temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Daha dikkat edeceğim tariflerini daha çok tekme sanıyor olabilirim:)

valla ufak tefek bıseyler yapayım dedım ama bı basladınmı devamı gelıyormus cıkolata lokum dıye basladık sımdıde netten masalara baktıkca gozlerım acılıyor
Bende Sadece lokum ve bademli renkli drajeler var büyük mavili grili onlardan lokumların arasını serpeceğim hastane ve evde onu ikram edeceğim. Şimdi bimde hazır şerbetler va çok beğeniyorum onlardan alır bademle onlardan ikram ederim. Valla şerbeti kim ilk yazdı unuttum Allah razı olsun ondan. Yeter yoksa dediğiniz gibi ucu bucağı yok. Zaten 9 ay zorlu mücadeleden çıkmışım. Gelen getirsin valla:)

Slm kızlar bebeğim bu iki günde cok az hareket ediyor doktora gitmelimiyim..acaba sizdede öyle oluyomı
Olur olur güzelim endişelenme. Benimki o kadar hareketli geçen gün tık yokk inan oğlanla karnıma vura vura yok... Ayyy annem sen yeterki hareketli ol ben acıya katlanırım bir daha hiç şikayet etmeyeceğim dedim. Süt iç, çikolata yeee bunlar hareket ettirir.

Bende sana katılıyorum. Sırf fuzili masraf. Mevlütte bile gelene hediye vermek yoktu bizim eski zamanlarımızda yeni yeni türedi herşey ticaret olmuş. Mevlüde gelen insana neden verilir anlamış değilim hiç, Dua okunur, iyi dileklerde bulunulur o kadar ben mevlütte birşey yapmayacağım. Sadece ilk ziyarete gelenler için bebek şeklinde kokulu taş yaptırdım o kadar. Arkadaş onu yap bunu yap diyor yanlış anlamada dedim sana geldiğimde bebekten başka ne süs gördüm ne başka şeyyy anahtarlık yaptırmıştı onu kullandım yıllarca o kadar. Kapı süsü yığınla para vermeye gerek yok 10 dklık gördüğümüz bir kapı için devasa masrafa gerek yok. Yanlış anlaşılmasın bende aldım ev için kapı süsü ama abartmadan. Allahtan hastane doğum parasının içindeymiş kapı oda süsü falan. Olmasa bile balon ve tülle süsleyecektim. Aile bütcesine yazık. Küçük gibi görünüyor ama kaleme vurunda onunla bebişe dünya şey alınır. :)

Masallah annesi :) kanlanma arttigi icin agda son aylarda olmaz demis ya kanlanmadan kasti neydi acaba? Ben de doguma gitmeden once yaptirayim diyodum nasil olcak simdi, o halde kendimiz nasil halledicez :)

aynen bende doğuma yakın giderim diyodum.. şuan tam bi hayal kırıklığı yaşıyorum

Masallah annesi :) kanlanma arttigi icin agda son aylarda olmaz demis ya kanlanmadan kasti neydi acaba? Ben de doguma gitmeden once yaptirayim diyodum nasil olcak simdi, o halde kendimiz nasil halledicez :)

aynen bende doğuma yakın giderim diyodum.. şuan tam bi hayal kırıklığı yaşıyorum

banada tekinde öyle dedi ayrıntılıda. ama sorun olmaz erkek çocuklarında görülebilir dedi.. doğum sonrası geçiyomuş sanırım

Maşallah yaa ne tatliş :) benim de adete göre 26haftaliklar ama gec döllenme ve bebislerin gelisimi 25+5le uyumlu bende bebislere göre hesapliyodum adete göre olursa 3gun geri olur bebisler..agda niye olmuyo ki

Canim maşallah Rabbim nazarlardan korusun saglikla al kucağına inşallah.. Uzun boylu yakışıklı bi çınar geliyo desene :) gerçi annesi bilmem kac santimdi bak yine sinirlerim bozuldu -
Ağda ili ilgili söylediğini pek anlamadım Canim ne için olmaz dedi yani tam olarak?

kızlar Raamazanda oruç tutacak mısnız? Ben tutmayı düşünüyorum
Ben perşembe günü bi gün oruç borcum vardı bi denim tutabilirsem tutarım dedim rahat geçti hic zorlamadi beni ins ramazan da ilk gün değilde sonra dan tutmaya baslicam zorlandığım günler bozarim yoksa tutarım diyorum ilk hamileligimde ağustosta idi ramazan tutmuştum doktor tutma dedi ama ben dinlemedim o ay kontrole gitmedim ramazandan sonra gittim çocuk kilo bile almıştı Rabbim rizkini veriyor

Maşallah yaa ne tatliş :) benim de adete göre 26haftaliklar ama gec döllenme ve bebislerin gelisimi 25+5le uyumlu bende bebislere göre hesapliyodum adete göre olursa 3gun geri olur bebisler..agda niye olmuyo ki

Canım olmaz demedi de yaptırmasan iyi olur dedi. O bölgede damarlar falan yoğunlaşıyormuş doğuma yakın kanama morarma falan olabilirmiş. Her doktor farklı öneriyor belki sizinki birşey demez.

Amiin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz :)
Aynen dediğin gibi olacak heralde canım :) doğum kilosu bana çekmez inşallah ben beş kilo doğmuşum boyum da 58 cm miş boyu benzesin de 3.5-4 ü geçmesin kilosu taşıyamam

Nasıl test yapılıyor ki? Bana yapmadi vermedi hiç d vitamini falan

Ben sağlık ocağından kendim istedim canım. D vitamini testi istiyorum dedim yaptılar. Sonuç 21 çıktı iyi dedi bana. Ama kendi doktoruma da soracağım. D vitamini kalsiyum emilimi için lazım diye baktırmak istedim. İstersen sende yaptırabilirsin

Bende bi saglikocagina sorayim o zaman canım sağol. Nasıl yapılıyor peki o test canım?

160TL Dı bizim baktıgımızda.
Ama o gün kuzenede sordum. onların dereceside baya kapsamlıydı oda hoşuma gitti.
su ısısını ölcüyo. oda banyo ısısını byaya bildiğin cok acılı ısı ölcerdi ya

Resmen bu süs püs işleri sektöre döndü.
Ne paralar dönüyor. Millet olarak abartmayı birşeyin balını cıkarmayı seviyoruz

Kızlar yaa sabahtan beri belimde adet sancısı gibi ağrı var bel ağrısı ama boş ağtı böyle bi garip..kasıklarımda yok.. Uzanıyorum falan ama yok bana mısın demiyor

Kızlar yaa sabahtan beri belimde adet sancısı gibi ağrı var bel ağrısı ama boş ağtı böyle bi garip..kasıklarımda yok.. Uzanıyorum falan ama yok bana mısın demiyor
BENDE DE DUN KASIK AGRISI VARDI SANKI HERAN ADET OLCAKMISIM GIBI. EŞİM DEVAM EDERSE GIDELIM DEDI AMA SABAH KALKTIGIMDA YOKTU COK SUKUR. AGIRLASTILAR ARTIK SANIRIM ONDAN DOKTORUMDA BEL KASIK AGRISI OLABILIR DEMISTI .. COK YORMAMAYA CALIS KENDINICANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…