2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bendede var huzursuz bacak sendromu uyuşma uyuşma diyip duruyodu burdaki hatunlar bu aralar bendede başladı anlıyorum artık arkidişleri :)

yav bu doktorları kaçıncı seyredişim bilmem.şu gespoto mu ne var ya dün neler yedi ilk defa canım biri bişey yerken yediklerini çekti hepisindende yedim vallaoh yarasın oğluşuma löp löp et olsun

kızlar günaydın ben okudukça siz yazdınız ben okudukça siz yazdınız valla yetişemedim bıraktım artık ben de akşam uyuyamadım hiç serumlar karnımı acayip şişiriyor çok kötü oluyorum yemek yiyemiyorum sonra da oturup ağlıyorum eşimin ailesi dışında da kimsem yok burda kendiminkileri arayıp ağlıyorum içimi döküyorum artık bunalım geldi ama buraya girip de benzer şeyleri yaşayanları görüdkçe yalnız değilim diyorum aslında anlaşıp gece uyuyamayanlar diye topik açsam diyorum oradan birileriyle yazışarak daha kolay geçer belki gece bugün de gidicem hastaneye ama hiç gidesim yok yine aynı sıkıntıları yaşayacağım çünkü OF OF

Son düzenleme:

gunaydın ızmırlı,
sıkma canını hepımız aynı sıkıntıları yasıyoruz 3 asagı 5 yukarı,
benım de burda kımsem yok zaten buraya tasınalı 4 ay oldu:26:
sıkıntıdan patlıyorum resmen,
bende tlf acıp anneme teyzeme aglayıp kapatıyorum
gecelerı de uykum bölük pörçük,
sabah yarı baygın kalkıp işe gelıyorum,
sabah da yazdım duygusal patlamalarım hat safhada zaten

yalnız degılsın yanı senın gıbı bı suru hamiş var burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…