- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.461
Benimde sabahtan beri kasik agrim var adet sancisi cekiyorum sanki gecmiyoda anlamadim durus seklindende olabilir diye dusunuyorum insallah gecerler canimKızlar yaa sabahtan beri belimde adet sancısı gibi ağrı var bel ağrısı ama boş ağtı böyle bi garip..kasıklarımda yok.. Uzanıyorum falan ama yok bana mısın demiyor
Foto atcaktın canım bekliyorum:)eve gecince resmini cekip atayım canım hatta netten bakayım bulursam atayım hemen
BENDE DE DUN KASIK AGRISI VARDI SANKI HERAN ADET OLCAKMISIM GIBI. EŞİM DEVAM EDERSE GIDELIM DEDI AMA SABAH KALKTIGIMDA YOKTU COK SUKUR. AGIRLASTILAR ARTIK SANIRIM ONDANDOKTORUMDA BEL KASIK AGRISI OLABILIR DEMISTI .. COK YORMAMAYA CALIS KENDINICANIM
Ilık bir duş alsana. İyi geliyor bel agrısına
Benimde sabahtan beri kasik agrim var adet sancisi cekiyorum sanki gecmiyoda anlamadim durus seklindende olabilir diye dusunuyorum insallah gecerler canim
bu ateşölçer nasıl kullanılıyor?Bende var ama çalışmadı pilimi bitti acabaCanım bana görümcem sağolsun hediye alışveriş yaparken almış bunu. Kendimde denedim güzel çalışıyo, oda memnunmuş, gerekirse ilerde alından ölçerlerden de alırım şimdilik bu yeter diye bakmadım hiç başka.
Bende d vitamini testini doğumdan sonraya bıraktım bütün gün güneşsiz ortamda çalışıyorum sanırım benimde yerlerdedir. Birşok hastalığında sebebiymiş özellikle evlerden ırak olsun kanserin. İhmal etmeyeceğim.Ben sağlık ocağından kendim istedim canım. D vitamini testi istiyorum dedim yaptılar. Sonuç 21 çıktı iyi dedi bana. Ama kendi doktoruma da soracağım. D vitamini kalsiyum emilimi için lazım diye baktırmak istedim. İstersen sende yaptırabilirsin
Valla biraz önce italyada arkadaşla konuştum. Orda hala tül içinde badem şekeri veriliyor sadece dedi. Oooo dedim burda isme resme göre çikolata basılıyor hastane için dedim. Her konuda değil ama bu tarz ticaret konularında kafamız iyi çalışyor:):):) Birde gösterişi milletçe seviyoruz160TL Dı bizim baktıgımızda.
Ama o gün kuzenede sordum. onların dereceside baya kapsamlıydı oda hoşuma gitti.
su ısısını ölcüyo. oda banyo ısısını byaya bildiğin cok acılı ısı ölcerdi ya
Resmen bu süs püs işleri sektöre döndü.
Ne paralar dönüyor. Millet olarak abartmayı birşeyin balını cıkarmayı seviyoruz
Yurt dışında yaşamak var vallahiValla biraz önce italyada arkadaşla konuştum. Orda hala tül içinde badem şekeri veriliyor sadece dedi. Oooo dedim burda isme resme göre çikolata basılıyor hastane için dedim. Her konuda değil ama bu tarz ticaret konularında kafamız iyi çalışyor:):):) Birde gösterişi milletçe seviyoruz
Ben o şikayet ile dün hastaneye acike gittim. Hiç birley çık adı herley normal. Sanırım son ayların ceremesi de bugünaydın kızlar. sizin de böyle rahminize doğru bir baskı oluyor mu? sanki bebek bi anda fırt diye çıkacakmış gibi ?
Canım üzerindeki on off tuşuna basınca açılması lazım, açılmıosa pil bitmiş olabilir.bu ateşölçer nasıl kullanılıyor?Bende var ama çalışmadı pilimi bitti acaba
Tamam canım sağol.Normal kan alıyor canım. Başka bir şey değil. Sor bakalım yapsınlar sana.. Ben kan tahlillerimi yaptırırken dedim bunu da yapalım diye.
Bende d vitamini testini doğumdan sonraya bıraktım bütün gün güneşsiz ortamda çalışıyorum sanırım benimde yerlerdedir. Birşok hastalığında sebebiymiş özellikle evlerden ırak olsun kanserin. İhmal etmeyeceğim.
Dinlenme olayını kesinlikle yap.Kizlar kışın hiç hasta olmamisken gribe yakalandim bugünilaçta kullanamiyorum. Nasıl olcak, nasıl geçecek bilmiyorum
C vitamini tüketmeye çalışıyorum canım. Burnum tıkalı vicks i deniyeyim canım sağol.Dinlenme olayını kesinlikle yap.
C vitamini tüketmeye çalış.
Burnun tıkalı ise vicks kremini sıcak suya koy buharı cek.
Hamilelik öncesindede cok kullanırdım vicks iyi bir krem ciddenC vitamini tüketmeye çalışıyorum canım. Burnum tıkalı vicks i deniyeyim canım sağol.
Sağol canım çok teşekkür ederimHamilelik öncesindede cok kullanırdım vicks iyi bir krem cidden
cok gecmiş olsun
Merhabalar canım, ben nuk'un ateşölçerini aldım. Sitesinde indirim vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum. Gelince de denedik çok çabuk ölçüyor memnun kaldım. Ayrıca oda ısısını, mama ve banyo suyu ısısını ölçme özelliği de var. Tavsiye ederim.Ateş Ölçer alan oldumu?
Canım olmaz demedi de yaptırmasan iyi olur dedi. O bölgede damarlar falan yoğunlaşıyormuş doğuma yakın kanama morarma falan olabilirmiş. Her doktor farklı öneriyor belki sizinki birşey demez.
Amiin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz :)
Aynen dediğin gibi olacak heralde canım :) doğum kilosu bana çekmez inşallah ben beş kilo doğmuşumboyum da 58 cm miş boyu benzesin de 3.5-4 ü geçmesin kilosu taşıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?