- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.421
Canim gecmis olsun azicik urkutmus yaramaz :) bendede sabah uyandigimda kasilmalar cok oluyor gecmiyor yaa ben gecr susuz kaliyorum sicaktan ona bagliyorum sancimda cikmiyoGünaydın kızlar:) dün akşamdan sonra hiç giremedim. Saat 6da kasılmam oldu. 15 dakika boyunca karnım taş gibi kaldı. Doktorumu aradım. Mersindeydi. Balcalıya gitmemi riske atmamamı söyledi. Eski sezaryenlısın lifler kopmasın hemen git dedi. Bende gittim gidene kadar kasılmam geçmedi. Orda tansiyonum 15/8 nabız 112 çıktı. Tahlil yapıldı 1 saat beklettiler. Sonra usg ile bakıldı hem de vajinal usg ile de bakıldı. Çatı muayenesi yapıldı. Açılmam yoktu şükür. Çatım çok darmış iyi ki sezaryen hayatta normal yapamazdın sen zaten dediler. Usg de kasılma çıkmadı. 1 saat bekledim düzelmiş normale.hemen bakılsa görünürdü neyse artık. Sonra nstye aldılar sadece kalbini dinledi sancıyı bi ebe elini karnıma koyup ölçtü.. nasıl oldu bende anlamadım sancın yok dediler. Yarım saat öyle yatırdılar beni. Taburcu oldum şükür doğurmadım ama bana macera yaşattı bu cadı :) çatı muayenesinde herkese kendini kasma dedim burda ama ben kendim kastım. 3 kişi birden başıma toplanınca biraz tedirgin oldım sanırım neyse atlattık şükür
Canim gecmis olsun azicik urkutmus yaramaz :) bendede sabah uyandigimda kasilmalar cok oluyor gecmiyor yaa ben gecr susuz kaliyorum sicaktan ona bagliyorum sancimda cikmiyo
Aynı durumdayız canım. Adım atamıyorum sıcaktan. yapilacak isler var ama ben oturduğum yerde terliyorum.Kızlar sıcaktan çıldıracak gibi oluyorumklimayı açıyorum ama kapatınca yine aynısı oluyor bütün gün klimanın altında da oturulmaz ki :/ gece hiç uykum kalmadı sabaha karşı 1 saat belki bayılarak uyuyorum :/ bunalınca da sanki isyan ediyormuşum gibi hissedip suçluluk duyuyorum :.(
Sen pztesi mi gidicektin canım? Ben dün gittim benimde sancim çıkmadı. 4 temmuz salı ya kadar gelmezse sezeryan olucam. Normal istiyordum ama kısmet böyleymişCanim gecmis olsun azicik urkutmus yaramaz :) bendede sabah uyandigimda kasilmalar cok oluyor gecmiyor yaa ben gecr susuz kaliyorum sicaktan ona bagliyorum sancimda cikmiyo
Kızlar sıcaktan çıldıracak gibi oluyorumklimayı açıyorum ama kapatınca yine aynısı oluyor bütün gün klimanın altında da oturulmaz ki :/ gece hiç uykum kalmadı sabaha karşı 1 saat belki bayılarak uyuyorum :/ bunalınca da sanki isyan ediyormuşum gibi hissedip suçluluk duyuyorum :.(
Başın sağolsun canım şok oldum gerçekten kilosu herşeyi iyiydi solunum sıkıntısını atlatamadi mi meleğinBenim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
Ah canım benimBenim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
Benim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
Benim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
Benim randevu pazartesi canim dun bende nst cekindim hic sanci cikmadi yaa normalde bile ara ara duzensiz cikiyordu bu defa tik yok bende umudu kestim pazartesi sezeryan gunu verecek buyuk ihtimal simdide mantar belasi ile ugrasiyorum sicak bir yandan mantar kasintisi bir yandan gece uyuyamiyorum monural sase ve enfexia diye iki ilac kullandim hicbie etkisi olmadi simdi aradim doktoru bir krem tavsiye etti bakalim o iyi gelir insSen pztesi mi gidicektin canım? Ben dün gittim benimde sancim çıkmadı. 4 temmuz salı ya kadar gelmezse sezeryan olucam. Normal istiyordum ama kısmet böyleymiş
Ah canim ne desem nasil teselli etsem seni bilemiyorum, cok cok uzuldumBenim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
Mini vantilatör var o akşama kadar çalışıyor gece de klima sabaha kadar. Gündüz klima açmıyorum ama bazen açasım gelmiyor değil. Canım hava sıcak biz ekstra hissediyoruz ondan kaynaklı aslında. Klimasız mı yatıyorsun gece peki?
Eşim katiyen açtırmıyor yatak odasında. Ben de salonda klimayı açıyorum ama bir iki saat sonra çarpılacam korkusuyla yine kapıyorum. Belki eser diye tüm camları açıyorum ama nafile anlıycağın salon yatak odası arası Mekik dokuyorum ama uyuyamıyorum bir türlü.
Canım başın sağolsun. Malesef sana teselli olabilecek hiç bir cümlem yok.Benim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?