- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.521
Canım ben de çok kararsızdım o konuda. Sonuç ortaya karışık olduKızlar bebek bezi markası olarak ne düşünüyorsunuz? Benim önceliğim türk malı olması o yuzden molfixe karar verdim gibiydi yorumlarda gayet güzel.ama bu aralar çok popüler olan sleepy var hem türk malı hem de yorumlar çok güzel. Sizler ne düşünüyorsunuz ben kararsız kaldım ya
Canım ben de çok kararsızdım o konuda. Sonuç ortaya karışık olduarkadaşım deneme için huggies yenidoğan vermişti. Ben bir paket 1 numara molfiks bir kutu da 2 numara prima aldım onlar bitince en verimlisini seçicem.
Bir de bimin bezini çok öneriyorlar bir paket de ondan denerimçocuğumun poposu deneme tahtası olacak ilk çocukların çilesi çok deneyimsizim
Canım numara işinden pek anlamıyorum ben de ama kiloları yazıyor paketlerin üstünde. Onlara göre aldım ben. Bir paket 1 numara aldım. 70 li paket. İki paket te 2 numara aldım. Benim fındık benim gibi doğarsa ikiden bile başlayabilirCanim bendee de bimin en küçük boy olanından var 5 6 adet falan. Molfiks ve sleepy alayim o zaman birer pakette.. Peki kac numara alayim sence yenidoğan mı bi büyüğü mu.. popişlerini yerimmm onlarincok eğlenceli
Canım ben de çok kararsızdım o konuda. Sonuç ortaya karışık olduarkadaşım deneme için huggies yenidoğan vermişti. Ben bir paket 1 numara molfiks bir kutu da 2 numara prima aldım onlar bitince en verimlisini seçicem.
Bir de bimin bezini çok öneriyorlar bir paket de ondan denerimçocuğumun poposu deneme tahtası olacak ilk çocukların çilesi çok deneyimsizim
Sağol canım uyardığın için. :) parfüm konusundan ben de pek hoşlanmıyorum. Deterjanı bile koklaya koklaya aradım kokusuz olsun diye :)Bimin bezini tavsiye etmem aşırı parfüm kokulu.. Migrosunkini denemeyi düşünüyorum e bebekte bez çıkarmış baby&me olmadı onu da denerim.
Sağol canım uyardığın için. :) parfüm konusundan ben de pek hoşlanmıyorum. Deterjanı bile koklaya koklaya aradım kokusuz olsun diye :)
Canim sleepy , molfixs ten cok daha iyi. Kizimda bir ara sleepy i kullandim. Molfiks ise benim.iki cocuguma da pisik yapti o yuzden tavsiye etmem.Kızlar bebek bezi markası olarak ne düşünüyorsunuz? Benim önceliğim türk malı olması o yuzden molfixe karar verdim gibiydi yorumlarda gayet güzel.ama bu aralar çok popüler olan sleepy var hem türk malı hem de yorumlar çok güzel. Sizler ne düşünüyorsunuz ben kararsız kaldım ya
Canim sleepy , molfixs ten cok daha iyi. Kizimda bir ara sleepy i kullandim. Molfiks ise benim.iki cocuguma da pisik yapti o yuzden tavsiye etmem.
TetanoZ aşısının ikinci dozunu oldum .ilkinde de şimdi de sol kolum tutmuyor. Hiçbir zman aşı ağrısı çekmedim ben kollarımda iz bile yok.Ebenin eli mi ağır ben mi yaşlandım kafayı yiycem heeçok acıyor gerçekten gece uyuyamadım ağrısından korkmalı miyim sizce..ne yaptıysak geçmiyor sızı
Gercekten guzel canim. Orta kismi kokusuz. Istersen numune iste. A101 in bezide cok parfumlu ve pisik derdin olabilir. Ben deneme amacli kucuk paket almistim. Hemen pisik yapti. Sleepyden toplu paket alinca fiyatlarida cok makul oluyor.Sleepy gerçekten güzel mi? Çevremde de çok duydum ama cesaret edip almadım. Molfixi sevmiyorum oğlumda da pişik yaptı artı kokusu çişle birleşince felaket resmen mandal takıp burna değiştirmek lazımdıoğlumda sleepy kullanmadım o zaman yoktu çünkü :) prima kullandım ona hep.. Şimdi de o tecrübeme güvenerek aldım ama hep olumsuz yorumlar var.. Kafam alak dolak oldu.. Hatta A101in bezini bile aldım bu yüzden bakalım deneyeceğim..
Benimde ikinci dozda agridi cok,2 haftayi buldu gecmesi,kemigemi denk getirdi naptiysa icindeki sivi gitmedi mecbur igneyi oynatti ole gitti icindeki yapanla cok alakasi varTetanoZ aşısının ikinci dozunu oldum .ilkinde de şimdi de sol kolum tutmuyor. Hiçbir zman aşı ağrısı çekmedim ben kollarımda iz bile yok.Ebenin eli mi ağır ben mi yaşlandım kafayı yiycem heeçok acıyor gerçekten gece uyuyamadım ağrısından korkmalı miyim sizce..ne yaptıysak geçmiyor sızı
Gercekten guzel canim. Orta kismi kokusuz. Istersen numune iste. A101 in bezide cok parfumlu ve pisik derdin olabilir. Ben deneme amacli kucuk paket almistim. Hemen pisik yapti. Sleepyden toplu paket alinca fiyatlarida cok makul oluyor.
onu araştırıyorum bakalım cok saol canım
Rica ederim ne demek. Hem fiyatı uygun hem de kulaktan ve alından ölçüm yapıyor.
braun bakıyor eşim 300tl. bi ateş ölcere o kadar vermek mantıksız dedi dün akşam hayret ettim
Kolay gelsin canım. Bol oynamalar
Ben de özellikle bezde Türk malı olmasına önem veriyorum canım, sleepy aldım ben de. Bir numaradan bir tane aldım, stok yapmadım. Her bez her bebeğe iyi gelmeyebiliyormuş. İnşallah kızçem doğduğunda deneyecez ve bir sıkıntı oluşmazsa (inşallah olmaz) devamını alacaz. :)Kızlar bebek bezi markası olarak ne düşünüyorsunuz? Benim önceliğim türk malı olması o yuzden molfixe karar verdim gibiydi yorumlarda gayet güzel.ama bu aralar çok popüler olan sleepy var hem türk malı hem de yorumlar çok güzel. Sizler ne düşünüyorsunuz ben kararsız kaldım ya
Canım, A101 in bezi de zaten sleepy nin yan ürünü. Üretici firmaya bakarsan ikisi de aynı, eruslu.Sleepy gerçekten güzel mi? Çevremde de çok duydum ama cesaret edip almadım. Molfixi sevmiyorum oğlumda da pişik yaptı artı kokusu çişle birleşince felaket resmen mandal takıp burna değiştirmek lazımdıoğlumda sleepy kullanmadım o zaman yoktu çünkü :) prima kullandım ona hep.. Şimdi de o tecrübeme güvenerek aldım ama hep olumsuz yorumlar var.. Kafam alak dolak oldu.. Hatta A101in bezini bile aldım bu yüzden bakalım deneyeceğim..
Canim bim in bezi kadar degil galiba ama benim kizda hemen pisik yapti. Allahtan denemek icin kucuk paket almistim. Komilide fena degil. Onuda kullandim. O da kizima pisik yapmadi ve kokusu pek yoktu.Numune isteyebiliyorsak isterim canım.. Aslında vardı elimde 4 numune ama pamuk kısmı kararmış kullanmak istemedim attım bugün. Fiyatları iyi evet.. Bimin bezi kadar kokulu muuu ?neyse prima ile dönüşümlü kullanıp bitiririm onu :) e bebektekini de merak ettim valla reklamlarından :)
Benimde ikinci dozda agridi cok,2 haftayi buldu gecmesi,kemigemi denk getirdi naptiysa icindeki sivi gitmedi mecbur igneyi oynatti ole gitti icindeki yapanla cok alakasi var
Canim sleepy 1. Kalite kabul edersen a101 in bezi 3. Kalite derim. Birde benim iki kistasim oluyor. Ilk oncelik pisik yapmamasi ve ikinci olarak parfumsuz olmasi.Canım, A101 in bezi de zaten sleepy nin yan ürünü. Üretici firmaya bakarsan ikisi de aynı, eruslu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?