- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.501
Canım günaydın.kızlar günaydınnn mutsuz bir sabaha uyandımacayip bir bacak ağrısı oluştu 1 haftadır ancak kasılma değil yan yattığımda altta kalan bacağımda oluyordu genelde şimdi komple iki bacağımın tüm kemiklerinde özellikle yan yatarken hissediyorum..Öyle bir ağrı ki derin uykudan uyanıyorum...Korkarak söylemeliyim ki güneşe sürekli maruz kaldığımdan ve d vitamininden tiksindiğim için yaklaşık 1 aydır içmiyorum..Aklıma direkt o geldi sizce olabilir mi
bir de eklemek istediğm bir şey var decavitin damlası değil de aylık ampülünü kullananlarınız var mı varsa ismi nedir ?
Canım ben kendi tecrübeme dayanarak yazdım yardımcı olmak amaçlı .Canim kesin sonuc vermese hastanelerde de kulak ve alindan olcenler kullanilmazdi. Belki ufak farkliliklar olabilir ama buda goz ardi edilebilcek kadar olucagini dusunuyorum.
Canım günaydın.
Kemik ağrıları d vitamini değilde calciyum ve magnezyum ile ilgili diye biliyorum .D vitamini calciyum emilimini arttırıyor o yüzden gerekli .hiç mi vitamin içmiyorsun acaba ? Benimde kemik ağrım olduğunda calciyum magnezyum takviyesi alıyorum geçiyor
Canım ağrıların d vitamini eksikliğin varsa ondan kaynaklı olabilir ya da magnezyum kalsiyum eksikliği. Decavitin damlası yok. Bahsettiğin d vitamini olmalı canım. Ben kullanmadım annem kullanıyor Devit-3 ampul olarak geçiyor adı. Pazartesi sağlık ocağında kontrol ettir kanda baksın d vitaminine..
Yok canmm ultrason gibi dusun yarim saat bagladilar banaNe kadar suruyor peki canim? Canini yakan bir sey mi?
Aynen canım devit3 demek istemiştim ağrıdan kafa kalmadı valla. Bakalım eczaneden aldım pazartesiyi bekleyemedim. Aydınlattığın için teşeklür ederim
Decavit değil devit3 yazmak istemiştim yanlış olmuş Magnezyum alıyorum günde 1 tane ve gynoferro sanol adında bi demir ilacı alıyorum. Doktor ayrıca kalsiyum için ilaç vermedi demir ilacında zaten mevcut dedi.dediğim gibi özellikle kullanmadım dvit3 ü. Şimdi eczaneden aldım günde maksimum 30 damla alınabilir yazıyor reçetesinde. 20 aldım bakalım. Ayrıca aydınlattığın için teşekkür ederim
Cnm kramp öyle oluyormuşkızlar günaydınnn mutsuz bir sabaha uyandımacayip bir bacak ağrısı oluştu 1 haftadır ancak kasılma değil yan yattığımda altta kalan bacağımda oluyordu genelde şimdi komple iki bacağımın tüm kemiklerinde özellikle yan yatarken hissediyorum..Öyle bir ağrı ki derin uykudan uyanıyorum...Korkarak söylemeliyim ki güneşe sürekli maruz kaldığımdan ve d vitamininden tiksindiğim için yaklaşık 1 aydır içmiyorum..Aklıma direkt o geldi sizce olabilir mi
Cnm kramp öyle oluyormuş
TetanoZ aşısının ikinci dozunu oldum .ilkinde de şimdi de sol kolum tutmuyor. Hiçbir zman aşı ağrısı çekmedim ben kollarımda iz bile yok.Ebenin eli mi ağır ben mi yaşlandım kafayı yiycem heeçok acıyor gerçekten gece uyuyamadım ağrısından korkmalı miyim sizce..ne yaptıysak geçmiyor sızı
Kolonya pamuk canım en iyisi o.. Soğuk su ile de kompres yapabilirsin.. Tetanoz aşısının genel etkisi böyle.. Ne yazık ki diğer aşılara benzemiyor. Geçmiş olsun canım..
TetanoZ aşısının ikinci dozunu oldum .ilkinde de şimdi de sol kolum tutmuyor. Hiçbir zman aşı ağrısı çekmedim ben kollarımda iz bile yok.Ebenin eli mi ağır ben mi yaşlandım kafayı yiycem heeçok acıyor gerçekten gece uyuyamadım ağrısından korkmalı miyim sizce..ne yaptıysak geçmiyor sızı
Su değmesin iki gün yıkanma dediler de.kolanya ıslak mendil denedim yine yapıyorm ama başka ne yapılır ki. Teşekkür ederim canım
Su değmesin iki gün yıkanma dediler de.kolanya ıslak mendil denedim yine yapıyorm ama başka ne yapılır ki. Teşekkür ederim canım
sweetwitch01 drucilla soğuk kompres ve havluyu deneyeyim hemen çok teşekkür ederim
İnşallah geçer. Banyo olayı yıllardır var bizim ebede kızım de bebekken aşı olduğunda yıkama derdi de hala diyor. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demek ki
Geçmiş olsun canım. İyi hissediyorsan gitmene gerek kalmamış gibi. Ama tekrar başlayacak olursa gitsen iyi olur. Nabız 120 üzerine çıkınca bebeğin kalp atışlarını da hızlandırabiliyormuş. En azından kontrol altında tutarlar. Benim 140 lara kadar çıkıyordu kalp doktorum ilaç verdi 120 üstüne çıkarsa iç dedi. Geçmiş olsun tekrar olmaz inşallahKızlar dün gece baş ağrısı kusma tuttu zorla uyudum sabah iyi gibiydim bi sürü de isim vardı hiçbişey yapamadım karın ağrısı kusma ishal vurdu tansiyonum normal ama çarpıntım var dinlendim iyi gibiyim kızım da kıpır kıpır doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım tekrarlarsa gideyim dimi nöbet gibi bi anda vuruyor bi haller sonra geçiyo
Benim de bazen 144 136 çıktığı oluyor zaten çok iyi anlıyorum o anları şuan 112 116 larda 100 u hiç düşmedi bana da çok rahatsız ederse kardiyolojiye çık demişti çıkmadım hiç şuan iyiyim dediğin gibi tekrarlarsa giderim muhtemelen en azından bi serum olur vücut suyum dengede olurGeçmiş olsun canım. İyi hissediyorsan gitmene gerek kalmamış gibi. Ama tekrar başlayacak olursa gitsen iyi olur. Nabız 120 üzerine çıkınca bebeğin kalp atışlarını da hızlandırabiliyormuş. En azından kontrol altında tutarlar. Benim 140 lara kadar çıkıyordu kalp doktorum ilaç verdi 120 üstüne çıkarsa iç dedi. Geçmiş olsun tekrar olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?