temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Maşallah cnm ben kilolu değildim haftada 3 gün sporunu yapardım gayet fittim valla bırakınca patladım

Bende gece ter icinde uyaniyorum yaa artik aslinda soguk odada yatiyorum usuyerek uyuya kaliyorum gece bir ates basması yuzumden damlayan terlerle uyaniyorum sende de sicaklanma oluyormu neden uyuyamiyorsun sabah gecmi kalkıyorsun acaba
Yok canım geç kalkmıyorum ise gittiğim için yedide kalkıyorum gece şarjım bitti döne döne sabaha karşı dalmışım 6 da uyandım yine terlemiyorum ama ateş sanki elimi ayağımı koyduğum yer rahat edemiyorum uykuya dalma sorunum var nefesim daralıyor yatınca oturur gibi siziyorum bazen çok surmuyo sanırım biraz da alerjim tetikledi hapşırık tiksirik da bitmiyor biran önce evde kalıp gündüzleri bolca uyumam lazım

Sorma ya ben de aynı şekilde fazla kiloları vermeden 68.5 ile hamile kaldım 80 i görürüm en az diyodum. Kilo alnaya fa musait bir bunyem var.Ki ben seni uzun diye hatırlıyorum ben 1.68 boyundayim. Ama ilk 4 ay 3 kilo verdim sonra 72 ye kadar çıktım. Geçen hafta da bi rahatsızlandık eşimle kusma ishal derken yine 70 olmuşum. Kaldı 3 ay. Bu üç ayda da çok almazlam iyi olacak gibi

Yok ayol uzun olan kızım :) ben 1.61 falanım kilo almaya çok müsaitim hatlarim da yuvarlak Allahtan bacaklarım kollarım ince göbek ve popodan ibaret oldum kim kardasian a dönmeden dogururuz inşallah

Mayo karnini sarip rahatsiz etmez mi canim? Ben olsam bikini tercih ederdim. Bi de mayo islak islak karnina degecek usutursun sonra.

canım ben tatile gittim, sana bikaç öneride buluniyim, maalesef bi siteden sipariş ettiğim ve çok geç gelip çok da küçük olduğu için mecbur gebeden 170 liraya hamile mayosu aldım, çok rahattı, çok da güzel kuruyodu ama yetmedi tabi, mecbur 2 bikini daha kullandım daha kilolu zamanımdan kalan , çünkü kesinlikle ıslak kalmaman gerekiyo, denizden havuzdan çıktığım gibi değiştirmen lazım, öyle öyle idare ettim, bikini evet rahatsız oldum biraz ama daha kuru kesinlikle yani ne alıcaksan en az 2 tane al ıslak kalmaman lazım, ayrıca mayo büyük beden alırsan rahatsız olabilirsin yine de , ben bulamadım göğüslerden dolayı ama bi bakabilirsin normal bedeninden daha büyük 2 bikiniye

ay pardon yanlış mesajı cevapla yapmışım da anlaşılır herhalde çok pardon

Bende gece ter icinde uyaniyorum yaa artik aslinda soguk odada yatiyorum usuyerek uyuya kaliyorum gece bir ates basması yuzumden damlayan terlerle uyaniyorum sende de sicaklanma oluyormu neden uyuyamiyorsun sabah gecmi kalkıyorsun acaba
terleme durumu bende de var. ben de merak ediyordum neden diye. 1 haftadır geceleri bildiğin sırılsıklam terliyorum. kombiyi bile açmıyorum artık, ama bakarsan ev serin ben terliyorum, bu nedenle omuzlarım da tutuldu.

neren ağrıyor canım benim de d vitaminim eksik çıkmıştı ama ağrım yoktu

Bacaklarım canım . bir de belim.. Aslında şort giyiyorum bacaklarım tam 12 de güneşi de görüyor ama ağrıyor yani.. Bakılsın bakalım akşama görürüm sonucu.

Bacaklarım canım . bir de belim.. Aslında şort giyiyorum bacaklarım tam 12 de güneşi de görüyor ama ağrıyor yani.. Bakılsın bakalım akşama görürüm sonucu.
hımm benimde bacağım ağrımıştı ama doktor magnezyum eksikliğindendir dedi. osteocare kullandım bir haftada geçti içinde kalsiyum+magnezyum+d vitamini varmış. birde sağlık ocağından monovitd3 vermişlerdi d vitamini eksikliği içinde onu fazla kullanmadım . sonuç bi çıksın bakalım ona göre bişeler verir doktor .

aynı durumdayım canım nefes alamıyorum kalbim çarpıyor sanki benimde sıkıntıdan ağlayasım geliyor
Hiç sorma birde can yakarcasına bebek hareketleri çoğaldı 1 haftadır =) eskiden sadece aksamları arada bir kuvvetli tekmeler olurken şimdilerde gece gündüz, uzanırken ,otururken, ayakta hiç farketmiyor devamlı içerde hareket halinde ordan oraya gitme gönme halinde peki ya sizlerin bebek hareketleri nasıl

Bnm kızım hiç durmadan annesine kendini hatırlatıyor. Sabah akşam tık tık Bu ara uzanırken nefes alamıyorum Kalbim dörtnala atıyor. Göbeğim çok büyüdü ve aşırı sert. Göbek deliğim artık neredeyse yüzeyde. Etrafındaki damarlar aşırı belirgin ki esmerim sanırım onlar da gerildi. Yürümek zor geliyor merdiven eziyet. Çorap giymek meziyet tuvalete çıkmak alışkanlık kabızlık kaderim yatakta dönmek beceri oldu. Tüm bunlara rağmen öamaşır bulaşık ütü ev süpürmek evi topkamak yemek hazırlamak tam gaz devam. Ayda bir yardımcı geliyor evi komple temizliyor gerisi bende. Alışverişi saymıyorum bile. Hepimize kolay gelsin kıZlar. Hayırlı kandiller. Bu gece bol bol dua edelim doğum güzel geçsin sağlıklı geçsin. Amin.

bende 34 giyorum 38 alsam olur dedim ama busefer göğüs kısmı çok bol ve aşağıda kaldı beğenemedim ve de rahat edemedim.. bikini daha kolay oluyo biraz pırtlıyo göbişler ama mayoda ben rahat edemedim

kızlar devit 3 ü tamamen bıraktım.. doktora bıraktığımı diyemedim.. çünkü daha öncede içemiyorum dediğimde içmelisin deyip bana tolerans göstermemişti..

Canım ne güzel anlatmışsın :) galiba hepimiz aynı durumdayız
Hayırlı kandiller herkese. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize

Ay ne guzel anlatmissin canim ayni seyleri yaşıyorum, ek olarak bi de duygusallik var her gün mutlaka bi ağlama seansim oluyor :) insallah sag saglim kavusuruz bebeklerimize daha fazla zorluk olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…