temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

dalın paraben ve sls içeriyor kullanmamanızı tavsiye ederim ben unibaby sampuan kullandım bebişime bunda da aynı kullanıcam

dalın paraben ve sls içeriyor kullanmamanızı tavsiye ederim ben unibaby sampuan kullandım bebişime bunda da aynı kullanıcam

Maalesef öyle canım.. Dalin çok popüler ancak zararlı. Ben ilk zaman kullanmıştım bilmeden cildini kuruttu hemen değiştirdim. Sonradan da öğrendim içeriğini iyi ki bırakmışım dedim. Islak mendilinse bile vardı.

Ne gibi bi sıkıntısı varmis bunun canim? Vallahi ödem yok gibi bilemiyorum yüzüğümu falan rahatlikla kullanıyorum dr surekli tansiyonumu olcuyo zaten. Ama benim sol tarafta ağrı oluyo sag da degil
Yüzüğünü rahatlıkla giyebiliyorsan masallahin var canım ne güzel ödemin yok demek masallah .
Sağ üstte ağrı ödem.ve tansiyon gebelik zehirlenmesi belirtisi sayılıyor canım ondan sordum. Benim parmaklar oooo sosis gibi oldu çoktan burnumu hiç söylemiyorum

Olsun böyle bile tatlısındır:) kilo alma sebebimiz cok tatlı bi keree:) saglikla alalim kucagimiza insallah canimmm

kızlar Raamazanda oruç tutacak mısnız? Ben tutmayı düşünüyorum

Tutabilirsen bravo sana canim. Ben çok istiyorum ama bahsini açınca bile eşim ters ters bakıyo birşey demeden ben anlıyorum dr un da tut diyeceğini düşünmüyorum.. Benim yaşadığım şehir türküyenin en sıcak yerlerinden biri bir de hamileliğim de riskli o yüzden tutmuycam. Hoş bunların hepsi normal olsaydı da sanırım tutamazdım aç kalamıyorum maalesef :-(

hamileliğin riskliyse geriye bahaneye gerek yok zaten tutma canım. ben doktoruma sormadım daha eşimde tutma diyor. ama tutmak istiyorum çalışmıyorum evdeyim öğlene kadar uyuyorum iftarada kyvalideye gidersem zorlanmam diye düşünüyorum. ama bebek önemli işte

Canim ben mustelanin pisik kremini hic begenmemistim kizima iyi gelmedi. Desitin kullandim. Zeytin yagida benim kiza iyi gelmedi.

Kızlar ben oruç tutmayı düşünmüyorum bu sene. Allah nasip ederse kaza ederim daha sonra. Bence bunu doktorlarınıza sormadan tutmayın. Diyanete bile sorardım ben tutacak olsam. Sonuçta can taşıyoruz. Yaz günü o sabiyi aç susuz bırakmak da günah. Oğlum sabaha kadar acıkıyor da kahvaltı yapana kadar tekmeler havada uçuşuyor. Kıyamadım ben. İyi düşünün

Canim ben mustelanin pisik kremini hic begenmemistim kizima iyi gelmedi. Desitin kullandim. Zeytin yagida benim kiza iyi gelmedi.
Sağol canım set almaya karar verdim çok uygun oluyor öyle. Ama olmazsa pişik kremini ayrı alırım. Bepanthene pişik kremi de var elimde epey olmazsa pişik için onu kullanırım sağol

Ben sampuan ve pisik kremini aldım sebamed in. Dalının yağını daha önceden almıştım ama iyi değil dalin demissiniz. Şimdi öğreniyorum kullanmayayim bari.

Bide kızlar d vitamini için hap kullanıyor musunuz? Bana doktorum bununla ilgili bisey vermedi. Size neye göre verdi? Test mi yapti ?

11 ayın sultanı ramazan ozluyecegım bu sene sahurları guzelim keyifli iftarları ama tutmam mumkun değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…