- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.521
Geçmiş olsun canım.. valla benim ara ara oluyor yine yatıyorum başka türlü olmuyor maalesef... sağa dönüp yatınca biraz rahatlıyorum. Midemi çok doldurmamaya çalışıyorum o kadar .
Sabah çarpıntiyla uyandım yine ..Sağ kolumu hissetmiyordum. Bakalım dinleniyorm şimdi devam ederse gidecem mecbur ..sana da geçmiş olsun cnm
Evet aile hekimine yazdirdim oda uyardi valla kendi doktorumu aradim telefonda bu kremi onerdi bir haftadir kasintim yanmam gecmedi ne ilaclar kullandim simdide buna basladim allahtan gecti biraz arastirdim kullananlarda olmus ilk 3 ayi geçtikya bende ona sigindim napayim kullanıyorum mecburo krem kortizonlu ama
Canım gayet normal iki büklüm oturuyor içerde şu andaBugun 38+5 oldumda kizlar.oglumun hareketleri yavasladi bikac gundur.ediyor ama cok yavas ve sert degil artik.normalmiki
yeri daraldı bebişin büyüyor ya, endişe etme canımBugun 38+5 oldumda kizlar.oglumun hareketleri yavasladi bikac gundur.ediyor ama cok yavas ve sert degil artik.normalmiki
Elimden geldiğince iyi bir anne olucağım inşallah. Allah razı olsun sizden. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Delirme! Kendini sakinleştirecek şeylere başvur. Dua olur, müzik olur, meditasyon olur... sen seç. Ama sabret çok az kaldı. Kendi ailenin yokluğunu bu kadar hissederken kendin bencillik yapıp bebeğini yanlız bırakma sakın
Nasil.oldun canim karnin hala sert mi bende dun geceden beri o sertligi yasiyorum kasiklara dogruda inmeye basliyor bildigin tas gibi karnim nefesim kesiliyor yaa hareketleride var azda olsa ama niye boyle sertlesiyor ki sana ne iyi geldi sodayi denedin mi ??Karnım hiç yumusamadi yaa duş aldım biraz iyi geldi gibi ama yine sert rahatsız edecek kadar bide soda içeyim bakalım
Bana zor da olsa gece üç saat uyudum iyi geldi yalnız uyandığımda tuvalete zor yetiştim idrarim öyle birikmiş ki en son o şekilde ne zaman yaptım bilmiyorum :)Nasil.oldun canim karnin hala sert mi bende dun geceden beri o sertligi yasiyorum kasiklara dogruda inmeye basliyor bildigin tas gibi karnim nefesim kesiliyor yaa hareketleride var azda olsa ama niye boyle sertlesiyor ki sana ne iyi geldi sodayi denedin mi ??
Aynenn bende oyle uyandim allahalla biz doguruyoz mu ne bu defaBana zor da olsa gece üç saat uyudum iyi geldi yalnız uyandığımda tuvalete zor yetiştim idrarim öyle birikmiş ki en son o şekilde ne zaman yaptım bilmiyorum :)
Kramp gibimi acaba bendede olmustu 32. Haftalarda ellerim bilegime kadar agriyordu ve sabahinda acamadim parmagimi krampmis normalmis demişti doktor bol kalsiyum al demistikızlar ellerim çok ağrıyor bu neyin nesi anlaamadım ki, gece uyuyamadım resmen el ağrısından
Ayyy keşke dünden beri öyle garibim ki kendimi çok tuhaf hissediyorum gece karnıma ağrı girdi en son dkka tuttum üç defa 15 dakkada bir geldi aha dedim gelecek galiba sonra devamı olmadı uyumuşum sabahta böyleydim işte şimdi iyiyim dicem ama yine tuhafım senin haftan müsait ben az daha gün dolduracak olabilirimAynenn bende oyle uyandim allahalla biz doguruyoz mu ne bu defa3-4 saat uyudum gece sabah yine o karin agrisi kasilma ile uyandin kosa kosa wc ye bi farklilik var bugün bende :)
Hayirli vakitte gelsinler canim bende kahvaltimi yapayim bi sodayi deneyim suan uzun oturdum geçmesini bekliyorum kasilmalarin heranda adet olacak gibiyim ama yalanci seyler bunlar :) daha oncede bir kere oldum gecmisti bakalim bu defa nolacakAyyy keşke dünden beri öyle garibim ki kendimi çok tuhaf hissediyorum gece karnıma ağrı girdi en son dkka tuttum üç defa 15 dakkada bir geldi aha dedim gelecek galiba sonra devamı olmadı uyumuşum sabahta böyleydim işte şimdi iyiyim dicem ama yine tuhafım senin haftan müsait ben az daha gün dolduracak olabilirim
Yok senin yalancı olmasın gelsin artık kuzun inşallah hadi hayırlısıHayirli vakitte gelsinler canim bende kahvaltimi yapayim bi sodayi deneyim suan uzun oturdum geçmesini bekliyorum kasilmalarin heranda adet olacak gibiyim ama yalanci seyler bunlar :) daha oncede bir kere oldum gecmisti bakalim bu defa nolacak
Evet aile hekimine yazdirdim oda uyardi valla kendi doktorumu aradim telefonda bu kremi onerdi bir haftadir kasintim yanmam gecmedi ne ilaclar kullandim simdide buna basladim allahtan gecti biraz arastirdim kullananlarda olmus ilk 3 ayi geçtikya bende ona sigindim napayim kullanıyorum mecbur
Bugun 38+5 oldumda kizlar.oglumun hareketleri yavasladi bikac gundur.ediyor ama cok yavas ve sert degil artik.normalmiki
kızlar ellerim çok ağrıyor bu neyin nesi anlaamadım ki, gece uyuyamadım resmen el ağrısından
Gecmis olsun canim. Cok sukur onemli degilmisSağol canım. İki tarafta da çok sayıda kist varmış ama önemli değil dedi doktor. Çok şükür.
Hayırdır neden deli etti seni? Sonuçlar nasıl iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?