- 13 Haziran 2016
- 3.127
- 5.384
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.481
Ateş Ölçer alan oldumu?
Bende braun ates olcer var. 6 senedir kullaniyorum. Simdiye kadar sorunsuz calisti. Bu son bidigida buyutur muhtemelen :)ben braun thermoscan 7 aldim. denedik de gayet duzgun calisiyor. jokerde indirime girmisti 180e aldim.
dogru secim yapmisiz o zaman sevindim :) gerci bu elektronik aletler biraz sans isi.Bende braun ates olcer var. 6 senedir kullaniyorum. Simdiye kadar sorunsuz calisti. Bu son bidigida buyutur muhtemelen :)
Sancin var mi diye olcuyo canim karnina bisey bagliyorlar kalp grafigi gibi bisey cikio 6aylikken agrim coktu bende girdim nstyeKizlar benim oglusum bu sefer yuzunu o kadar net gosterdi ki inanamadikDoktor gelmeden once ne yediysen hep oyle ye de gel dedi, muz yemistim aklinizda bulunsun :)) babasina benziyor minnagim, bana hic benzemiyo ama bakalim dogunca nasil olcak
1560 gr 40 cm olmusuz bu arada
Bir dahaki kontrol 3 hafta sonra olucak, nst ye de girecekmisim. Nasil bisey acaba giren oldu mu :)
Ne kadar suruyor peki canim? Canini yakan bir sey mi?Sancin var mi diye olcuyo canim karnina bisey bagliyorlar kalp grafigi gibi bisey cikio 6aylikken agrim coktu bende girdim nstye
15-20 dakika suruyorNe kadar suruyor peki canim? Canini yakan bir sey mi?
Aynen ya bende lazer paketimi dondurdum doğumdan sonra devam edicem kısmetseCanım kanlanma dediği o dokuda oluyormuş. Bir de internette okumuştum kendini çok kasarsan açılma falan olabiliyormuş.
Ben haftaya falan yaptırırım canım. Zaten lazere gittiğim için çok fazla değiller. Sonrasında da jiletlefalan hallederim. Zaten çok çıkmazlar diye düşünüyorum.
En iyisi bu ateş ölçerler koltuk altından. Diğerleri kulaktan ve alından ölcenler kesin sonuç vermiyor yakinlastirinca ateş farklı cikio kulakta ne kadar derine sokarsan aleti ateş yüksek cikio tavsiyem koltukaltindan ölçülebilir olan 5 tlik ler. Alından ölçene 3 sene önce 80 tl para verdim beş para etmez kesin bir sonucu yok çocuk doktorumda aynı şekilde koltuk altı ölçüleni tavsiye ettiCanım bana görümcem sağolsun hediye alışveriş yaparken almış bunu. Kendimde denedim güzel çalışıyo, oda memnunmuş, gerekirse ilerde alından ölçerlerden de alırım şimdilik bu yeter diye bakmadım hiç başka.
Sanci ve bebegin kalp atislarini takip ediyorlar.Kizlar benim oglusum bu sefer yuzunu o kadar net gosterdi ki inanamadikDoktor gelmeden once ne yediysen hep oyle ye de gel dedi, muz yemistim aklinizda bulunsun :)) babasina benziyor minnagim, bana hic benzemiyo ama bakalim dogunca nasil olcak
Bir dahaki kontrol 3 hafta sonra olucak, nst ye de girecekmisim. Nasil bisey acaba giren oldu mu :)
Canim kesin sonuc vermese hastanelerde de kulak ve alindan olcenler kullanilmazdi. Belki ufak farkliliklar olabilir ama buda goz ardi edilebilcek kadar olucagini dusunuyorum.En iyisi bu ateş ölçerler koltuk altından. Diğerleri kulaktan ve alından ölcenler kesin sonuç vermiyor yakinlastirinca ateş farklı cikio kulakta ne kadar derine sokarsan aleti ateş yüksek cikio tavsiyem koltukaltindan ölçülebilir olan 5 tlik ler. Alından ölçene 3 sene önce 80 tl para verdim beş para etmez kesin bir sonucu yok çocuk doktorumda aynı şekilde koltuk altı ölçüleni tavsiye etti
Kizlar benim oglusum bu sefer yuzunu o kadar net gosterdi ki inanamadikDoktor gelmeden once ne yediysen hep oyle ye de gel dedi, muz yemistim aklinizda bulunsun :)) babasina benziyor minnagim, bana hic benzemiyo ama bakalim dogunca nasil olcak
Canim kesin sonuc vermese hastanelerde de kulak ve alindan olcenler kullanilmazdi. Belki ufak farkliliklar olabilir ama buda goz ardi edilebilcek kadar olucagini dusunuyorum.
onu araştırıyorum bakalım cok saol canımMerhabalar canım, ben nuk'un ateşölçerini aldım. Sitesinde indirim vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum. Gelince de denedik çok çabuk ölçüyor memnun kaldım. Ayrıca oda ısısını, mama ve banyo suyu ısısını ölçme özelliği de var. Tavsiye ederim.
braun bakıyor eşim 300tl. bi ateş ölcere o kadar vermek mantıksız dedi dün akşam hayret ettimben braun thermoscan 7 aldim. denedik de gayet duzgun calisiyor. jokerde indirime girmisti 180e aldim.
Kolay gelsin canım. Bol oynamalarHerkese gunaydinlar arkadaslarr, cok yofun bir haftasonu beni bekliyor bugun abimin kinasi yarinda dugunu var, bugun kina icin istanbula gidecegiz sabahin 5inde uyandik eve kacta donecegiz Allah bilir ben simdiden yorgunluktan seke seke yurumeye basladimOlsun herseye ragmen fena oynuycam Hepinize.guzel haftasonlari olsun insallah
kızlar günaydınnn mutsuz bir sabaha uyandımacayip bir bacak ağrısı oluştu 1 haftadır ancak kasılma değil yan yattığımda altta kalan bacağımda oluyordu genelde şimdi komple iki bacağımın tüm kemiklerinde özellikle yan yatarken hissediyorum..Öyle bir ağrı ki derin uykudan uyanıyorum...Korkarak söylemeliyim ki güneşe sürekli maruz kaldığımdan ve d vitamininden tiksindiğim için yaklaşık 1 aydır içmiyorum..Aklıma direkt o geldi sizce olabilir mi
Bebek telsizi alan varmı? hangi markaları düşünüyosunuz yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?