temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayyy canım hadi hayırlısı :) eşin doğru diyor bence de güzel tarih sağlıkla gelsin minik :)

Hayırlısı olsun canım. Bende 4 temmuza kadar gelmezse sezeryan olucam. Açılma olması için ne yapıyorsun? Yapmamız gereken bisey var mi? Bende yapayım

Ben dün sırf bu sertlik yüzünden gittim acile..
Çarşamba kontrolüm var olabildiğince dayanayim diyorum belim ve bacaklarım da ağrıyor ama gelip giden ağrı değil sabit 35 hafta nst de üç yerde sancı çıktı 60 80 arası doktor normal demişti düzensiz zaten bakalım çok rahatsız ederse bana da acil yolu görünür doğum evine gitmek istemiyorum özelde gece acilde bakarlar mi bilmiyorum doğum evine gönderir kesin

Ay canım doğum kapıya dayandı desene bi erkenci daha hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah açılma falan var miydi peki ?

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim acilman varmi peki hic.benimde carsambaya kadar dogmazsa kendi persembe sabah suni sanci yapilcak.bende hic istemiyorum ama gelmiyosada yapcak bise yok tabi
Yok canım açılmam olurmuki diye egzersiz vs yapıorum. Seninde hakkında hayrlısı olsun inşallah.

Hayırlısı olsun canım. Bende 4 temmuza kadar gelmezse sezeryan olucam. Açılma olması için ne yapıyorsun? Yapmamız gereken bisey var mi? Bende yapayım
Sağol canım seninde hakkında hayrlısı inşallah. Ilık duş, pilates topu, egzersiz hareketleri yavaş yavaş çömelme kalkma sandalyede bazı hareketler var netten bulabilirsin, hurma yiyorum sürekli su içiyorum artık hangisi tutarsa inşallah :)

Ağzım açık okudum diyorum saçmalık ötesi yaa bu nasıl sorumsuzluk. Nst de en ufak bir durumda ses bile gitse bakmak zorunda. Ne demekmiş yarım saatimi yedin kim kimin zamanını yemiş acaba değer önemli değilmişmiş.. boşa çekiliyoruz o zaman o nst yi. Stres oluyoruz yeteri kadar bir de böylesi hemşireler. Dün bende nst ye girdim sürekli gisip geldiler yanıma. Bi garip cihazdı ben tuttum nst yi bağlamadılar ama olsun kontrole geldiler yani. Zorundalar da.. ay gıcık oldum hee inşallah öylesine denk gelmezain bir daha

Ay canım doğum kapıya dayandı desene bi erkenci daha hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah açılma falan var miydi peki ?
Yok canm sadece amniyon sıvısı sızıyor. Hatta nişanım bile gelmiş değil henüz. Bizim yırtık yukarlarda bi yerlerde ordan sızıyor.

15 dakika boyunca geçmedi benim. Doktorumu aradım eski sezaryenlı olduğumdan hemen git dedi. Doğum evine gitmedim. Üniversite hastanesi var burada Balcalı ona yönlendirdi doktorum. Kendi doğum yapacağım hastaneye bile git demedi yani. Böyle durumda gidilmesi gereken yer orası dedi. Yine de ara beni ama dedi. Ara bi doktorunu bakalım ne diyecek canım. Ona göre hareket edersin. Benim gittiğimde de vardı kasılmam falan. Ama tahlilleri bekle falan derken toparlamışım. Nst de usg de kasılma sancı falan çıkmadı. Taburcu oldum ama acildekiler bile şaşırdı. Acilde kan alınıp kadın doğum bölümüne gönderildim sonuçlar çıkınca. Bulunduğun ilde başkent hastanesi falan yok mu?

Bende yapayım belki salı ya kadar bi faydası olur. Comelme kalkma ve hurma en azından. Normal istiyorum hep ama kısmet tabi elimden geleni yapayım da

Burda da araştırma var ama orası da doğum evine gönderiyor zaten oraya da ayrı gıcığım çok saçma sistem işliyor Hee gittiğimde sinir harbiyle çıkıyoruz ne sorun olursa olsun ozeldeki hastanem çok iyi ama doktoruma ulasamam pazartesi geliyor izinli sanırım bu hafta da kalktım ütü yaptım bi dünya ter attım yine de karnım yumusamadi dinlensem olmadı iş yapsam olmadı hayırlısı artık doğum başlasa anlarım herhalde düzenli sancı girer bundan sonra da başlasın varsın kavuşuruz ne güzel :)

Anladım canım. Hayırlısı olsun bakalım. Ama dinlenmen lazım kasılma olduğunda. Sağa ya da sola yat olmadı ayaklarının altına yastık koy düz yat. Gaz sancısı da taş gibi yapabilir. O tarz bir şey tükettin mi hiç

Yok canım gaz değil bugünden beri denedim herşeyi en son ütüyü ter atarsam belki rahatlatır diye yaptım şimdi tekrar dinlenme moduna aldım kendimi

Aaa hayırdır başağrısı falan mı yaptı?
Boyun sırt baş ağrısı. Ağrı kesicilerin etkisi geçince hepsi başlıyor ve narkoz etkisi sürüyor sert kahve falan içtim anca gelebildim kendime. 25 saattir hiç birşey yiyemedim gazim da çıkmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…