- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.721
Allah yardımcın olsun canım geçmiş olsunDayanamıyorum ben bu ağrılara napcam nasıl olcak bilmiyorum. Dr ağrı kesici verdi norml dedi. Ama o bile kesmiyo sanki. 3.gecem ve ben yine ayaktaym sancılarımla birlikte
Yaa nasil tatli masallah annesiÇok sağol canım benim :) Benim eşiminde sesi çıkmadı pek yazık adama :) Ama cidden bana benziyor yusyuvarlak surat ponçik yanaklar ve koca bi alt dudak :) Şebelek şebelek gülüyordu :))
Canım sen eğitimlere gitmeye başla fikirlerin değişecektir eminim, rabbim hepimizin yardımcısı olsun zorlu süreç gerçekten. Bak kız kardeşim şuan 39+5 de naaşallah çok rahat geçiriyo, ev taşıdı hatta geçen hafta, bugün daha iç kapıları takılıcak evinin, bitmedi gitti işleri, biz acaba risklimi olur dedik ama hiç tık yok daha sadece çatı ağrısı var oda bebek kanala yerleşmeye başladığından oluyomuş normalmiş. Bu dönem en çok ihtiyacımız olan şey sabır, allahım hepimize kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallah. Bnde 40 a kadar kardeşim gibi rahat geçireyim diye dua ediyorum. Sonrası 42yi bulursa doğum artık onun içinde sıkıcam dişimi 1,5-2 haftaÇarşamba raporumu almaya gidicem tekrar bakar mi bilmiyorum :) 42 hafta çok uzuuuun biz 39 u görünce başlayalım tetikleyecek şeyler yapmaya ağrısız doğumu sordum ilk doğumda onermiyorum dedi ay ben adet sancisinda acillik olur bayılırım Allah yardım etsin o halde
Merhaba yalcin kimyaya gittiniz mi ben de randevu aldim kendisinden memnun kaldiniz mi sizBenim doktorum da jimerde cenk bey..amniyosentezden once bu kan testini yaptir bakalim dedi.amniyosentezden korktum ben..
Detayli ultrasona nerde gireceksin??
Detayli ultrason iicn 18.haftada gel,yalcin kimya varmis ona gondereyim seni dedi.
10 gun nasil gececek bu kan testi icin ben de bilemiyorum valla..
Allahim bize sabir evlatlarimiza saglik versin..
Canım içinin süngeri olması cazip geldi bana. Dışarı çıkarken de kullanılabilir. Benim aldığımda yok sanırım. Benim penti de baktıklarımda resimde hiç detaylı görünmüyordu süngerleri var mı yok mu anlamadım. Eğer nette denk gelirsen linkini yollarsan sevinirim. Ya da etiketindeki model noyu falan yazarsan ben bakarım :)Canım bi arkadaş daha istemişti resmini ama dosya büyük diye yükleme yapmıyor pentinin sitesinde de bir sıkıntı var sanırım sayfa açılmıyoryarım atlet tarzı içinin süngeri çıkabilen bi çamaşır. Dediğim gibi ben çok rahat ettim. Umarım sen de kendininkini beğenirsin güzel günlerde kullanalım
Amin canım inşallah vakitli sağlıklı gelsinler bana erken doguracakmisim gibi bi his geliyo kasik ağrılarım acayip arttı sürekli dinlenme halindeyim yoksa adım atamıyorum biraz yorulsamCanım sen eğitimlere gitmeye başla fikirlerin değişecektir eminim, rabbim hepimizin yardımcısı olsun zorlu süreç gerçekten. Bak kız kardeşim şuan 39+5 de naaşallah çok rahat geçiriyo, ev taşıdı hatta geçen hafta, bugün daha iç kapıları takılıcak evinin, bitmedi gitti işleri, biz acaba risklimi olur dedik ama hiç tık yok daha sadece çatı ağrısı var oda bebek kanala yerleşmeye başladığından oluyomuş normalmiş. Bu dönem en çok ihtiyacımız olan şey sabır, allahım hepimize kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallah. Bnde 40 a kadar kardeşim gibi rahat geçireyim diye dua ediyorum. Sonrası 42yi bulursa doğum artık onun içinde sıkıcam dişimi 1,5-2 haftabebeğim kendisi hazır olmadan dünyaya gelmesinden çok tırsıyorum hayrlısı inşallah
korkma canm korkma.. sezeryan da kolay degılkı onun da daha farklı zorlukları var. kolay degıl ıçinden bi canlı cıkarmakGünaydın kızlar hayırlı ramazanlar. Zaman yaklaştıkça korkuların başladı benim. Yani normal doğumdan bu kadar korkmuyorum ama dün gece korkudan uyuyamadim resmen
Haklısın canım. Etraftaki insanların zor doğum hikayelerini bile dinlerken kendimi teselli ediyordum hep bende aynısı olacak diye bir şey yok dinleme onuu boş ver diyordum ama şu an nerde kötü senaryo var aklımda hepsi :/korkma canm korkma.. sezeryan da kolay degılkı onun da daha farklı zorlukları var. kolay degıl ıçinden bi canlı cıkarmakyaşayacagımız şey mucıze bu tarafından bakmaya calıs.
Sen içini ferah tut canım, artık ağrılarımızın hepsi normal hepimizde farklı şekilde ortaya çıkıyo, sen dinlenmene bak kendini yoracak işlerden uzak dur güzel düşün herşey güzel olsun inşallah.Amin canım inşallah vakitli sağlıklı gelsinler bana erken doguracakmisim gibi bi his geliyo kasik ağrılarım acayip arttı sürekli dinlenme halindeyim yoksa adım atamıyorum biraz yorulsam
Ay evet bende çok merak ettim inş kendisi de bebişi de iyidirKızlar bu aradabeyazyalan doğum yapmıştı, en son çarşamba burdaydı, arada aklıma geliyo bakınıyorum tekrar girmemiş topiğe, merak ettim durumları nasıl acaba, şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine iyilerdir inşallah
Sorma canım ben de her girişimde diyorum belki yazmıştır diye ama yokKızlar bu aradabeyazyalan doğum yapmıştı, en son çarşamba burdaydı, arada aklıma geliyo bakınıyorum tekrar girmemiş topiğe, merak ettim durumları nasıl acaba, şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine iyilerdir inşallah
Bende acı badem yağını duydum bu konuda aktara gittim almaya orada da kakao yağını önerdiler net ten araştırdım gerçekten faydasını görenler var. Daha başlamadı ama kullanmaya.Kızlar bu arada ben şu göğüs ucu kremini de sormuştum doktoruma son gittiğimde. 36 dan önce önermiyorum dedi. Görürsek 36-37 hafta gibi kullanmayı düşünüyorum ben de. :) Rahmi uyararak riski artırıyor dedi paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?