temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar benim oglusum bu sefer yuzunu o kadar net gosterdi ki inanamadik Doktor gelmeden once ne yediysen hep oyle ye de gel dedi, muz yemistim aklinizda bulunsun :)) babasina benziyor minnagim, bana hic benzemiyo ama bakalim dogunca nasil olcak
1560 gr 40 cm olmusuz bu arada
Bir dahaki kontrol 3 hafta sonra olucak, nst ye de girecekmisim. Nasil bisey acaba giren oldu mu :)

Sancin var mi diye olcuyo canim karnina bisey bagliyorlar kalp grafigi gibi bisey cikio 6aylikken agrim coktu bende girdim nstye

Aynen ya bende lazer paketimi dondurdum doğumdan sonra devam edicem kısmetse

En iyisi bu ateş ölçerler koltuk altından. Diğerleri kulaktan ve alından ölcenler kesin sonuç vermiyor yakinlastirinca ateş farklı cikio kulakta ne kadar derine sokarsan aleti ateş yüksek cikio tavsiyem koltukaltindan ölçülebilir olan 5 tlik ler. Alından ölçene 3 sene önce 80 tl para verdim beş para etmez kesin bir sonucu yok çocuk doktorumda aynı şekilde koltuk altı ölçüleni tavsiye etti

Herkese gunaydinlar arkadaslarr, cok yofun bir haftasonu beni bekliyor bugun abimin kinasi yarinda dugunu var, bugun kina icin istanbula gidecegiz sabahin 5inde uyandik eve kacta donecegiz Allah bilir ben simdiden yorgunluktan seke seke yurumeye basladim Olsun herseye ragmen fena oynuycam Hepinize.guzel haftasonlari olsun insallah

Sanci ve bebegin kalp atislarini takip ediyorlar.
Karnin tok ve bebegin hareketli olmasi daha iyi :)
Sen 20 dk kadar yaticaksin. Ve karnina takilan seylerle sancin olculecek. Hic agri sanci avi verecek birsey degil.

Canim kesin sonuc vermese hastanelerde de kulak ve alindan olcenler kullanilmazdi. Belki ufak farkliliklar olabilir ama buda goz ardi edilebilcek kadar olucagini dusunuyorum.

Canım karnına bir alet bağlıyor ekg gibi bir grafik çıkartıyor.. Elinde bir buton var hareketinde ona basıyorsun bebişin. Sancını ölçüyor.. 20-30 dk arası kalıyorsun yatıyorsun o sırada zaten. Canın acımıyor.. Komik sesler çıkıyor ben ona güldükçe daha komik çıkıyordu ses

Canim kesin sonuc vermese hastanelerde de kulak ve alindan olcenler kullanilmazdi. Belki ufak farkliliklar olabilir ama buda goz ardi edilebilcek kadar olucagini dusunuyorum.

Oğlumu hastaneye ne zaman götürsem hep temassız derece kullandılar.. Evdeki koltuk altından ölçenden. Öyle arada büyük fark olmadı hiç. Yanlış ölçse dediğin gibi kullanmazlar.. Ateş önemli sonuçta..

onu araştırıyorum bakalım cok saol canım

ben braun thermoscan 7 aldim. denedik de gayet duzgun calisiyor. jokerde indirime girmisti 180e aldim.
braun bakıyor eşim 300tl. bi ateş ölcere o kadar vermek mantıksız dedi dün akşam hayret ettim

Kolay gelsin canım. Bol oynamalar

kızlar günaydınnn mutsuz bir sabaha uyandım acayip bir bacak ağrısı oluştu 1 haftadır ancak kasılma değil yan yattığımda altta kalan bacağımda oluyordu genelde şimdi komple iki bacağımın tüm kemiklerinde özellikle yan yatarken hissediyorum..Öyle bir ağrı ki derin uykudan uyanıyorum...Korkarak söylemeliyim ki güneşe sürekli maruz kaldığımdan ve d vitamininden tiksindiğim için yaklaşık 1 aydır içmiyorum..Aklıma direkt o geldi sizce olabilir mi

bir de eklemek istediğm bir şey var decavitin damlası değil de aylık ampülünü kullananlarınız var mı varsa ismi nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…