temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bebek bezi markası olarak ne düşünüyorsunuz? Benim önceliğim türk malı olması o yuzden molfixe karar verdim gibiydi yorumlarda gayet güzel.ama bu aralar çok popüler olan sleepy var hem türk malı hem de yorumlar çok güzel. Sizler ne düşünüyorsunuz ben kararsız kaldım ya

Canım ben de çok kararsızdım o konuda. Sonuç ortaya karışık oldu arkadaşım deneme için huggies yenidoğan vermişti. Ben bir paket 1 numara molfiks bir kutu da 2 numara prima aldım onlar bitince en verimlisini seçicem.
Bir de bimin bezini çok öneriyorlar bir paket de ondan denerim çocuğumun poposu deneme tahtası olacak ilk çocukların çilesi çok deneyimsizim

Canim bendee de bimin en küçük boy olanından var 5 6 adet falan. Molfiks ve sleepy alayim o zaman birer pakette.. Peki kac numara alayim sence yenidoğan mı bi büyüğü mu.. popişlerini yerimmm onlarin cok eğlenceli

Canım numara işinden pek anlamıyorum ben de ama kiloları yazıyor paketlerin üstünde. Onlara göre aldım ben. Bir paket 1 numara aldım. 70 li paket. İki paket te 2 numara aldım. Benim fındık benim gibi doğarsa ikiden bile başlayabilir şaka biyana bir çok fazla kullanılmıyormuş. Kilolarına göre tercih et bence.

Bimin bezini tavsiye etmem aşırı parfüm kokulu.. Migrosunkini denemeyi düşünüyorum e bebekte bez çıkarmış baby&me olmadı onu da denerim.

Bimin bezini tavsiye etmem aşırı parfüm kokulu.. Migrosunkini denemeyi düşünüyorum e bebekte bez çıkarmış baby&me olmadı onu da denerim.
Sağol canım uyardığın için. :) parfüm konusundan ben de pek hoşlanmıyorum. Deterjanı bile koklaya koklaya aradım kokusuz olsun diye :)

Sağol canım uyardığın için. :) parfüm konusundan ben de pek hoşlanmıyorum. Deterjanı bile koklaya koklaya aradım kokusuz olsun diye :)

Valla canım niye koyarlar bebek için olan ürünlere o kadar kokuyu anlamam.. Dün bi takım beğendim zıbın ve alt açma olarak çok şirin çilekli çilekliydi fiyat falan da konuştum sonra bi baktım çilek kokulu kıyafeti her şeyi.. Almaktan vazgeçtim.. Görüntü güzel ama koku işi yaş yani

Canim sleepy , molfixs ten cok daha iyi. Kizimda bir ara sleepy i kullandim. Molfiks ise benim.iki cocuguma da pisik yapti o yuzden tavsiye etmem.

Canim sleepy , molfixs ten cok daha iyi. Kizimda bir ara sleepy i kullandim. Molfiks ise benim.iki cocuguma da pisik yapti o yuzden tavsiye etmem.

Sleepy gerçekten güzel mi? Çevremde de çok duydum ama cesaret edip almadım. Molfixi sevmiyorum oğlumda da pişik yaptı artı kokusu çişle birleşince felaket resmen mandal takıp burna değiştirmek lazımdı oğlumda sleepy kullanmadım o zaman yoktu çünkü :) prima kullandım ona hep.. Şimdi de o tecrübeme güvenerek aldım ama hep olumsuz yorumlar var.. Kafam alak dolak oldu.. Hatta A101in bezini bile aldım bu yüzden bakalım deneyeceğim..

Canım ben tetanoz aşılarında hiç zorlanmadım sonrasında da ağrım sızın olmadı dediğin gibi ebenin eli ağır olabilir

Gercekten guzel canim. Orta kismi kokusuz. Istersen numune iste. A101 in bezide cok parfumlu ve pisik derdin olabilir. Ben deneme amacli kucuk paket almistim. Hemen pisik yapti. Sleepyden toplu paket alinca fiyatlarida cok makul oluyor.

Benimde ikinci dozda agridi cok,2 haftayi buldu gecmesi,kemigemi denk getirdi naptiysa icindeki sivi gitmedi mecbur igneyi oynatti ole gitti icindeki yapanla cok alakasi var

Gercekten guzel canim. Orta kismi kokusuz. Istersen numune iste. A101 in bezide cok parfumlu ve pisik derdin olabilir. Ben deneme amacli kucuk paket almistim. Hemen pisik yapti. Sleepyden toplu paket alinca fiyatlarida cok makul oluyor.

Numune isteyebiliyorsak isterim canım.. Aslında vardı elimde 4 numune ama pamuk kısmı kararmış kullanmak istemedim attım bugün. Fiyatları iyi evet.. Bimin bezi kadar kokulu muuu ? neyse prima ile dönüşümlü kullanıp bitiririm onu :) e bebektekini de merak ettim valla reklamlarından :)

Ben de özellikle bezde Türk malı olmasına önem veriyorum canım, sleepy aldım ben de. Bir numaradan bir tane aldım, stok yapmadım. Her bez her bebeğe iyi gelmeyebiliyormuş. İnşallah kızçem doğduğunda deneyecez ve bir sıkıntı oluşmazsa (inşallah olmaz) devamını alacaz. :)

Canım, A101 in bezi de zaten sleepy nin yan ürünü. Üretici firmaya bakarsan ikisi de aynı, eruslu.

Canim bim in bezi kadar degil galiba ama benim kizda hemen pisik yapti. Allahtan denemek icin kucuk paket almistim. Komilide fena degil. Onuda kullandim. O da kizima pisik yapmadi ve kokusu pek yoktu.

Benimde ikinci dozda agridi cok,2 haftayi buldu gecmesi,kemigemi denk getirdi naptiysa icindeki sivi gitmedi mecbur igneyi oynatti ole gitti icindeki yapanla cok alakasi var

Yaa çok geçmiş olsun sana da .aşı yeri mosmor bende de avuç içi kadar .İnşallah geçer artık kızların söylediği soğuk kompres havlu iyi geldi biraz .yarın bebeğim doğunca bu ebeye nasıl yaptırırım aşı diye düşünmeye başladım.yavrum onlar konuşamaz kızamazsın da..yok yok nezaketle başka ebeye yönelmem şart

Kızlar göbek bağı bakim seti alan varmı alternatif ne olabilir malesef ilk cocugumda göbek bagina cis kaçtığı için 20 günde yakilarak alındı göbek bağı o yüzden bunda nasıl bakim yapabilirim be kullanabilirim diye araştırıyor um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…