- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.501
Ay haftasonunu atlatayım sorunsuz inşallahİnşallah geçer canım dinlen güzelce
Onlar da tam dayaklıkmış canım haklısın valla.Çok şükür Rabbim esirgesin.
20 dk çekti bu niye yazmıyor diye sordu bana bilmiyorum dedim kağıt bitmiş dedi.Sesimi çıkarmadım. 10 dk uğraştı takamadı. Birini çağırdı o yaptı belim kırıldı benim sırt üstü yatmaktan.Değerler 24 38 arası gitti geldi. Sonra birden 85 lere çıktı normal değerler değil sıkıntı mı var bakar mısınız dedim. Yok yok değerler önemli değil dedi.Bende nasıl önemli değil doktor oradan anlıyor dedim.Sonra kız gitti değer oldu sıfır. baya bir öyle kaldı. yine çağırdım. Çocuk kımıldıyor ama değerler değişmiyor dedim.Kız doktorun kim dedi bende sinirlendim doktorum ne yapsın işini yapmayan sensin dedim.Başka bir kadın ile geldi hanım efendi beni geriyor doktora yetişemeyeceğim öğlen oldu yarım saatimi yedin diyor.Evet kalp kırmak istemiyorum cuma saati ama öyle işini düzgün yap o zaman sende beni geriyorsun gezmeye gelmedim erken doğum riskim var bu değerlere göre doktor hareket edecek dedim. Sinirim tepemden çıktı. Cuma saati ne gerek vardı ben bu şekilde seninle konuşayım uyardığım halde bakmıyorsun dedim. Diğer kadın özür diledi bizim işimiz bu bakıcaz dikkat ediceğiz dedi.bende böyle gel canımı ye ama ayıp eğlenmeye gelmedim benim zamanı çaldı benden sonrakinin de hakkına girdi dedim. Doktorum nerede kaldınız dedi.Anlattım baş hekimi arayacağım 2 gündür canımız çıktı bunların telefonuna bakmaktan dedi.Devrelerim yandı 55 dk nst de kaldım
Neyse ki sancı çıkmadı.Pazartesi salı gel yine bakalım dedi ona göre de planlarız doğumu dedi.
Sağol canım evet göğsümde. Emzirmeyi engellemez dedi çok şükür. Bir tanesini yeni farkettim. diğerleri önceden de vardı sanırım. büyümüş biraz sayıları artmış.Gecmis olsun canim gogsunde mi kist cikti? Dogumdan sonra mi oldu oncesinde mi vardi? Emzirmene sorun teskil etmez insallah.
Canım hakkında hayırlısı olsun. Ben seni siğilden dolayı zorunlu sezeryan olacaksın gibi hatırlıyordum. Yanlış mı hatırlıyorum?Kızlar suyumu yazmıştım evelsi gün görenleriniz vardır. 2 gündür bekliodum acaba idrarmı diye. Dün akşamda çok ufak pembemsi lekeler eşlik edince bu sabah kontrole gittik. Suyumda sızma varmış. Ciddi bi kayıp yok dedi dr um. İstersen bugün başlatayım doğumu dedi. Bende suni sancı taraftarı olmadığımdan bu gece bekleme kararı aldık. Ciddi sayılacak sancım yok. Kasılmalarım şiddetlendi sadece iyice. Ama başlaması için her yolu deniyorum. Sabah tekrar kontrol var. Duruma göre suni verilecek doğumu deniyecez. Oda işe yaramazsa sezeryana başvurucaz mecbur. Bakalım hayrlısı inşallah. Eşim makara yapıyo "güzel güzel 1.7.17 doğum için güzel tarih" diye40 a tam 3 hafta var ama vakti buysa yapıcak bişey yok, hayrlısı olur inşallah.
Göğsümde canım evet. Sağol çok şükür kötü değil ama büyümelerini takip etmemiz şart dedi. Bakalım artık düzenli kontrole gidicem.Canım kist göğüste mi? Geçmiş olsun. Ciddi bir şey değilmiş çok şükür
Canim ilacli biseyle yikiyor tam bilmiyorum ama kahverengi bi rengi var . Bana recete olarakta yazmisti vaginol vajinalmdus almistim ben icinden iki tane cikiyor birini yaptim da biri duruyor daha haftada bir yapabilirsin demisti doktoruna bir sor istwrsen sendeVajinal yikamayi nasil yapiyor ?? Vajinal dus önerilmiyor diye okudum ben artik fazla yikamiyorum bile inan kendi daha cabuk toparliyor devamli yikamak oranin dengesini bozuyor yaadurdum durdum son hafta yakalandim geceleri uykudan uyandiriyor yanmasi kasintisi doktoru aradim travazol diye bir krem onerdi onu aldim ins iyi gelir sabah aksam surecem normalde sirkeli su ile yikamakda beni kurtarirdi ama o kadar ileri duzeyki faydasi bile olmuyor onun
Kahve iç bakalım dedikleri gibi iyi gelir inş şifa olur cnm geçicek sonuçta olumlu düşünelim. Narkoz etkisi dediğin uyuşukluk falan mı?Boyun sırt baş ağrısı. Ağrı kesicilerin etkisi geçince hepsi başlıyor ve narkoz etkisi sürüyor sert kahve falan içtim anca gelebildim kendime. 25 saattir hiç birşey yiyemedim gazim da çıkmayınca
Hayirlisi olsun canim. Acilman varmiymis peki? Insallah kendi sancinda gelir ve kolay bir dogumun olur. Gelecegi zamani biz belirlemiyoruz. Onlar ne zaman gelmek isterse :)Kızlar suyumu yazmıştım evelsi gün görenleriniz vardır. 2 gündür bekliodum acaba idrarmı diye. Dün akşamda çok ufak pembemsi lekeler eşlik edince bu sabah kontrole gittik. Suyumda sızma varmış. Ciddi bi kayıp yok dedi dr um. İstersen bugün başlatayım doğumu dedi. Bende suni sancı taraftarı olmadığımdan bu gece bekleme kararı aldık. Ciddi sayılacak sancım yok. Kasılmalarım şiddetlendi sadece iyice. Ama başlaması için her yolu deniyorum. Sabah tekrar kontrol var. Duruma göre suni verilecek doğumu deniyecez. Oda işe yaramazsa sezeryana başvurucaz mecbur. Bakalım hayrlısı inşallah. Eşim makara yapıyo "güzel güzel 1.7.17 doğum için güzel tarih" diye40 a tam 3 hafta var ama vakti buysa yapıcak bişey yok, hayrlısı olur inşallah.
Ohh masallaah onaa kilosuda gayet guzelmis vallaha, insallah birdaha donmez de istedigin gibi olur canim dogum :))dilekdilek41 canım doktora bugün gittik, benim yaramaz oğlum dönmüş tekrar Doğum pozisyonuna çok şükür o top gibi yeri sordum özellikle poposuymuş günlerce kafası diye sevdim orayı,2900gr olmuş, normal doğacağız inşallah
Delirme! Kendini sakinleştirecek şeylere başvur. Dua olur, müzik olur, meditasyon olur... sen seç. Ama sabret çok az kaldı. Kendi ailenin yokluğunu bu kadar hissederken kendin bencillik yapıp bebeğini yanlız bırakma sakınMalesef ailemle sorunlarım var. Yani ailem yok diyelim. Belkide bundan böyle korkularım. Ki olsada destek olucak insanlar değiller o ayrı :) Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Burdan destek alacağımı bilmek bile okadar rahatlatıyorki. Bu arada delirmem inşallah :)
Canım Rabbim herşeyin en iyisini bilir inşallah en kısa zamanda bir güzeller güzelini kucağına almayı nasip eder. Veren de alan da çok yüce. Herşeye gücü yeter. Üzülme diyemem ama kendini bırakma. Çok güzel haberlerini bekliyorum.Benim güzel kızım melek oldu Rabbim benden daha çok sevmiş aldı cennetine güzel Allah'ım hepinizin evlatlarını bağışlasın mis kokusunu duymayi size nasip etsin burda yazdığımda herkes beni tanımadığı halde dualar etti hepinizden Allah razı olsun
Uyku mu ? Oda ne :) ben uyusam bile cocuklar uyutmuyor :)Gece uykulari bana hayal oldu resmen, ne sagima yatabiliyorum ne soluma ne sirt ustu nereye yatsam tutulup uyaniyorum yarim saat gecmeden, su son zamanlar gecsin artik cidden bu sicaklarda hic olmuyor vallahi
Neyseki uykum ağır nadir uyandiriyo benim afacanlar gerci hareketleri azaldi tabi ilk hareketlerine kiyasla :)Uyku mu ? Oda ne :) ben uyusam bile cocuklar uyutmuyor :)
Evet canım. Bugün daha iyiyim çok şükürKahve iç bakalım dedikleri gibi iyi gelir inş şifa olur cnm geçicek sonuçta olumlu düşünelim. Narkoz etkisi dediğin uyuşukluk falan mı?
Oh iyi bakalım hadi geçmiş olsun.Evet canım. Bugün daha iyiyim çok şükür
Korkutmak istemiyorum kimseyi ama çok kötüydü canım benim. Ömrümden ömür gitti. Ama her insanda böyle olacak diye birşey yok. Geldiğimde 10lardaydi sancim 7 saat suni sancı sonunda 100leri aştım. Dayanabilirdim daha da dayanmanin anlamı yok dedi doktorum
sweetwitch01 canım senin çarpınti geçti mi ? Aynı şikayetle acile gittim yeni geldim nabız 118 vs çıktı. Nefes alamiyorum tansiyon iyi 11 e 8 ...nasıl geçti senin ? Devam ederse mutlaka gelin dediler kasilmam ağrım yok çok şükür de canım sıkıldı yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?