- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.577
- 83
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Çocuğunuzun yaptığı normal de sizin böyle düşünmeniz anormalBağırdığımı nerden çıkardınız bağırmadım. Dışarı çıkınca utandırıyor çok. Çıkarmak istemiyorum bu yüzden.
Etmedik canım aldık valla, evde neremize koyacagimizi şaşırıyoruzBenim akülü araban yok amcaa ☹ üzdün ☹ yazık la etmeyin bi kadar şey bebelere
Anneler, annelerimizkv dem oğlu yemek yesin diye sofra kurup çocukları toplarmış
herkesle birlikte o da çok yiyor diye
Sığmıyor :))Etmedik canım aldık valla, evde neremize koyacagimizi şaşırıyoruz
Hadi yaSığmıyor :))
1 sene sonra sattık akülü arabayı.
Biraz üzüldü ama istediği prenses bisikleti alınca unuttu hemen :)Hadi ya
Üzülmedi mi peki, bir sene de aldı mı hevesini ☺
Bizim de alalı bir sene oldu ama daha baya biniyor yani, hatta kardeşi de kullanır diye satmayı hiç düşünmedik.
Küçük bir kileri var bizim bebek arabasını akülü araba ivir ziviri oraya koyuyoruz.
Ama koyup cikarması zor oluyor tabi.
Çocuğunuzun davranışları gayet normal bence.. öyle yaptığında dikkatini başka yere yönlendirebilirsiniz.Kızım 3 yaşında. İstediği her oyuncağı bütçemize göre almaya çalışıyoruz. Şımartmak değil her anne baba kadar yaptığımızı düşünüyorum. Ama o sokakta beni çok utandırıyor. Başka çocukların elinde gördüklerine hayran hayran bakması başkasında basit bir balon görünce bile ağlaması beni deli ediyor. Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım. Bugün de 9 yaşlarında bir kızın elinde top gördü aaa top diye bağırdı kızım sus diyorum. Öbür kız da benimkinin bağırmasını duyunca hoşuna gitmiş olacak ki bu defa göstere göstere oynamaya başladı bir topa bakıp zıplatıyor bir benim kıza en son ne bakıyorsun önüne baksana dedim çocuğa. Bunun çözümü nedir bu kızla dışarı çıkınca kendimi sefil gibi hissediyorum.
[/Q
Hahaha buna çok güldüm o an gülünmüyor tabiAklıma bi arkadaşın anısı geldi.
Arkadaşın 3_4 yaşlarında bir erkek çocuğu var çok iştahsız.
Bigün çocuğu evde yedirip avm ye gidiyor. Avm nin en üst katı da yemek katı. Orda yürürken bir masada bir kadın tek başına yemek yiyor.
Çocuk gözlerini dikip kadına bakıyor ve kadınla gözgöze gelince elini göğsüne vurup "açım aç" diyor.
Arkadaş şok. Rezil etti beni demişti.
Güldük geçtik. Çocuk işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?