- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.381
cnm fiyatı hala aynı aldıgın arabanın kullandın mı sen nasıl menun musun
dalın paraben ve sls içeriyor kullanmamanızı tavsiye ederim ben unibaby sampuan kullandım bebişime bunda da aynı kullanıcamcanım ben bir paket 1 numara aldım molfiksin ama molfiks kalın oluyo dediler . o yüzden bir pakette prima alıcam 2 numara . 1 numara bebek kiloluysa 1 paket yeterli stok yapmaya gerek yok.bebek zayıf olursa belki 1 paket daha 1 numara alınabilir sonradan. 2 numara da zaten 3-6 kg diye geçiyor . genelde bebekler 3 kg üzeri doğuyor zaten. ilk ay benim oğlum 1,5 -2 kilo birden almıştı emerken o yüzden stoğa gerek yok. bir paket 1 numara 1 paket 2 numara yeterli şimdilik diye düşünüyorum. pişik kremi mutlaka gerekli olur ben sebamedinkini almıştım evde var. şampuanda dalin düşünüyorum ya diğerlerine bakmadım ama olabilir yani diğerleride
dalın paraben ve sls içeriyor kullanmamanızı tavsiye ederim ben unibaby sampuan kullandım bebişime bunda da aynı kullanıcam
Yüzüğünü rahatlıkla giyebiliyorsan masallahin var canım ne güzel ödemin yok demek masallah .Ne gibi bi sıkıntısı varmis bunun canim? Vallahi ödem yok gibi bilemiyorum yüzüğümu falan rahatlikla kullanıyorum dr surekli tansiyonumu olcuyo zaten. Ama benim sol tarafta ağrı oluyo sag da degil
Yüzüğünü rahatlıkla giyebiliyorsan masallahin var canım ne güzel ödemin yok demek masallah .
Sağ üstte ağrı ödem.ve tansiyon gebelik zehirlenmesi belirtisi sayılıyor canım ondan sordum. Benim parmaklar oooo sosis gibi olduçoktan burnumu hiç söylemiyorum
benimkinin de 2. ismi kağan olacak inşallah mert kağan :)BIZIM DE IKI SECENEGIMIZDEN BIRI KAAN :) HAYIRLISI OLSUN ADIYLA YASASIN INSALLAH..
kızlar Raamazanda oruç tutacak mısnız? Ben tutmayı düşünüyorum
hamileliğin riskliyse geriye bahaneye gerek yok zaten tutma canım. ben doktoruma sormadım daha eşimde tutma diyor. ama tutmak istiyorum çalışmıyorum evdeyim öğlene kadar uyuyorum iftarada kyvalideye gidersem zorlanmam diye düşünüyorum. ama bebek önemli işteTutabilirsen bravo sana canim. Ben çok istiyorum ama bahsini açınca bile eşim ters ters bakıyo birşey demeden ben anlıyorumdr un da tut diyeceğini düşünmüyorum.. Benim yaşadığım şehir türküyenin en sıcak yerlerinden biri bir de hamileliğim de riskli o yüzden tutmuycam. Hoş bunların hepsi normal olsaydı da sanırım tutamazdım aç kalamıyorum maalesef :-(
Olsun böyle bile tatlısındır:) kilo alma sebebimiz cok tatlı bi keree:) saglikla alalim kucagimiza insallah canimmm
kızlar Raamazanda oruç tutacak mısnız? Ben tutmayı düşünüyorum
Hayır canım tutmuyacagimkızlar Raamazanda oruç tutacak mısnız? Ben tutmayı düşünüyorum
Canim ben mustelanin pisik kremini hic begenmemistim kizima iyi gelmedi. Desitin kullandim. Zeytin yagida benim kiza iyi gelmedi.Canım zeytinyağını kullanmadan önce bakır kapta kaynatmak gerekiyormuş. Asitliğini kaybediyormuş öyle olunca zarar vermiyor diye duydum ama buna rağmen bir zararı var mıymış? Ona göre kullanmayalım.
Pff çok acemiyiz yaa
Bende tutmak istiyorum canim. Insallah tutabilirim.kızlar Raamazanda oruç tutacak mısnız? Ben tutmayı düşünüyorum
Sağol canım set almaya karar verdim çok uygun oluyor öyle. Ama olmazsa pişik kremini ayrı alırım. Bepanthene pişik kremi de var elimde epey olmazsa pişik için onu kullanırım sağolCanim ben mustelanin pisik kremini hic begenmemistim kizima iyi gelmedi. Desitin kullandim. Zeytin yagida benim kiza iyi gelmedi.
11 ayın sultanı ramazan ozluyecegım bu sene sahurları guzelim keyifli iftarları ama tutmam mumkun değil maalesef.Kızlar ben oruç tutmayı düşünmüyorum bu sene. Allah nasip ederse kaza ederim daha sonra. Bence bunu doktorlarınıza sormadan tutmayın. Diyanete bile sorardım ben tutacak olsam. Sonuçta can taşıyoruz. Yaz günü o sabiyi aç susuz bırakmak da günah. Oğlum sabaha kadar acıkıyor da kahvaltı yapana kadar tekmeler havada uçuşuyor. Kıyamadım ben. İyi düşünün
evet test yaptı degerim 7 cıktı cok dusuk devıt 3 verdi insallah deger yukselir kısa zamandaBide kızlar d vitamini için hap kullanıyor musunuz? Bana doktorum bununla ilgili bisey vermedi. Size neye göre verdi? Test mi yapti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?