- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.721
olabilir, bı de ogleden sonra odam gunes alıyor:26:
resmen haslanıyorum sıcaktan.
sende mı muhendıssın profılden gordum
gunaydin millet
bugun zabah horozlar otmeden kalktim gozlerimde bir ton uyku var havada mis gibi yagmur,serinlik gelde uyma,ama imposibil
simdi hastaneden geldim seker yuklemesi yaptilar.sizinkidemi oyle oldu bana soyleyin hele.
gittim kan verdim bir tup sonra bana 420mls pirtakalli enerji icecegi icirdiler.:86:tadi iyidi ama karnim ac oldugu icin kucacaktim neredeyse bogghalada acim ya dun aksamdan beri agzima lokma koymadim yesefsizim
sonra 2 saat sonra tekrar kan alacagiz dediler ok dedim evim hastaneye yakin oldugu icin eve geldim bende hastanede kim bekleyecek45 dakika sonra yine gidecem cok uykusuzum ve acim,ac. hic birsey yemeyeceksin dediler.
simdi asil sorum size 2.kani verdikten sonra hemen sonucu ogrenebiliyormuyum?
kani verince bir sorayim bakalim ne zaman soyleyecekler.
he dun gecede aklima takilan birsey oldu bebislerimiz dogunca yatagina yada sepetlerine yastiksizmi yatiracagiz?:26:
ilgimdisi gule,gule git gel balim.
gayserili benim donumda oyle oluyor bazen altima kacirdim saniyorum:86:
çarşamba günü 50 gr yükleme sonucu açlık 80,tokluk 161 çıktı.bugün 100 gr yeniden yapıldı sonuçlarım normal çıktı.sınırı geçseydim diyetisyene yönlendirecekti dr.canını sıkma ben çok panikledim bişe çıkıcak mı diye ama iyi çıktı çok şükür.sende de bişe çıkmaz inşallah.
evet canım hamilelik nedeni ile sahalara veda eden bir inşaat mühendisiyim ihihih.. doğum sonrasında ne olur nasıl olur bilmem ofistede dönem dönem aşırı yoğunluk oluyor.... sıkılılıyorum o yüzden.. sendemi mühsün canım
Tatlı anneler benimde 50gr şeker yüklemem vardı açlık 64, tokluk 160 çıktı...aile hekimim kadın doğum doktorun diyet önerir dedi. Bu arada şeker yüklemesinden 1 saaat sonra tokluk ölçtü .Sizinde öylemei yaptı....
polis eşiyim canım.süpriz yumurtadan şırnak çıktı.2 yıl burdayız.evden hiç çıkmıyorum nerdeyse.öğretmenim ama tayin istemedim buraya.doğum iznim bitince ücretsiz izin alcam.bebeğimi kimselere bırakamam buralarda.sen de şırnaktasın yoksa dicem ama hayır de lütfen.
slm kızlar,
bizde dün zor bir gece geçirdik çok ağrım oldu dedim acaba pozisyonunumu değiştirdi bizimki yürüyemedm zaten ayaklarda olmuştu davul gibi(akşamları çok fena oluyo ya eve gittiğimde basamıyorum artık..
cnm o sorun bendede var ne yazıkki sıcaklardan ne yapalım su gibi oluyoz
gecmıs olsun ya artık sıkayetlerımız artacak maalesef 3. trimester'e gırdık ya da gırmek uzereyız.
bende nefes almakta zorlanıyorum gecelerı,
kaburgalarıma ayaklarını dayıyor sankı sıkıstırıyor benı bizim sıpa:82:
benım ellerım ayaklarım zaten davul gıbı,
ayak bıleklerıme ınanamıyorum,
bı ayak fetişisti gorse benım ayaklarımı vazgecer fetişinden o derece
gunaydin millet
bugun zabah horozlar otmeden kalktim gozlerimde bir ton uyku var havada mis gibi yagmur,serinlik gelde uyma,ama imposibil
simdi hastaneden geldim seker yuklemesi yaptilar.sizinkidemi oyle oldu bana soyleyin hele.
gittim kan verdim bir tup sonra bana 420mls pirtakalli enerji icecegi icirdiler.:86:tadi iyidi ama karnim ac oldugu icin kucacaktim neredeyse bogghalada acim ya dun aksamdan beri agzima lokma koymadim yesefsizim
sonra 2 saat sonra tekrar kan alacagiz dediler ok dedim evim hastaneye yakin oldugu icin eve geldim bende hastanede kim bekleyecek45 dakika sonra yine gidecem cok uykusuzum ve acim,ac. hic birsey yemeyeceksin dediler.
simdi asil sorum size 2.kani verdikten sonra hemen sonucu ogrenebiliyormuyum?
kani verince bir sorayim bakalim ne zaman soyleyecekler.
he dun gecede aklima takilan birsey oldu bebislerimiz dogunca yatagina yada sepetlerine yastiksizmi yatiracagiz?:26:
ilgimdisi gule,gule git gel balim.
gayserili benim donumda oyle oluyor bazen altima kacirdim saniyorum:86:
evet bende elk-elektronık muhendısıyım ama kamuda
yan gel yat osman durumundayım yanı
sıfır yogunluk,
normalde fabrıkalara denetıme gıdıyorduk daha yogundu da fabrıkaların ıcı kokuyor yollamayın dedım artık yedek klubesındekı oyuncuyum bır muddet
hani senin face yoktu
bende yarın gidicem şeker için ya ben bir saat sıkılırım orda yafff oyalanıcak bişi bulmam lazım
Tatlı anneler benimde 50gr şeker yüklemem vardı açlık 64, tokluk 160 çıktı...aile hekimim kadın doğum doktorun diyet önerir dedi. Bu arada şeker yüklemesinden 1 saaat sonra tokluk ölçtü .Sizinde öylemei yaptı....
aynı korku bende de var ama sabah takibe başladım,eğer yanlardan ıslanmaya başlamışsa sorun yok diyorum rahatlatıyorum kendimi
çok güzel canım senin meslekte zor en güzelini yapıp devlete girmişsin. darısı banada olsun inş :) özel sektörden bıktım ben, bide patronun kızı mimar onla beraber çalışıyorum bütün işi bana yıkıyorlar ne olsa ben yapıyorum 3 kişilik iş yapıyorum ve bu durumdan oldukça rahatsızım 2012 de bende şansımı deneyeceğim kpss için.. bu sene bi arkadaşım İSKİ ye yerleşti ondan bi ilham aldım inş bende yerleşirim....
Taktik geliştirmiş yaa hahaaa :)) Bi benim sanıyordum bu taktiği uygulayanEe napayım akıntı mı ter mi nasıl ayırt edeyim sürekli :)
Herkese gecikmeli günaydınlar... Bebeler büyüdükçe, annelerde şikayetler artıyo haliyle. Ayak şişmesi ortak derdimiz galiba. Neyse ki bu aylarımız yaza geldi, incecik bantlı bi sandaletle işi çözebiliyoruz. Düşünün kış olsa, bot giyilse nasıl girerdi bu ayaklar o botlara !
Mide yanmalarım başlamadı pek, nazarım değmesin kendime. Benim derdim bacaklarda. İşyerinde masa başında oturmak işkence oluyor. Bende huzursuz bacak sendromu var, hamilelikte hele ki bu ay iyice azdı. Gece kalkıp evde geziyorum, işyerinde koridorda volta atıyorum :) Hareketsiz kalınca bacaklarım çıldıracak gibi oluyorum ya. Bi de ayaklarımın altından alev çıkıyo sanki, taşlara basasım var. Sonra da ol idrar yolu enfeksiyonu al başına belayı diye dizginliyorum kendimi. Sudan çıkmıyorum ben, çözümü öyle buldum. Bi tek soğuya yakın ılık duş rahatlatıyor..
Taktik geliştirmiş yaa hahaaa :)) Bi benim sanıyordum bu taktiği uygulayanEe napayım akıntı mı ter mi nasıl ayırt edeyim sürekli :)
Herkese gecikmeli günaydınlar... Bebeler büyüdükçe, annelerde şikayetler artıyo haliyle. Ayak şişmesi ortak derdimiz galiba. Neyse ki bu aylarımız yaza geldi, incecik bantlı bi sandaletle işi çözebiliyoruz. Düşünün kış olsa, bot giyilse nasıl girerdi bu ayaklar o botlara !
Mide yanmalarım başlamadı pek, nazarım değmesin kendime. Benim derdim bacaklarda. İşyerinde masa başında oturmak işkence oluyor. Bende huzursuz bacak sendromu var, hamilelikte hele ki bu ay iyice azdı. Gece kalkıp evde geziyorum, işyerinde koridorda volta atıyorum :) Hareketsiz kalınca bacaklarım çıldıracak gibi oluyorum ya. Bi de ayaklarımın altından alev çıkıyo sanki, taşlara basasım var. Sonra da ol idrar yolu enfeksiyonu al başına belayı diye dizginliyorum kendimi. Sudan çıkmıyorum ben, çözümü öyle buldum. Bi tek soğuya yakın ılık duş rahatlatıyor..
İVETTT ivett ivettt:))aaa bizim günlerimiz tamı tamına aynıymış :))
aynen sinir oluyorum bu ağrıya morelim bozulu veriyoobenimde belimdeağrı oluyor canım birde bacağım çekiyor bazen
genital bölgenin üstünde ağrı bendede oluyor çok garip bi his oluyor öyle olunca
dün gece bende nefes almakta zorlandım cnm yaa
benım kasıklarımdakı kemıklerım acılıyor sankı oyle agrıyo kı,
sankı ustune tokmakla vurmuslar gıbı agrıyor (hayal gucum karsısında dehsete düştüm şu anama baska nasıl tarıf edebılırdım bılemedım)
belım de agrıyo hep, bazen cabagıma vuruyo agrıları,
gecelerı nefes almakta zorlanıyorum 2 gecedır:26:
ya bişi dicem ama gülmeyin,
benim donum devamlı yaş eve gıdınce ya cok terlıyorum:26:
ya utanarak soruyorum walla bole terleyen var mı yoksa benım totom buyuk dıye mı bole oluyor
ya bende bu kadar terlememe ayagımın altından alev cıkmasına ragmen soguga yakın dus alamıyorum ya,
titriyom resmen
sıcak suyla dus alıyom,
vucuduma su degınce nasıl tıtrıyom ınanamazsınız
yanina kitap ve mp3 alayrica tesekkurler kizlar cevap verdiginiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?