yapayalnızım

acık acık söyleyeceğim siz beni neden unuttunuz, herkes bırbıbrıne destekken ben neden böyle tek basım ahayat sürmeye çalışıyorum dıye acık acık soylıyeceğim. Kuzenım gecen sene trilyonluk iş batırdı ona bıle yardımcıı oldular. Sanırım dediğiniz gibi ben gururlu duruşumdan kaybettım kendım sectım bu sıkıntıyı

telefon bekliyorum kızlar 1 gibi arıcam dedi

Gurur sakın yapma , naptın diye sorduğunda yetmiyordu kredi kartı harcamaları vs.vs. de. Onların çocuğusun istemek en doğal hakkın, diğer kardeşlerine nasıl yardımcı oluyorlarsa sana da olmak zorundalar.

Henüz kaybetmedin ve hiçbir zaman da kaybetmeyeceksin İnşallah!Sadece çok faiz yedin!

Ailen bu kız, zor durumdaysan yardım iste tabi. Haydi sıkma canını, paraları kaparsın umarım:)

Varlık içinde yokluk da çekiliyormuş demek.
Hadi bizimkilerde yok isteyemiyoruz.
Böyle aileleri anlayamıyorum.
Kendileri düşünemiyolarsa düşündüreceksin, başka çaresi yok canım.
"O bir şekilde başının çaresine bakar" diye düşünüyorlardır, sen her daim başının çaresine baktığın için.

Valla bizimkilerde de yok,hiç de olmadı zaten.Ben rezil gibi durumlarla karşılaştım,eminim 'yeter ki yakamdan düşsün' diye bana yaptıkları tek şey sen başının çaresine bakarsın diye savuşturmak oldu.
Güçlü olmamın tek sebebi zamanında kedi yavrusu gibi çaresiz şekilde ortada bırakılmak oldu.
Öğrendim nasıl yaşanır,ya da nasıl baş edilir.bu bana neye mal oldu güçlü olmanın yanında,taş kalp ve acımasızlığa.
Yine de memnunum KENDİ BAŞIMIN ÇARESİNE BAKABİLDİĞİME.

İnanın daha kokay yoksa yoktur. Arkadasların senin gibidir cevren senin gibidir, bi sekilde yasarsın. Ama bnm durumumda bu aileye sahip olduğun için yok diyemiyorum. Nasıl derim? İfade edemiyorum ki.içimde düğümlenip kalıyor.

Borca barma sebebim bu aslında erkek arkadasımdan sakladım ailemden destek goremediğimi o 5 odediyse ben 1 odedim ama zamanla katlandı işte

2 kere aradım sesin kotu bısey mı var oonemli dedi evet dedım aramadı olsem umrunda olmucak resmen. para ıstıceımı anladı da aramıyo. Kuzenım iş batırdığında sordum nekadar borcu vardı dedim cok dedi 100,000 200,000 var mıdır dedim e okadar olsa neolcak ceker bı kredi oderız,trilyolar dedı. Dün gibi aklımda bu cümle. ben neyapcağımı bilemiyorum bunaldım. Size yemin ederim para değil artık mesele banka canımı alçak dedğil odemesem ama bu yalnızlık hisssi dışlanmışlık hissi

Kalabalıklar içinde yalnızsiniz demek o zaman bu konuyu onlarla görüşün derim ağlamayan çocuğa meme verilmez ben neyim sizin için de üvey evlatmiyim diye sorun

Bunu, onlarla yüz yüze konuşma imkanın var mı ? Kuzenin düşünen insanlar evlatlarını nasıl düşünmezler. Bazen anne ve baba o kadar garip oluyorlar ki söylemediğin sürece yanlış yaptıklarının farkında diiler. Her zaman anne ve baba bize yol göstermez , yeri gelir evlatta anne ve babasına yol göstermeli. Farkındalık oluşsun diye. Örneğin, bazen annem ile anlaşamadığımız konular oluyor anneme saatlerce anlatmak zorunda kalıyorum böyle yapınca şu duygu durumunu yaşıyorum , o an, annem farkına varmasa bile 2-3 gün geçiyor sonrada kendisi dille getiriyor hiç farkında diildim düzeltiyor veya hiç bir şey demese bile beni üzen şeyi tekrarlamıyor. O yüzden diceksin açık açık durumunu bu kadar borcum var. Şu duygular içerisindeyim , kuzenime bile yardım etiniz bana yapmak zorundasınız. İçinde bulunduğun ruhsal bunalımda dile getir ve gurur yapma utanma, annen baban bu , yabancı diiler .

Valla kardeş aynı şehirdeyseniz atla git ailene. Şu yazdıklarını git söyle. Ben seni anladım derdin para değil ailenden kıymet görmemek. Kimi aile vardır cebinde para olmasa bile moral desteği verir,ilgilenir. Konuş derim ailenle ben kırıldım de.

trt de alışverişkolikler diye bir program yayınlanıyordu büyük borçlar içinde ki insanlara kurtarma programları yapıyorlardı
belki bir faydası dokunur

Ailenin maddi durumu bu kadar iyiyken miraslar felan kalirken surekli bide diyosunki surekli bize harcarlar neden bu kadar caresiz hissediyosunki kendini.
annenin de babanin da o parayi bi cirpida odeyecek maddi gucu varmis direk soyle hemen oderler. Baska napabilirsin ki borc katlandikca katlanir ozmn daha buyuk olur mebla ozmn daha zor duruma dusersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…