- 8 Şubat 2012
- 550
- 703
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.361
Amin canım inşallah :)BIZIM DE IKI SECENEGIMIZDEN BIRI KAAN :) HAYIRLISI OLSUN ADIYLA YASASIN INSALLAH..
canım ben bir paket 1 numara aldım molfiksin ama molfiks kalın oluyo dediler . o yüzden bir pakette prima alıcam 2 numara . 1 numara bebek kiloluysa 1 paket yeterli stok yapmaya gerek yok.bebek zayıf olursa belki 1 paket daha 1 numara alınabilir sonradan. 2 numara da zaten 3-6 kg diye geçiyor . genelde bebekler 3 kg üzeri doğuyor zaten. ilk ay benim oğlum 1,5 -2 kilo birden almıştı emerken o yüzden stoğa gerek yok. bir paket 1 numara 1 paket 2 numara yeterli şimdilik diye düşünüyorum. pişik kremi mutlaka gerekli olur ben sebamedinkini almıştım evde var. şampuanda dalin düşünüyorum ya diğerlerine bakmadım ama olabilir yani diğerlerideKızlar selam :) yardımınıza ihtiyacım var. Bugün doktor randevum var çıkmışken kalan eksikleri de halledeyim istiyorum. Kozmetik ürünleri ve bez kaldı bir tek. Şampuan pişik kremi vb neler almamız gerekiyor bilemedim. Marka olarak Mustela almayı düşünüyorum ya da sebamed. Ürün olarak neleri almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
İlk başlarda zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum ama yine de alıcam kremlerini yağlarını.
Bez de molfiks 1 numara alayım diyorum. Evde 4 tane huggies yeni doğan var denemelik. Kilolu olacak gibi yenidoğan için yeter dediler 1 kullanırsın dediler. Ama sizce bir paket de yenidoğan alayım mı yoksa sadece bir alayım yeter mi?
Çok uzun oldu kusura bakmayın
Ben Ege yi tercih ederdim, Yaman Yalçın çok ya'lı oluyor gibi :)merhaba kızlar bana da yardım eder msiniz
soyadımız yalçın
yaman mı ege mi:)
Ben Ege yi tercih ederdim, Yaman Yalçın çok ya'lı oluyor gibi :)
ege ve yaman arasından ege bencede .Ben Ege yi tercih ederdim, Yaman Yalçın çok ya'lı oluyor gibi :)
YAMAN YALCIN HOŞ OLMUŞ BENCE UYUMLU , EGE YALCINDA GUZEL AMA YAMAN SANKI DAHA KARIZMATIK DURDUmerhaba kızlar bana da yardım eder msiniz
soyadımız yalçın
Yaman yalçın çok güzel bence. On numara beş yıldız.merhaba kızlar bana da yardım eder msiniz
soyadımız yalçın
merhaba kızlar bana da yardım eder msiniz
soyadımız yalçın
Soyadını geçtim isim olarak direk egeee diyorum :) ama uyumluluğa gelince yine ege yine ege
ege ve yaman arasından ege bencede .
YAMAN YALCIN HOŞ OLMUŞ BENCE UYUMLU , EGE YALCINDA GUZEL AMA YAMAN SANKI DAHA KARIZMATIK DURDUESIMIN KUZENI DE YAMAN ALP KOYDU GUZEL ISIM BENCE .
Yaman yalçın çok güzel bence. On numara beş yıldız.Çok uyumlu olmuş soyadıyla. İmzada falan da güzel birşey bulabilir. Biraz fazla detay düşündüm galiba ama huyum kurusun
Soyadını geçtim isim olarak direk egeee diyorum :) ama uyumluluğa gelince yine ege yine ege
bizim oğluşumuzun adı da ege olacak :)merhaba kızlar bana da yardım eder msiniz
soyadımız yalçın
yaaaa:) süperbizim oğluşumuzun adı da ege olacak :)
Ben babyfox jaguar travel sistem aldım canım. Büyük tekerlekleri falan ama ben sık dışarı çıkacağım için sürümü bana rahat geldi.
Benim esim de alperen istiyordu canim hatta o yuzden baska bi isim begenmiyo illa alperen diyo ama ben de siyasi diye istemedim. Ben kerem alp olsun diyorum o keremi begenmiyo. Ortak bi karar almak cok zormus gercekten :)alperen çok seviyorum ama geçen biri özellikle okul çağlarında çocuğuna siyasi bi kimlik yüklenir deyince bi uzaklaştım açıkçası.. aslında şeker ve sempatik geliyordu bana hep
Benim esim de alperen istiyordu canim hatta o yuzden baska bi isim begenmiyo illa alperen diyo ama ben de siyasi diye istemedim. Ben kerem alp olsun diyorum o keremi begenmiyo. Ortak bi karar almak cok zormus gercekten :)alperen çok seviyorum ama geçen biri özellikle okul çağlarında çocuğuna siyasi bi kimlik yüklenir deyince bi uzaklaştım açıkçası.. aslında şeker ve sempatik geliyordu bana hep
bepanthol baby pişik kremi on numara hiç dusunme onu al direkBu isim cok güzel diye başla
süpriz olur eşine
Zeytinyagı yeni dogan bebeklerde farklı bir etki yapıormuş.
Kimyacı bir arkadaşım demiştide unuttum tam olayını.
Biz şampuan vs. bübchen aldık.Pişik kremide araştırıyoruz.
Çünkü kremlerde işik önleyici ve pişik kremi diye ayrılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?