- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.481
Kızlar suyumu yazmıştım evelsi gün görenleriniz vardır. 2 gündür bekliodum acaba idrarmı diye. Dün akşamda çok ufak pembemsi lekeler eşlik edince bu sabah kontrole gittik. Suyumda sızma varmış. Ciddi bi kayıp yok dedi dr um. İstersen bugün başlatayım doğumu dedi. Bende suni sancı taraftarı olmadığımdan bu gece bekleme kararı aldık. Ciddi sayılacak sancım yok. Kasılmalarım şiddetlendi sadece iyice. Ama başlaması için her yolu deniyorum. Sabah tekrar kontrol var. Duruma göre suni verilecek doğumu deniyecez. Oda işe yaramazsa sezeryana başvurucaz mecbur. Bakalım hayrlısı inşallah. Eşim makara yapıyo "güzel güzel 1.7.17 doğum için güzel tarih" diye40 a tam 3 hafta var ama vakti buysa yapıcak bişey yok, hayrlısı olur inşallah.
Hayırlısı olsun canım. Bende 4 temmuza kadar gelmezse sezeryan olucam. Açılma olması için ne yapıyorsun? Yapmamız gereken bisey var mi? Bende yapayımKızlar suyumu yazmıştım evelsi gün görenleriniz vardır. 2 gündür bekliodum acaba idrarmı diye. Dün akşamda çok ufak pembemsi lekeler eşlik edince bu sabah kontrole gittik. Suyumda sızma varmış. Ciddi bi kayıp yok dedi dr um. İstersen bugün başlatayım doğumu dedi. Bende suni sancı taraftarı olmadığımdan bu gece bekleme kararı aldık. Ciddi sayılacak sancım yok. Kasılmalarım şiddetlendi sadece iyice. Ama başlaması için her yolu deniyorum. Sabah tekrar kontrol var. Duruma göre suni verilecek doğumu deniyecez. Oda işe yaramazsa sezeryana başvurucaz mecbur. Bakalım hayrlısı inşallah. Eşim makara yapıyo "güzel güzel 1.7.17 doğum için güzel tarih" diye40 a tam 3 hafta var ama vakti buysa yapıcak bişey yok, hayrlısı olur inşallah.
Genel anesteziyle mi oldun canım?Öyle canım. Duygularımı vs anlatmaya kelime bulamıyorum. Daha yeni yeni narkozu atmaya başladım zaten hala inanamıyorum dünü yaşadığıma
Çarşamba kontrolüm var olabildiğince dayanayim diyorum belim ve bacaklarım da ağrıyor ama gelip giden ağrı değil sabit 35 hafta nst de üç yerde sancı çıktı 60 80 arası doktor normal demişti düzensiz zaten bakalım çok rahatsız ederse bana da acil yolu görünür doğum evine gitmek istemiyorum özelde gece acilde bakarlar mi bilmiyorum doğum evine gönderir kesinBen dün sırf bu sertlik yüzünden gittim acile..
Ay canım doğum kapıya dayandı desene bi erkenci daha hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah açılma falan var miydi peki ?Kızlar suyumu yazmıştım evelsi gün görenleriniz vardır. 2 gündür bekliodum acaba idrarmı diye. Dün akşamda çok ufak pembemsi lekeler eşlik edince bu sabah kontrole gittik. Suyumda sızma varmış. Ciddi bi kayıp yok dedi dr um. İstersen bugün başlatayım doğumu dedi. Bende suni sancı taraftarı olmadığımdan bu gece bekleme kararı aldık. Ciddi sayılacak sancım yok. Kasılmalarım şiddetlendi sadece iyice. Ama başlaması için her yolu deniyorum. Sabah tekrar kontrol var. Duruma göre suni verilecek doğumu deniyecez. Oda işe yaramazsa sezeryana başvurucaz mecbur. Bakalım hayrlısı inşallah. Eşim makara yapıyo "güzel güzel 1.7.17 doğum için güzel tarih" diye40 a tam 3 hafta var ama vakti buysa yapıcak bişey yok, hayrlısı olur inşallah.
Yok canım açılmam olurmuki diye egzersiz vs yapıorum. Seninde hakkında hayrlısı olsun inşallah.Hadi bakalim hayirlisi olsun canim acilman varmi peki hic.benimde carsambaya kadar dogmazsa kendi persembe sabah suni sanci yapilcak.bende hic istemiyorum ama gelmiyosada yapcak bise yok tabi
Sağol canım seninde hakkında hayrlısı inşallah. Ilık duş, pilates topu, egzersiz hareketleri yavaş yavaş çömelme kalkma sandalyede bazı hareketler var netten bulabilirsin, hurma yiyorum sürekli su içiyorum artık hangisi tutarsa inşallah :)Hayırlısı olsun canım. Bende 4 temmuza kadar gelmezse sezeryan olucam. Açılma olması için ne yapıyorsun? Yapmamız gereken bisey var mi? Bende yapayım
Çok şükür Rabbim esirgesin.
20 dk çekti bu niye yazmıyor diye sordu bana bilmiyorum dedim kağıt bitmiş dedi.Sesimi çıkarmadım. 10 dk uğraştı takamadı. Birini çağırdı o yaptı belim kırıldı benim sırt üstü yatmaktan.Değerler 24 38 arası gitti geldi. Sonra birden 85 lere çıktı normal değerler değil sıkıntı mı var bakar mısınız dedim. Yok yok değerler önemli değil dedi.Bende nasıl önemli değil doktor oradan anlıyor dedim.Sonra kız gitti değer oldu sıfır. baya bir öyle kaldı. yine çağırdım. Çocuk kımıldıyor ama değerler değişmiyor dedim.Kız doktorun kim dedi bende sinirlendim doktorum ne yapsın işini yapmayan sensin dedim.Başka bir kadın ile geldi hanım efendi beni geriyor doktora yetişemeyeceğim öğlen oldu yarım saatimi yedin diyor.Evet kalp kırmak istemiyorum cuma saati ama öyle işini düzgün yap o zaman sende beni geriyorsun gezmeye gelmedim erken doğum riskim var bu değerlere göre doktor hareket edecek dedim. Sinirim tepemden çıktı. Cuma saati ne gerek vardı ben bu şekilde seninle konuşayım uyardığım halde bakmıyorsun dedim. Diğer kadın özür diledi bizim işimiz bu bakıcaz dikkat ediceğiz dedi.bende böyle gel canımı ye ama ayıp eğlenmeye gelmedim benim zamanı çaldı benden sonrakinin de hakkına girdi dedim. Doktorum nerede kaldınız dedi.Anlattım baş hekimi arayacağım 2 gündür canımız çıktı bunların telefonuna bakmaktan dedi.Devrelerim yandı 55 dk nst de kaldım
Neyse ki sancı çıkmadı.Pazartesi salı gel yine bakalım dedi ona göre de planlarız doğumu dedi.
Yok canm sadece amniyon sıvısı sızıyor. Hatta nişanım bile gelmiş değil henüz. Bizim yırtık yukarlarda bi yerlerde ordan sızıyor.Ay canım doğum kapıya dayandı desene bi erkenci daha hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah açılma falan var miydi peki ?
Sağol canım. İki tarafta da çok sayıda kist varmış ama önemli değil dedi doktor. Çok şükür.
Hayırdır neden deli etti seni? Sonuçlar nasıl iyi mi?
Çarşamba kontrolüm var olabildiğince dayanayim diyorum belim ve bacaklarım da ağrıyor ama gelip giden ağrı değil sabit 35 hafta nst de üç yerde sancı çıktı 60 80 arası doktor normal demişti düzensiz zaten bakalım çok rahatsız ederse bana da acil yolu görünür doğum evine gitmek istemiyorum özelde gece acilde bakarlar mi bilmiyorum doğum evine gönderir kesin
Bende yapayım belki salı ya kadar bi faydası olur. Comelme kalkma ve hurma en azından. Normal istiyorum hep ama kısmet tabi elimden geleni yapayım daYok canım açılmam olurmuki diye egzersiz vs yapıorum. Seninde hakkında hayrlısı olsun inşallah.
Sağol canım seninde hakkında hayrlısı inşallah. Ilık duş, pilates topu, egzersiz hareketleri yavaş yavaş çömelme kalkma sandalyede bazı hareketler var netten bulabilirsin, hurma yiyorum sürekli su içiyorum artık hangisi tutarsa inşallah :)
Yok canım açılmam olurmuki diye egzersiz vs yapıorum. Seninde hakkında hayrlısı olsun inşallah.
Benim 3cm acikligimda var nst de sancida cikiyo asagiyada inmis ama beyfendi gelmiyo.bende yapiyorum comelip kalkiyorum bacaklarini ayirip oturuyorum kapatip aciyorum.artik hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.haberlerini bekliyoruz
Sağol canım seninde hakkında hayrlısı inşallah. Ilık duş, pilates topu, egzersiz hareketleri yavaş yavaş çömelme kalkma sandalyede bazı hareketler var netten bulabilirsin, hurma yiyorum sürekli su içiyorum artık hangisi tutarsa inşallah :)
Spiral aldım canım. Onu bile hala atlatamadim tamgeçmiş olsun cnm hayırlı olsun bebeğin sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin inş. Genel anestezi mi aldın?
Burda da araştırma var ama orası da doğum evine gönderiyor zaten oraya da ayrı gıcığım çok saçma sistem işliyor Hee gittiğimde sinir harbiyle çıkıyoruz ne sorun olursa olsun ozeldeki hastanem çok iyi ama doktoruma ulasamam pazartesi geliyor izinli sanırım bu hafta da kalktım ütü yaptım bi dünya ter attım yine de karnım yumusamadi dinlensem olmadı iş yapsam olmadı hayırlısı artık doğum başlasa anlarım herhalde düzenli sancı girer bundan sonra da başlasın varsın kavuşuruz ne güzel :)15 dakika boyunca geçmedi benim. Doktorumu aradım eski sezaryenlı olduğumdan hemen git dedi. Doğum evine gitmedim. Üniversite hastanesi var burada Balcalı ona yönlendirdi doktorum. Kendi doğum yapacağım hastaneye bile git demedi yani. Böyle durumda gidilmesi gereken yer orası dedi. Yine de ara beni ama dedi. Ara bi doktorunu bakalım ne diyecek canım. Ona göre hareket edersin. Benim gittiğimde de vardı kasılmam falan. Ama tahlilleri bekle falan derken toparlamışım. Nst de usg de kasılma sancı falan çıkmadı. Taburcu oldum ama acildekiler bile şaşırdı. Acilde kan alınıp kadın doğum bölümüne gönderildim sonuçlar çıkınca. Bulunduğun ilde başkent hastanesi falan yok mu?
Burda da araştırma var ama orası da doğum evine gönderiyor zaten oraya da ayrı gıcığım çok saçma sistem işliyor Hee gittiğimde sinir harbiyle çıkıyoruz ne sorun olursa olsun ozeldeki hastanem çok iyi ama doktoruma ulasamam pazartesi geliyor izinli sanırım bu hafta da kalktım ütü yaptım bi dünya ter attım yine de karnım yumusamadi dinlensem olmadı iş yapsam olmadı hayırlısı artık doğum başlasa anlarım herhalde düzenli sancı girer bundan sonra da başlasın varsın kavuşuruz ne güzel :)
Aaa hayırdır başağrısı falan mı yaptı?Spiral aldım canım. Onu bile hala atlatamadim tam
Spiral aldım canım. Onu bile hala atlatamadim tam
Yok canım gaz değil bugünden beri denedim herşeyi en son ütüyü ter atarsam belki rahatlatır diye yaptım şimdi tekrar dinlenme moduna aldım kendimiAnladım canım. Hayırlısı olsun bakalım. Ama dinlenmen lazım kasılma olduğunda. Sağa ya da sola yat olmadı ayaklarının altına yastık koy düz yat. Gaz sancısı da taş gibi yapabilir. O tarz bir şey tükettin mi hiç
Boyun sırt baş ağrısı. Ağrı kesicilerin etkisi geçince hepsi başlıyor ve narkoz etkisi sürüyor sert kahve falan içtim anca gelebildim kendime. 25 saattir hiç birşey yiyemedim gazim da çıkmayıncaAaa hayırdır başağrısı falan mı yaptı?
Yok canım gaz değil bugünden beri denedim herşeyi en son ütüyü ter atarsam belki rahatlatır diye yaptım şimdi tekrar dinlenme moduna aldım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?