temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok sağol canım benim :) Benim eşiminde sesi çıkmadı pek yazık adama :) Ama cidden bana benziyor yusyuvarlak surat ponçik yanaklar ve koca bi alt dudak :) Şebelek şebelek gülüyordu :))
Canım benimkide babaya benziyor ben bizim tarafada benzettim aslında ama çoğunluk baba.ilk bebeğimde aynı babası .ben artık dogsunda kime benzerse benzesin modundayimsenin bebis ben kızım diyor zaten ultrasonda bile cinsiyeti net canım .

Maaşallah annesi :) bizide o şekilde çağırıyo, ben 30da gittim şimdi 35 gibi gidicem. Çok usgye girmek istemediğim için bana normal geliyo, zaten kıpır kıpır hareketleri yetiyo bana hergün çok şükür. Kız kardeşimide 37ye kadar 5 haftada çağırdı, şimdi 39da gidicek, ondan sonrada bebeğin durumuna göre çağıracak. Zaten bebeğin durumu iyi olduğu ve annede psikolojik olarak rahat olduğu sürece 42ye kadar normal sancıları bekleme taraftarı olan bi dr olduğu için anneyi acele ettirmiyo. Akışına bırakıyo. Sen ne kadar rahat olursan ona ne kadar güvendiğini gösterirsen inan seni fazlasıyla rahat ettiricek bi kadın.

Hayırlı sahurlar, hayırlı ramazanlar kızlar. Bu gece kalkabildim de Or ayakta durdum. Artık ağırlaştım ayağa kalkınca kemiklerim ağrıyor. Özellikle iki bacağımın arasındaki kemikler. Sahurda yememeye çalıştım ama atıştırdım. Oruç tutmam mümkün değil bayılırım. Ama sahır düEnine alışırsam kesin kilo alırım. Şeker diyeti de yapıyorum. Ama aç uyandım ve üErinden tırtıkladım herşeyi son ayda şişmek istemiyorum. Şimdiye kadar 7 kg oldu toplm kilom ve 94 kiloyum. Yani ztn kg olarak çok ağırım. Bakalım beni nasıl bir son ay temposu bekliyor.

Canım bi arkadaş daha istemişti resmini ama dosya büyük diye yükleme yapmıyor pentinin sitesinde de bir sıkıntı var sanırım sayfa açılmıyor yarım atlet tarzı içinin süngeri çıkabilen bi çamaşır. Dediğim gibi ben çok rahat ettim. Umarım sen de kendininkini beğenirsin güzel günlerde kullanalım

Afiyet olsun canım. Ben birkaç gündür rahatsızım dün afedersiniz çıkardım. Tüm gün de midem bulandığından bişey yiyememiştim. O yüzden çok acıkmışım ben de atıştırdım bişeyler. Bu zamana kadar ne bir mide bulantısı ne de başka bir sıkıntım olmuştu sanırım vücudum hamile olduğunun farkına yeni varıyor oruç tutmayı ben de düşündüm ama doktoruma soramadım bile son aylar bebeğin kilo alımı önemli. Napalım Diğer borçların üstüne bu da binecek inşallah ödemek nasip olur uzun süre ayakta kalmamaya çalış ama yürüyüş ve hareketlerini de bırakma istersen ağırlaşmamak için hareket çok önemli yattıkça da yatası geliyor insanın

Kızlar resmen çatı kemiğim ayrılacak kadar ağrıyor benim gibi olan var mı ? Erken doğum belirtisi değildir umarım

Canım bebeğin kanala yerleşmiş olma ihtimali var. O da çok ağrıtır. Biraz önce baktım çatıda açılma ağrısı da böyleymiş. Kötü bir şey değil diyor ama istersen doktoruna danış riske atma canım..

Çok sağol canım benim :) Benim eşiminde sesi çıkmadı pek yazık adama :) Ama cidden bana benziyor yusyuvarlak surat ponçik yanaklar ve koca bi alt dudak :) Şebelek şebelek gülüyordu :))
ay masallah çok guzel yuzlu senın kızın bızımki bır kere soyle bı poz vermedı bıze anca elıyle yuzunu kapatsın sıpa bi profıldekı resım var yandan asabi bı poz buna da şükür devamını gelınce goruruz arrtık

Çok şükür benimki ne zaman gitsek gösteriyor pek saklama huyu yoktur :)

Dayanamıyorum ben bu ağrılara napcam nasıl olcak bilmiyorum. Dr ağrı kesici verdi norml dedi. Ama o bile kesmiyo sanki. 3.gecem ve ben yine ayaktaym sancılarımla birlikte

Çok şükür benimki ne zaman gitsek gösteriyor pek saklama huyu yoktur :)
bızımkı pipiyi bıle 5. ayda gosterdı o yuzden şaşırmıyorum yuzunu goremedıgımıze doktor gecen gıttıgımızde bıle kız demıstık dımı dedı o derece ıyı saklıyor esrarengız bı oğlum var

Çarşamba raporumu almaya gidicem tekrar bakar mi bilmiyorum :) 42 hafta çok uzuuuun biz 39 u görünce başlayalım tetikleyecek şeyler yapmaya ağrısız doğumu sordum ilk doğumda onermiyorum dedi ay ben adet sancisinda acillik olur bayılırım Allah yardım etsin o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…