temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bendede cok oluyordu magnezyum hap kullanıyorum yatmadan baya duzeldi sabahda kramp yine olursa esimi uyandiriyorum ayagimi gerdiriyor bacakdaki agrida geciyor canim uzun sürmüyor diğer turlu kendi basina basetmen cok zor sabah uyanip agladigimi biliyorum gecmiyor kolay kolay

Kızlar epeydir yazamiyorum sayfalarda birikmiş okuyamadim. Bu aralar oğlumun hareketleri artık eskisinden de yoruyor beni. Bazrm gerçekten çok canimi yakiyor sanki tirnak batirir gibi bişeyler yaptığı oluyor aklim çıkıyor yerinden. Sizlerde de böyle olan var mi nu haftalarda

Kizlar bugun tiyatroya gittim bir yarim saat sonra resmen fenalastim. Salon buyuktu aslinda ama ustume ustume geldi duvarlar, sirtimdan terler bosaldi, basim döndü gözüm karardi. Nefes alamamaya başladım. Bir 5 dk oyle durdum esim yelpaze yaptı falan ama daha fazla duramadim kendimi disari attim. Artik sinemaya tiyatroya hatta avmlere bile gidemicem sanirim. Kapali alan fobim oldu bu olaydan sonra :/ sizin de basiniza geliyor mu böyle seyler? Yoksa sadece tansiyonum mu dustu anlamadim..

Canım günaydın benim de sinema tecrübem var senin gibi olmadım ama resmen ayaklarımı koyucak yer bulamadım bir ara mahvoldum bi uyudum bi uyandım o gürültü beni mahvetti biz de erken çıktık bidaha da denemedim. Alakasız ama dün de çok trafiğe maruz kaldım akşam yürüyelim diye çıktığımızda hamilelik boyunca belki ilk defa başım döndü hemen bir yerde oturduk su falan içtim sonra geçti ama bende de şimdi ya bidaha başım dönerse korkusu başladı:/

Gobek bakim seti var. Doktor onu vermisti bize. Batikon kullanabilirsin belki ama emin degilim.

Canım, A101 in bezi de zaten sleepy nin yan ürünü. Üretici firmaya bakarsan ikisi de aynı, eruslu.

Yaa.. Bilmiyordum hiç bakmadım bakayım canım sağol :)

Canim bim in bezi kadar degil galiba ama benim kizda hemen pisik yapti. Allahtan denemek icin kucuk paket almistim. Komilide fena degil. Onuda kullandim. O da kizima pisik yapmadi ve kokusu pek yoktu.

Neyse ki paketleri çok büyük değil. Komiliyi duydum da kalın geldi bana yine de olası bir durumda deneriz. Zeytinyağlı kremli komili iyi olabilir evet..

Valla bize doktor batikon bile sürdürmedi ilkinde. Göbeği düşene kadar da bezi alttan bağladım. 5. Günü düşmüştü. Bakımı ilk kez duydum.. Bana hiçbir şey yaptırmadılar o yüzden bilmiyorum

Bazen karnımı oyduğunu düşünüyorum nasıl yapıyor bilmiyorum ama bazen canımı çok acıtıyor...

Canım mustela nın sayfasında bakım filan yapmayın kuru tutun ve bezi göbeğin altından bağlayın diyor. O yüzden doğduğunda doktorla da konuşacağım ben

Günaydın güzel anneler ve anne adayları çoğumuzun ilk anneler günü yakın zamanda hepimiz dünyanın en güzel en tatlı en sevgi dolu en mükemmel annesi olacağız bazılarımız zaten öyle :) anneler günümüz kutlu olsun
Oğlum sabahtan beri bişeyler anlatıyor. Sanırım tepikçe de anneler günümü kutluyor

Bende tutmayı düşünüyorum Allah nasip ederse ama doktora henüz sormadım bir risk yok şuan için ama çok korkuyorum açlıktan değilde susuzluktan, bebişlerimize zarar olurmu acaba
bende aynı fikirdeyim su olayı .s kaldı ki çok su tüketen biriyim hamile olmadığım zamanlarda bile

kızlar bizim kullandığımız gibi yaylı ortopedik yataklardan almak istiyorum bebeğe de, tecrübeli anneler bilirler belki bi sakıncası var mı? ebebekte var mesela orda 6. aydan itibaren yazmışlar, ama zaten üstüne annem bir döşekte yapacak. tereddütte kaldım yoksa şu pamuk yataklardan mı alayım bebek rahat etsin istiyorum o da çok dandik gibi geldi. https://www.e-bebek.com/vardi-ortopedik-yayli-yatak-70x110-cm-p-xyz-86691/ bu yatak kızlar ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…