuzu beklıyoruz kısmetse.o ilk anın şoku dısında evladın kızı erkegı yok tabıkı doktorunda hatası ultrasonun azizliği.baska doktor gormemısmıydı bebegınızı ultrasonda. Yuzde yuz sonuc vermıyor bu ultrasonlar bu hıkayeden de bunu anlayabılırız bnce. Bebeğinizle guzel gunlerınızın tadını cıkarın kendınız bebegınız dısındada kımselerı dusunmeyın. Tekrar tebrık ederim

Bende normal dogum ıcın beklıyorum canım onden gidersen yaz buraya tecrubelerını sansıma doktorumuz son 4 gun tatıle cıkacak eger baska dpktor ıstemıyosan gıtmeden sunı sancıyla dogumu baslatalım dedi.beklemesem sancıya dayanabılır öıyım bılmıyorum kendılıgınden gelır mı onuda bılemıyorum baska doktorda ugrasmak ıstemeyıp sezeryana alır mı onuda dusunuyorum kafam karmakarısık kendılıgınden gelır ınsallah .. allah kurtarsın senide . Gecmıyor son gunler

Ben zaten hep kılosuna dıkkat etmek zorunda olan bırıydım bır hafta dıkkat etmesem hemen kılo alıyordum.almak vermek sorun degılde düğünlerimiz var bu sene bir sürü kardeşim kuzenlerim evlenıyor düğünlere kadar toparlanmak ostıyorum ama olmucak sanırım 50 gunde cok zor

Canım nane ve maydonoz keser diye okumuştum. Allah yardımcın olsun senin durumun da ayrı zor. İnşallah geçer biran önce.

elmasli canım çok geçmiş olsun. Darılanı kırılanı boşver. Gerçekten değer ceren insanlar sizin durumunuzu anlarlar. Diğerleri de çok önemli değil. Gerçekten büyük bir şok yaşamışsın. Böyle hissetmen normal. Tabiiki önemli olan çok şükür sağlıklı olması. Ama altı aydır kız diye şartladınız kendinizi. Psikolojik olarak alışmak zor olacaktır. Eşyalar için de kötü olmuş ama dert etme. Büyüyünce ona gülerek anlatacağınız bir anınız olmuş iyi yönünden bakmaya çalış iyi olmanıza çok sevindim :)

Yazarim canim tabi sen de benden once gidersen yaz :)) doktorun tatile cikmadan dogurursun bence son 4 gune de kalmasın artik bebisler. Benim doktorum izin ile ilgili bisey demedi umarim gitmez bi yerlere :)
Suni sanci hep zor diyorlar ya ne bileyim kendi sancini beklemek varken gerek yok bence canim. Ay insallah sag salim kolaylikla dogururuz yolda goren herkes Allah kurtarsın diyo karnima bakip acıyan gozlerle

Kızlar burayı çoktandır girmiyordum bebeğim doğdu çok şükür normal doğumla 5 gün önce, 2 gün küfezde kaldı. Çok şükür çok şükür darısı tüm isteyenlere ve hamilelere.
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kuvözde neden kaldı kuzu?

50 gün az değil canım sadece süt yapan şeyleri çok yersen ve spor yapabilirsen istediğin gbi olabilirsin :)

Canim gercekten cok aci bi deneyim yasamissiniz ben olsam bende cok kizardim yani herseyi ona gore ayarlamissiniz felan . Insallah oglunda tamamen duzelir . Bosver kiyafeti odayi artik napacan yapcak bise yok onemli olan saglik . Rabbim yardimcin olsun sende guclu olmaya calis lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…