temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım ben bir paket 1 numara aldım molfiksin ama molfiks kalın oluyo dediler . o yüzden bir pakette prima alıcam 2 numara . 1 numara bebek kiloluysa 1 paket yeterli stok yapmaya gerek yok.bebek zayıf olursa belki 1 paket daha 1 numara alınabilir sonradan. 2 numara da zaten 3-6 kg diye geçiyor . genelde bebekler 3 kg üzeri doğuyor zaten. ilk ay benim oğlum 1,5 -2 kilo birden almıştı emerken o yüzden stoğa gerek yok. bir paket 1 numara 1 paket 2 numara yeterli şimdilik diye düşünüyorum. pişik kremi mutlaka gerekli olur ben sebamedinkini almıştım evde var. şampuanda dalin düşünüyorum ya diğerlerine bakmadım ama olabilir yani diğerleride

bebek için gerekli olan kozmetik ürünleri pişik kremi,bebek yağı,bebek şampuanı bu 3ü mutlaka kullanılıyor . istediğiniz bir marka alabilirsiniz

baldan_madam canım zeytinyağı alerjisi olanlar için riskli. Bebeyağı,losyonu,pişik önleyici kremi,şampuan.. Bunlar gerekli. Pudra asla alma.. 4 yaşına kadar kullanmadım riskli ciğerleri için. 1 numara 1 paket yeterli ilk birkaç gün için
2 numara alırsın sonrasında. Huggies ya da molfix alerji durumuna göre devam edersin.. Huggies kullanamadım kalıbı biraz dar maaleföö

merhaba kızlar bana da yardım eder msiniz

soyadımız yalçın

yaman mı ege mi:)

Soyadını geçtim isim olarak direk egeee diyorum :) ama uyumluluğa gelince yine ege yine ege
ege ve yaman arasından ege bencede .

YAMAN YALCIN HOŞ OLMUŞ BENCE UYUMLU , EGE YALCINDA GUZEL AMA YAMAN SANKI DAHA KARIZMATIK DURDU ESIMIN KUZENI DE YAMAN ALP KOYDU GUZEL ISIM BENCE .

Yaman yalçın çok güzel bence. On numara beş yıldız. Çok uyumlu olmuş soyadıyla. İmzada falan da güzel birşey bulabilir. Biraz fazla detay düşündüm galiba ama huyum kurusun

Soyadını geçtim isim olarak direk egeee diyorum :) ama uyumluluğa gelince yine ege yine ege

:):):) ay harikasınız kızlar çok saolun

alperen çok seviyorum ama geçen biri özellikle okul çağlarında çocuğuna siyasi bi kimlik yüklenir deyince bi uzaklaştım açıkçası.. aslında şeker ve sempatik geliyordu bana hep
Benim esim de alperen istiyordu canim hatta o yuzden baska bi isim begenmiyo illa alperen diyo ama ben de siyasi diye istemedim. Ben kerem alp olsun diyorum o keremi begenmiyo. Ortak bi karar almak cok zormus gercekten :)

alperen çok seviyorum ama geçen biri özellikle okul çağlarında çocuğuna siyasi bi kimlik yüklenir deyince bi uzaklaştım açıkçası.. aslında şeker ve sempatik geliyordu bana hep
Benim esim de alperen istiyordu canim hatta o yuzden baska bi isim begenmiyo illa alperen diyo ama ben de siyasi diye istemedim. Ben kerem alp olsun diyorum o keremi begenmiyo. Ortak bi karar almak cok zormus gercekten :)

Kizlar dogum yapacagim hastanede bebek bakim urunleri hediye veriyorlarmis diye ben hicbi sey almamayi dusunuyorum ama iyi mi yapiyorum bilemedim :) bioderma urunleriymis ki ben kendim icin de bioderma kullaniyordum alerjik ciltler için ideal. Arkadaslarim 2 ay gidiyo o ürünler dedi ama bakalim nasil olucak. yaseminc sen ne dusunuyorsun canim bu konuda, alacak misin biseyler?
Onun disinda mustela urunlerinden memnun kullanan arkadaslarim. Pisik kremi icin de destini miydi neydi onu onermislerdi.

bepanthol baby pişik kremi on numara hiç dusunme onu al direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…