- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.661
Canım sana bişey sorucam sen de Sevilay hanıma gidiyodun profilindeki resim onun ultrasonundan mi ne kadar net benim hiç böyle net olmadıCanım çok çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, allah bidaha göstermesin inşallah. Bebişinde sende iyisinizdir inşallah.
Çok geçmiş olsun sadaka ver Allah rızası için. Size birşey olmamaış.Merhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Pazar günü araba ile kaza yaptık. Araba pert oldu.
Çok şükür bizler iyiyiz.
Merhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Çok şükür bizler iyiyiz.
Kutahyadayim maalesef :) kardesim de Izmirde okuyor, o askili sort gezerken biz mont giyiyoruz. Ne guzel IzmirAnam nerde oturuyosunki sen donuyon,ben izmirdeyim.sende guzel haberlerle gel insallah bakalim nekadar olmus
Kızlar selamlar.
Emzirme sütyeni yerine yarım atlet tercih edenler daha rahat olduğunu söyleyenler olmuştu. Ben de bugün bakarken bu ürünü gördüm lohusasepetinde. Ben gecelik pijama takımlarımı da ordan almıştım çok güzel çıktılar.
Hem yarım atlet hem emzirme sütyeni gibi açılıyor. Sırtı falan da bana çok rahat gibi geldi. Yazın sıcakta evde kimse olmayacak yalnız olucam ben sadece bunla gezebilirim diye düşündüm. Fiyatı da uygun 30 tl. Bir tane aldım. Gelince tekrar yorum yaparım ürünle ilgili. Düşünenlere fikir olur diye paylaşmak istedim.
Valla hiç farketmez canım ben de gelince kullanmaya başlamayı düşünüyorumHer ne kadar emzirmeyecek olsam da çok rahat duruyor.. alasım geldi
Gözünaydın canım :) maşallah kuzuna :)Ben de bugün kontrole gittim kızımı gördüm, doktor yine bana benzettiğini söyledi egom tavan oldu vallaha :)) 1.400 gram 38 cm olmuş herşeyi yolundaymış çok şükür, birdaha 34 de gidicem sonra da iki hafta da bire düşecek:))
Lohusa sepetinden sipariş verdim ertesi gün geldi katgom çok memnun kaldım ben pijama almıştım bende güzeldir kesin Güle güle kullanKızlar selamlar.
Emzirme sütyeni yerine yarım atlet tercih edenler daha rahat olduğunu söyleyenler olmuştu. Ben de bugün bakarken bu ürünü gördüm lohusasepetinde. Ben gecelik pijama takımlarımı da ordan almıştım çok güzel çıktılar.
Hem yarım atlet hem emzirme sütyeni gibi açılıyor. Sırtı falan da bana çok rahat gibi geldi. Yazın sıcakta evde kimse olmayacak yalnız olucam ben sadece bunla gezebilirim diye düşündüm. Fiyatı da uygun 30 tl. Bir tane aldım. Gelince tekrar yorum yaparım ürünle ilgili. Düşünenlere fikir olur diye paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Çok şükür bizler iyiyiz.
Ewt canım onun verdiği ama bu 24-25 haftalık halimiz, gecen hafta gittiğimde yakalayamadık güzel bi poz bnde usg uzun sürmesin diye boşverin hocam dedim, yer daraldıkça duruşlarının netliği değişiyo içerde bidahaki gittiğime nasipse görürüm artıkCanım sana bişey sorucam sen de Sevilay hanıma gidiyodun profilindeki resim onun ultrasonundan mi ne kadar net benim hiç böyle net olmadıbu arada doğum kursuna başlıyorum ben de haftada iki gün gidicem geç kalınmış bi kurs oldu hızlandırdım :)
Ya biz yüzünü direk buluyoruz çok tatlış ama böyle detaylı olmuyo herhalde büyük olduğu için kızım 1.5 kiloydu ama yanaktan ibaretEwt canım onun verdiği ama bu 24-25 haftalık halimiz, gecen hafta gittiğimde yakalayamadık güzel bi poz bnde usg uzun sürmesin diye boşverin hocam dedim, yer daraldıkça duruşlarının netliği değişiyo içerde bidahaki gittiğime nasipse görürüm artıkeğitim iyi olmuş geç kalmış değilsin bnce, gidince anlarsın sana neler kattığını, tadını çıkar :) inan çok faydalı şeyler öğretiyorlar allah razı olsun
Valla hiç farketmez canım ben de gelince kullanmaya başlamayı düşünüyorum
Tam oldu canım. Ben yedekli gidiyorum. İki gecelik bir pijama takımı aldım yanıma. Hangisiyle rahat edersem. O değil de çıkışta ne giyebilirim eve onlarla gelinmez. Sezeryan olursa ne giyebilirim hamile taytlarım uygun olur mu dikişlere sıkıntı yapar mı dersin?kullan canım valla. Gerçekten rahat görünüyor:)) bu arada aldığın beden tam oldu mu? Yani pijama takımın .. kalıbı dar falan değil di mi? Bende 3.yedek mi alsam dedim.. kıyafetlerim hala oluyor bana bedenim değişmedi şükür :))) ona göre alsam mı diye düşünüyorum da :)
Tuzlu suya koy canım ayaklarını hem şişliğe hem yorgunluğa çok iyi gelir.Kızlar su da içiyorum ama çok hareketliyim sürekli seyahat hali ve sonuç ayaklarım hep şiş 3 gündür inmiyor( napiyim nasıl geçer
Tam oldu canım. Ben yedekli gidiyorum. İki gecelik bir pijama takımı aldım yanıma. Hangisiyle rahat edersem. O değil de çıkışta ne giyebilirim eve onlarla gelinmez. Sezeryan olursa ne giyebilirim hamile taytlarım uygun olur mu dikişlere sıkıntı yapar mı dersin?
Kızlar su da içiyorum ama çok hareketliyim sürekli seyahat hali ve sonuç ayaklarım hep şiş 3 gündür inmiyor( napiyim nasıl geçer
Deniyim hemen canım saolTuzlu suya koy canım ayaklarını hem şişliğe hem yorgunluğa çok iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?