- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.321
aa bak kerem ismi süper ama bizdede var :) o yüzden koyamadım. ömer yiğit yada hasan yiğitte olabilir. birde çok istiyorsan bakma ya ona buna boşver herkesin kendi çocuğunun adı bi kaç tane olabilir farketmez. mesela eşimin tarafında 3 tane enes var :)EVT URAS COK YENI BI ISIM HEMEN ISINAMIYOR HERKES. KAAN I DA COK SEVIYORUM HOŞ BI ISIM AMA KIME SOYLESEM KAAN MI KAĞAN MI DIYE SORUYORBASKADA ISIM YOK ELIMDE TUM GUZELLER KAPILDI CEVREMIZDE HEP KULLANILDI ALİ EFE , ALİ EGE , EMİR , DENİZ , ÇINAR , KEREM , YİĞİT .. GTTİ GÜZELİM İSİMLER
aynen canım çok duraksız bir çocuktu hala da öyle hem çok hareketli oturmaktan çok sıkılıyor hem de çenesi düşüksizinki cok dınlenmıs ıcerde heralde enerjıyı toplayıp gelmısbzde bazen oyle dıyoruz esımle yatıp yatıp butun enerjısıyle gelcek dıye
evet canım alta doğru tekme atıyor sızlama hissediyorum aniden bazengünaydın kızlar. sizin de böyle rahminize doğru bir baskı oluyor mu? sanki bebek bi anda fırt diye çıkacakmış gibi ?
Bendede aynisi oluyor yaa ev buz gibi ama yaniyorum o degil kocalar hasta olacak donacakterleme durumu bende de var. ben de merak ediyordum neden diye. 1 haftadır geceleri bildiğin sırılsıklam terliyorum. kombiyi bile açmıyorum artık, ama bakarsan ev serin ben terliyorum, bu nedenle omuzlarım da tutuldu.
Bendede oluyor yaa ani ani rahme yakin bacaklarimda saplanma gibi agrilar oluyor rahimde de oluyor tabi kilomu aliyorlar acaba artik kilo alislari artiyor bende telaslaniyorum sanki sancida boyle gelecekmis gibi :) tecrubeli anneler nedir bu yasadigimiz bilen bizi aydinlatsingünaydın kızlar. sizin de böyle rahminize doğru bir baskı oluyor mu? sanki bebek bi anda fırt diye çıkacakmış gibi ?
canım bacakta saplanma çocuk hareketleriyle ilgili değil bence magnezyum, demir eksikliğinden olabilir diye tahmin ediyorum. rahimde saplanma derken çok mu şiddetli ben hiç öle şiddetli bir saplanma hissetmedim yani bebeğin hareketleri oluyor ama ağrı bi defa yaşadım 5-10 dk lık bişeydi geçti sırtıma sıcak su torbası koyunca . bilemedim yani başka bir problem yoktur inşallahBendede oluyor yaa ani ani rahme yakin bacaklarimda saplanma gibi agrilar oluyor rahimde de oluyor tabi kilomu aliyorlar acaba artik kilo alislari artiyor bende telaslaniyorum sanki sancida boyle gelecekmis gibi :) tecrubeli anneler nedir bu yasadigimiz bilen bizi aydinlatsin
urastan once ömerı cok ıstemıstım aslında cok sade cok naif bır ısım bence ama onuda eşim istemedı ıkna edemedım bı turlu.birazda pimpiriktir benm kocam sagolsunaa bak kerem ismi süper ama bizdede var :) o yüzden koyamadım. ömer yiğit yada hasan yiğitte olabilir. birde çok istiyorsan bakma ya ona buna boşver herkesin kendi çocuğunun adı bi kaç tane olabilir farketmez. mesela eşimin tarafında 3 tane enes var :)
ama cocuk dedıgınde oyle olur yaaynen canım çok duraksız bir çocuktu hala da öyle hem çok hareketli oturmaktan çok sıkılıyor hem de çenesi düşük
İki isim bende istemiyordum ama şimdi fikrim değişti.Kızlar ben de kızımın ismine Minel eklemek istiyorum Alya Minel anlamı semadan oluyo bu şekilde ama eşim de iki isim zor diyo kendinden yola çıkarak kararsız kaldım
Kaan güzel isim aslındaDEMEKKI BU ISIM KONUSUNDA YALNIZ DEGILMISIMBİZ DE EŞİMLE İSİM KONUSUNDA ANLASAMADIK HENUZ. O KAAN ISTEDI BEN URAS . CEKILIS CEKTIK KAAN CIKTI AMA CAMURA YATIYORUM RESMEN BENDE KAANI COK SEVIYORUM AMA HEM KAAN HEM KAGAN KULLANILDIGI ICIN ZORLANACAK GIBI GELIYOR. URAS I DA YENI YENI POPULER OLAN BI ISIM OLDUGU ICIN ESIM ISTEMIYOR. AMA IKNA OLCAK GIBI BAKALIM SESSZCE ILERLIYORUM BU KONUDA COKTA VAKIT KALMADI SÜSLERİ YAPTIRMAMIZ LAZIM ARTIK
7 - 7,30 gibi başlıo sabah. Akşamda duruma göre değişioMerhaba anneler. Bebekler anne karnında nasılsa doğduklarında da öyle olurmuş diye duydum yani sabah 5de içerden tepişmler kıpraşmalar başlıyorsa doğduğunda da sabahın erken saatlerinde uyanırmışbenim minik kızım sabah 7buvukta başlıyor gün içerisinde arar ara sessizleşiyor duruluyor ama aksam 7den sonra 12ye kadar hiç durmadan içerde tekmelemeye kıpırdamaya devam ediyor peki ya sizlerin nasıl?
Benimde aksamları daha hareketli heryerini aynı anda vuruyor sanki diyom cikacak cok sıkıldı cokMerhaba anneler. Bebekler anne karnında nasılsa doğduklarında da öyle olurmuş diye duydum yani sabah 5de içerden tepişmler kıpraşmalar başlıyorsa doğduğunda da sabahın erken saatlerinde uyanırmışbenim minik kızım sabah 7buvukta başlıyor gün içerisinde arar ara sessizleşiyor duruluyor ama aksam 7den sonra 12ye kadar hiç durmadan içerde tekmelemeye kıpırdamaya devam ediyor peki ya sizlerin nasıl?
DEMEKKI BU ISIM KONUSUNDA YALNIZ DEGILMISIMBİZ DE EŞİMLE İSİM KONUSUNDA ANLASAMADIK HENUZ. O KAAN ISTEDI BEN URAS . CEKILIS CEKTIK KAAN CIKTI AMA CAMURA YATIYORUM RESMEN BENDE KAANI COK SEVIYORUM AMA HEM KAAN HEM KAGAN KULLANILDIGI ICIN ZORLANACAK GIBI GELIYOR. URAS I DA YENI YENI POPULER OLAN BI ISIM OLDUGU ICIN ESIM ISTEMIYOR. AMA IKNA OLCAK GIBI BAKALIM SESSZCE ILERLIYORUM BU KONUDA COKTA VAKIT KALMADI SÜSLERİ YAPTIRMAMIZ LAZIM ARTIK
Aynen canim ya bizim de ortada isim yok, kapi susu hazirlayayim diyorum ama isimsiz de olmuyo tabiesimizle ortak begendigimiz isim Alp ama bana kisa gibi geliyor. Yanina da baska isim ekleyemedik bilmiyorum nolucak :)
TŞKLER
isim secenekleriniz yokmu hiç?
aynen ya hevesi kacıyo ınsanın begenılmeyınce deay evet yaaa şekeriydi kapı süsüydü ne hayallerim vardı daha sıpacığımın ismi yok:napcaz böle biz:)) tam bi isme hevesleniyorum işyerinde akşama kadar düşnüüyorum, eve gidiyorum bi hevesle burun kıvırınca eşim haydaaaaa gene isimsiz kalıyo artık bulduğum isimlerdende soğudum
isim önerilerine devam edeyim ben o zaman bugün yazasım var sürekliçevremde olan ve aklıma gelen erkek isimleri:
ecmel melik, eymen, semih, serkan, serdar, sinan, alperen, emir, Emirhan ,yunus, yusuf, efdal ,ege, meriç, hikmet, cihat, mücahit, ersin, yasin, hüseyin, ibrahim, ismail, mehmet, mesut, murat, nihat, samet, refik , erdem vs .
yeni popüler olan isimler şu an çokça koyuluyor ama ben klasiklerden yanayım :) : meriç,tuna,ege,aras,uras,kuzey ,ayaz ,eymen, kayra vs .
Bebek hareketli canim cok sukur ama yururken falan arada bacagimda basliyo igne gibi batmalar rahme geciyo ama cok kisa suruyo oyle dayanilmaz bir aci degil bacak derkende tum bacagimda degil rahme yakin yerlerde son bir haftadir var magnezyum ilacida iciyorum ama olabilir ondandacanım bacakta saplanma çocuk hareketleriyle ilgili değil bence magnezyum, demir eksikliğinden olabilir diye tahmin ediyorum. rahimde saplanma derken çok mu şiddetli ben hiç öle şiddetli bir saplanma hissetmedim yani bebeğin hareketleri oluyor ama ağrı bi defa yaşadım 5-10 dk lık bişeydi geçti sırtıma sıcak su torbası koyunca . bilemedim yani başka bir problem yoktur inşallah
ASLINDA BULDUGUMUZ HER ISIM GUZEL AMA BIRI BI TIK DAHA ICIMIZE SINMİŞ OLMALI DIYORUM ONA BASKA BANA BAŞKA SİNİYORİki isim bende istemiyordum ama şimdi fikrim değişti.
Kaan güzel isim aslında
ikna olur olur
7 - 7,30 gibi başlıo sabah. Akşamda duruma göre değişio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?