- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.741
hadiya ama inanlımaz rahatlıyor insanı ya kendine geliyosun resmen öle tam buz gibi değilde çok hafif sıcak su karışıtırarak hele ayaklarımı soğuk suya sokunca sanki alev çıkıyo akşamları su söndürüyo gibi hissediyorum..
Taktik geliştirmiş yaa hahaaa :)) Bi benim sanıyordum bu taktiği uygulayanEe napayım akıntı mı ter mi nasıl ayırt edeyim sürekli :)
Herkese gecikmeli günaydınlar... Bebeler büyüdükçe, annelerde şikayetler artıyo haliyle. Ayak şişmesi ortak derdimiz galiba. Neyse ki bu aylarımız yaza geldi, incecik bantlı bi sandaletle işi çözebiliyoruz. Düşünün kış olsa, bot giyilse nasıl girerdi bu ayaklar o botlara !
Mide yanmalarım başlamadı pek, nazarım değmesin kendime. Benim derdim bacaklarda. İşyerinde masa başında oturmak işkence oluyor. Bende huzursuz bacak sendromu var, hamilelikte hele ki bu ay iyice azdı. Gece kalkıp evde geziyorum, işyerinde koridorda volta atıyorum :) Hareketsiz kalınca bacaklarım çıldıracak gibi oluyorum ya. Bi de ayaklarımın altından alev çıkıyo sanki, taşlara basasım var. Sonra da ol idrar yolu enfeksiyonu al başına belayı diye dizginliyorum kendimi. Sudan çıkmıyorum ben, çözümü öyle buldum. Bi tek soğuya yakın ılık duş rahatlatıyor..
kızlar geceleri idrarımda yanma oluyorrr ama sadece gecelerii
canım geceleride olsa yanma iyi değil.bence bir idrar testi yaptır
doktora gitmememe daha varr
bizim buralarda hastanede yok benim doktorda uzakta off off
sağlık ocağı falan yok mu su içiyon demi bol bol
off sorma sağlık ocağı anasının gözündee
suyu içiyorum ben en baslardada olmustum doktor işlaç vermişti
ondanda kalmıstı idrar yollarımı temizlemesi için acep içemmi onu antibiyotik fln değil
valla istediği kadar uzak olsun bence git bi görün ne olur ne olmaz.
işin kötüsü sağlık ocağı nerde onuda bilmiyorum
abovvvv oda kötüymüş...ne zaman randevun doktorunla???
haftaya ama olmazsa bugun aksam anneme giderim ordanda acilde yaptırıım orda hastane cokk
haftaya ama olmazsa bugun aksam anneme giderim ordanda acilde yaptırıım orda hastane cokk
he en iisi bence öyle yap şakaya ihmale gelmez öyle şeyler...hem kafan rahatlar hemde bişey varsa önlem almış olursun
kızlar günaydın ben okudukça siz yazdınız ben okudukça siz yazdınız valla yetişemedim bıraktım artık ben de akşam uyuyamadım hiç serumlar karnımı acayip şişiriyor çok kötü oluyorum yemek yiyemiyorum sonra da oturup ağlıyorum eşimin ailesi dışında da kimsem yok burda kendiminkileri arayıp ağlıyorum içimi döküyorum artık bunalım geldi ama buraya girip de benzer şeyleri yaşayanları görüdkçe yalnız değilim diyorum aslında anlaşıp gece uyuyamayanlar diye topik açsam diyorum oradan birileriyle yazışarak daha kolay geçer belki gece bugün de gidicem hastaneye ama hiç gidesim yok yine aynı sıkıntıları yaşayacağım çünkü OF OF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?