- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.701
Canım benimkide babaya benziyor ben bizim tarafada benzettim aslında ama çoğunluk baba.ilk bebeğimde aynı babası .ben artık dogsunda kime benzerse benzesin modundayimÇok sağol canım benim :) Benim eşiminde sesi çıkmadı pek yazık adama :) Ama cidden bana benziyor yusyuvarlak surat ponçik yanaklar ve koca bi alt dudak :) Şebelek şebelek gülüyordu :))
Bende ilk gün sürdüm sonra bıraktım:) sürmem lazımm bnmde yaKalcamin yanlarında bende farkettim o kırmızı çizgilerisabah akşam sürmeye başladım çatlak kremini. Hemde bol bol nasıl korktuysam artikk
Aradım gittim:) anlattım derdimi norml bunlar dedi. Uyku ilaçlı ağrı kesici verdi. O sayade 2.5 saat uyumuş çok şükür geçti şimdilk:)Allh yardımcın olsun canım. Arayabileceğin en erken saatte ara bari stres yapma. İnşallah önemli birşey değildir.
Gözünaydın canım. Tekrar yaşamazsın inşallah:) geçmiş olsunAradım gittim:) anlattım derdimi norml bunlar dedi. Uyku ilaçlı ağrı kesici verdi. O sayade 2.5 saat uyumuş çok şükür geçti şimdilk:)
Cok iyi yapmissinBence de cnm ya daha dikkatli olucam bndan sonrası için biraz inmeye başladı havaya diktim yatıyorum
Canim bende de cok ayakta durunca ya da sirt üstü cok yatinca oluyo baya bi ovunduruyoKızlar resmen çatı kemiğim ayrılacak kadar ağrıyor benim gibi olan var mı ? Erken doğum belirtisi değildir umarım
Maaşallah annesi :) bizide o şekilde çağırıyo, ben 30da gittim şimdi 35 gibi gidicem. Çok usgye girmek istemediğim için bana normal geliyo, zaten kıpır kıpır hareketleri yetiyo bana hergün çok şükür. Kız kardeşimide 37ye kadar 5 haftada çağırdı, şimdi 39da gidicek, ondan sonrada bebeğin durumuna göre çağıracak. Zaten bebeğin durumu iyi olduğu ve annede psikolojik olarak rahat olduğu sürece 42ye kadar normal sancıları bekleme taraftarı olan bi dr olduğu için anneyi acele ettirmiyo. Akışına bırakıyo. Sen ne kadar rahat olursan ona ne kadar güvendiğini gösterirsen inan seni fazlasıyla rahat ettiricek bi kadın.Ya biz yüzünü direk buluyoruz çok tatlış ama böyle detaylı olmuyo herhalde büyük olduğu için kızım 1.5 kiloydu ama yanaktan ibaretbide beni bi daha 35 haftadan sonra çağırdı çok uzun geldi pazartesi başlıyorum bakalım neler görücez zaten video izliyorum sürekli nefes emzirme bi film kadar uzun videolar şimdi pratikte katmış olur
Canım bi arkadaş daha istemişti resmini ama dosya büyük diye yükleme yapmıyor pentinin sitesinde de bir sıkıntı var sanırım sayfa açılmıyorBen pentinin sitesine de baktım bugün canım ama hangisini dediğinizden emin olamadım. Bir de fiyatlar epey fazlaydı baktıklarımın. Sitesinde var mı senin aldığın?
Yarın kargoya verseler pzt gelir. Gelince yazarım yine. Çok rahat görünüypr ama denemek lazım yine de
Afiyet olsun canım. Ben birkaç gündür rahatsızım dün afedersiniz çıkardım. Tüm gün de midem bulandığından bişey yiyememiştim. O yüzden çok acıkmışım ben de atıştırdım bişeyler. Bu zamana kadar ne bir mide bulantısı ne de başka bir sıkıntım olmuştu sanırım vücudum hamile olduğunun farkına yeni varıyorHayırlı sahurlar, hayırlı ramazanlar kızlar. Bu gece kalkabildim de Or ayakta durdum. Artık ağırlaştım ayağa kalkınca kemiklerim ağrıyor. Özellikle iki bacağımın arasındaki kemikler. Sahurda yememeye çalıştım ama atıştırdım. Oruç tutmam mümkün değil bayılırım. Ama sahır düEnine alışırsam kesin kilo alırım. Şeker diyeti de yapıyorum. Ama aç uyandım ve üErinden tırtıkladım herşeyi son ayda şişmek istemiyorum. Şimdiye kadar 7 kg oldu toplm kilom ve 94 kiloyum. Yani ztn kg olarak çok ağırım. Bakalım beni nasıl bir son ay temposu bekliyor.
Çok tatlı annesiÇok sağol canım benim :) Benim eşiminde sesi çıkmadı pek yazık adama :) Ama cidden bana benziyor yusyuvarlak surat ponçik yanaklar ve koca bi alt dudak :) Şebelek şebelek gülüyordu :))
Kızlar resmen çatı kemiğim ayrılacak kadar ağrıyor benim gibi olan var mı ? Erken doğum belirtisi değildir umarım
ay masallah çok guzel yuzlu senın kızınÇok sağol canım benim :) Benim eşiminde sesi çıkmadı pek yazık adama :) Ama cidden bana benziyor yusyuvarlak surat ponçik yanaklar ve koca bi alt dudak :) Şebelek şebelek gülüyordu :))
Çok şükür benimki ne zaman gitsek gösteriyor pek saklama huyu yoktur :)ay masallah çok guzel yuzlu senın kızınbızımki bır kere soyle bı poz vermedı bıze anca elıyle yuzunu kapatsın sıpa bi profıldekı resım var yandan asabi bı poz buna da şükür devamını gelınce goruruz arrtık
bızımkı pipiyi bıle 5. ayda gosterdı o yuzden şaşırmıyorum yuzunu goremedıgımızeÇok şükür benimki ne zaman gitsek gösteriyor pek saklama huyu yoktur :)
Çarşamba raporumu almaya gidicem tekrar bakar mi bilmiyorum :) 42 hafta çok uzuuuun biz 39 u görünce başlayalım tetikleyecek şeyler yapmaya ağrısız doğumu sordum ilk doğumda onermiyorum dedi ay ben adet sancisinda acillik olur bayılırım Allah yardım etsin o haldeMaaşallah annesi :) bizide o şekilde çağırıyo, ben 30da gittim şimdi 35 gibi gidicem. Çok usgye girmek istemediğim için bana normal geliyo, zaten kıpır kıpır hareketleri yetiyo bana hergün çok şükür. Kız kardeşimide 37ye kadar 5 haftada çağırdı, şimdi 39da gidicek, ondan sonrada bebeğin durumuna göre çağıracak. Zaten bebeğin durumu iyi olduğu ve annede psikolojik olarak rahat olduğu sürece 42ye kadar normal sancıları bekleme taraftarı olan bi dr olduğu için anneyi acele ettirmiyo. Akışına bırakıyo. Sen ne kadar rahat olursan ona ne kadar güvendiğini gösterirsen inan seni fazlasıyla rahat ettiricek bi kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?