temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar su da içiyorum ama çok hareketliyim sürekli seyahat hali ve sonuç ayaklarım hep şiş 3 gündür inmiyor ( napiyim nasıl geçer
Canim valla benim ayaklarda sürekli şişti calisiyoken..isi bıraktım 2hafta sonra kendiliginden indi şükür ödem cikmiyodu zaten testlerde!!dinlenmekle alakali galiba
 
Bende hiç yürüyüş yapamıyorum. Dediğin gibi zorunlu alışverişler dışında keyfi çıkıp yurumuyorum. Zaten o alisverislerden sonra da 2-3 gün kendime gelemiyorum. Ayaklarımın üstüne basamiyorum. Dün mesela çıktım dışarıya bugün bitik haldeyim.
 
Ya bide karnımda çatlak olur mu diye takip ederken dün gece pop.mda çatlak gördüm vee şok oldum beklemiyormuşum baya:))) dun kirmzydi bugn artik morarmis gibi olmus 3 kisa cizgi:)) bebisimin hediyelerinde biri saolsun
Kalcamin yanlarında bende farkettim o kırmızı çizgileri sabah akşam sürmeye başladım çatlak kremini. Hemde bol bol nasıl korktuysam artikk
 
Ay sağol canım. Ben de çıkamam onlarla sonuçta tamam doğurcaz da dünya bizim etrafımızda dönmüyor dışarda normal bir hayat var insanlar görcek öyle ev pijamalarıyla sabahlıkla falan o zaman ben de tayt bluz koyayım çantama bir tane sağol :)
Sen de bak pijamalara. Yeni modeller gelmiştir belki. Epey oldu ben alalı.
 

Koy koy iyi olur canım :) valla elimden gelse pijama bile koymam şöyle normal spor kıyafeti tercih ederim de işte iğne vs yüzünden mecbur:)) bakarım canım sağol.. umarım istediğim gibi bulurum:))
 
Canim valla benim ayaklarda sürekli şişti calisiyoken..isi bıraktım 2hafta sonra kendiliginden indi şükür ödem cikmiyodu zaten testlerde!!dinlenmekle alakali galiba
Ya evet biraz abarttım daha iki gün önce yurtdışından geldim iş için ki çok yorulmuşum sonradan farkettim bugün de şehirlerarası yol yaptım yine bence biraz dikkatsiz gidiyorum haftasonu oturup dinleneyim bari ya yazık ayaklarıma ilk defa böyle oldu
 
Merhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Pazar günü araba ile kaza yaptık. Araba pert oldu.
Çok şükür bizler iyiyiz.
Aaa çok geçmiş olsun canım, rabbim korumuş çok şükür. Cana gelecek mala gelsin. Sizlerin iyi olmasına sevindim. Allahım bir daha yaşatmasın.
Bu arada herkese de iyi ramazanlar :) dua edelim birbirimize.
 
Hamileyiz canim dinlenmeye fazlasıyla ihtiyacimiz var bebisler de etkilenir
 
baldan_madam canim hamile taytini nerden aldin? Hamile pantolonlarim artik sikiyo karnimi, elbiseler almistim ama burda hava buz gibi giyemiyorum. Esofmanla geziyorum kac gundur bi tayt alsam iyi olcak :)
 
baldan_madam canim hamile taytini nerden aldin? Hamile pantolonlarim artik sikiyo karnimi, elbiseler almistim ama burda hava buz gibi giyemiyorum. Esofmanla geziyorum kac gundur bi tayt alsam iyi olcak :)
Canım ben Trendyol ve 1v1y de hamile butiklerinden aldım. Gebe görsin falan markaları genelde taytların. Çok rahatlar tavsiye ederim. Ben iş dışında hep tayt giyiyorum epeydir.
Canım şimdi baktım 1v1y de uygulamada hamile butiği var. Kadını seçince biraz altlarda çıkıyor. Taytlar da var
 
Cok tesekkur ederim canim bakayim simdi.
 
 
Ben pentiden almıştım ama emzirme amaçlı olanlardan değil. Bugün işe giderken kullandım inanılmaz rahat. Normal çamaşırlarımın altındaki demir canımı acıtmaya başlamıştı. Tavsiye edersen ben de alayım. Pentininki çok rahat ama emzirme döneminde nasıl olur bilmiyorum
 
Ben pentinin sitesine de baktım bugün canım ama hangisini dediğinizden emin olamadım. Bir de fiyatlar epey fazlaydı baktıklarımın. Sitesinde var mı senin aldığın?
Yarın kargoya verseler pzt gelir. Gelince yazarım yine. Çok rahat görünüypr ama denemek lazım yine de
 
Canim ben foto yukleyemiyorum nedense yoksa aticaktim fotosunu. Senin aldigina benziyo sekil olarak, siyah beyaz gri renkleri var. Tanesi 25 tlydi ben aldigimda ve 3 al 2 ode vardi.
 
Gözünaydın canım :) maşallah kuzuna :)
Benim doktor da aynısını yapıyor her gittiğimizde. Bana benziyormuş oğlum eşim sinir oluyordur heralde
Çok sağol canım benim :) Benim eşiminde sesi çıkmadı pek yazık adama :) Ama cidden bana benziyor yusyuvarlak surat ponçik yanaklar ve koca bi alt dudak :) Şebelek şebelek gülüyordu :))
 

Eklentiler

  • IMG-20170526-WA0020.webp
    9 KB · Görüntüleme: 64
Valla öyle canım bide bu zamanlarda milletin saçma sapan söylemleriyle uğraşıyoruz.
 
Çok sağol canım benim :) Benim eşiminde sesi çıkmadı pek yazık adama :) Ama cidden bana benziyor yusyuvarlak surat ponçik yanaklar ve koca bi alt dudak :) Şebelek şebelek gülüyordu :))
Hay maşallah kuzuna :) koca kız olmuş annesi bu nasıl da gülüyor :) bizimkinin dudaklar da böyle dobik dobik :) ama daha hiç güldüğünü göremedik ultrasonda bir kere esnedi şapşik :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…