temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

günaydın kızlar. sizin de böyle rahminize doğru bir baskı oluyor mu? sanki bebek bi anda fırt diye çıkacakmış gibi ?

aa bak kerem ismi süper ama bizdede var :) o yüzden koyamadım. ömer yiğit yada hasan yiğitte olabilir. birde çok istiyorsan bakma ya ona buna boşver herkesin kendi çocuğunun adı bi kaç tane olabilir farketmez. mesela eşimin tarafında 3 tane enes var :)

sizinki cok dınlenmıs ıcerde heralde enerjıyı toplayıp gelmıs bzde bazen oyle dıyoruz esımle yatıp yatıp butun enerjısıyle gelcek dıye
aynen canım çok duraksız bir çocuktu hala da öyle hem çok hareketli oturmaktan çok sıkılıyor hem de çenesi düşük

terleme durumu bende de var. ben de merak ediyordum neden diye. 1 haftadır geceleri bildiğin sırılsıklam terliyorum. kombiyi bile açmıyorum artık, ama bakarsan ev serin ben terliyorum, bu nedenle omuzlarım da tutuldu.
Bendede aynisi oluyor yaa ev buz gibi ama yaniyorum o degil kocalar hasta olacak donacak

günaydın kızlar. sizin de böyle rahminize doğru bir baskı oluyor mu? sanki bebek bi anda fırt diye çıkacakmış gibi ?
Bendede oluyor yaa ani ani rahme yakin bacaklarimda saplanma gibi agrilar oluyor rahimde de oluyor tabi kilomu aliyorlar acaba artik kilo alislari artiyor bende telaslaniyorum sanki sancida boyle gelecekmis gibi :) tecrubeli anneler nedir bu yasadigimiz bilen bizi aydinlatsin

canım bacakta saplanma çocuk hareketleriyle ilgili değil bence magnezyum, demir eksikliğinden olabilir diye tahmin ediyorum. rahimde saplanma derken çok mu şiddetli ben hiç öle şiddetli bir saplanma hissetmedim yani bebeğin hareketleri oluyor ama ağrı bi defa yaşadım 5-10 dk lık bişeydi geçti sırtıma sıcak su torbası koyunca . bilemedim yani başka bir problem yoktur inşallah

urastan once ömerı cok ıstemıstım aslında cok sade cok naif bır ısım bence ama onuda eşim istemedı ıkna edemedım bı turlu.birazda pimpiriktir benm kocam sagolsun yakınımızın ısımlerınıde ıstemedı bu yuzden. bu ısım konusunun bu kadar dert olcagını dusunmemiştim gercekten cok zormuş..

aynen canım çok duraksız bir çocuktu hala da öyle hem çok hareketli oturmaktan çok sıkılıyor hem de çenesi düşük
ama cocuk dedıgınde oyle olur ya bıcır bıcır konuscak afacanlık yapcak tabı annesı tabı zorlugu sana oluyordur o ayrı yıne de ınsan keyıfle ugrasıyor

Kızlar ben de kızımın ismine Minel eklemek istiyorum Alya Minel anlamı semadan oluyo bu şekilde ama eşim de iki isim zor diyo kendinden yola çıkarak kararsız kaldım
İki isim bende istemiyordum ama şimdi fikrim değişti.

Kaan güzel isim aslında
ikna olur olur

7 - 7,30 gibi başlıo sabah. Akşamda duruma göre değişio

Benimde aksamları daha hareketli heryerini aynı anda vuruyor sanki diyom cikacak cok sıkıldı cokbenim gece uykum olmicak pek heralde geceleride hareketli uyaniyorum bakiom oynuyo tıptıp sabahta babasinin alarmiyla uyaniyo alisti hem gece uyutmicak hemde 8de ayaga dikcek bizi

ay evet yaaa şekeriydi kapı süsüydü ne hayallerim vardı daha sıpacığımın ismi yok: napcaz böle biz:)) tam bi isme hevesleniyorum işyerinde akşama kadar düşnüüyorum, eve gidiyorum bi hevesle burun kıvırınca eşim haydaaaaa gene isimsiz kalıyo artık bulduğum isimlerdende soğudum

Aynen canim ya bizim de ortada isim yok, kapi susu hazirlayayim diyorum ama isimsiz de olmuyo tabi esimizle ortak begendigimiz isim Alp ama bana kisa gibi geliyor. Yanina da baska isim ekleyemedik bilmiyorum nolucak :)

bende alpcilerdenim :) eşimde tek alp istemiyor.. ama bende aksine tek alp seviyorum.. ikna olmucak gibi.. hatta öyleki alpten bile vazgeçiyorum

TŞKLER
isim secenekleriniz yokmu hiç?

aslında ben nerdeyse her haftasonuna kadar 30a yakın liste yapıp gidiyorum eve.. ama eşim beğenmiyor hiç birini.. ozaman sen öner diyorum.. onuda yapmıyor bikaç bişi dedi hiç beğenmedim.. bidada önermedi.. sen koy diyo.. e ben koycaksam neden söylediklerimi beğenmiyorsun delirceeeem.. doğum anından daha çok takar oldum

aynen ya hevesi kacıyo ınsanın begenılmeyınce de kokulu taşlardan yaptırmak ıstıyorum bende ama ustune ne ısım yazcaklar tam bır muamma kapı süsümüzde yok hala yavas yavas tamamlamak ıstıyorum odayı bende ufak tefek seyler daha cok ugrastırıyor .. zaten kararsızdım baska baska ısım baktıkca kafam ıyıce karısıyor

alperen çok seviyorum ama geçen biri özellikle okul çağlarında çocuğuna siyasi bi kimlik yüklenir deyince bi uzaklaştım açıkçası.. aslında şeker ve sempatik geliyordu bana hep

Bebek hareketli canim cok sukur ama yururken falan arada bacagimda basliyo igne gibi batmalar rahme geciyo ama cok kisa suruyo oyle dayanilmaz bir aci degil bacak derkende tum bacagimda degil rahme yakin yerlerde son bir haftadir var magnezyum ilacida iciyorum ama olabilir ondanda

İki isim bende istemiyordum ama şimdi fikrim değişti.

Kaan güzel isim aslında
ikna olur olur

7 - 7,30 gibi başlıo sabah. Akşamda duruma göre değişio
ASLINDA BULDUGUMUZ HER ISIM GUZEL AMA BIRI BI TIK DAHA ICIMIZE SINMİŞ OLMALI DIYORUM ONA BASKA BANA BAŞKA SİNİYOR ARTIK TEHDIT ETCEM VALLA ARKADASIM NUFUS MUDURLUGUNDE MEMUR ORTA YOLU BULAMAZSAK ARAR SOYLERIM BAK DOGUMA GIRERKEN BAMBASKA BI ISIM BASAR CUZDANA DIYE

Kızlar selam :) yardımınıza ihtiyacım var. Bugün doktor randevum var çıkmışken kalan eksikleri de halledeyim istiyorum. Kozmetik ürünleri ve bez kaldı bir tek. Şampuan pişik kremi vb neler almamız gerekiyor bilemedim. Marka olarak Mustela almayı düşünüyorum ya da sebamed. Ürün olarak neleri almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

İlk başlarda zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum ama yine de alıcam kremlerini yağlarını.

Bez de molfiks 1 numara alayım diyorum. Evde 4 tane huggies yeni doğan var denemelik. Kilolu olacak gibi yenidoğan için yeter dediler 1 kullanırsın dediler. Ama sizce bir paket de yenidoğan alayım mı yoksa sadece bir alayım yeter mi?

Çok uzun oldu kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…