- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.381
Evet canım inşallah gorusurus .bakma dderede çok açık görüşlu değil öyle gözükse de buranında dedikodusu var
Kızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Yetememe korkusu çok normal canım çünkü hormonlar başladı artık annelik moduna gireceğiz. delilik ile annelik arasında çok ince bir çizgi var endişelerine yenik düşersen kendini bırakırsan diğer tarafa geçer delirirsin ama kendine ve bebeğine güvenirsen endişelerini yönetmeyi kendine hakim olmayı becerirsen anne olursun. İstersen profesyonel destek al. Bence psikolojin çok önemli bu süreçte. Hatta O kadar önemli ki doğumun, sütün, lohusalığın hatta bebeğinin psikolojisi bile sana bağlı. Kaygı duyman çok normal hepimiz zaman zaman delirecek gibi oluyoruz. Ama önemli olan bu durumla başa çıkabilmen. Biz burda destek veririz elimizden geldiğince aklımız erdiğince ailen de destekçin olacaktır ama profesyonel birinin yerini kimse tutamazİşte heo bir doğumdan sonrada böylr hantal olurmuyum. Yetemezmiyim korkusu. Son bir kaç haftadıe böyleyim git gide daha kötü oluyorum. Hasta gibiyim hamilelik hastalık değil diyenlere uyuz olur haldeyim. Bu hastalıktan betermiş. Bu günlerde geçicek inşallah diyorum. Sonra diyorum ya geçmezse. Eşime dün diyorum ben daha çocuğum ne bebeği diyorum. Oda diyor 25 yaşındasın ne çocuğu. Heralde hazır hissetmiyorum hep bir korku. Birde daha sahiplenemedim sanki. Karnımda biliyorum ama bir bağlılık yok anlamsızca. Benmi odunum azcık bilmiyorum.
Ebrucum çok sevindim gözün aydın canım kurtuldunuz elhamdulillahKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Göbüştekiler dökülse bari yoksa çok çirkin olacak bir de ekvator çizgimiz ne zaman kayboluyor kızlar fikri olan var mı?
Yaaa doğdu demek Çok sevindim gözün aydın. Bebeğin sağlığı falan yerindedir inşallah . Kısa zamanda sütün de olur inşallah .gelmişler geçmişler olsun.. Hadi bakalım anne oldunKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Gozunaydin canim. Dunyaya gelmis ya gerisi onemli degil. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Artik bol bol op kokla. :)Kızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
karniniz toparlandikca kaybolur korkmayin. :) ben cocuk olana kadar denizden cikmam. Sonrasida lahusa kanamam 55 gun felan surdu hep. Ama girsemde hasema giydigimden sahilde ninja gibi dolasirimEkvator çiZgisi mi Çok güldüm yaaa meridyenimiz Kaybolur gider diyorlar ama en geç 6 aya kadar Deniz'e falan gidersek göbişleri saklıycaz sanırım
Gözünüz aydın canım hoş gelmiş bebeğin inşallah bizde sağ salim kurtuluruzKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Ekvator çiZgisi mi Çok güldüm yaaa meridyenimiz Kaybolur gider diyorlar ama en geç 6 aya kadar Deniz'e falan gidersek göbişleri saklıycaz sanırım
Lohusa kanaman uzun sürüyormuş canım. 8 aydır Regl olmayınca unuttum herşeyi. Çok ürkütücü geliyor şimdi düşününcekarniniz toparlandikca kaybolur korkmayin. :) ben cocuk olana kadar denizden cikmam. Sonrasida lahusa kanamam 55 gun felan surdu hep. Ama girsemde hasema giydigimden sahilde ninja gibi dolasirim
Bebeğim uyuyor emiyor. Benimde ağrılarm var iyi olmaya çalışıyorum pek kendimde değilim tek tek yazamıyorum dualar için teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten. Ben yasayamadim inşallah hepiniz normal doğum yapabilirsiniz bunca acı çekmedenEbrucum çok sevindim gözün aydın canım kurtuldunuz elhamdulillahbebeğin nasıl? Sen nasılsın? Güzel haberlerini beklyoruz Rabbim biran evvel ayağa kaldırsın bol sütün olsun inşallah
Kızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Rabbim analı babalı sağlıkla huzurla büyümeyi nasip etsin canım inşaAllah.Kızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Ayy canim dun gece seni dusunmustum ben de naptin dogurdun mu sesin cikmadi yazicaktim icime doğmuş demek :) Allah anali babali buyutsunKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Saglikla kavusmussun evladina sükür,uzun guzel omurler versin rabbim ikinizedeKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?