- 24 Mart 2017
- 101
- 96
- 13
- 46
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.441
Daha dikkat edeceğim tariflerini daha çok tekme sanıyor olabilirim:)Canım ritmik bir pıt pıt oluyor. 3-5 sn arayla zıplama gibi oluyor. 15 dk kadar sürüyor ortalama. Otururken arkana yaslanınca ya da yatarken daha çok hissediliyor canım. Belki de farketmiyorsundur. Ben de hep poposunun denk geldiği yerde hissediyorum mesela :) hıçkırınca çarpıyomu napıyo bilemedim
Bende Sadece lokum ve bademli renkli drajeler var büyük mavili grili onlardan lokumların arasını serpeceğim hastane ve evde onu ikram edeceğim. Şimdi bimde hazır şerbetler va çok beğeniyorum onlardan alır bademle onlardan ikram ederim. Valla şerbeti kim ilk yazdı unuttum Allah razı olsun ondan. Yeter yoksa dediğiniz gibi ucu bucağı yok. Zaten 9 ay zorlu mücadeleden çıkmışım. Gelen getirsin valla:)valla ufak tefek bıseyler yapayım dedım ama bı basladınmı devamı gelıyormuscıkolata lokum dıye basladık sımdıde netten masalara baktıkca gozlerım acılıyor
Olur olur güzelim endişelenme. Benimki o kadar hareketli geçen gün tık yokk inan oğlanla karnıma vura vura yok... Ayyy annem sen yeterki hareketli ol ben acıya katlanırım bir daha hiç şikayet etmeyeceğim dedim. Süt iç, çikolata yeee bunlar hareket ettirir.Slm kızlar bebeğim bu iki günde cok az hareket ediyor doktora gitmelimiyim..acaba sizdede öyle oluyomı
Bende sana katılıyorum. Sırf fuzili masraf. Mevlütte bile gelene hediye vermek yoktu bizim eski zamanlarımızda yeni yeni türedi herşey ticaret olmuş. Mevlüde gelen insana neden verilir anlamış değilim hiç, Dua okunur, iyi dileklerde bulunulur o kadar ben mevlütte birşey yapmayacağım. Sadece ilk ziyarete gelenler için bebek şeklinde kokulu taş yaptırdım o kadar. Arkadaş onu yap bunu yap diyor yanlış anlamada dedim sana geldiğimde bebekten başka ne süs gördüm ne başka şeyyy anahtarlık yaptırmıştı onu kullandım yıllarca o kadar. Kapı süsü yığınla para vermeye gerek yok 10 dklık gördüğümüz bir kapı için devasa masrafa gerek yok. Yanlış anlaşılmasın bende aldım ev için kapı süsü ama abartmadan. Allahtan hastane doğum parasının içindeymiş kapı oda süsü falan. Olmasa bile balon ve tülle süsleyecektim. Aile bütcesine yazık. Küçük gibi görünüyor ama kaleme vurunda onunla bebişe dünya şey alınır. :)Canım geri kafalımı dersin ne dersin bilmem ama ben hiiiiiç öyle şeylere girmiycem. Zaten yeni gelin çeyizi gibi bi sürü masrafa giriliyo ve hepsi birer ihtiyaç, bide milleti eğlendirmek gözlerine hoş gözüksün diyede daha masrafa giremem. Tek yapacağım şey güzel bi çikolata sepeti, gelene ikram etmelik ve kalanı mevlid de dağıtmalık, üzerine kızımın adı tarihi yazılı bi sticker yapıştırırım, zaten yiyen yiyip paket çöpeonun dışında bi sürü seçenek var hatıralık ben ve kız kardeşim işe yarar bişiy olsun dedik, dağıtıldıktan sonra evlerin bi köşesinde yada çöpte olmasındansa, hayrlı bişiy olsun dedik ve erkek kardeşimiz ist.da yaşıyo ona eminönünden benim için kokulu kutulu tesbih (1lira tane) kız kardeşimin kuzusu içinde cüzdan boyutunda sure kitabı (2,5 lira tane) aldırdık. En azından allah rızası için bigün birilerinin işine yarar diye düşündük. Bunları yapabildiğimize şükür birde ben sert bi karakterimdir asla kimseden çekinmem, lohusaya misafirlikten ziyaretten hep korkmuşumdur, kendimede asla müsade etmiycem, yavaş yavaş çevreme çıtlatıyorum. Kendi ailelerimiz dışında kimseyle uğraşamam kimsede kusura bakmasın. Zaten aylardır bebeğimi bekliycem, emzirebilecekmiyim, giydirebilecekmiyim, minicik bişeyi hemen öle rahatça elimde kucağımda tutabilecekmiyim, kanamaydı sancıydı ne olacağı belli değil, bide milletle uğraşıcam, oldu canım. Gelen kırkımızdan sonra mevlidimize gelsin inşallah bebeğimin tadını çıkarmak istiyorum rabbim nasip ederse innnnnşallllahhhhh. Zaten dr umda hastanede gebelerine ziyaret seven dr değil, onunda sayesinde hastanedede rahat olucam
Masallah annesi :) kanlanma arttigi icin agda son aylarda olmaz demis ya kanlanmadan kasti neydi acaba? Ben de doguma gitmeden once yaptirayim diyodum nasil olcak simdi, o halde kendimiz nasil halledicez :)
Masallah annesi :) kanlanma arttigi icin agda son aylarda olmaz demis ya kanlanmadan kasti neydi acaba? Ben de doguma gitmeden once yaptirayim diyodum nasil olcak simdi, o halde kendimiz nasil halledicez :)
Günaydın kızlar ;
Dün kontrolüm vardı .Yüzünü eliyle kapattı yine göremedik ,galiba doğunca görcem :) birde doktor her iki böbreğinde genişleme var dedi biraz üzüldüm var mı bu şekilde olan ?
Maşallah yaa ne tatliş :) benim de adete göre 26haftaliklar ama gec döllenme ve bebislerin gelisimi 25+5le uyumlu bende bebislere göre hesapliyodum adete göre olursa 3gun geri olur bebisler..agda niye olmuyo kiKızlar günaydın herkese hayırlı cumalar
Dün doktora gittik oğlum çok iyiymiş kocaman olmuş 1427 gr 40 cmiki hafta öne geçmiş. Doğum tarihini etkiler mi diye sordum. Etkilemez doğum adet tarihine göre olur dedi. Çünkü ciğerler adete göre gelişir dedi.
Ağdayı sordum bu haftalarda yaptır sonra olmaz dedi. Kanlanma arttığı için sonrasında sıkıntı olur dedi.
Lohusa pedi için ebebekte giyilebilir lohusa kilodu buldum. Bir paket ondan aldım. Bir de tek kullanımlık lohusa kilodu var beşli bir tane de ondan aldım kızlar.
Bu arada oğlumun keyfi çok yerinde sanırım bize zafer işareti yaptı dünçok tatlıydı çok güldük
Kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar
Dün doktora gittik oğlum çok iyiymiş kocaman olmuş 1427 gr 40 cmiki hafta öne geçmiş. Doğum tarihini etkiler mi diye sordum. Etkilemez doğum adet tarihine göre olur dedi. Çünkü ciğerler adete göre gelişir dedi.
Ağdayı sordum bu haftalarda yaptır sonra olmaz dedi. Kanlanma arttığı için sonrasında sıkıntı olur dedi.
Lohusa pedi için ebebekte giyilebilir lohusa kilodu buldum. Bir paket ondan aldım. Bir de tek kullanımlık lohusa kilodu var beşli bir tane de ondan aldım kızlar.
Bu arada oğlumun keyfi çok yerinde sanırım bize zafer işareti yaptı dünçok tatlıydı çok güldük
Nasıl test yapılıyor ki? Bana yapmadi vermedi hiç d vitamini falanevet test yaptı degerim 7 cıktı cok dusuk devıt 3 verdi insallah deger yukselir kısa zamanda
Ben perşembe günü bi gün oruç borcum vardı bi denim tutabilirsem tutarım dedim rahat geçti hic zorlamadi beni ins ramazan da ilk gün değilde sonra dan tutmaya baslicam zorlandığım günler bozarim yoksa tutarım diyorum ilk hamileligimde ağustosta idi ramazan tutmuştum doktor tutma dedi ama ben dinlemedim o ay kontrole gitmedim ramazandan sonra gittim çocuk kilo bile almıştı Rabbim rizkini veriyorkızlar Raamazanda oruç tutacak mısnız? Ben tutmayı düşünüyorum
Maşallah yaa ne tatliş :) benim de adete göre 26haftaliklar ama gec döllenme ve bebislerin gelisimi 25+5le uyumlu bende bebislere göre hesapliyodum adete göre olursa 3gun geri olur bebisler..agda niye olmuyo ki
Canım olmaz demedi de yaptırmasan iyi olur dedi. O bölgede damarlar falan yoğunlaşıyormuş doğuma yakın kanama morarma falan olabilirmiş. Her doktor farklı öneriyor belki sizinki birşey demez.Canim maşallah Rabbim nazarlardan korusun saglikla al kucağına inşallah.. Uzun boylu yakışıklı bi çınar geliyo desene :) gerçi annesi bilmem kac santimdi bak yine sinirlerim bozuldu -
Ağda ili ilgili söylediğini pek anlamadım Canim ne için olmaz dedi yani tam olarak?
Nasıl test yapılıyor ki? Bana yapmadi vermedi hiç d vitamini falan
Bende bi saglikocagina sorayim o zaman canım sağol. Nasıl yapılıyor peki o test canım?Ben sağlık ocağından kendim istedim canım. D vitamini testi istiyorum dedim yaptılar. Sonuç 21 çıktı iyi dedi bana. Ama kendi doktoruma da soracağım. D vitamini kalsiyum emilimi için lazım diye baktırmak istedim. İstersen sende yaptırabilirsin
Bende bi saglikocagina sorayim o zaman canım sağol. Nasıl yapılıyor peki o test canım?
160TL Dı bizim baktıgımızda.bı marka belırlemedım aslında. kullanan arkadaslarım cok ucuk bısey almana da gerek yok 80-100 tl aralıgındakıler ıs goruyor zaten demıstı fiyatı cok uçuk olmayan ve çokta uyduruk olmayan bısey alıcam sanırımbraun da olabılır weewell ı de gormustum bakınırken
Resmen bu süs püs işleri sektöre döndü.Bende sana katılıyorum. Sırf fuzili masraf. Mevlütte bile gelene hediye vermek yoktu bizim eski zamanlarımızda yeni yeni türedi herşey ticaret olmuş. Mevlüde gelen insana neden verilir anlamış değilim hiç, Dua okunur, iyi dileklerde bulunulur o kadar ben mevlütte birşey yapmayacağım. Sadece ilk ziyarete gelenler için bebek şeklinde kokulu taş yaptırdım o kadar. Arkadaş onu yap bunu yap diyor yanlış anlamada dedim sana geldiğimde bebekten başka ne süs gördüm ne başka şeyyy anahtarlık yaptırmıştı onu kullandım yıllarca o kadar. Kapı süsü yığınla para vermeye gerek yok 10 dklık gördüğümüz bir kapı için devasa masrafa gerek yok. Yanlış anlaşılmasın bende aldım ev için kapı süsü ama abartmadan. Allahtan hastane doğum parasının içindeymiş kapı oda süsü falan. Olmasa bile balon ve tülle süsleyecektim. Aile bütcesine yazık. Küçük gibi görünüyor ama kaleme vurunda onunla bebişe dünya şey alınır. :)
BENDE DE DUN KASIK AGRISI VARDI SANKI HERAN ADET OLCAKMISIM GIBI. EŞİM DEVAM EDERSE GIDELIM DEDI AMA SABAH KALKTIGIMDA YOKTU COK SUKUR. AGIRLASTILAR ARTIK SANIRIM ONDANKızlar yaa sabahtan beri belimde adet sancısı gibi ağrı var bel ağrısı ama boş ağtı böyle bi garip..kasıklarımda yok.. Uzanıyorum falan ama yok bana mısın demiyor
Ilık bir duş alsana. İyi geliyor bel agrısınaKızlar yaa sabahtan beri belimde adet sancısı gibi ağrı var bel ağrısı ama boş ağtı böyle bi garip..kasıklarımda yok.. Uzanıyorum falan ama yok bana mısın demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?