temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim daha hic olmadi canim ya heyecanla bekliyorum hickiracagi gunleri :))

Kızlar kan tahlilimde wbc yüksek çıkmış. Hasta değilim grip vs. Göz enfeksiyonum varken yüksekti onu anlıyorum ama şuan öyle bir şey yok ve yüksek. Bir de ne# diye bir değer var o da yüksek.. Acaba protein ve sebze ağırlıklı beslenmem yüzünden mi oldu.. Çok sinir oldum açıkçası görünce.. Yarın sağlık ocağına soracağım.. 22sinde doktoruma gideceğim ... Bilen var mı acaba

Canm su an ben de 15kilo aldım 82kiloyum.. Hamile kalmadan önce de hep diyet yapardım.. Hamilelikte bıraktım çünkü diyet yapmaktan gercekten sıkılmıştım artık.. Neyse ki bebeğimin kilosu iyi en azından.. Daha fazla almamak için ben de biraz daha dikkatli olacagım ama dr um bir şey demedi.. Ben de cok fazla ödem de var yüzümden belli.. Gebelik zehirlenmesi olabilir diye dr tansiyon ölçümünü sıksık yapmamı söylrdi sadece... Yalnız değilsin canımm..

Şekeri olan arkadaşlar şuan nasıl besleniyorsunuz? Ben şeker yüklemesi yaptirmadım ama şeker varmış gibi dikkatli beslenmek istiyorum. Hem sağlık açısından hem de elimde bir liste olursa kendime dur diyebilirim belki

Ben de aynen hamilelik öncesi çok sağlam diyet aslında diyet de demiyelim de sağlıklı besleniyordum iş yerime bile öğle yemeğimi kendim götürürdüm. Dediğin gibi şimdilik bir sorun olmaması sevindirici bunu baz alıp bundan sonra en azından dikkat edebiliriz. 2 gündür ceviz fındık hariç karbonhidratı kestim bakalım şişliğim azalır en azından.

Canim bende seker cikmadi ama riskin var. O yuzden dikkat ediyorum bende. Beyaz ekmek, hamur isi, pirinc, makarna ve patates gibi nisastali seyleri yemiyorum. Yine her turlu tatlidan ve paketli urunden uzak durmaya calisiyorum. Atistirmalik olarak badem ceviz gibi kuruyemisler yiyorum. Cok tatli meyvalardan da yerken porsiyon azaltmak gerekiyor.
Sabah kahvaltimda mesela yumurta , peynir, salatalik, domates,yesillik ve zeytin yiyorum. Ara ara kuruyemis ve meyva atistiriyorum. Ogleyin genelde yogurt, corba sonrasinda meyva ve kuruyemis yine. Aksam ise bol salata, biraz corba , sebze yada etli bir yemek. Aksam da cay ve biraz kacamak (dondurma yada tatli gibi)
:)

Canım sonucum çıktı henüz doktora göstemedim. 21 çıkmış D vitamini.. Ama kandaki değerlede bi gariplik var bakaşım sağlık ocağı ne dicek. 22sinde doktoruma gitcem
canım 0-10 arası ciddi eksiklik,10-24 arası orta düzey eksiklik,25-80 arası optimal düzey,150 ve üzeri toksisite yazıyor benim labaratuar değerlerimin karşısında . benim 7,9 çıkmıştı mesela baya düşük yani.

Anladım canım.. Benim sonuç kağıdında öyle bir şey yazmıyor.. Sadece referans aralığı vermiş onda da 14-60 yazıyor.. Senin de epey düşükmüş.. Annemin 5 çıktı ona sadece 1 ampul verdi aylıkmış.. Bana verirler mi yoksa çok iyi diyip gönderirler mi bilmiyorum. Annemin öyle düşük çıkınca ben de kendim istedim açıkçası

tabiki ölçtürdüğün iyi olmuş önemli çünkü kemik yapımı için gerekli . adana da güneş vardır sen bol bol güneşlen :) bu taraflarda ısınmaya başladı artık güneşi görebiliyoruz :) doktorun ne diyecek bakalım onun görüşü önemli tabi biz ne desek boş

Kızlar bende salim eren ismini düşünüyorum oğluma , ilk oğlumun adı Nurullah . bunun dışında beğendiğim isimler :Enes, Furkan, Berat, Emir, Selim, Kerim, Kerem, Ömer asaf, Ömer Yiğit, Talha vb. Kız isimleri : Fatma Hale, Zeynep Feyza, Sümeyye , Hafsa , Nisa ,Nil ,Beyza, Sare , Gülendam, Nihal ,Gülfem olabilir . Aklıma gelenler bunlar

Kızlar ben de kızımın ismine Minel eklemek istiyorum Alya Minel anlamı semadan oluyo bu şekilde ama eşim de iki isim zor diyo kendinden yola çıkarak kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…