temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ben bu ayın sonuna kadar bulduk bulduk yoksa tüm süslerimi kafama göre yaptırcam ve ismi öyle kalcak diye tehdit edicem artık eşimi bu ayın bitmesine 20 günmü var opss.. 20 günde çok zor gibi

Biz inşallah KAAN adını vereceğiz bizede de dediler kağan kaan karışır diye ama umursamadım :)

CANIM BENCE MUSTELA DAN KULLAN TERCIHINI.YENIDOGAN SAMPUANI PİŞİ KREMİ VUCUDU İÇİN BEBEK YAGI BİRDE MUSTELA LOSYON VAR VUCUDUNU SILMEK ICIN O DA COK KULLANISLI DIYE BILIYORUM.BEN BU SETI ALICAM HEPSI BURADADA GORDUM FIYATI DA SET OLARAK ALINCA UYGUN OLUR 140 FALAN SANIRIM.BEZ KONUSU BENI AŞIYOR BISEY DIYEMICEM

Kızlar hani çok yürürsünüz yada koşarsınız da dalağınız şişince bi ağrı olur. Ayni o ağrıdan oluyo dalağımın olduğu yerde yurumedigim halde.. Acaba rahim ve bebek büyüdükçe ic organlara baskı uyguladığı için olabilir mi? Ara ara batıyo agriyo orasi anlamadim nedenini yaa

Salim ve kerem isimlerini ben de çok severim .
Salim Eren de güzel uyumlu olmuş bence..
Ömer Asaf da çok ağır havalı isim olmuş..

Canım ben 10 damla devit 3 alıyorum bakalım yukselecek mi? Kalsiyum emilimi için d vitamini çok önemli

Evet haklısın bakalım ne diyecek. Belki verir bana da.. Güneşte görüyorum ama çok kar etmemiş sanki. Sağlık ocağı da verir belki..

Ben de isim konusunu yazmıştım gecenlerde buraya. Yüsra Ceren diye karar verdik gibi kimse ile de paylaşmadık herkes eleştirmeye yer arıyor çünkü maşallah tam kesin karar vermiş değiliz ama şimdilik Yüsra Ceren :)

Cevapları ben de bekliyorum canım eksik hiic bitmiyo vallahi.. Ama saf zeytin yağını mutlaka bol bol kullan gerçekten şifa

Bu isim cok güzel diye başla

süpriz olur eşine

Zeytinyagı yeni dogan bebeklerde farklı bir etki yapıormuş.
Kimyacı bir arkadaşım demiştide unuttum tam olayını.

Biz şampuan vs. bübchen aldık.Pişik kremide araştırıyoruz.
Çünkü kremlerde pişik önleyici ve pişik kremi diye ayrılıyor.

Canım dikkat etmelisin. Ödem sıkıntısı var mı sen de.sag ust tarafta ağrıya dikkat edin diyor doktorlar da.tansiyonunu felan ölçüyor musun .Benim de ara ara oluyordu okudum biraz canım sıkıldı ödem sıkıntım da var çünkü..Dr soracağım yarın ben de

Ne gibi bi sıkıntısı varmis bunun canim? Vallahi ödem yok gibi bilemiyorum yüzüğümu falan rahatlikla kullanıyorum dr surekli tansiyonumu olcuyo zaten. Ama benim sol tarafta ağrı oluyo sag da degil

Canım ben de fiyatlarına göre alabildiklerimi mustela alıcam. Seti ben de gördüm ama içindekileri bilemedim işte hangisi lazım hangisi değil. Bir de internette uygun fiyata satılanların tarihi yakın oluyormuş sen de alırsan dikkat et derim.

Canım zeytinyağını kullanmadan önce bakır kapta kaynatmak gerekiyormuş. Asitliğini kaybediyormuş öyle olunca zarar vermiyor diye duydum ama buna rağmen bir zararı var mıymış? Ona göre kullanmayalım.
Pff çok acemiyiz yaa

son zamanlarımıza yaklaştığımızdan sanırım genel isim bulma krizleri yaşıyoruz cümleten sanırım gayet güzel ismi.. kesinleştirin düşünmekten kurtulun bence

Her türlü var dedi arkadaşım ama unuttum işte tam detayını.
Sorar tekrar paylaşırım burda.
Yoksa zeytinyagı kullanımını bende yapıcaktım

alperen çok seviyorum ama geçen biri özellikle okul çağlarında çocuğuna siyasi bi kimlik yüklenir deyince bi uzaklaştım açıkçası.. aslında şeker ve sempatik geliyordu bana hep
siyasi kimlik yüklemezler canım ya artık herkes her ismi koyuyor alperen hem eskilerden bir isim atalarımızdan geliyor sanki savaşçı ismi gibi . bide bugünlerde moda alperen, ertuğrul gibi isimler :) kimsenin ne dediğine bakma önemli olan senin beğenmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…