temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günayın arkadaşlar, herkesin kandili mübarek olsun, bu nefes daralması bende de oluyor sık sık ama bebek hareket edince rahatlıyor bir anda, sıkıştırıyor sanırım ondan oluyor birazda :)

İrdeledikce baya bişiler cıkıo

Gecen hafta sonu bizde denize gidelim dedim.
Bakındık biraz magazalara.
Slip aldım bi tane genişce baya. Üst bulamadım Onada hala bakıcam.
Tabi denize giremedim
üstünede bustiyer tarzda bişi aldımmı tamamdır.
Bu tarz bakabilirsin canım. Bikini bende giymem dedim. Valla denizden cıkarken hangi memüşümü toplamam gerekicek bilemem
Malum baya büyüdüler

Gecelik daha mantıklı wc rahat oluyor hele sezeryan doğum yapanlar için gecelik iyu zaten wcye eğilecek halin olmuyor kesik var çünkü.
Yukarda toplanması sevmiyorum geceligin aslında onun dışında rahat olunur.

kızlar devit 3 ü tamamen bıraktım.. doktora bıraktığımı diyemedim.. çünkü daha öncede içemiyorum dediğimde içmelisin deyip bana tolerans göstermemişti..

neden bıraktınız bi sakıncasımı var?Ben 2. şişeyi kullanıyorum memnunum onun sayesinde daha hızlı atlattım soguk algınlıklarını

neden bıraktınız bi sakıncasımı var?Ben 2. şişeyi kullanıyorum memnunum onun sayesinde daha hızlı atlattım soguk algınlıklarını

midem almıyor.. artık tamamen psikolojik.. neye eklersem kokusunu alıyorum.. bebek için değilde sadece benim içinse kendimi feda ediyorum :) bidahaki kontrolde dicem doktora bakalım

Ata Barış güzelmi?
Yoksa ayrı ayrı mı güzel sice kızlar
Eşim Ata Ben Barış diyoruzda

bence güzel olmuş ata barış:)
ya banada isim lazım hiç bi fikrim yok daha.. napcam bilmiyorum sözde 7-8.aylarımda bebek şekerimi yaptırırım diyodum daha bu gidişle doğum anına kadar ismi olmucak oğluşumun

Canım sonucum çıktı henüz doktora göstemedim. 21 çıkmış D vitamini.. Ama kandaki değerlede bi gariplik var bakaşım sağlık ocağı ne dicek. 22sinde doktoruma gitcem

Aynen canim ya bizim de ortada isim yok, kapi susu hazirlayayim diyorum ama isimsiz de olmuyo tabi esimizle ortak begendigimiz isim Alp ama bana kisa gibi geliyor. Yanina da baska isim ekleyemedik bilmiyorum nolucak :)

Canım nasıl bişey aldın foto atabilir misin?:)

Barış Ata olursa daha guzel olur sanki canim eğer iki ismi birden kullanacaksaniz ulama oldugundan soylemesi rahat olur :)
Banada öyle geldi Barış Ata daha iyi gibi
İki isim hiç düşünmüyordum aslında.
Eşim Ata'dan vazgecemiyor

Canım nasıl bişey aldın foto atabilir misin?:)
eve gecince resmini cekip atayım canım hatta netten bakayım bulursam atayım hemen

Hayırlı kandiller. Bugün dr'a gidicem. Ay her gidişimde böyle bi strest, doğum zamanı napcm bilmiyorm. Sabahında başlıyor benm strestm. Beklerken elm ayağım buz kesiyor:)) böyle olan var mı hanımlar? Nasıl geçicek bu. Bide artık sıklaşr randevular alışmam lazım.

Kızlar sizin bebişlerinizde de bu kadar çok hıçkırık oluyor mu? Bizimki bugün dördüncü kez hıçkırığa tutuldu
İçi çıkıyor yavrumun hıçkırırken çok güçlü hıçkırıyor rahatsız oluyor ki sürekli dönüyor bir yandandan da
Netten baktım genelde obur bebeklerde çok görülür yazıyor hadi bakalım

Olmaz mı...? Hıçkırıp duruyor cadı ilkinde de çok yaşadım . o daha da beterdi..tam yarım saat sürüyordu. Bu 2 ya da 4 dakika en azındam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…