temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet canım inşallah gorusurus .bakma dderede çok açık görüşlu değil öyle gözükse de buranında dedikodusu var

D.derede dedikodu değilde deli çok deli... Genelde emekli kesimya böle catmaya yer arayan tipler.. Ben markette çalıştığım için her türlüsüyle karşılaştım çok değişik bi kesim var yani..

Kızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı saglikli büyütsün inşallah herşey çok güzel gider bol bol sütün olur bebisin cop cop emer..

Yetememe korkusu çok normal canım çünkü hormonlar başladı artık annelik moduna gireceğiz. delilik ile annelik arasında çok ince bir çizgi var endişelerine yenik düşersen kendini bırakırsan diğer tarafa geçer delirirsin ama kendine ve bebeğine güvenirsen endişelerini yönetmeyi kendine hakim olmayı becerirsen anne olursun. İstersen profesyonel destek al. Bence psikolojin çok önemli bu süreçte. Hatta O kadar önemli ki doğumun, sütün, lohusalığın hatta bebeğinin psikolojisi bile sana bağlı. Kaygı duyman çok normal hepimiz zaman zaman delirecek gibi oluyoruz. Ama önemli olan bu durumla başa çıkabilmen. Biz burda destek veririz elimizden geldiğince aklımız erdiğince ailen de destekçin olacaktır ama profesyonel birinin yerini kimse tutamaz

Ebrucum çok sevindim gözün aydın canım kurtuldunuz elhamdulillah bebeğin nasıl? Sen nasılsın? Güzel haberlerini beklyoruz Rabbim biran evvel ayağa kaldırsın bol sütün olsun inşallah

Yaaa doğdu demek Çok sevindim gözün aydın. Bebeğin sağlığı falan yerindedir inşallah . Kısa zamanda sütün de olur inşallah .gelmişler geçmişler olsun.. Hadi bakalım anne oldun

Gozunaydin canim. Dunyaya gelmis ya gerisi onemli degil. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Artik bol bol op kokla. :)

Ekvator çiZgisi mi Çok güldüm yaaa meridyenimiz Kaybolur gider diyorlar ama en geç 6 aya kadar Deniz'e falan gidersek göbişleri saklıycaz sanırım
karniniz toparlandikca kaybolur korkmayin. :) ben cocuk olana kadar denizden cikmam. Sonrasida lahusa kanamam 55 gun felan surdu hep. Ama girsemde hasema giydigimden sahilde ninja gibi dolasirim

Gözünüz aydın canım hoş gelmiş bebeğin inşallah bizde sağ salim kurtuluruz

Ekvator çiZgisi mi Çok güldüm yaaa meridyenimiz Kaybolur gider diyorlar ama en geç 6 aya kadar Deniz'e falan gidersek göbişleri saklıycaz sanırım
Ben biran evvel denize girmek istiyorum ama eşim biraz huyludur bebek küçük diye oek istemez şubatta gitmiştik onu say diyor ama olmuyor bi suya girmek istiyor insan

karniniz toparlandikca kaybolur korkmayin. :) ben cocuk olana kadar denizden cikmam. Sonrasida lahusa kanamam 55 gun felan surdu hep. Ama girsemde hasema giydigimden sahilde ninja gibi dolasirim
Lohusa kanaman uzun sürüyormuş canım. 8 aydır Regl olmayınca unuttum herşeyi. Çok ürkütücü geliyor şimdi düşününce

Ebrucum çok sevindim gözün aydın canım kurtuldunuz elhamdulillah bebeğin nasıl? Sen nasılsın? Güzel haberlerini beklyoruz Rabbim biran evvel ayağa kaldırsın bol sütün olsun inşallah
Bebeğim uyuyor emiyor. Benimde ağrılarm var iyi olmaya çalışıyorum pek kendimde değilim tek tek yazamıyorum dualar için teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten. Ben yasayamadim inşallah hepiniz normal doğum yapabilirsiniz bunca acı çekmeden

Gözün aydın canımmm:))) sağlıkla büyüsün kuzucuk :)))

Günaydın kızlar:) dün akşamdan sonra hiç giremedim. Saat 6da kasılmam oldu. 15 dakika boyunca karnım taş gibi kaldı. Doktorumu aradım. Mersindeydi. Balcalıya gitmemi riske atmamamı söyledi. Eski sezaryenlısın lifler kopmasın hemen git dedi. Bende gittim gidene kadar kasılmam geçmedi. Orda tansiyonum 15/8 nabız 112 çıktı. Tahlil yapıldı 1 saat beklettiler. Sonra usg ile bakıldı hem de vajinal usg ile de bakıldı. Çatı muayenesi yapıldı. Açılmam yoktu şükür. Çatım çok darmış iyi ki sezaryen hayatta normal yapamazdın sen zaten dediler. Usg de kasılma çıkmadı. 1 saat bekledim düzelmiş normale.hemen bakılsa görünürdü neyse artık. Sonra nstye aldılar sadece kalbini dinledi sancıyı bi ebe elini karnıma koyup ölçtü.. nasıl oldu bende anlamadım sancın yok dediler. Yarım saat öyle yatırdılar beni. Taburcu oldum şükür doğurmadım ama bana macera yaşattı bu cadı :) çatı muayenesinde herkese kendini kasma dedim burda ama ben kendim kastım. 3 kişi birden başıma toplanınca biraz tedirgin oldım sanırım neyse atlattık şükür

Rabbim analı babalı sağlıkla huzurla büyümeyi nasip etsin canım inşaAllah.

Ayy canim dun gece seni dusunmustum ben de naptin dogurdun mu sesin cikmadi yazicaktim icime doğmuş demek :) Allah anali babali buyutsun masallah size kavustunuz oglusunla. Bundan sonra da her sey yolunda gider insallah

Saglikla kavusmussun evladina sükür,uzun guzel omurler versin rabbim ikinizede darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…