- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.441
Belki aniden gelir sancilarimiz canım, normal dogururuz. Hayırlısı neyse o olsun artık nabalim. Pztesi doktordan sonra haber ver. Off o kaşıntı cok zor valla Allah yardimcin olsun canım.Benim randevu pazartesi canim dun bende nst cekindim hic sanci cikmadi yaa normalde bile ara ara duzensiz cikiyordu bu defa tik yok bende umudu kestim pazartesi sezeryan gunu verecek buyuk ihtimal simdide mantar belasi ile ugrasiyorum sicak bir yandan mantar kasintisi bir yandan gece uyuyamiyorum monural sase ve enfexia diye iki ilac kullandim hicbie etkisi olmadi simdi aradim doktoru bir krem tavsiye etti bakalim o iyi gelir ins
Başın sağolsun canım .Çok üzüldüm... Allah sabır versin sizeBenim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
Başın sağolsun canım .Çok üzüldüm...Benim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
O kadar değişik bir şey ki bir bakıyorum babası bir bakıyorum ben :) hala anlayamadim kime benzediğini:)Her şey nasip Ebru bi an önce ayağa kalkarsın inşallah.. Ne güzel bebeğini almışsın kucağına emZirmişsin sütün olmuş.. Ayyy Allah'ım bize de nasip etsin inşallah.. Küme benziyo bebişin
O kadar üzüldüm ki. Allah rahmet eylesin canım. Allah sabır versin diyecek bisey bulamıyorum çok üzüldümBenim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
O kadar değişik bir şey ki bir bakıyorum babası bir bakıyorum ben :) hala anlayamadim kime benzediğini:)
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun benden once dogumun oldu bak . Onemli olan saglikli olmaniz gule gule buyut bebisiniKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Bende de ayni durum var canim doktorum her gittigimde vajinal yikama yapiyo o biraz rahatlatiyo beni bende kurtulamadim tam olarakBenim randevu pazartesi canim dun bende nst cekindim hic sanci cikmadi yaa normalde bile ara ara duzensiz cikiyordu bu defa tik yok bende umudu kestim pazartesi sezeryan gunu verecek buyuk ihtimal simdide mantar belasi ile ugrasiyorum sicak bir yandan mantar kasintisi bir yandan gece uyuyamiyorum monural sase ve enfexia diye iki ilac kullandim hicbie etkisi olmadi simdi aradim doktoru bir krem tavsiye etti bakalim o iyi gelir ins
Başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm ama insanının elinden hiç bişey gelmiyor. Rabbimin takdiri Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor.Benim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
Basiniz sagolsun. Cok uzuldum. Kelimeler kifayetsiz kaliyorBenim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
40 i cikana kadar çok değişir o daha canım. Hergün 1 fotoğrafını çekmeyi unutmaO kadar değişik bir şey ki bir bakıyorum babası bir bakıyorum ben :) hala anlayamadim kime benzediğini:)
Vajinal yikamayi nasil yapiyor ?? Vajinal dus önerilmiyor diye okudum ben artik fazla yikamiyorum bile inan kendi daha cabuk toparliyor devamli yikamak oranin dengesini bozuyor yaaBende de ayni durum var canim doktorum her gittigimde vajinal yikama yapiyo o biraz rahatlatiyo beni bende kurtulamadim tam olarak
Başın sağolsun canım Allah sabır versin bilirim o duyguyu geçen sene bende yaşadım o duyguyu ne desem ne söylesem zor Allah yine nasip etti inşallah sanada nasip eder tekrar başın sağolsunBenim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
Canım sağol. eskiler büyümüş iki cm civarı dedi. Yenisi de bir cm den biraz küçük gibi dedi. Ultrason için randevu aldık yarın ultrason çekilecek bakalım. İnşallah kötü birşey çıkmaz. Zaten sütüm az bebiş prematüre. Süte ihtiyacı var. O da gelmiyor inadına
Sağol canım. İki tarafta da çok sayıda kist varmış ama önemli değil dedi doktor. Çok şükür.İnşallah ciddi bir şey değildir canım. kalbini ferah tut. Eczaneden bir şeyler alsan haplar var çemen otu ve rezene kullananlar var..
Sonuçlar çıkmıştır gündüz gelemedim. bende sabah gittim doktor öğleden sonra ancak gelebildim Nst de kız deli etti benigeç geldik eve uyumuşum sonra da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?