temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun canım.. valla benim ara ara oluyor yine yatıyorum başka türlü olmuyor maalesef... sağa dönüp yatınca biraz rahatlıyorum. Midemi çok doldurmamaya çalışıyorum o kadar .

Sabah çarpıntiyla uyandım yine ..Sağ kolumu hissetmiyordum. Bakalım dinleniyorm şimdi devam ederse gidecem mecbur ..sana da geçmiş olsun cnm

Bugun 38+5 oldumda kizlar.oglumun hareketleri yavasladi bikac gundur.ediyor ama cok yavas ve sert degil artik.normalmiki

o krem kortizonlu ama
Evet aile hekimine yazdirdim oda uyardi valla kendi doktorumu aradim telefonda bu kremi onerdi bir haftadir kasintim yanmam gecmedi ne ilaclar kullandim simdide buna basladim allahtan gecti biraz arastirdim kullananlarda olmus ilk 3 ayi geçtikya bende ona sigindim napayim kullanıyorum mecbur

Elimden geldiğince iyi bir anne olucağım inşallah. Allah razı olsun sizden. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Karnım hiç yumusamadi yaa duş aldım biraz iyi geldi gibi ama yine sert rahatsız edecek kadar bide soda içeyim bakalım
Nasil.oldun canim karnin hala sert mi bende dun geceden beri o sertligi yasiyorum kasiklara dogruda inmeye basliyor bildigin tas gibi karnim nefesim kesiliyor yaa hareketleride var azda olsa ama niye boyle sertlesiyor ki sana ne iyi geldi sodayi denedin mi ??

kızlar ellerim çok ağrıyor bu neyin nesi anlaamadım ki, gece uyuyamadım resmen el ağrısından

Bana zor da olsa gece üç saat uyudum iyi geldi yalnız uyandığımda tuvalete zor yetiştim idrarim öyle birikmiş ki en son o şekilde ne zaman yaptım bilmiyorum :)

Bana zor da olsa gece üç saat uyudum iyi geldi yalnız uyandığımda tuvalete zor yetiştim idrarim öyle birikmiş ki en son o şekilde ne zaman yaptım bilmiyorum :)
Aynenn bende oyle uyandim allahalla biz doguruyoz mu ne bu defa 3-4 saat uyudum gece sabah yine o karin agrisi kasilma ile uyandin kosa kosa wc ye bi farklilik var bugün bende :)

kızlar ellerim çok ağrıyor bu neyin nesi anlaamadım ki, gece uyuyamadım resmen el ağrısından
Kramp gibimi acaba bendede olmustu 32. Haftalarda ellerim bilegime kadar agriyordu ve sabahinda acamadim parmagimi krampmis normalmis demişti doktor bol kalsiyum al demisti

Aynenn bende oyle uyandim allahalla biz doguruyoz mu ne bu defa 3-4 saat uyudum gece sabah yine o karin agrisi kasilma ile uyandin kosa kosa wc ye bi farklilik var bugün bende :)
Ayyy keşke dünden beri öyle garibim ki kendimi çok tuhaf hissediyorum gece karnıma ağrı girdi en son dkka tuttum üç defa 15 dakkada bir geldi aha dedim gelecek galiba sonra devamı olmadı uyumuşum sabahta böyleydim işte şimdi iyiyim dicem ama yine tuhafım senin haftan müsait ben az daha gün dolduracak olabilirim

Hayirli vakitte gelsinler canim bende kahvaltimi yapayim bi sodayi deneyim suan uzun oturdum geçmesini bekliyorum kasilmalarin heranda adet olacak gibiyim ama yalanci seyler bunlar :) daha oncede bir kere oldum gecmisti bakalim bu defa nolacak

Hayirli vakitte gelsinler canim bende kahvaltimi yapayim bi sodayi deneyim suan uzun oturdum geçmesini bekliyorum kasilmalarin heranda adet olacak gibiyim ama yalanci seyler bunlar :) daha oncede bir kere oldum gecmisti bakalim bu defa nolacak
Yok senin yalancı olmasın gelsin artık kuzun inşallah hadi hayırlısı
ferishhh ne yaptı acaba merak ettim ?
Bu arada benim hastanede sezeryan 1300 normal 1650 sağlık Bakanlığı doktorları normal doğuma teşvik için bizim cebimizi uygun görmüş

İlacın adı ne canım? Travecort falan mı?

Bugun 38+5 oldumda kizlar.oglumun hareketleri yavasladi bikac gundur.ediyor ama cok yavas ve sert degil artik.normalmiki

Azaldı mı yavaşladı mı canım? Sert değilse hareketi normal çünkü malum sıkışıyor artık ama azaldıysa gitmen gerek. Bana dedi azalma olursa gel diye.

Gece benim de ağrıyor hatta yanıyor gibi oluyor. Karpal tünel sendromu canım. Doğum sonrası geçiyor. Ama tuzu azaltmanı öneririm iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…