Yemeğe mi galiyorlar çaya mı canımHafta sonu misafirim olucak buyuk ihtimalle bu yuzden menu hazirlamaya calisiyorum bu konuda fikirlerinize acigim :)) hamarat anneler size sesleniyorum
Yemeğe mi galiyorlar çaya mı canım
selam kızlar hepinize iyi iftarlar diliyorum Allah dularımızı ve orucumuzu kabul etsin aminn...
pek giremiyorum işler yoğun..
en son hala olduğumun haberini vermiştim ve beykoz zada bunu ne oluyorsun diye yanıtlamıştı kızlar o gün yazamadım ama çok güldüm yaa size hahaha
ailemizin ikinci torunu geliyor sinemisin in papuçları damda
son sayfayı okuyabildim miranın ateşi çıkmış azı dişi mi geliyormus yavrukuşun çok geçmiş olsun mutlumanneemmm
chihiro ; çok üzücü, başınız sağolsun Allah'tan sabır dilerim senin ve yakınları için....
kendinize iyi bakın
selamnasılsınız kızlar...
ben çağla ve ceren çok iyiyizeşimde iyi:)
2 gün baş agrısı çektim çok kötüydübugün daha iyiyim ama çok susadımmm
yavaş yavaş geliyolar bana
çok sinirliyimaz önce sinirimi cerenden aldım
yanlış okumadıysam mira ateşlenmiş:26:kıyamam ya hep dişler bu çocugu mahvediyo:26:
Allah dermansız dert vermesin cnm..öpüldünüz..
chihiro dostum çok kötü olmuş :26:başınız sagolsun..mekanı cennet olsun inş.
elifçim nazik davetin için çok teşekkür ederim..2 çocuklu bir bayanı iftaramı davet ediyosun:)eminmisin:))
Kizlar yaa gelin aradabir sanki forumun anahtarini bana verip gitmissiniz hissine kapiliyorum boyle bos gormek cok zoruma gidiyor yahu...
Hey siz ziyaretciler malum girip okuyabiliyorsunuz o zaman yazarakta katilabilirsinizde dimi
selamçağla uyudu bende buraya bakıyım dedim
mutlucum mira iyiymişo pis ateş bi daha yaklaşmasın miranın yanına kızı bi rahat bırakmadı
vidioyuda heyecanla bekliyorum
azraecem canım kaç gündür aklımdasın arayacam hep unutuyorum:44:kafa kalmadı ki..çok üzüldüm senin için:26:
umarım fizik tedaviden olumlu sonuç alırsın ve bir daha öyle acılar çekmessin cnm..
melegim canım oruç beni zorlamıyo ama balkoncu oldugum için biraz gergin oluyorum
ceren son 1 aydır çok degişti resmen beni çıldırtıyosabrımı ölçüyo ama bendede sabır kalmamış
okulunu çok özledi,evde çok sıkılıyo,bende çağlanın peşinde ve evin peşinde koşmaktan ona vakit ayıramıyorum
cimnastige gidecekti ama yol sorun oldugu için vazgeçtim..akşam babası onunla oyun oynuyo ama yetmiyo..etrafımda çocuklu aile çok ama hergünde herkesin kapısına dayanılmazki demi..ben şimdi yazdıkça yazarım:)yani cerenle ilgili koca bir kitap yazabilirim
o kadar şişirmiş beni
melegim yukarıya yarupisiye yazmışsın ya güldümhamile olan o degil:)sanırım yengesi..
hala oluyormuş halaaaa
yazdıklarınada katılıyorumkimse gelmiyo artık ya..
eskiden toplaşırdık yazardık sayfalar su gibi akıp giderdinerde o günlerrrrr
hatta bi akşam mutluda gelmişti sayfalar nasıl uçmuştu hatırlıyomusunnnnnn
ramazan bizi kötü vurdu:)uykum geldiiiiii
kendimde degilimmmmmmm
Ah bu cocuklar ne zaman bize rahat yuzu gostercekler ki acaba!
Ceren abla belki seni Cagladan kiskaniyorda olabilir dikkat cekmek icin yapiyordur yoksa eminimki cok akilli bir cocuk uzmek istemez annesini ...ona buyuk puzzle lar alsana cnm evde oyalansin dursun hemde gelisim icin cok guzel bir ugras olur...
grup nazar toplandık yine:) babyceren ve meleğim ben geçen sene bu zamanlar 2011 mayıs anneleri topiğine bakardım kimselerin yazmadığını görünce şaşırmıştım bizim yine onlara göre maşallahımız var tabi de çocuklar büyüdükçe ve işlerden foruma giremiyor herkes eskisi gibi. herkes iyi olsunda arada da girip yazsınlar iyi olduklarını bilelim yeter. köşeminderi ve gönül sayfam da kaç gündür yazmamışlar
acaba bize nazarmı degdi:))grup nazar toplandık yine:) babyceren ve meleğim ben geçen sene bu zamanlar 2011 mayıs anneleri topiğine bakardım kimselerin yazmadığını görünce şaşırmıştım bizim yine onlara göre maşallahımız var tabi de çocuklar büyüdükçe ve işlerden foruma giremiyor herkes eskisi gibi. herkes iyi olsunda arada da girip yazsınlar iyi olduklarını bilelim yeter. köşeminderi ve gönül sayfam da kaç gündür yazmamışlar
Evt cnm haklisin tabiki once saglik olsun herkes iyi olsunda varsin arada birde olsa gelsinler ama hic ugramayan da cok yani unutulmaya yuz tutmasin burasida cok sey paylastik ve paylasiyoruzda yazik olur bu kadar emege ve paylasima benim tek sitemin bu konuda olabilir ancak ...yoksa gelip gelmemeleri yine gelenlerin rizalari ile olucaktir...ben belki cok fanatigimdir sorun belki bendedir bilemiyorumki..
fanatik arkadaşım benim:)bende fanatigim
mesela bazen uykusuzluktan dert yanıyorum eşim diyoki''gece pc de oturacagına git yat'',
ya bende insanım biraz keyf yapmak benimde hakkımstres atıyoruz şurda
itiraf ediyorum bende fanatiğimmm:)) kızlar babycerenimin deyimiyle acayip depresyonumu üşüttümbu hastalık insanı yarım ediyormuş istediklerimi yapamamak üzüyor beni ağrılar desen bir yandan. biliyorum ki siz bana moral olacaksınız güzel sözlerinizle diye yazıyorum benim odun beni hiç anlamıyor
güzelleşelim melegimMuhahaha hadi o zaman fan grup olalim guzelleselim :))
Kesinlikle bizlerinde rahatlamaya cok ihtiyaci var bende soyluyorum bizim herifede o halan ayni tantanada ama benim bir kulagimdan girip digerinden cikiyor
itiraf ediyorum bende fanatiğimmm:)) kızlar babycerenimin deyimiyle acayip depresyonumu üşüttümbu hastalık insanı yarım ediyormuş istediklerimi yapamamak üzüyor beni ağrılar desen bir yandan. biliyorum ki siz bana moral olacaksınız güzel sözlerinizle diye yazıyorum benim odun beni hiç anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?