temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Belki aniden gelir sancilarimiz canım, normal dogururuz. Hayırlısı neyse o olsun artık nabalim. Pztesi doktordan sonra haber ver. Off o kaşıntı cok zor valla Allah yardimcin olsun canım.

Başın sağolsun canım .Çok üzüldüm... Allah sabır versin size

Başın sağolsun canım .Çok üzüldüm... Allah sabır versin size

Her şey nasip Ebru bi an önce ayağa kalkarsın inşallah.. Ne güzel bebeğini almışsın kucağına emZirmişsin sütün olmuş.. Ayyy Allah'ım bize de nasip etsin inşallah.. Küme benziyo bebişin
O kadar değişik bir şey ki bir bakıyorum babası bir bakıyorum ben :) hala anlayamadim kime benzediğini:)

O kadar üzüldüm ki. Allah rahmet eylesin canım. Allah sabır versin diyecek bisey bulamıyorum çok üzüldüm

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun benden once dogumun oldu bak . Onemli olan saglikli olmaniz gule gule buyut bebisini

Bende de ayni durum var canim doktorum her gittigimde vajinal yikama yapiyo o biraz rahatlatiyo beni bende kurtulamadim tam olarak

Başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm ama insanının elinden hiç bişey gelmiyor. Rabbimin takdiri Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor.

H hllmry canim basiniz sagolsun o sana sefaatci olacak insallah obur tarafta rabbim sabirlar versin . Omru o kadarmis kuzunun uzme kendini rabbim gene verir insallah

Kızlar bu kasılma gelip geçen bişey değil mi ya benim gobegimin hemen üstünde gerilip bi süre sonra orası gevserdi bu sabahtan beri orası top gibi sert hiç yumuşama olmadı kızım hareket etti ama yine sert elimi komple kaplayacak kadar yer hiçbi şekilde gevsemedi rahatsız ediyor nefes alırken bile

Basiniz sagolsun. Cok uzuldum. Kelimeler kifayetsiz kaliyor

Bende de ayni durum var canim doktorum her gittigimde vajinal yikama yapiyo o biraz rahatlatiyo beni bende kurtulamadim tam olarak
Vajinal yikamayi nasil yapiyor ?? Vajinal dus önerilmiyor diye okudum ben artik fazla yikamiyorum bile inan kendi daha cabuk toparliyor devamli yikamak oranin dengesini bozuyor yaa durdum durdum son hafta yakalandim geceleri uykudan uyandiriyor yanmasi kasintisi doktoru aradim travazol diye bir krem onerdi onu aldim ins iyi gelir sabah aksam surecem normalde sirkeli su ile yikamakda beni kurtarirdi ama o kadar ileri duzeyki faydasi bile olmuyor onun

Başın sağolsun canım Allah sabır versin bilirim o duyguyu geçen sene bende yaşadım o duyguyu ne desem ne söylesem zor Allah yine nasip etti inşallah sanada nasip eder tekrar başın sağolsun

İnşallah ciddi bir şey değildir canım. kalbini ferah tut. Eczaneden bir şeyler alsan haplar var çemen otu ve rezene kullananlar var..

Sonuçlar çıkmıştır gündüz gelemedim. bende sabah gittim doktor öğleden sonra ancak gelebildim Nst de kız deli etti beni geç geldik eve uyumuşum sonra da

Sağol canım. İki tarafta da çok sayıda kist varmış ama önemli değil dedi doktor. Çok şükür.
Hayırdır neden deli etti seni? Sonuçlar nasıl iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…