temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Azaldı mı yavaşladı mı canım? Sert değilse hareketi normal çünkü malum sıkışıyor artık ama azaldıysa gitmen gerek. Bana dedi azalma olursa gel diye.
Yok azalma degil konusunca tepki falan veriyor.sertligi azaldi hatra bazen oynamiyomu diye elimi koyuyorum koyunca hissediyorum.sıkısti heralde iyice kiyamam

Anam bu sabah benimde oyleydi avcumu sikmaya calisiyorum agriyo kapanmiyo.simdi duzeldi ama uyaninca oluyor sonra geciyor

Simdik duşa girdim çıktım toplasan 5 dakika durmadim suda ellerim kırış kırış oldu ya.. İlk defa böle bişi yaşıyorum.. Niye bile oluyo acep..

hamileligin her evresi tedirginlik ya.valla evlat nasil biseymis yarabbim bisey olucak diye odum kopuyo.saglikla gelsinler insallah
amin canım bnde 1 hafta nst ve 1 hafta ultrasona giriyorum artık .sezeryandan korkmuyorum aslında da ameliyathane ortamı korkutuyor beni. offff gecse zaman artık

amin canım bnde 1 hafta nst ve 1 hafta ultrasona giriyorum artık .sezeryandan korkmuyorum aslında da ameliyathane ortamı korkutuyor beni. offff gecse zaman artık
Bende bekliyorum gelsin diye iste yoksa persembe yicem suni sanciyi.bende hic sevmiyorum ameliyathane ortamini sirf oyuzden sezeryani hic istemiyorum mecbur kalirsam bole kafani guzel yapan igneler var onlardan yapin derim bende duramam cunku.allah yardimcimiz olsun

Gecmis olsun canim. Cok sukur onemli degilmis
cinar in nasil? Toparladi mi iyice
Teşekkür ederim tatlım.
Çınar bey iyi keyfi yerinde yiyip içip uyuyor :) sıcaklarla başımız dertte biraz. Yanıyor çocuğum. Çok açık da giydiremiyorum üç kilo olana kadar iyi giydir dedi doktorumuz. Hergün yıkıyoruz biraz rahatlıyor:) bir de sütüm artarsa daha güzel büyüyecek inşallah:)

Dogum sonrasi korse alan var mi acaba
Ben aldım canım. Bu bele sarılanlardan aldım. Sıcaklarda zor oluyor ama kullanmaya çalışıyorum.

Kızlar.
Bebeğimi doğurdum çok şükür.
Suyum geldikten 20 saat sonra normal yolla doğurdum. O günden beri bebeğim ve ben hastane kapılarından eve gelemedik. Çok sorunlar oldu. Bırada şuanda uzun uzun yazamayacağım. Beneğimi bugün yine hast. Yatırdık dua edin yavruma. İlerde sorunlarımız geçtiğinde siize detaylı bir şekilde yazacağım. Ama şuan halim yok.

Gözün aydın canım Allah acil şifalar versin bir an önce evinize dönün inşallah

Gözün aydın canım. İnşallah tez zamanda sağlıkla evinizde olursunuz.

Gozun aydin canim kavusmussunuz bebeginle. Insallah en kisa zamanda saglik sorunlarinizi da atlatıp evinize dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…