temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

o krem kortizonlu ama

Sağol canım. İki tarafta da çok sayıda kist varmış ama önemli değil dedi doktor. Çok şükür.
Hayırdır neden deli etti seni? Sonuçlar nasıl iyi mi?

Çok şükür Rabbim esirgesin.

20 dk çekti bu niye yazmıyor diye sordu bana bilmiyorum dedim kağıt bitmiş dedi.Sesimi çıkarmadım. 10 dk uğraştı takamadı. Birini çağırdı o yaptı belim kırıldı benim sırt üstü yatmaktan.Değerler 24 38 arası gitti geldi. Sonra birden 85 lere çıktı normal değerler değil sıkıntı mı var bakar mısınız dedim. Yok yok değerler önemli değil dedi.Bende nasıl önemli değil doktor oradan anlıyor dedim.Sonra kız gitti değer oldu sıfır. baya bir öyle kaldı. yine çağırdım. Çocuk kımıldıyor ama değerler değişmiyor dedim.Kız doktorun kim dedi bende sinirlendim doktorum ne yapsın işini yapmayan sensin dedim.Başka bir kadın ile geldi hanım efendi beni geriyor doktora yetişemeyeceğim öğlen oldu yarım saatimi yedin diyor.Evet kalp kırmak istemiyorum cuma saati ama öyle işini düzgün yap o zaman sende beni geriyorsun gezmeye gelmedim erken doğum riskim var bu değerlere göre doktor hareket edecek dedim. Sinirim tepemden çıktı. Cuma saati ne gerek vardı ben bu şekilde seninle konuşayım uyardığım halde bakmıyorsun dedim. Diğer kadın özür diledi bizim işimiz bu bakıcaz dikkat ediceğiz dedi.bende böyle gel canımı ye ama ayıp eğlenmeye gelmedim benim zamanı çaldı benden sonrakinin de hakkına girdi dedim. Doktorum nerede kaldınız dedi.Anlattım baş hekimi arayacağım 2 gündür canımız çıktı bunların telefonuna bakmaktan dedi.Devrelerim yandı 55 dk nst de kaldım

Neyse ki sancı çıkmadı.Pazartesi salı gel yine bakalım dedi ona göre de planlarız doğumu dedi.

H hllmry Allah sabırlar versin arkadaşım kilosu cok güzeldi sevinmistik ömrü bu kadarmis demek Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin lütfen bırakma kendini

Bir anne için en ağır imtahanlardan biri..Rabbim sabırlar versin.Dualarım her daim seninle.Şefaatçi olur meleğin inşallah..

H hllmry canım benim rabbim sabırlar versin inşallah. Şefaatciniz olsun yavrunuz inşallah. Çok zor bi acı allahım dayanma gücü versin sanada eşinede ailelerinizede inşallah. Daha ne denir bilmiyorum çok zor gerçekten

Karnım hiç yumusamadi yaa duş aldım biraz iyi geldi gibi ama yine sert rahatsız edecek kadar bide soda içeyim bakalım

T Titizz1 canım sizede hayrlı uğurlu olsun bebişiniz, rabbim hayrlı evlat eylesin sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah. Gözünüz aydın.

Kızlar suyumu yazmıştım evelsi gün görenleriniz vardır. 2 gündür bekliodum acaba idrarmı diye. Dün akşamda çok ufak pembemsi lekeler eşlik edince bu sabah kontrole gittik. Suyumda sızma varmış. Ciddi bi kayıp yok dedi dr um. İstersen bugün başlatayım doğumu dedi. Bende suni sancı taraftarı olmadığımdan bu gece bekleme kararı aldık. Ciddi sayılacak sancım yok. Kasılmalarım şiddetlendi sadece iyice. Ama başlaması için her yolu deniyorum. Sabah tekrar kontrol var. Duruma göre suni verilecek doğumu deniyecez. Oda işe yaramazsa sezeryana başvurucaz mecbur. Bakalım hayrlısı inşallah. Eşim makara yapıyo "güzel güzel 1.7.17 doğum için güzel tarih" diye 40 a tam 3 hafta var ama vakti buysa yapıcak bişey yok, hayrlısı olur inşallah.

Rabbim hakkında en hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.Eğer leke nişan geldi ise bebiş zaten hazır demektir.Hayırlı güzel haberlerini alalım inşallah..

ayyy ne güzel yaaaa bakmaya doyamazsın şimdi Allahım bize de nasip etsin
Öyle canım. Duygularımı vs anlatmaya kelime bulamıyorum. Daha yeni yeni narkozu atmaya başladım zaten hala inanamıyorum dünü yaşadığıma

Kızlar kusura bakmayın tek tek cevap yazamadim. Spiral bile olsa narkozu zor atıyorum vücuttan hala olan biteni aklım almıyor. Tam 7 saat suni sancı aldım tavan yaptı sancılar ama olmayınca olmadı. Bekleyebilirim dayanirim dedim doktoruma. Muayenelerde çocuğun başı aşağı inmiyirdu bir türlü ve kafa da şişlik var böyle doğum olması taraftarı değiliz dedi doktorum. Sezeryanda farkettik ki eline kordonunu dolamis o yüzden kısa gelmiş kordon aşağı inememis. Yani benim hep planim evde son haddime kadar sancimi çekip hastaneye gelmekti. Fakat sularim gelince yapacak birşeyim kalmadı. Nasip diyorum eğer önce sancim gelseydi belki de beklemekten çocuğuma zarar gelecekti. Allahım korudu bizi. Evet ağrılarım var zorlaniyorum şu an ama onun kokusunu duyunca hiçbir şey kalmıyor inanın. Allah hepinize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Aaa canım hadi hakkında hayırlısı, inşallah normal bir şekilde sağlıklı olarak doğumun gerçekleşir,gelişmleri yaz merak ederiz, tarihde çok orjinal

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim acilman varmi peki hic.benimde carsambaya kadar dogmazsa kendi persembe sabah suni sanci yapilcak.bende hic istemiyorum ama gelmiyosada yapcak bise yok tabi

Öyle canım. Duygularımı vs anlatmaya kelime bulamıyorum. Daha yeni yeni narkozu atmaya başladım zaten hala inanamıyorum dünü yaşadığıma
geçmiş olsun cnm hayırlı olsun bebeğin sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin inş. Genel anestezi mi aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…