- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.381
ilk sayfalarda yoktum ama zaman ilerledikçe konuşulucaklar şikayetler hazırlıklarda arttı çene düşmesine sebep buda olabilir :)
merhaba arkadaşlar..
bir saattir geçmişi okuyorum ne çok kaynatmışsınız maşallah.. bende sabah şeker yüklemesi için gittim.. biraz midemi bulandırdı ama atlattık şükür, inşallah sonucuda iyi çıkar.. çok meyve yedim bu ara yüksek çıkar diye korkuyorum...
crafty sen bütün eksikleri hallettin maşallah, bebeğin nevresimine kadar hazır.. resimleri bekliyoruz senden.. iyi günlere kullansın nil hanım..
38 kilo olan arkadaşa düyecek bişi bulamıyorumben 38 diye bi kilo olabileceğini düşünmediğim için beden olarak algılamışım, ileriye doğru tepkileri görünce uyandım işe..
bende 1 kilo alım aslında ama göbeğimde ilk çatlağımı gördüm bu sabah, o kadar yağlandım ama bolca çatlıcam demekki.. gerçi füze gibi kocaman bi göbeğim var ama.. nil ablasınıda geçti benim oğlan, topu topu da 681 gr yani
kızlar haftalar azaldıkça cok heycanlanıyorum ben:)bu arada benim boğazım cok agrıyo önerisi olan var mı?
Canım ben şeker yüklemesinden önce meyve, şerbetli tatlı, dondurma, ne biliyorsan yemiştim hepsinden. Sabah gittim kan verdim. Yani hiç dikkat etmedim yediklerime. Her zaman ne yiyorsam (tatlıyı çok severim ve çok yerim) onu yedim, gittim, çıkacaksa böyle çıksın da haberim olsun dedim. Ama tokluk şekerim 114 mü ne çıkmıştı. Bir sorun olmadı hamd olsun. Yani sonucu pek etkilediğini sanmıyorum. Şekeriniz varsa çıkıyor. Endişe etme bence. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Ben de çatladım, o kadar yağlanıyorum halbuki. Demişlerdi ne sürersen sür, çatlayacaksan çatlıyorsun diye. Yine de boşvermemiştim ama cilt tipine göre değişiyor demek ki. Benim cildim kurudur ve beyaz tenliyim. Esmerler daha az çatlıyormuş, öyle duymuştum. Bebeğim sağlıklı olsun da önemli değil diyorum.
ıhlamur.. nane limon..
ballı ılık süt..
elma kurusu .. tarçın.. limon .. ıhlamur hepsini beraber kaynat iç..
kızdırılmıs azıcık margarine pekmez koy kaynat iç..yarasın
saol canım bı denıyım dediklerini:) bu arada kızlar bebeklerinizin hastane cantamızı ne zaman hazırlıcaz yada hazırladınız mı:)
oda önemli sebeplerden tabiisi..
ama en önemlisi alıştık kız birbirimize .. ondan gibi geliyor bana..
saol canım bı denıyım dediklerini:) bu arada kızlar bebeklerinizin hastane cantamızı ne zaman hazırlıcaz yada hazırladınız mı:)
yalan canım..
bildiğin kara bi kızım ben.. çatlakları takip etmiyorum artık.. ve yağlıdır benim cildim..
bizim ailenin yarısı diabetli bid eben o yüzden tedirginim slında inşallah iyi...
bende beyaz tenliyim ve bol bol çatlıcam anlaşılan.. aman olsun oğlum iyi olsunda çatlayayım zararı yok artık..
Geldikk oğluşkomlaa.. Kucak dolusuu öpücükler kokuluu kokuluu sarılmalar gönderiyoruz..
1 haftada yürüdük dinlendik yattık kalktık güneşlendik azcık şiş miş kalmadıı ama bugün işe döndük çakıldık sandalyeye gene şişcezz..
gitmeden doktorada gittik akıntı sebebiyle çağanın suyu normalmiş altan akıntıya bakmadı ama anlattıklarıma göre neo penetran 7 li verdi sadece 1 tane kullandım ikincisini ileri itemedim baktım azaldı diğerlerinide kullanmadımm..
kızlar bu sefer düzgün ısrarla sorduğumda doğum şeklini sezeryan düşünüyorum sende gibi bişey söledii ama illede normal dersen yanında olurum dedii..29-30 ekim gibi dedi bende babamız 1 kasım dedimm olur dedi bakalım artık hayırlısı..
bu arada facede grup kurulmuş istek gönderdim benide ekleyin hemen..
bizde durumlar böyle..
Geldikk oğluşkomlaa.. Kucak dolusuu öpücükler kokuluu kokuluu sarılmalar gönderiyoruz..
1 haftada yürüdük dinlendik yattık kalktık güneşlendik azcık şiş miş kalmadıı ama bugün işe döndük çakıldık sandalyeye gene şişcezz..
gitmeden doktorada gittik akıntı sebebiyle çağanın suyu normalmiş altan akıntıya bakmadı ama anlattıklarıma göre neo penetran 7 li verdi sadece 1 tane kullandım ikincisini ileri itemedim baktım azaldı diğerlerinide kullanmadımm..
kızlar bu sefer düzgün ısrarla sorduğumda doğum şeklini sezeryan düşünüyorum sende gibi bişey söledii ama illede normal dersen yanında olurum dedii..29-30 ekim gibi dedi bende babamız 1 kasım dedimm olur dedi bakalım artık hayırlısı..
bizde durumlar böyle..
bizde durumlar böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?