- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.541
Yok azalma degil konusunca tepki falan veriyor.sertligi azaldi hatra bazen oynamiyomu diye elimi koyuyorum koyunca hissediyorum.sıkısti heralde iyice kiyamamAzaldı mı yavaşladı mı canım? Sert değilse hareketi normal çünkü malum sıkışıyor artık ama azaldıysa gitmen gerek. Bana dedi azalma olursa gel diye.
Ay cocuum dimi sıkısti iyice doğ annecim sıkıstıysan diyorum dinlemiyodayeri daraldı bebişin büyüyor ya, endişe etme canım
Canım gayet normal iki büklüm oturuyor içerde şu anda
Yok azalma degil konusunca tepki falan veriyor.sertligi azaldi hatra bazen oynamiyomu diye elimi koyuyorum koyunca hissediyorum.sıkısti heralde iyice kiyamam
kızlar ellerim çok ağrıyor bu neyin nesi anlaamadım ki, gece uyuyamadım resmen el ağrısından
Anam bu sabah benimde oyleydi avcumu sikmaya calisiyorum agriyo kapanmiyo.simdi duzeldi ama uyaninca oluyor sonra geciyorAy bunu yasayan bi ben değilmişim demek.. Toynak gibi oldu ellerimde.. Garip bi ağrı var ve şişmiş... Parmaklarimi kiramiyorum fazla..
Anam bu sabah benimde oyleydi avcumu sikmaya calisiyorum agriyo kapanmiyo.simdi duzeldi ama uyaninca oluyor sonra geciyor
amin canım bnde 1 hafta nst ve 1 hafta ultrasona giriyorum artık .sezeryandan korkmuyorum aslında da ameliyathane ortamı korkutuyor beni. offff gecse zaman artıkhamileligin her evresi tedirginlik ya.valla evlat nasil biseymis yarabbim bisey olucak diye odum kopuyo.saglikla gelsinler insallah
Bende bekliyorum gelsin diye iste yoksa persembe yicem suni sanciyi.bende hic sevmiyorum ameliyathane ortamini sirf oyuzden sezeryani hic istemiyorum mecbur kalirsam bole kafani guzel yapan igneler var onlardan yapin derim bende duramam cunku.allah yardimcimiz olsunamin canım bnde 1 hafta nst ve 1 hafta ultrasona giriyorum artık .sezeryandan korkmuyorum aslında da ameliyathane ortamı korkutuyor beni. offff gecse zaman artık
Canim valla o konuda hic bi fiktim yok ama hava cok sicak nemden hemen burusmus olabilirsinSimdik duşa girdim çıktım toplasan 5 dakika durmadim suda ellerim kırış kırış oldu ya.. İlk defa böle bişi yaşıyorum.. Niye bile oluyo acep..
Teşekkür ederim tatlım.Gecmis olsun canim. Cok sukur onemli degilmis
cinar in nasil? Toparladi mi iyice
Ben aldım canım. Bu bele sarılanlardan aldım. Sıcaklarda zor oluyor ama kullanmaya çalışıyorum.Dogum sonrasi korse alan var mi acaba
Gözün aydın canım Allah acil şifalar versin bir an önce evinize dönün inşallahKızlar.
Bebeğimi doğurdum çok şükür.
Suyum geldikten 20 saat sonra normal yolla doğurdum. O günden beri bebeğim ve ben hastane kapılarından eve gelemedik. Çok sorunlar oldu. Bırada şuanda uzun uzun yazamayacağım. Beneğimi bugün yine hast. Yatırdık dua edin yavruma. İlerde sorunlarımız geçtiğinde siize detaylı bir şekilde yazacağım. Ama şuan halim yok.
Gözün aydın canım. İnşallah tez zamanda sağlıkla evinizde olursunuz.Kızlar.
Suyum geldikten 20 saat sonra normal yolla doğurdum. O günden beri bebeğim ve ben hastane kapılarından eve gelemedik. Çok sorunlar oldu. Bırada şuanda uzun uzun yazamayacağım. Beneğimi bugün yine hast. Yatırdık dua edin yavruma. İlerde sorunlarımız geçtiğinde siize detaylı bir şekilde yazacağım. Ama şuan halim yok.
2400 47 cmdi canımKızlar merhabaa 35 haftalikken Bebeğinizin kilosu neydi acaba hatirlayanlar yazabilir mi
Gozun aydin canim kavusmussunuz bebeginle. Insallah en kisa zamanda saglik sorunlarinizi da atlatıp evinize dönersiniz.Kızlar.
Travazol benim kremin adi ama ikiside ayniymis sende mi kullandin canim ??İlacın adı ne canım? Travecort falan mı?
Teşekkür ederim canım2400 47 cmdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?