temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Onlar da tam dayaklıkmış canım haklısın valla.
Hakkında hayırlısı olsun bakalım ne diyecek doğum için. Merakla bekliyorum. İyi dayandın sen maşallah:)

Gecmis olsun canim gogsunde mi kist cikti? Dogumdan sonra mi oldu oncesinde mi vardi? Emzirmene sorun teskil etmez insallah.
Sağol canım evet göğsümde. Emzirmeyi engellemez dedi çok şükür. Bir tanesini yeni farkettim. diğerleri önceden de vardı sanırım. büyümüş biraz sayıları artmış.
Canım hakkında hayırlısı olsun. Ben seni siğilden dolayı zorunlu sezeryan olacaksın gibi hatırlıyordum. Yanlış mı hatırlıyorum?
Canım kist göğüste mi? Geçmiş olsun. Ciddi bir şey değilmiş çok şükür
Göğsümde canım evet. Sağol çok şükür kötü değil ama büyümelerini takip etmemiz şart dedi. Bakalım artık düzenli kontrole gidicem.

Canim ilacli biseyle yikiyor tam bilmiyorum ama kahverengi bi rengi var . Bana recete olarakta yazmisti vaginol vajinalmdus almistim ben icinden iki tane cikiyor birini yaptim da biri duruyor daha haftada bir yapabilirsin demisti doktoruna bir sor istwrsen sende

Boyun sırt baş ağrısı. Ağrı kesicilerin etkisi geçince hepsi başlıyor ve narkoz etkisi sürüyor sert kahve falan içtim anca gelebildim kendime. 25 saattir hiç birşey yiyemedim gazim da çıkmayınca
Kahve iç bakalım dedikleri gibi iyi gelir inş şifa olur cnm geçicek sonuçta olumlu düşünelim. Narkoz etkisi dediğin uyuşukluk falan mı?

Hayirlisi olsun canim. Acilman varmiymis peki? Insallah kendi sancinda gelir ve kolay bir dogumun olur. Gelecegi zamani biz belirlemiyoruz. Onlar ne zaman gelmek isterse :)

sweetwitch01 canım senin çarpınti geçti mi ? Aynı şikayetle acile gittim yeni geldim nabız 118 vs çıktı. Nefes alamiyorum tansiyon iyi 11 e 8 ...nasıl geçti senin ? Devam ederse mutlaka gelin dediler kasilmam ağrım yok çok şükür de canım sıkıldı yaa..

Gece uykulari bana hayal oldu resmen, ne sagima yatabiliyorum ne soluma ne sirt ustu nereye yatsam tutulup uyaniyorum yarim saat gecmeden, su son zamanlar gecsin artik cidden bu sicaklarda hic olmuyor vallahi

Ohh masallaah onaa kilosuda gayet guzelmis vallaha, insallah birdaha donmez de istedigin gibi olur canim dogum :))

Delirme! Kendini sakinleştirecek şeylere başvur. Dua olur, müzik olur, meditasyon olur... sen seç. Ama sabret çok az kaldı. Kendi ailenin yokluğunu bu kadar hissederken kendin bencillik yapıp bebeğini yanlız bırakma sakın

Canım Rabbim herşeyin en iyisini bilir inşallah en kısa zamanda bir güzeller güzelini kucağına almayı nasip eder. Veren de alan da çok yüce. Herşeye gücü yeter. Üzülme diyemem ama kendini bırakma. Çok güzel haberlerini bekliyorum.

T Titizz1 en kisa zamanda ağrıların gecer insallah canim. Suni sanci tecrubesi nasildi cok zorladi mi seni?
Korkutmak istemiyorum kimseyi ama çok kötüydü canım benim. Ömrümden ömür gitti. Ama her insanda böyle olacak diye birşey yok. Geldiğimde 10lardaydi sancim 7 saat suni sancı sonunda 100leri aştım. Dayanabilirdim daha da dayanmanin anlamı yok dedi doktorum

Geçmiş olsun canım.. valla benim ara ara oluyor yine yatıyorum başka türlü olmuyor maalesef... sağa dönüp yatınca biraz rahatlıyorum. Midemi çok doldurmamaya çalışıyorum o kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…