yapayalnızım

Borcu ödemk sorun değil borcu söylerseniz aileniz kapatır ancak bir gelir gider dengesizliği var sanırım,sorunun kaynağını çözmeye çalışın? Belki daha yüksek kazanc elde edebileceğiniz bir iş ya da gelir yönetimi..

Birde birşeyi merak ettim.Anneniz babanız sonuçta yaşlı insanlar..Bu toplu paraları nasıl harcıyorlar? Yani yalnız yaşıyan belli bir yaştaki bir insan ne kadar masrafla yaşar? Üstelik kızlarına verdikleri 50 tl yi bile geri isterken..üstelik geri istemek ne demek...insan evladına verdiği parayı geri ister mi hiç.Sizin üzüntünüz paradan değil..ben sizi anlıyorum

7 yıl kadar once cok olmasada ihtiyactan dolayi birde maaslarimin devamli gecikmesinen dolayi bir borc altina girmistim miktar suan komik gelecek kadar az olabilir ama birde istwn cikarilinca ve is olmayinca oyle bir hale gelmistim ki zaman zaman olum benimde aklima gelmisti benimde babam varlik icinde hep yokluk yasatti

Bugunde nedense o gunlerim aklima grldi 28 yasina yaklastim ve hala hayatta oyle bir dert cektigimi hatirlamam Allah oylesindende beyerindende korusun

Oncelikle inancli biriysen dua et cunku sıkıntıda ferahlikta Allahtan
Sonrasindada baban nasil bir baba bilmiyorum belki verir belki vermez ama burda bir kac yorumda denildigi gibi cal kapilarini durumunu anlat hic vermeyeceklerse bari boec versinler onlara borclu ol

Ahhh be canim uzaktan davulun sesi jos geliyorda oyle uzaktan gorubdugu gibi olmadigini en iyi bilenlerdenim

Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda atlatirsin sıkıntılarini

sordum neden edilmediğini ablam ev aldığı içinmiş. bu borcun altında olduğumu bilmiyorlar ama para sıkıntım olduğunu biliyorlar.

Siz de ev alinca size de yardim ederler. Ek ise girseniz olmaz mi? Ev kiradi vs ödüyor musunuz? Ümitsizlige düsmeyin. Bulunmayacak para degil. En kötü parami yönetemedim dersiniz ailenize. Yardim edin akillandim toparlicam. Bikirim yapacam falan dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…