- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.401
gözünaydın canım. allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah. darısı sağlıkla bi avazda bize inşallahKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsünKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
gözün aydın canım, aman ikinizde iyi olun ya önemli olan oKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Canım gözünaydınKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Kişiden kişiye değişiyormuş sanırım canım. Benim 10. Günden beri hiç olmadı kanamam. Ama devam eder mi etmez mi arada gelir mi bilmiyorum. Gerçi olmasa bile kork gün deniz havuz ilişki yasakLohusa kanaman uzun sürüyormuş canım. 8 aydır Regl olmayınca unuttum herşeyi. Çok ürkütücü geliyor şimdi düşününce
Ay birgece girmedik neler neler olmuşGünaydın kızlar:) dün akşamdan sonra hiç giremedim. Saat 6da kasılmam oldu. 15 dakika boyunca karnım taş gibi kaldı. Doktorumu aradım. Mersindeydi. Balcalıya gitmemi riske atmamamı söyledi. Eski sezaryenlısın lifler kopmasın hemen git dedi. Bende gittim gidene kadar kasılmam geçmedi. Orda tansiyonum 15/8 nabız 112 çıktı. Tahlil yapıldı 1 saat beklettiler. Sonra usg ile bakıldı hem de vajinal usg ile de bakıldı. Çatı muayenesi yapıldı. Açılmam yoktu şükür. Çatım çok darmış iyi ki sezaryen hayatta normal yapamazdın sen zaten dediler. Usg de kasılma çıkmadı. 1 saat bekledim düzelmiş normale.hemen bakılsa görünürdü neyse artık. Sonra nstye aldılar sadece kalbini dinledi sancıyı bi ebe elini karnıma koyup ölçtü.. nasıl oldu bende anlamadım sancın yok dediler. Yarım saat öyle yatırdılar beni. Taburcu oldum şükür doğurmadım ama bana macera yaşattı bu cadı :) çatı muayenesinde herkese kendini kasma dedim burda ama ben kendim kastım. 3 kişi birden başıma toplanınca biraz tedirgin oldım sanırım neyse atlattık şükür
Bebeğim uyuyor emiyor. Benimde ağrılarm var iyi olmaya çalışıyorum pek kendimde değilim tek tek yazamıyorum dualar için teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten. Ben yasayamadim inşallah hepiniz normal doğum yapabilirsiniz bunca acı çekmeden
karniniz toparlandikca kaybolur korkmayin. :) ben cocuk olana kadar denizden cikmam. Sonrasida lahusa kanamam 55 gun felan surdu hep. Ama girsemde hasema giydigimden sahilde ninja gibi dolasirim
Canım gözünaydınAllah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin:) bol bol sütün olsun. Ağrıların için iğne iste oldukça. Hiç ağrı çekme olduğu zaman hemen iste demişlerdi bana. Hadi geçmiş olsun
Kişiden kişiye değişiyormuş sanırım canım. Benim 10. Günden beri hiç olmadı kanamam. Ama devam eder mi etmez mi arada gelir mi bilmiyorum. Gerçi olmasa bile kork gün deniz havuz ilişki yasak
Ay birgece girmedik neler neler olmuş
İyi olmanıza sevindim canım. Hadi geçmiş olsun. Bir daha doğuma kadar heycan yaşatmasın bu cadı kızın sana
Malesef ailemle sorunlarım var. Yani ailem yok diyelim. Belkide bundan böyle korkularım. Ki olsada destek olucak insanlar değiller o ayrı :) Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Burdan destek alacağımı bilmek bile okadar rahatlatıyorki. Bu arada delirmem inşallah :)Yetememe korkusu çok normal canım çünkü hormonlar başladı artık annelik moduna gireceğiz. delilik ile annelik arasında çok ince bir çizgi var endişelerine yenik düşersen kendini bırakırsan diğer tarafa geçer delirirsin ama kendine ve bebeğine güvenirsen endişelerini yönetmeyi kendine hakim olmayı becerirsen anne olursun. İstersen profesyonel destek al. Bence psikolojin çok önemli bu süreçte. Hatta O kadar önemli ki doğumun, sütün, lohusalığın hatta bebeğinin psikolojisi bile sana bağlı. Kaygı duyman çok normal hepimiz zaman zaman delirecek gibi oluyoruz. Ama önemli olan bu durumla başa çıkabilmen. Biz burda destek veririz elimizden geldiğince aklımız erdiğince ailen de destekçin olacaktır ama profesyonel birinin yerini kimse tutamaz
Allah analo babalı sağlıklı güzel ömür versib evladınızla size. İnşallah ağrılarınızda hemen geçer. Sağ sağlim doğduğu için çok sevindimKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Bende üşüttüm galiba karın ağrısı çekiyorum adet okucakmış gibi 2 -3 gündür. Tabi doğurmuyorsam. Hatta bir ara yere yattım ben 2 gece önce sıcaktan. Soğuk hava yere çöküyor mantığıyla :) yaz annelerinin işi çok zor gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahKızlar bu ne sıcak ne gece ne gündüz uyku yok banyoda yaticam artık rüzgar rüzgar diye usuttuk de bu arada doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah
Ben de öksürüyorum bi haftadır parçalandı içim zaten böyle böyle çıkacak en son kızım da basinctanBende üşüttüm galiba karın ağrısı çekiyorum adet okucakmış gibi 2 -3 gündür. Tabi doğurmuyorsam. Hatta bir ara yere yattım ben 2 gece önce sıcaktan. Soğuk hava yere çöküyor mantığıyla :) yaz annelerinin işi çok zor gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canim gozunaydin bebeğini sağ salim almışsın kucağına. Darisi başımıza inşallah. Bol bol emzirmeye çalış yavrunu.Kızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Sağlıkla kavuşmuşsunuz cnm darısı başımıza inş dualarımız seninle hemencecik geçsin ağrıların inş.Kızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Canim gozun aydin allah hayirli omurler nasip etsin ins bebegineKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?