temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım çok çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, allah bidaha göstermesin inşallah. Bebişinde sende iyisinizdir inşallah.
Canım sana bişey sorucam sen de Sevilay hanıma gidiyodun profilindeki resim onun ultrasonundan mi ne kadar net benim hiç böyle net olmadı bu arada doğum kursuna başlıyorum ben de haftada iki gün gidicem geç kalınmış bi kurs oldu hızlandırdım :)

Kızlar selamlar.
Emzirme sütyeni yerine yarım atlet tercih edenler daha rahat olduğunu söyleyenler olmuştu. Ben de bugün bakarken bu ürünü gördüm lohusasepetinde. Ben gecelik pijama takımlarımı da ordan almıştım çok güzel çıktılar.
Hem yarım atlet hem emzirme sütyeni gibi açılıyor. Sırtı falan da bana çok rahat gibi geldi. Yazın sıcakta evde kimse olmayacak yalnız olucam ben sadece bunla gezebilirim diye düşündüm. Fiyatı da uygun 30 tl. Bir tane aldım. Gelince tekrar yorum yaparım ürünle ilgili. Düşünenlere fikir olur diye paylaşmak istedim.

Eklentiler

• IMG_0912.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 52

Her ne kadar emzirmeyecek olsam da çok rahat duruyor.. alasım geldi

Gözünaydın canım :) maşallah kuzuna :)
Benim doktor da aynısını yapıyor her gittiğimizde. Bana benziyormuş oğlum eşim sinir oluyordur heralde

Lohusa sepetinden sipariş verdim ertesi gün geldi katgom çok memnun kaldım ben pijama almıştım bende güzeldir kesin Güle güle kullan

Ewt canım onun verdiği ama bu 24-25 haftalık halimiz, gecen hafta gittiğimde yakalayamadık güzel bi poz bnde usg uzun sürmesin diye boşverin hocam dedim, yer daraldıkça duruşlarının netliği değişiyo içerde bidahaki gittiğime nasipse görürüm artık eğitim iyi olmuş geç kalmış değilsin bnce, gidince anlarsın sana neler kattığını, tadını çıkar :) inan çok faydalı şeyler öğretiyorlar allah razı olsun

Ya biz yüzünü direk buluyoruz çok tatlış ama böyle detaylı olmuyo herhalde büyük olduğu için kızım 1.5 kiloydu ama yanaktan ibaret bide beni bi daha 35 haftadan sonra çağırdı çok uzun geldi pazartesi başlıyorum bakalım neler görücez zaten video izliyorum sürekli nefes emzirme bi film kadar uzun videolar şimdi pratikte katmış olur

Valla hiç farketmez canım ben de gelince kullanmaya başlamayı düşünüyorum

kullan canım valla. Gerçekten rahat görünüyor:)) bu arada aldığın beden tam oldu mu? Yani pijama takımın .. kalıbı dar falan değil di mi? Bende 3.yedek mi alsam dedim.. kıyafetlerim hala oluyor bana bedenim değişmedi şükür :))) ona göre alsam mı diye düşünüyorum da :)

Kızlar su da içiyorum ama çok hareketliyim sürekli seyahat hali ve sonuç ayaklarım hep şiş 3 gündür inmiyor ( napiyim nasıl geçer

Tam oldu canım. Ben yedekli gidiyorum. İki gecelik bir pijama takımı aldım yanıma. Hangisiyle rahat edersem. O değil de çıkışta ne giyebilirim eve onlarla gelinmez. Sezeryan olursa ne giyebilirim hamile taytlarım uygun olur mu dikişlere sıkıntı yapar mı dersin?

Bende bakayım o zaman. İyi yapmışsın canım. Ben gecelik daha öncede demiştim ihtiyaç duymadım. Hamile taytların olur dikişlere sorun olmuyor canım.. bizim burda eve o geceliklerle gelen var pek tuhaf oluyor çıkarken :) ben hamilelik şortumu ( kot ) ve hamile bluz koydum çıkış için. İlkinde de yaşamadım sorun hatta bir süre daha giyiliyor o hamilelikler :) 10 15 gün kadar. Sonra normale döneblirsin.

Kızlar su da içiyorum ama çok hareketliyim sürekli seyahat hali ve sonuç ayaklarım hep şiş 3 gündür inmiyor ( napiyim nasıl geçer

Tuzu azalt canım.. kesme tamamen ama azalt.. ayaklarını ılık suda dinlendir sonra yastık koy altına ve uzan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…