- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 34
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.261
İrdeledikce baya bişiler cıkıoCanım ben emzirmiyorum e zaten sezaryenim kanamam oğlumda da yoğundu şimdi nasıl olur bilemem ama normal pijama takımı tercih ettim o yüzden.. Hatta karar verdim şort tshirt bile koyacağım rahat olayım diye :) lohusa takımlarının rengi açık e kanamam olunca pek tercih edeceğim bir şey değil ayrıca:)
Gecen hafta sonu bizde denize gidelim dedim.Kızlar fikrinize ihtiyacım var.19 Mayısta kısa bi tatile gidicez otele. bikini giyememmayo alsam nasıl bir şey alayım?Normalde 36 bedendim 40 beden alsam olur mu?yaşadığımız yer küçük çarşıda bulamam internetten alacağım mecbur.Yardım edin
Yukarda toplanması sevmiyorum geceligin aslında onun dışında rahat olunur.Gecelik daha mantıklı wc rahat oluyor hele sezeryan doğum yapanlar için gecelik iyu zaten wcye eğilecek halin olmuyor kesik var çünkü.
kızlar devit 3 ü tamamen bıraktım.. doktora bıraktığımı diyemedim.. çünkü daha öncede içemiyorum dediğimde içmelisin deyip bana tolerans göstermemişti..
neden bıraktınız bi sakıncasımı var?Ben 2. şişeyi kullanıyorum memnunum onun sayesinde daha hızlı atlattım soguk algınlıklarını
Ata Barış güzelmi?
Yoksa ayrı ayrı mı güzel sice kızlar
Eşim Ata Ben Barış diyoruzda
hımm benimde bacağım ağrımıştı ama doktor magnezyum eksikliğindendir dedi. osteocare kullandım bir haftada geçti içinde kalsiyum+magnezyum+d vitamini varmış. birde sağlık ocağından monovitd3 vermişlerdi d vitamini eksikliği içinde onu fazla kullanmadım . sonuç bi çıksın bakalım ona göre bişeler verir doktor .
TŞKLERbence güzel olmuş ata barış:)
ya banada isim lazım hiç bi fikrim yok daha.. napcam bilmiyorum sözde 7-8.aylarımda bebek şekerimi yaptırırım diyodum daha bu gidişle doğum anına kadar ismi olmucak oğluşumun
Aynen canim ya bizim de ortada isim yok, kapi susu hazirlayayim diyorum ama isimsiz de olmuyo tabibence güzel olmuş ata barış:)
ya banada isim lazım hiç bi fikrim yok daha.. napcam bilmiyorum sözde 7-8.aylarımda bebek şekerimi yaptırırım diyodum daha bu gidişle doğum anına kadar ismi olmucak oğluşumun
Barış Ata olursa daha guzel olur sanki canim eğer iki ismi birden kullanacaksaniz ulama oldugundan soylemesi rahat olur :)Ata Barış güzelmi?
Gecen hafta sonu bizde denize gidelim dedim.
Bakındık biraz magazalara.
Slip aldım bi tane genişce baya. Üst bulamadım Onada hala bakıcam.
Tabi denize giremedim
üstünede bustiyer tarzda bişi aldımmı tamamdır.
Bu tarz bakabilirsin canım. Bikini bende giymem dedim. Valla denizden cıkarken hangi memüşümü toplamam gerekicek bilemem
Malum baya büyüdüler
neyse az kaldı bundan sonrasına biraz daha dikkat edelim belki kontrol altına alırız ama bazıları çok alırmış biz o gruptanız heralde. kolay aldık kolay veririz inş :)
Banada öyle geldi Barış Ata daha iyi gibiBarış Ata olursa daha guzel olur sanki canim eğer iki ismi birden kullanacaksaniz ulama oldugundan soylemesi rahat olur :)
eve gecince resmini cekip atayım canım hatta netten bakayım bulursam atayım hemenCanım nasıl bişey aldın foto atabilir misin?:)
Ata Barış güzelmi?
Kızlar sizin bebişlerinizde de bu kadar çok hıçkırık oluyor mu?Bizimki bugün dördüncü kez hıçkırığa tutuldu
İçi çıkıyor yavrumun hıçkırırken çok güçlü hıçkırıyorrahatsız oluyor ki sürekli dönüyor bir yandandan da
Netten baktım genelde obur bebeklerde çok görülür yazıyor hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?