2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
olabilir, bı de ogleden sonra odam gunes alıyor:26:
resmen haslanıyorum sıcaktan.
sende mı muhendıssın profılden gordum

evet canım hamilelik nedeni ile sahalara veda eden bir inşaat mühendisiyim ihihih.. doğum sonrasında ne olur nasıl olur bilmem ofistede dönem dönem aşırı yoğunluk oluyor.... sıkılılıyorum o yüzden.. sendemi mühsün canım

ben kan verdim şekerli suyu içince 1 saat sonra verdim devlet hastanesi olduğu için saat 2 de tahliller çıkıyordu 2de almıştım hemen çıktı yani
yeni doğan bebek yastığa yatırılmazmış diye biliyorum...

yeni gördüm cnm 50 gr yüklemede sonuçlarımız aynı çıkmış benim doktor 100 gr a gerek görmedi ama dikkat et dedi üstüne basa basa ara ara ölçüyorum bende..geçmiş olsun ..

evet bende elk-elektronık muhendısıyım ama kamuda
yan gel yat osman durumundayım yanı
sıfır yogunluk,
normalde fabrıkalara denetıme gıdıyorduk daha yogundu da fabrıkaların ıcı kokuyor yollamayın dedım artık yedek klubesındekı oyuncuyum bır muddet

Tatlı anneler benimde 50gr şeker yüklemem vardı açlık 64, tokluk 160 çıktı...aile hekimim kadın doğum doktorun diyet önerir dedi. Bu arada şeker yüklemesinden 1 saaat sonra tokluk ölçtü .Sizinde öylemei yaptı....

ALLAH yardımcınız olsun kazasız belasız süreniz biterde tayininiz başka yere çıkar inş. benim ortanca görümcemin eşide polis 2 sene önce onlarda şırnaktalardı ve 4 sene kaldılar. şimdi manisadalar inş sizinde öyle çabucanak biter onlar gerçi 2 seneyi uzattılar para biriktirmek için kaldılar..

geçmiş olsun bolcum. sanırım geceleri artıyor rahatsızlıklar

bu nefes darlığı bendede oluyor rahim yukarı doğru genişlediği için bebişlerde yukarı kaçıyorlar ve mideye ciğerlere baskı yapıyorlar :) yaramaz şeyler

canım 1-2 saat içinde verirler sonuçları

çok güzel canım senin meslekte zor en güzelini yapıp devlete girmişsin. darısı banada olsun inş :) özel sektörden bıktım ben, bide patronun kızı mimar onla beraber çalışıyorum bütün işi bana yıkıyorlar ne olsa ben yapıyorum 3 kişilik iş yapıyorum ve bu durumdan oldukça rahatsızım 2012 de bende şansımı deneyeceğim kpss için.. bu sene bi arkadaşım İSKİ ye yerleşti ondan bi ilham aldım inş bende yerleşirim....

aynı korku bende de var ama sabah takibe başladım,eğer yanlardan ıslanmaya başlamışsa sorun yok diyorum rahatlatıyorum kendimi

Taktik geliştirmiş yaa hahaaa :)) Bi benim sanıyordum bu taktiği uygulayan Ee napayım akıntı mı ter mi nasıl ayırt edeyim sürekli :)

Herkese gecikmeli günaydınlar... Bebeler büyüdükçe, annelerde şikayetler artıyo haliyle. Ayak şişmesi ortak derdimiz galiba. Neyse ki bu aylarımız yaza geldi, incecik bantlı bi sandaletle işi çözebiliyoruz. Düşünün kış olsa, bot giyilse nasıl girerdi bu ayaklar o botlara !
Mide yanmalarım başlamadı pek, nazarım değmesin kendime. Benim derdim bacaklarda. İşyerinde masa başında oturmak işkence oluyor. Bende huzursuz bacak sendromu var, hamilelikte hele ki bu ay iyice azdı. Gece kalkıp evde geziyorum, işyerinde koridorda volta atıyorum :) Hareketsiz kalınca bacaklarım çıldıracak gibi oluyorum ya. Bi de ayaklarımın altından alev çıkıyo sanki, taşlara basasım var. Sonra da ol idrar yolu enfeksiyonu al başına belayı diye dizginliyorum kendimi. Sudan çıkmıyorum ben, çözümü öyle buldum. Bi tek soğuya yakın ılık duş rahatlatıyor..

walla devlette calısmak gıbısı yok,
daha once bende ozelde calıstıgım ıcın bılıyorum yogunlugunu.
eger ordakı gıbı yogun calıssaydım komaya gırerdım zaten,
sımdı bıle eve gıdınce dermanım olmuyor hıc o zaman napardım bılemem:26:
kpss olayını mutlaka düşün ve degerlendır, inşallah ıstedıgın gıbı olur hersey

ya bende bu kadar terlememe ayagımın altından alev cıkmasına ragmen soguga yakın dus alamıyorum ya,
titriyom resmen
sıcak suyla dus alıyom,
vucuduma su degınce nasıl tıtrıyom ınanamazsınız

bendede var huzursuz bacak sendorumu ama hamile olmadan önce daha kötüydü çok şükür bu aralar okadar kötü değil yatağa yattığımda sürekli dönmem gerekiyor sadece deavmlı biyönde yatamıyorm bide otururken sol bacağımı sıkıştırmak geliyo içimden üstüne oturim diyorm tabi oturamıyuorm bakalım ne olacak halimiz:)

aaa bizim günlerimiz tamı tamına aynıymış :))
İVETTT ivett ivettt:))
benimde belimdeağrı oluyor canım birde bacağım çekiyor bazen
genital bölgenin üstünde ağrı bendede oluyor çok garip bi his oluyor öyle olunca
aynen sinir oluyorum bu ağrıya morelim bozulu veriyoo
dün gece bende nefes almakta zorlandım cnm yaa
ya bişi dicem ama gülmeyin,
benim donum devamlı yaş eve gıdınce ya cok terlıyorum:26:
ya utanarak soruyorum walla bole terleyen var mı yoksa benım totom buyuk dıye mı bole oluyor

hehe bende de var o sorunn

ya bende bu kadar terlememe ayagımın altından alev cıkmasına ragmen soguga yakın dus alamıyorum ya,
titriyom resmen
sıcak suyla dus alıyom,
vucuduma su degınce nasıl tıtrıyom ınanamazsınız

hadiya ama inanlımaz rahatlıyor insanı ya kendine geliyosun resmen öle tam buz gibi değilde çok hafif sıcak su karışıtırarak hele ayaklarımı soğuk suya sokunca sanki alev çıkıyo akşamları su söndürüyo gibi hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…