- 30 Aralık 2013
- 687
- 626
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.341
aynen ya hevesi kacıyo ınsanın begenılmeyınce dekokulu taşlardan yaptırmak ıstıyorum bende ama ustune ne ısım yazcaklar tam bır muamma kapı süsümüzde yok hala yavas yavas tamamlamak ıstıyorum odayı bende ufak tefek seyler daha cok ugrastırıyor .. zaten kararsızdım baska baska ısım baktıkca kafam ıyıce karısıyor
Biz inşallah KAAN adını vereceğiz bizede de dediler kağan kaan karışır diye ama umursamadım :)DEMEKKI BU ISIM KONUSUNDA YALNIZ DEGILMISIMBİZ DE EŞİMLE İSİM KONUSUNDA ANLASAMADIK HENUZ. O KAAN ISTEDI BEN URAS . CEKILIS CEKTIK KAAN CIKTI AMA CAMURA YATIYORUM RESMEN BENDE KAANI COK SEVIYORUM AMA HEM KAAN HEM KAGAN KULLANILDIGI ICIN ZORLANACAK GIBI GELIYOR. URAS I DA YENI YENI POPULER OLAN BI ISIM OLDUGU ICIN ESIM ISTEMIYOR. AMA IKNA OLCAK GIBI BAKALIM SESSZCE ILERLIYORUM BU KONUDA COKTA VAKIT KALMADI SÜSLERİ YAPTIRMAMIZ LAZIM ARTIK
CANIM BENCE MUSTELA DAN KULLAN TERCIHINI.YENIDOGAN SAMPUANI PİŞİ KREMİ VUCUDU İÇİN BEBEK YAGI BİRDE MUSTELA LOSYON VAR VUCUDUNU SILMEK ICIN O DA COK KULLANISLI DIYE BILIYORUM.BEN BU SETI ALICAM HEPSI BURADADA GORDUM FIYATI DA SET OLARAK ALINCA UYGUN OLUR 140 FALAN SANIRIM.BEZ KONUSU BENI AŞIYOR BISEY DIYEMICEMKızlar selam :) yardımınıza ihtiyacım var. Bugün doktor randevum var çıkmışken kalan eksikleri de halledeyim istiyorum. Kozmetik ürünleri ve bez kaldı bir tek. Şampuan pişik kremi vb neler almamız gerekiyor bilemedim. Marka olarak Mustela almayı düşünüyorum ya da sebamed. Ürün olarak neleri almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
İlk başlarda zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum ama yine de alıcam kremlerini yağlarını.
Bez de molfiks 1 numara alayım diyorum. Evde 4 tane huggies yeni doğan var denemelik. Kilolu olacak gibi yenidoğan için yeter dediler 1 kullanırsın dediler. Ama sizce bir paket de yenidoğan alayım mı yoksa sadece bir alayım yeter mi?
Çok uzun oldu kusura bakmayın
Canım ben 10 damla devit 3 alıyorum bakalım yukselecek mi? Kalsiyum emilimi için d vitamini çok önemliEvet altındaymış canım.. Benim 21 çıktı değerin az üstünde yazacağını sanmam..
BIZIM DE IKI SECENEGIMIZDEN BIRI KAAN :) HAYIRLISI OLSUN ADIYLA YASASIN INSALLAH..Biz inşallah KAAN adını vereceğiz bizede de dediler kağan kaan karışır diye ama umursamadım :)
Kızlar bende salim eren ismini düşünüyorum oğluma , ilk oğlumun adı Nurullah . bunun dışında beğendiğim isimler :Enes, Furkan, Berat, Emir, Selim, Kerim, Kerem, Ömer asaf, Ömer Yiğit, Talha vb. Kız isimleri : Fatma Hale, Zeynep Feyza, Sümeyye , Hafsa , Nisa ,Nil ,Beyza, Sare , Gülendam, Nihal ,Gülfem olabilir . Aklıma gelenler bunlar
Canım ben 10 damla devit 3 alıyorum bakalım yukselecek mi? Kalsiyum emilimi için d vitamini çok önemli
Kızlar selam :) yardımınıza ihtiyacım var. Bugün doktor randevum var çıkmışken kalan eksikleri de halledeyim istiyorum. Kozmetik ürünleri ve bez kaldı bir tek. Şampuan pişik kremi vb neler almamız gerekiyor bilemedim. Marka olarak Mustela almayı düşünüyorum ya da sebamed. Ürün olarak neleri almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
İlk başlarda zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum ama yine de alıcam kremlerini yağlarını.
Bez de molfiks 1 numara alayım diyorum. Evde 4 tane huggies yeni doğan var denemelik. Kilolu olacak gibi yenidoğan için yeter dediler 1 kullanırsın dediler. Ama sizce bir paket de yenidoğan alayım mı yoksa sadece bir alayım yeter mi?
Bu isim cok güzel diye başlaaslında ben nerdeyse her haftasonuna kadar 30a yakın liste yapıp gidiyorum eve.. ama eşim beğenmiyor hiç birini.. ozaman sen öner diyorum.. onuda yapmıyor bikaç bişi dedi hiç beğenmedim.. bidada önermedi.. sen koy diyo.. e ben koycaksam neden söylediklerimi beğenmiyorsundelirceeeem.. doğum anından daha çok takar oldum
ASLINDA BULDUGUMUZ HER ISIM GUZEL AMA BIRI BI TIK DAHA ICIMIZE SINMİŞ OLMALI DIYORUM ONA BASKA BANA BAŞKA SİNİYORARTIK TEHDIT ETCEM VALLA ARKADASIM NUFUS MUDURLUGUNDE MEMUR ORTA YOLU BULAMAZSAK ARAR SOYLERIM BAK DOGUMA GIRERKEN BAMBASKA BI ISIM BASAR CUZDANA DIYE
Zeytinyagı yeni dogan bebeklerde farklı bir etki yapıormuş.Kızlar selam :) yardımınıza ihtiyacım var. Bugün doktor randevum var çıkmışken kalan eksikleri de halledeyim istiyorum. Kozmetik ürünleri ve bez kaldı bir tek. Şampuan pişik kremi vb neler almamız gerekiyor bilemedim. Marka olarak Mustela almayı düşünüyorum ya da sebamed. Ürün olarak neleri almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Kızlar hani çok yürürsünüz yada koşarsınız da dalağınız şişince bi ağrı olur. Ayni o ağrıdan oluyo dalağımın olduğu yerde yurumedigim halde.. Acaba rahim ve bebek büyüdükçe ic organlara baskı uyguladığı için olabilir mi? Ara ara batıyo agriyo orasi anlamadim nedenini yaa
üzerimde kocama ait bir t şhirt altımda bi çamaşır evde öyle dolanıyorum bu aralarBendede aynisi oluyor yaa ev buz gibi ama yaniyorum o degil kocalar hasta olacak donacak
Canım dikkat etmelisin. Ödem sıkıntısı var mı sen de.sag ust tarafta ağrıya dikkat edin diyor doktorlar da.tansiyonunu felan ölçüyor musun .Benim de ara ara oluyordu okudum biraz canım sıkıldı ödem sıkıntım da var çünkü..Dr soracağım yarın ben de
Canım ben de fiyatlarına göre alabildiklerimi mustela alıcam. Seti ben de gördüm ama içindekileri bilemedim işte hangisi lazım hangisi değil. Bir de internette uygun fiyata satılanların tarihi yakın oluyormuş sen de alırsan dikkat et derim.CANIM BENCE MUSTELA DAN KULLAN TERCIHINI.YENIDOGAN SAMPUANI PİŞİ KREMİ VUCUDU İÇİN BEBEK YAGI BİRDE MUSTELA LOSYON VAR VUCUDUNU SILMEK ICIN O DA COK KULLANISLI DIYE BILIYORUM.BEN BU SETI ALICAM HEPSI BURADADA GORDUM FIYATI DA SET OLARAK ALINCA UYGUN OLUR 140 FALAN SANIRIM.BEZ KONUSU BENI AŞIYOR BISEY DIYEMICEM
Herkes kendince yorum yapıyorBen de isim konusunu yazmıştım gecenlerde buraya. Yüsra Ceren diye karar verdik gibi kimse ile de paylaşmadık herkes eleştirmeye yer arıyor çünkü maşallahtam kesin karar vermiş değiliz ama şimdilik Yüsra Ceren :)
Canım zeytinyağını kullanmadan önce bakır kapta kaynatmak gerekiyormuş. Asitliğini kaybediyormuş öyle olunca zarar vermiyor diye duydum ama buna rağmen bir zararı var mıymış? Ona göre kullanmayalım.Zeytinyagı yeni dogan bebeklerde farklı bir etki yapıormuş.
Kimyacı bir arkadaşım demiştide unuttum tam olayını.
Biz şampuan vs. bübchen aldık.Pişik kremide araştırıyoruz.
Çünkü kremlerde pişik önleyici ve pişik kremi diye ayrılıyor.
Ben de isim konusunu yazmıştım gecenlerde buraya. Yüsra Ceren diye karar verdik gibi kimse ile de paylaşmadık herkes eleştirmeye yer arıyor çünkü maşallahtam kesin karar vermiş değiliz ama şimdilik Yüsra Ceren :)
Her türlü var dedi arkadaşım ama unuttum işte tam detayını.Canım zeytinyağını kullanmadan önce bakır kapta kaynatmak gerekiyormuş. Asitliğini kaybediyormuş öyle olunca zarar vermiyor diye duydum ama buna rağmen bir zararı var mıymış? Ona göre kullanmayalım.
Pff çok acemiyiz yaa
siyasi kimlik yüklemezler canım ya artık herkes her ismi koyuyor alperen hem eskilerden bir isim atalarımızdan geliyor sanki savaşçı ismi gibi . bide bugünlerde moda alperen, ertuğrul gibi isimler :) kimsenin ne dediğine bakma önemli olan senin beğenmenalperen çok seviyorum ama geçen biri özellikle okul çağlarında çocuğuna siyasi bi kimlik yüklenir deyince bi uzaklaştım açıkçası.. aslında şeker ve sempatik geliyordu bana hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?