temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar yaa sabahtan beri belimde adet sancısı gibi ağrı var bel ağrısı ama boş ağtı böyle bi garip..kasıklarımda yok.. Uzanıyorum falan ama yok bana mısın demiyor
Benimde sabahtan beri kasik agrim var adet sancisi cekiyorum sanki gecmiyoda anlamadim durus seklindende olabilir diye dusunuyorum insallah gecerler canim

Anladım canım sağol.. Valla zaten daha çok yatıyorum iş vs. yaptığım yok ama ağırlaşmadan kaynaklı demek ki

Benimde sabahtan beri kasik agrim var adet sancisi cekiyorum sanki gecmiyoda anlamadim durus seklindende olabilir diye dusunuyorum insallah gecerler canim

Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer. Yatıyorum çoğunlukla ama sanırım ağırlaştık artık.. Hava da sıcak sabah sis vardı 33 derece bugün nem çok sanırım o da rahatsızlık veriyor

bu ateşölçer nasıl kullanılıyor?Bende var ama çalışmadı pilimi bitti acaba

Bende d vitamini testini doğumdan sonraya bıraktım bütün gün güneşsiz ortamda çalışıyorum sanırım benimde yerlerdedir. Birşok hastalığında sebebiymiş özellikle evlerden ırak olsun kanserin. İhmal etmeyeceğim.

Valla biraz önce italyada arkadaşla konuştum. Orda hala tül içinde badem şekeri veriliyor sadece dedi. Oooo dedim burda isme resme göre çikolata basılıyor hastane için dedim. Her konuda değil ama bu tarz ticaret konularında kafamız iyi çalışyor:):):) Birde gösterişi milletçe seviyoruz

Yurt dışında yaşamak var vallahi

Kizlar kışın hiç hasta olmamisken gribe yakalandim bugün ilaçta kullanamiyorum. Nasıl olcak, nasıl geçecek bilmiyorum

Ben her gün güneş alıyorum ama yine de 21 o kadar güneşe :) ihmale gelmiyor yüksekliği de tehlikeli düşüklüğü de..

Ateş Ölçer alan oldumu?
Merhabalar canım, ben nuk'un ateşölçerini aldım. Sitesinde indirim vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum. Gelince de denedik çok çabuk ölçüyor memnun kaldım. Ayrıca oda ısısını, mama ve banyo suyu ısısını ölçme özelliği de var. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…