- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.561
günaydın arkadaşlar, birkaç gündür giremiyordum epey birikmiş yazılanlar maşallah =)
ben de haftasonu ağda macerasına atılanlardanım ve resmen çok trajikti ama neyse ki çok fazla kalmadığından öyle böyle atlattım ama ufak tefek kaldı artık canım sağolsun napiyim. Bu arada oğluşum durmamaya devam artık dışardan heran izlenir oldu, sanırım kilo aldığı için artık epey güçlü bazen canım yanıyor. Perşembe günü kontrolüm var özledim çook =) Bu haftasonu kısmetse çantaları hazırlayacağım ben de. Bi rde bişey sorayım hastanede bebeği getirdkileri sepetin içine siz evden çarşaf falan mı getireceksiniz yoksa direk hastaneninkini mi kullanacaksınız?
Ah canım hayırlısıyla bi avazda gelsin inşallah ikisine de sağlık diliyorum ne mutlu heyecan senin için de canlı örnekKızlar günaydın herkese, teyze olmaya gidiyorum inşallahgece kız kardeşimin nişanı gelmiş, bi süre sonrada hafif suyu gelmiş, açılma süresine yardımcı olmak için yanına gidiyorum inşallah 40 haftası dün dolmuştu, pazar günüde kayınpederi vefat etmişti allahım rahmet eylesin inşallah, 2 günde çok fazla km yaptık, çok ayakta kaldı yoruldu vs inşallah kolaylaşır doğumuda. Onun ve kızımız zeynep için dua edermisiniz şimdiden hepinizden allah razı olsun inşallah, detayları anlatmak için tekrar yazıcam inşallah hepinizi öpüyorum
Evet canım konakta ters bi durum olmazsa konakta inşallah, ama daha gitmiyoruz evdeyiz pilates topu ılık duşlar egzersizler vs ile sancı sıklaşmasını takip ediyoruz, ne kadar sürede gidicez bakalımAh canım hayırlısıyla bi avazda gelsin inşallah ikisine de sağlık diliyorum ne mutlu heyecan senin için de canlı örnekmutlaka detayları yaz konakta dimi doğum ?
Ay inanılmaz heyecan yaptım niyeyse :)) Allah kardeşine yardımcı olsun darısı başımıza olsun canımEvet canım konakta ters bi durum olmazsa konakta inşallah, ama daha gitmiyoruz evdeyiz pilates topu ılık duşlar egzersizler vs ile sancı sıklaşmasını takip ediyoruz, ne kadar sürede gidicez bakalımbenim içinde büyük bi fırsat bakalım hayrlısı inşallah yazarım yine
Allah saglıkla elıne ayagına kavusmay nasıp etsın.. ınsallah kolay olur dogumuda..Kızlar günaydın herkese, teyze olmaya gidiyorum inşallahgece kız kardeşimin nişanı gelmiş, bi süre sonrada hafif suyu gelmiş, açılma süresine yardımcı olmak için yanına gidiyorum inşallah 40 haftası dün dolmuştu, pazar günüde kayınpederi vefat etmişti allahım rahmet eylesin inşallah, 2 günde çok fazla km yaptık, çok ayakta kaldı yoruldu vs inşallah kolaylaşır doğumuda. Onun ve kızımız zeynep için dua edermisiniz şimdiden hepinizden allah razı olsun inşallah, detayları anlatmak için tekrar yazıcam inşallah hepinizi öpüyorum
Gözünüzaydın canım. Allah ikisine de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :) dikkat et kendine fazla yorma kendiniKızlar günaydın herkese, teyze olmaya gidiyorum inşallahgece kız kardeşimin nişanı gelmiş, bi süre sonrada hafif suyu gelmiş, açılma süresine yardımcı olmak için yanına gidiyorum inşallah 40 haftası dün dolmuştu, pazar günüde kayınpederi vefat etmişti allahım rahmet eylesin inşallah, 2 günde çok fazla km yaptık, çok ayakta kaldı yoruldu vs inşallah kolaylaşır doğumuda. Onun ve kızımız zeynep için dua edermisiniz şimdiden hepinizden allah razı olsun inşallah, detayları anlatmak için tekrar yazıcam inşallah hepinizi öpüyorum
Kızlar günaydın herkese, teyze olmaya gidiyorum inşallahgece kız kardeşimin nişanı gelmiş, bi süre sonrada hafif suyu gelmiş, açılma süresine yardımcı olmak için yanına gidiyorum inşallah 40 haftası dün dolmuştu, pazar günüde kayınpederi vefat etmişti allahım rahmet eylesin inşallah, 2 günde çok fazla km yaptık, çok ayakta kaldı yoruldu vs inşallah kolaylaşır doğumuda. Onun ve kızımız zeynep için dua edermisiniz şimdiden hepinizden allah razı olsun inşallah, detayları anlatmak için tekrar yazıcam inşallah hepinizi öpüyorum
saglıkla kucagına al canım ınsllah hayırlısı olsun.. ödem bendede basladı ya ayaklarım cok şişiyor ve ınmıyorda. masa basında oturdugum ıcın şişiyor butun gun uzatmaya da pek fırsatım olmuyor. akşamlarıda hep ıftara gıdıyoruz bı yerlere yıne yatıp dınlenemıyorum.ayaklarım ve yuzumde şişti dudaklarım bıle farklı gelıyor aynaya bakıncaGunaydin canlar, doktordan ciktik şimdi... bizim ufaklik inatçi cikti 34+5 deyiz kafa hala yukarida.. kafa capu buyukluğu cataldan buyukmus ve kaburga kemigimin altina sıkışmış.. mecburi sezaryan dedi doktorumuz.. norml tarihi 13 temmuzdu 1 temmuzda kucagima alcam insallah.. bubarada tiroid sorununu halllettik bubsefer odemle ugrasiyoruz.. son 3 gunde acayip ayaklarim sisti.. ben ben degilim resmen..odem icin kan testi ve idrar verdik onu bekliyoruz simdi.. sizler ne durumdasiniz..
Canım, ben zaten normal şartlarda da hep eldiven kullanıyordum bana da aynen çok rahat geliyor. Ama en son eldiven denediğimde elim falan uzanmadığı için baya zorluk çektim. O yüzden başka formüller arıyorum. Ağda bezini ufak parçalar şeklinde kullanırsam başarabilirim diye düşünüyorum da, bakalım artık :)))Canım ben de jilet kullanmam ağdayı kendim yapamıyorum en temiz ve kolayı eldiven geliyor bana. Hatta geçen gün ağdaya gidecektim sonra çekindim hem damarlar yüzeye yaklaştı hem de hayır mübarek gün kendim halledebilecekken ne gereği var dedim ysrım saate kalmadan bitti eldiveni tavsiye ederim
saglıkla kucagına al canım ınsllah hayırlısı olsun.. ödem bendede basladı ya ayaklarım cok şişiyor ve ınmıyorda. masa basında oturdugum ıcın şişiyor butun gun uzatmaya da pek fırsatım olmuyor. akşamlarıda hep ıftara gıdıyoruz bı yerlere yıne yatıp dınlenemıyorum.ayaklarım ve yuzumde şişti dudaklarım bıle farklı gelıyor aynaya bakınca
Sabah ac genelde 93 civari cikiyor insuline ragmen aksam yemekten sonra genelde 150 falan oluyor yani yine yuksek ama yuruyus yaptigim gunler hep normal oluyor sekerim yuruyus inan diyetten daha etkili baslarda cok dikkat ediyordum ama artik istahimda acildi son zamanlar dayanamiyorum diyeteCanım açlık tokluk değerlerin nasıl
Canim benim aclik 100 cikiyordu doktor insuline baslamak sart dedi ben birgun yapamadim cok agladim ama esimin destegi ile yaptim sonunda suan alistim bebegim icin yapiyorum ilk 75 lik yuklemede 194 cikti sekerim bir hafta diyet yaptim hep dusuktu doktora gittigimde yine yuksek cikti aclik ve tokluk bende basladim artik ama 230 sekerle diyetle idare edenler var insulinin cokda bi etkisi yok bence yaa bol bol yuruyus daha etkiliçokmu yüksek çıktı insüline başladı doktor bana da başlıcaktı ama diyetle düşürürüm dedim biraz da düşürdüm şuan sabah açlık 102 felan çıkıyo 110u görürsen başlıcaz dedi hiç istemiyorum ya korkuyorum ben insülinden ;( bebeğin iri değil bence olması gerektiği kiloda dert etme canım
Canım, yeni okudum ben mesajını. Allahım kardeşinin de yardımcısı olsun. Hatta inşallah şimdi doğum yapmıştır diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin.Kızlar günaydın herkese, teyze olmaya gidiyorum inşallahgece kız kardeşimin nişanı gelmiş, bi süre sonrada hafif suyu gelmiş, açılma süresine yardımcı olmak için yanına gidiyorum inşallah 40 haftası dün dolmuştu, pazar günüde kayınpederi vefat etmişti allahım rahmet eylesin inşallah, 2 günde çok fazla km yaptık, çok ayakta kaldı yoruldu vs inşallah kolaylaşır doğumuda. Onun ve kızımız zeynep için dua edermisiniz şimdiden hepinizden allah razı olsun inşallah, detayları anlatmak için tekrar yazıcam inşallah hepinizi öpüyorum
Canım, yeni okudum ben mesajını. Allahım kardeşinin de yardımcısı olsun. Hatta inşallah şimdi doğum yapmıştır diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin.Kızlar günaydın herkese, teyze olmaya gidiyorum inşallahgece kız kardeşimin nişanı gelmiş, bi süre sonrada hafif suyu gelmiş, açılma süresine yardımcı olmak için yanına gidiyorum inşallah 40 haftası dün dolmuştu, pazar günüde kayınpederi vefat etmişti allahım rahmet eylesin inşallah, 2 günde çok fazla km yaptık, çok ayakta kaldı yoruldu vs inşallah kolaylaşır doğumuda. Onun ve kızımız zeynep için dua edermisiniz şimdiden hepinizden allah razı olsun inşallah, detayları anlatmak için tekrar yazıcam inşallah hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?