temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim gecmis olsun azicik urkutmus yaramaz :) bendede sabah uyandigimda kasilmalar cok oluyor gecmiyor yaa ben gecr susuz kaliyorum sicaktan ona bagliyorum sancimda cikmiyo

Canim gecmis olsun azicik urkutmus yaramaz :) bendede sabah uyandigimda kasilmalar cok oluyor gecmiyor yaa ben gecr susuz kaliyorum sicaktan ona bagliyorum sancimda cikmiyo

Sağol canım evet valla öyle yaptı :) klima açıyorum yoksa asla uyunmaz bu havada.. o halde bile kalkıp su içiyorum hatta bazen terli oluyorum bir de üst değişiyorum. Sancıma dokunarak baktı nstye bağlıyken garipti:) sıcaktan oluyor olabilir. Dün olanları bildirmek için doktorumu aradım yediğin bir şey de dokunmuş olabilir dedi. Gece su içmeye çalış canım duş alıp yat hatta

Aynı durumdayız canım. Adım atamıyorum sıcaktan. yapilacak isler var ama ben oturduğum yerde terliyorum.

Benim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun

Sen pztesi mi gidicektin canım? Ben dün gittim benimde sancim çıkmadı. 4 temmuz salı ya kadar gelmezse sezeryan olucam. Normal istiyordum ama kısmet böyleymiş

Mini vantilatör var o akşama kadar çalışıyor gece de klima sabaha kadar. Gündüz klima açmıyorum ama bazen açasım gelmiyor değil. Canım hava sıcak biz ekstra hissediyoruz ondan kaynaklı aslında. Klimasız mı yatıyorsun gece peki?

Başın sağolsun canım şok oldum gerçekten kilosu herşeyi iyiydi solunum sıkıntısını atlatamadi mi meleğin ah canım ne desem nasıl desem bilemedim Allah im cennette sefaatcin kılsın bu dünyada dayanacak güç versin

Ah canım benim ne denir, ne söylenir, bu durumda nasıl teselli edilir bilemiyorum. Allah melegimize rahmet eylesin. Sana da sabırlar versin, çok zor Çok üzüldüm canım.

Canım benim başın sağolsun Allahım dayanacak sabır güç versin sana ne desem boş biliyorum diyecek bir şey de bulamıyorum

Basın sağolsun Allahım sabırlar versin rahmet eylesin meleğine.. O kadar uzuldumki seni teselli edecek tek bi cumlem bi kelimem yok..

Sen pztesi mi gidicektin canım? Ben dün gittim benimde sancim çıkmadı. 4 temmuz salı ya kadar gelmezse sezeryan olucam. Normal istiyordum ama kısmet böyleymiş
Benim randevu pazartesi canim dun bende nst cekindim hic sanci cikmadi yaa normalde bile ara ara duzensiz cikiyordu bu defa tik yok bende umudu kestim pazartesi sezeryan gunu verecek buyuk ihtimal simdide mantar belasi ile ugrasiyorum sicak bir yandan mantar kasintisi bir yandan gece uyuyamiyorum monural sase ve enfexia diye iki ilac kullandim hicbie etkisi olmadi simdi aradim doktoru bir krem tavsiye etti bakalim o iyi gelir ins

Ah canim ne desem nasil teselli etsem seni bilemiyorum, cok cok uzuldum Allah sabirlar versin sana, esine ve ailene. Basiniz sagolsun.

allah sabrini versin canim gercekten cok uzuldum (

Eşim katiyen açtırmıyor yatak odasında. Ben de salonda klimayı açıyorum ama bir iki saat sonra çarpılacam korkusuyla yine kapıyorum. Belki eser diye tüm camları açıyorum ama nafile anlıycağın salon yatak odası arası Mekik dokuyorum ama uyuyamıyorum bir türlü.

Allah im..Çok çok üzüldüm ne desem boş..başınız sağ olsun .
Sana ve ailene sabır diliyorum..

O zor işte. Aslında açıp yatsan rahat edersin. Zor uykusuzluk

Canım başın sağolsun. Malesef sana teselli olabilecek hiç bir cümlem yok. meleğin cennette allah sana ve ailene de sabrını versin çok zor

H hllmry canım o kadar üzüldüm ki anlatamam burda hergünümüze şahit olduk çok zor zamanlardan geçtik Rabbim sizi bu sınavından da kolaylıkla atlatmayi nasip etsin inşallah Allahım meleğinize de rahmet eylesin ne desek boş eksik kelimeler anlamsız

H hllmry canim cok uzuldum içim çok kötü oldu.senin için ne kadar zordur acısını tahmin bile edemiyorum. Başınız sagolsun.Rabbim öncelikle sana ve eşine ailene sabırlar versin. Sözün bittiği yerdeyim inan çok ama uzuldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…