- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.681
Canim valla benim ayaklarda sürekli şişti calisiyoken..isi bıraktım 2hafta sonra kendiliginden indi şükür ödem cikmiyodu zaten testlerde!!dinlenmekle alakali galibaKızlar su da içiyorum ama çok hareketliyim sürekli seyahat hali ve sonuç ayaklarım hep şiş 3 gündür inmiyor( napiyim nasıl geçer
Bende hiç yürüyüş yapamıyorum. Dediğin gibi zorunlu alışverişler dışında keyfi çıkıp yurumuyorum. Zaten o alisverislerden sonra da 2-3 gün kendime gelemiyorum. Ayaklarımın üstüne basamiyorum. Dün mesela çıktım dışarıya bugün bitik haldeyim.Ya hanımlar hareketleriniz ne alemde? Ben yürüyüş falan yapmıyorum hiç. Yapmam lazım biliyorum ama mecburi alışveriş dışında dışaryla pek işim olmuyor. Canım hiç istemiyor çnkü yoruluyorm. Çıkmama sebebm de ev kadar hiçbir yer rahat olmuyor. Evde istedğm an yatıyrm oturuyorum falan. Ev işlermi yapıyorum ama o kadr. Valla destek teşvik lazım herlde blmyrm ama yorgunluk oldğu için insan yapmak istemiyor.
Kalcamin yanlarında bende farkettim o kırmızı çizgileriYa bide karnımda çatlak olur mu diye takip ederken dün gece pop.mda çatlak gördüm vee şok oldum beklemiyormuşum baya:))) dun kirmzydi bugn artik morarmis gibi olmus 3 kisa cizgi:)) bebisimin hediyelerinde biri saolsun
Ay sağol canım. Ben de çıkamam onlarla sonuçta tamam doğurcaz da dünya bizim etrafımızda dönmüyor dışarda normal bir hayat var insanlar görcek öyle ev pijamalarıyla sabahlıkla falanBende bakayım o zaman. İyi yapmışsın canım. Ben gecelik daha öncede demiştim ihtiyaç duymadım. Hamile taytların olur dikişlere sorun olmuyor canım.. bizim burda eve o geceliklerle gelen var pek tuhaf oluyor çıkarken :) ben hamilelik şortumu ( kot ) ve hamile bluz koydum çıkış için. İlkinde de yaşamadım sorun hatta bir süre daha giyiliyor o hamilelikler :) 10 15 gün kadar. Sonra normale döneblirsin.
Ay sağol canım. Ben de çıkamam onlarla sonuçta tamam doğurcaz da dünya bizim etrafımızda dönmüyor dışarda normal bir hayat var insanlar görcek öyle ev pijamalarıyla sabahlıkla falano zaman ben de tayt bluz koyayım çantama bir tane sağol :)
Sen de bak pijamalara. Yeni modeller gelmiştir belki. Epey oldu ben alalı.
Ya evet biraz abarttım daha iki gün önce yurtdışından geldim iş için ki çok yorulmuşum sonradan farkettim bugün de şehirlerarası yol yaptım yine bence biraz dikkatsiz gidiyorum haftasonu oturup dinleneyim bari ya yazık ayaklarıma ilk defa böyle olduCanim valla benim ayaklarda sürekli şişti calisiyoken..isi bıraktım 2hafta sonra kendiliginden indi şükür ödem cikmiyodu zaten testlerde!!dinlenmekle alakali galiba
Aynen canım. Emzik zinciri için boncuk bakıyorum de hepsini cikartiyorlar zaten.aa doğru havuzun prası hep incik boncukcu sagol canım bakayım bıgun o tarafa gıttıgımde :)
Aaa çok geçmiş olsun canım, rabbim korumuş çok şükür. Cana gelecek mala gelsin. Sizlerin iyi olmasına sevindim. Allahım bir daha yaşatmasın.Merhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Pazar günü araba ile kaza yaptık. Araba pert oldu.
Çok şükür bizler iyiyiz.
Hamileyiz canim dinlenmeye fazlasıyla ihtiyacimiz var bebisler de etkilenirYa evet biraz abarttım daha iki gün önce yurtdışından geldim iş için ki çok yorulmuşum sonradan farkettim bugün de şehirlerarası yol yaptım yine bence biraz dikkatsiz gidiyorum haftasonu oturup dinleneyim bari ya yazık ayaklarıma ilk defa böyle oldu
Canım ben Trendyol ve 1v1y de hamile butiklerinden aldım. Gebe görsin falan markaları genelde taytların. Çok rahatlar tavsiye ederim. Ben iş dışında hep tayt giyiyorum epeydir.baldan_madam canim hamile taytini nerden aldin? Hamile pantolonlarim artik sikiyo karnimi, elbiseler almistim ama burda hava buz gibi giyemiyorum. Esofmanla geziyorum kac gundur bi tayt alsam iyi olcak :)
Bence de cnm ya daha dikkatli olucam bndan sonrası için biraz inmeye başladı havaya diktim yatıyorumHamileyiz canim dinlenmeye fazlasıyla ihtiyacimiz var bebisler de etkilenir
Cok tesekkur ederim canim bakayim simdi.Canım ben Trendyol ve 1v1y de hamile butiklerinden aldım. Gebe görsin falan markaları genelde taytların. Çok rahatlar tavsiye ederim. Ben iş dışında hep tayt giyiyorum epeydir.
Canım şimdi baktım 1v1y de uygulamada hamile butiği var. Kadını seçince biraz altlarda çıkıyor. Taytlar da var
Tam oldu canım. Ben yedekli gidiyorum. İki gecelik bir pijama takımı aldım yanıma. Hangisiyle rahat edersem. O değil de çıkışta ne giyebilirim eve onlarla gelinmez. Sezeryan olursa ne giyebilirim hamile taytlarım uygun olur mu dikişlere sıkıntı yapar mı dersin?[/QUOTE
canım bende 2 gecelik aldım cok guzeller gecelik rahat oluyor , ben elbiseyle dönerim heralde hastaneden tayt esofman giyilmez gibi geldi bana havalar cok sıcaklasıcak doguma kadar .
Ben pentiden almıştım ama emzirme amaçlı olanlardan değil. Bugün işe giderken kullandım inanılmaz rahat. Normal çamaşırlarımın altındaki demir canımı acıtmaya başlamıştı. Tavsiye edersen ben de alayım. Pentininki çok rahat ama emzirme döneminde nasıl olur bilmiyorumKızlar selamlar.
Emzirme sütyeni yerine yarım atlet tercih edenler daha rahat olduğunu söyleyenler olmuştu. Ben de bugün bakarken bu ürünü gördüm lohusasepetinde. Ben gecelik pijama takımlarımı da ordan almıştım çok güzel çıktılar.
Hem yarım atlet hem emzirme sütyeni gibi açılıyor. Sırtı falan da bana çok rahat gibi geldi. Yazın sıcakta evde kimse olmayacak yalnız olucam ben sadece bunla gezebilirim diye düşündüm. Fiyatı da uygun 30 tl. Bir tane aldım. Gelince tekrar yorum yaparım ürünle ilgili. Düşünenlere fikir olur diye paylaşmak istedim.
Ben pentinin sitesine de baktım bugün canım ama hangisini dediğinizden emin olamadım. Bir de fiyatlar epey fazlaydı baktıklarımın. Sitesinde var mı senin aldığın?Ben pentiden almıştım ama emzirme amaçlı olanlardan değil. Bugün işe giderken kullandım inanılmaz rahat. Normal çamaşırlarımın altındaki demir canımı acıtmaya başlamıştı. Tavsiye edersen ben de alayım. Pentininki çok rahat ama emzirme döneminde nasıl olur bilmiyorum
Canim ben foto yukleyemiyorum nedense yoksa aticaktim fotosunu. Senin aldigina benziyo sekil olarak, siyah beyaz gri renkleri var. Tanesi 25 tlydi ben aldigimda ve 3 al 2 ode vardi.Ben pentinin sitesine de baktım bugün canım ama hangisini dediğinizden emin olamadım. Bir de fiyatlar epey fazlaydı baktıklarımın. Sitesinde var mı senin aldığın?
Yarın kargoya verseler pzt gelir. Gelince yazarım yine. Çok rahat görünüypr ama denemek lazım yine de
Çok sağol canım benim :) Benim eşiminde sesi çıkmadı pek yazık adama :) Ama cidden bana benziyor yusyuvarlak surat ponçik yanaklar ve koca bi alt dudak :) Şebelek şebelek gülüyordu :))Gözünaydın canım :) maşallah kuzuna :)
Benim doktor da aynısını yapıyor her gittiğimizde. Bana benziyormuş oğlum eşim sinir oluyordur heralde
Valla öyle canım bide bu zamanlarda milletin saçma sapan söylemleriyle uğraşıyoruz.Evet bekar canım. Hadi onu geçtim de kayıvalidem de her gördüğünde aynı şeyleri söylüyor. Arkadaşının yaptığı tam bir kıskançlık krizi. Aşkolsun böyle eşe dosta arkadaşa... herşeyi giy canım. Hiç içinde kalmasın. Ben 1 beden büyüdüm göbeğim çok belli değil dışardan bakan hamile olduğumu anlamıyor bile. Kiloyu alan biziz derdi tasası başkalarına kaldı
Hay maşallah kuzuna :) koca kız olmuş annesi bu nasıl da gülüyor :) bizimkinin dudaklar da böyle dobik dobik :) ama daha hiç güldüğünü göremedik ultrasonda bir kere esnedi şapşik :)Çok sağol canım benim :) Benim eşiminde sesi çıkmadı pek yazık adama :) Ama cidden bana benziyor yusyuvarlak surat ponçik yanaklar ve koca bi alt dudak :) Şebelek şebelek gülüyordu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?