- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.541
Bendede cok oluyordu magnezyum hap kullanıyorum yatmadan baya duzeldi sabahda kramp yine olursa esimi uyandiriyorum ayagimi gerdiriyor bacakdaki agrida geciyor canim uzun sürmüyor diğer turlu kendi basina basetmen cok zor sabah uyanip agladigimi biliyorum gecmiyor kolay kolaykızlar günaydınnn mutsuz bir sabaha uyandımacayip bir bacak ağrısı oluştu 1 haftadır ancak kasılma değil yan yattığımda altta kalan bacağımda oluyordu genelde şimdi komple iki bacağımın tüm kemiklerinde özellikle yan yatarken hissediyorum..Öyle bir ağrı ki derin uykudan uyanıyorum...Korkarak söylemeliyim ki güneşe sürekli maruz kaldığımdan ve d vitamininden tiksindiğim için yaklaşık 1 aydır içmiyorum..Aklıma direkt o geldi sizce olabilir mi
Canım günaydın benim de sinema tecrübem var senin gibi olmadım ama resmen ayaklarımı koyucak yer bulamadım bir ara mahvoldum bi uyudum bi uyandım o gürültü beni mahvetti biz de erken çıktık bidaha da denemedim. Alakasız ama dün de çok trafiğe maruz kaldım akşam yürüyelim diye çıktığımızda hamilelik boyunca belki ilk defa başım döndü hemen bir yerde oturduk su falan içtim sonra geçti ama bende de şimdi ya bidaha başım dönerse korkusu başladı:/Kizlar bugun tiyatroya gittim bir yarim saat sonra resmen fenalastim. Salon buyuktu aslinda ama ustume ustume geldi duvarlar, sirtimdan terler bosaldi, basim döndü gözüm karardi. Nefes alamamaya başladım. Bir 5 dk oyle durdum esim yelpaze yaptı falan ama daha fazla duramadim kendimi disari attim. Artik sinemaya tiyatroya hatta avmlere bile gidemicem sanirim. Kapali alan fobim oldu bu olaydan sonra :/ sizin de basiniza geliyor mu böyle seyler? Yoksa sadece tansiyonum mu dustu anlamadim..
Gobek bakim seti var. Doktor onu vermisti bize. Batikon kullanabilirsin belki ama emin degilim.Kızlar göbek bağı bakim seti alan varmı alternatif ne olabilir malesef ilk cocugumda göbek bagina cis kaçtığı için 20 günde yakilarak alındı göbek bağı o yüzden bunda nasıl bakim yapabilirim be kullanabilirim diye araştırıyor um
Canım, A101 in bezi de zaten sleepy nin yan ürünü. Üretici firmaya bakarsan ikisi de aynı, eruslu.
Canim bim in bezi kadar degil galiba ama benim kizda hemen pisik yapti. Allahtan denemek icin kucuk paket almistim. Komilide fena degil. Onuda kullandim. O da kizima pisik yapmadi ve kokusu pek yoktu.
Kızlar göbek bağı bakim seti alan varmı alternatif ne olabilir malesef ilk cocugumda göbek bagina cis kaçtığı için 20 günde yakilarak alındı göbek bağı o yüzden bunda nasıl bakim yapabilirim be kullanabilirim diye araştırıyor um
Kızlar epeydir yazamiyorum sayfalarda birikmiş okuyamadim. Bu aralar oğlumun hareketleri artık eskisinden de yoruyor beni. Bazrm gerçekten çok canimi yakiyor sanki tirnak batirir gibi bişeyler yaptığı oluyor aklim çıkıyor yerinden. Sizlerde de böyle olan var mi nu haftalarda
Canım mustela nın sayfasında bakım filan yapmayın kuru tutun ve bezi göbeğin altından bağlayın diyor. O yüzden doğduğunda doktorla da konuşacağım benKızlar göbek bağı bakim seti alan varmı alternatif ne olabilir malesef ilk cocugumda göbek bagina cis kaçtığı için 20 günde yakilarak alındı göbek bağı o yüzden bunda nasıl bakim yapabilirim be kullanabilirim diye araştırıyor um
Kızlar hamilelik döneminde kullanılabilen d vitamini var mı
bende aynı fikirdeyim su olayı .s kaldı ki çok su tüketen biriyim hamile olmadığım zamanlarda bileBende tutmayı düşünüyorum Allah nasip ederse ama doktora henüz sormadım bir risk yok şuan için ama çok korkuyorum açlıktan değilde susuzluktan, bebişlerimize zarar olurmu acaba
devit- 3 verdi aile hekimliği bana ama daha yeni verdi, önceden kullanmam gerekiyor muydu bilmiyorumKızlar hamilelik döneminde kullanılabilen d vitamini var mı
Ben damla kullanıyorum canım doktorum verdi devit3 günde 10 damla şeklindeKızlar hamilelik döneminde kullanılabilen d vitamini var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?