temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

gözünaydın canım. allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah. darısı sağlıkla bi avazda bize inşallah

Hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün

gözün aydın canım, aman ikinizde iyi olun ya önemli olan o

kızlar günaydın. çok afedersiniz vajina etrafında şişliklerim oluştu ufak ufak sivilce gibi ama ucu filan yok ve ağrı yapıyor, bunu yaşayan var mıydı aranızda, nasıl geçer ki

Canım gözünaydın Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin:) bol bol sütün olsun. Ağrıların için iğne iste oldukça. Hiç ağrı çekme olduğu zaman hemen iste demişlerdi bana. Hadi geçmiş olsun

Lohusa kanaman uzun sürüyormuş canım. 8 aydır Regl olmayınca unuttum herşeyi. Çok ürkütücü geliyor şimdi düşününce
Kişiden kişiye değişiyormuş sanırım canım. Benim 10. Günden beri hiç olmadı kanamam. Ama devam eder mi etmez mi arada gelir mi bilmiyorum. Gerçi olmasa bile kork gün deniz havuz ilişki yasak

Ay birgece girmedik neler neler olmuş
İyi olmanıza sevindim canım. Hadi geçmiş olsun. Bir daha doğuma kadar heycan yaşatmasın bu cadı kızın sana

Her şey nasip Ebru bi an önce ayağa kalkarsın inşallah.. Ne güzel bebeğini almışsın kucağına emZirmişsin sütün olmuş.. Ayyy Allah'ım bize de nasip etsin inşallah.. Küme benziyo bebişin

karniniz toparlandikca kaybolur korkmayin. :) ben cocuk olana kadar denizden cikmam. Sonrasida lahusa kanamam 55 gun felan surdu hep. Ama girsemde hasema giydigimden sahilde ninja gibi dolasirim

Ya belki size komik gelebilir ama 9 ay boyunca adet olmayınca 9 ay aralıksız tatilsiz namaz kıldım Azcık tatil iyi olur 55 gün iyiymiş mesela Tatillerde oje sürerdim onu bile özledim

Sorma canım cadı olacak garantiledi artık :) sağol canım inşallahh :) 8 temmuzda randevum var bakalım umarım o zamana kadar uslu uslu durur

Malesef ailemle sorunlarım var. Yani ailem yok diyelim. Belkide bundan böyle korkularım. Ki olsada destek olucak insanlar değiller o ayrı :) Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Burdan destek alacağımı bilmek bile okadar rahatlatıyorki. Bu arada delirmem inşallah :)

Allah analo babalı sağlıklı güzel ömür versib evladınızla size. İnşallah ağrılarınızda hemen geçer. Sağ sağlim doğduğu için çok sevindim

Kızlar bu ne sıcak ne gece ne gündüz uyku yok banyoda yaticam artık rüzgar rüzgar diye usuttuk de bu arada doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah
Bende üşüttüm galiba karın ağrısı çekiyorum adet okucakmış gibi 2 -3 gündür. Tabi doğurmuyorsam. Hatta bir ara yere yattım ben 2 gece önce sıcaktan. Soğuk hava yere çöküyor mantığıyla :) yaz annelerinin işi çok zor gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Ben de öksürüyorum bi haftadır parçalandı içim zaten böyle böyle çıkacak en son kızım da basinctan emzirirken çok zor olacak sanırım sıcaklar kan ter içinde kalırız yavrularla

Canim gozunaydin bebeğini sağ salim almışsın kucağına. Darisi başımıza inşallah. Bol bol emzirmeye çalış yavrunu.

Sağlıkla kavuşmuşsunuz cnm darısı başımıza inş dualarımız seninle hemencecik geçsin ağrıların inş.

Kızlar sıcaktan çıldıracak gibi oluyorum klimayı açıyorum ama kapatınca yine aynısı oluyor bütün gün klimanın altında da oturulmaz ki :/ gece hiç uykum kalmadı sabaha karşı 1 saat belki bayılarak uyuyorum :/ bunalınca da sanki isyan ediyormuşum gibi hissedip suçluluk duyuyorum :.(

Canim gozun aydin allah hayirli omurler nasip etsin ins bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…