- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.461
Vajinal yikamayi nasil yapiyor ?? Vajinal dus önerilmiyor diye okudum ben artik fazla yikamiyorum bile inan kendi daha cabuk toparliyor devamli yikamak oranin dengesini bozuyor yaadurdum durdum son hafta yakalandim geceleri uykudan uyandiriyor yanmasi kasintisi doktoru aradim travazol diye bir krem onerdi onu aldim ins iyi gelir sabah aksam surecem normalde sirkeli su ile yikamakda beni kurtarirdi ama o kadar ileri duzeyki faydasi bile olmuyor onun
Sağol canım. İki tarafta da çok sayıda kist varmış ama önemli değil dedi doktor. Çok şükür.
Hayırdır neden deli etti seni? Sonuçlar nasıl iyi mi?
Benim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
Gecmis olsun canim gogsunde mi kist cikti? Dogumdan sonra mi oldu oncesinde mi vardi? Emzirmene sorun teskil etmez insallah.Sağol canım. İki tarafta da çok sayıda kist varmış ama önemli değil dedi doktor. Çok şükür.
Hayırdır neden deli etti seni? Sonuçlar nasıl iyi mi?
Kızlar suyumu yazmıştım evelsi gün görenleriniz vardır. 2 gündür bekliodum acaba idrarmı diye. Dün akşamda çok ufak pembemsi lekeler eşlik edince bu sabah kontrole gittik. Suyumda sızma varmış. Ciddi bi kayıp yok dedi dr um. İstersen bugün başlatayım doğumu dedi. Bende suni sancı taraftarı olmadığımdan bu gece bekleme kararı aldık. Ciddi sayılacak sancım yok. Kasılmalarım şiddetlendi sadece iyice. Ama başlaması için her yolu deniyorum. Sabah tekrar kontrol var. Duruma göre suni verilecek doğumu deniyecez. Oda işe yaramazsa sezeryana başvurucaz mecbur. Bakalım hayrlısı inşallah. Eşim makara yapıyo "güzel güzel 1.7.17 doğum için güzel tarih" diye40 a tam 3 hafta var ama vakti buysa yapıcak bişey yok, hayrlısı olur inşallah.
Öyle canım. Duygularımı vs anlatmaya kelime bulamıyorum. Daha yeni yeni narkozu atmaya başladım zaten hala inanamıyorum dünü yaşadığımaayyy ne güzel yaaaa bakmaya doyamazsın şimdi Allahım bize de nasip etsin
Bol bol çekiyorum canım:)40 i cikana kadar çok değişir o daha canım. Hergün 1 fotoğrafını çekmeyi unutma
Aaa canım hadi hakkında hayırlısı, inşallah normal bir şekilde sağlıklı olarak doğumun gerçekleşir,gelişmleri yaz merak ederiz, tarihde çok orjinalKızlar suyumu yazmıştım evelsi gün görenleriniz vardır. 2 gündür bekliodum acaba idrarmı diye. Dün akşamda çok ufak pembemsi lekeler eşlik edince bu sabah kontrole gittik. Suyumda sızma varmış. Ciddi bi kayıp yok dedi dr um. İstersen bugün başlatayım doğumu dedi. Bende suni sancı taraftarı olmadığımdan bu gece bekleme kararı aldık. Ciddi sayılacak sancım yok. Kasılmalarım şiddetlendi sadece iyice. Ama başlaması için her yolu deniyorum. Sabah tekrar kontrol var. Duruma göre suni verilecek doğumu deniyecez. Oda işe yaramazsa sezeryana başvurucaz mecbur. Bakalım hayrlısı inşallah. Eşim makara yapıyo "güzel güzel 1.7.17 doğum için güzel tarih" diye40 a tam 3 hafta var ama vakti buysa yapıcak bişey yok, hayrlısı olur inşallah.
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim acilman varmi peki hic.benimde carsambaya kadar dogmazsa kendi persembe sabah suni sanci yapilcak.bende hic istemiyorum ama gelmiyosada yapcak bise yok tabiKızlar suyumu yazmıştım evelsi gün görenleriniz vardır. 2 gündür bekliodum acaba idrarmı diye. Dün akşamda çok ufak pembemsi lekeler eşlik edince bu sabah kontrole gittik. Suyumda sızma varmış. Ciddi bi kayıp yok dedi dr um. İstersen bugün başlatayım doğumu dedi. Bende suni sancı taraftarı olmadığımdan bu gece bekleme kararı aldık. Ciddi sayılacak sancım yok. Kasılmalarım şiddetlendi sadece iyice. Ama başlaması için her yolu deniyorum. Sabah tekrar kontrol var. Duruma göre suni verilecek doğumu deniyecez. Oda işe yaramazsa sezeryana başvurucaz mecbur. Bakalım hayrlısı inşallah. Eşim makara yapıyo "güzel güzel 1.7.17 doğum için güzel tarih" diye40 a tam 3 hafta var ama vakti buysa yapıcak bişey yok, hayrlısı olur inşallah.
geçmiş olsun cnm hayırlı olsun bebeğin sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin inş. Genel anestezi mi aldın?Öyle canım. Duygularımı vs anlatmaya kelime bulamıyorum. Daha yeni yeni narkozu atmaya başladım zaten hala inanamıyorum dünü yaşadığıma
Karnım hiç yumusamadi yaa duş aldım biraz iyi geldi gibi ama yine sert rahatsız edecek kadar bide soda içeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?