2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar hepinize iyi iftarlar diliyorum Allah dularımızı ve orucumuzu kabul etsin aminn...

pek giremiyorum işler yoğun..

en son hala olduğumun haberini vermiştim ve beykoz zada bunu ne oluyorsun diye yanıtlamıştı kızlar o gün yazamadım ama çok güldüm yaa size hahaha

ailemizin ikinci torunu geliyor sinemisin in papuçları damda

son sayfayı okuyabildim miranın ateşi çıkmış azı dişi mi geliyormus yavrukuşun çok geçmiş olsun mutlumanneemmm

chihiro ; çok üzücü, başınız sağolsun Allah'tan sabır dilerim senin ve yakınları için....

kendinize iyi bakın

Yemeğe mi galiyorlar çaya mı canım

Ikiside cnm yemek sonrasinda da cay ( ne yapsam diye dusunuyorum kara kara corba olarak mercimek dusunuyorum ana yemek olarak patlican kebabi yanina taze fasulye cirpma yani soganli kavurmasi olur herhalde yanina seriyeli pilav baska ne olabilir bilemiyorum biraz cikmasa girdim anlayacagin...bunun birde tatlisi var oyy yandim yaw

Afbiyir cnm nasil yani Sinemis e kardes mi geliyor ...dumur oldum resmen gecmiste okumustum ama saka oldugunu dusunmustum dogru ise ne mutlu haber cnm

cok gecmis olsun cnm benim allahtan kizlar iyi olmus cok sevimdim,son olmasini diliyorum kazalarin ...oruc zor geliyorsa bence biraz ara ver istersen bir kac gun malum kuzularin bize cok ihtiyaci var..

selamçağla uyudu bende buraya bakıyım dedim

mutlucum mira iyiymişo pis ateş bi daha yaklaşmasın miranın yanınakızı bi rahat bırakmadı
vidioyuda heyecanla bekliyorum

azraecem canım kaç gündür aklımdasın arayacam hep unutuyorum:44:kafa kalmadı ki..çok üzüldüm senin için:26:
umarım fizik tedaviden olumlu sonuç alırsın ve bir daha öyle acılar çekmessin cnm..

melegim canım oruç beni zorlamıyo ama balkoncu oldugum için biraz gergin oluyorum
ceren son 1 aydır çok degişti resmen beni çıldırtıyosabrımı ölçüyo ama bendede sabır kalmamış
okulunu çok özledi,evde çok sıkılıyo,bende çağlanın peşinde ve evin peşinde koşmaktan ona vakit ayıramıyorum
cimnastige gidecekti ama yol sorun oldugu için vazgeçtim..akşam babası onunla oyun oynuyo ama yetmiyo..etrafımda çocuklu aile çok ama hergünde herkesin kapısına dayanılmazki demi..ben şimdi yazdıkça yazarım:)yani cerenle ilgili koca bir kitap yazabilirim
o kadar şişirmiş beni

Kizlar yaa gelin aradabir sanki forumun anahtarini bana verip gitmissiniz hissine kapiliyorum boyle bos gormek cok zoruma gidiyor yahu...
Hey siz ziyaretciler malum girip okuyabiliyorsunuz o zaman yazarakta katilabilirsinizde dimi

Kizlar yaa gelin aradabir sanki forumun anahtarini bana verip gitmissiniz hissine kapiliyorum boyle bos gormek cok zoruma gidiyor yahu...
Hey siz ziyaretciler malum girip okuyabiliyorsunuz o zaman yazarakta katilabilirsinizde dimi

melegim yukarıya yarupisiye yazmışsın ya güldümhamile olan o degil:)sanırım yengesi..
hala oluyormuş halaaaa
yazdıklarınada katılıyorumkimse gelmiyo artık ya..
eskiden toplaşırdık yazardık sayfalar su gibi akıp giderdinerde o günlerrrrr
hatta bi akşam mutluda gelmişti sayfalar nasıl uçmuştu hatırlıyomusunnnnnn
ramazan bizi kötü vurdu:)uykum geldiiiiii
kendimde degilimmmmmmm

Ah bu cocuklar ne zaman bize rahat yuzu gostercekler ki acaba!
Ceren abla belki seni Cagladan kiskaniyorda olabilir dikkat cekmek icin yapiyordur yoksa eminimki cok akilli bir cocuk uzmek istemez annesini ...ona buyuk puzzle lar alsana cnm evde oyalansin dursun hemde gelisim icin cok guzel bir ugras olur...

Vay bee artik ey gidi gunler eyyyy ...diyoruz

grup nazar toplandık yine:) babyceren ve meleğim ben geçen sene bu zamanlar 2011 mayıs anneleri topiğine bakardım kimselerin yazmadığını görünce şaşırmıştım bizim yine onlara göre maşallahımız var tabi de çocuklar büyüdükçe ve işlerden foruma giremiyor herkes eskisi gibi. herkes iyi olsunda arada da girip yazsınlar iyi olduklarını bilelim yeter. köşeminderi ve gönül sayfam da kaç gündür yazmamışlar

evet biraz kıskanıyo çağla eline ne alsa gidip onu çekiyo..aslında çokta seviyo,geçen arkadaşın kızı çağlaya kızdı,cereni görmeliydiniz
çağlayı öyle bir korudu ki şaştım kaldım
kujumun dedigi gibi şunları evlendirelimde rahat edelim
puzzle var canım hemde 3 tane kocaman olanlardan2 gün oynadı attı kenara..
ev oyuncaktan geçilmiyo..ne isterse almışız sanırım hata yaptık:26:
aslında çok akıllıdır çok duygusaldır ama neler oluyo anlayamıyorum:44:
inşallah en kısa sürede düzelir yoksa ben delirecemmmm

Evt cnm haklisin tabiki once saglik olsun herkes iyi olsunda varsin arada birde olsa gelsinler ama hic ugramayan da cok yani unutulmaya yuz tutmasin burasida cok sey paylastik ve paylasiyoruzda yazik olur bu kadar emege ve paylasima benim tek sitemin bu konuda olabilir ancak ...yoksa gelip gelmemeleri yine gelenlerin rizalari ile olucaktir...ben belki cok fanatigimdir sorun belki bendedir bilemiyorumki..

acaba bize nazarmı degdi:))
benim eskiden okugum 2009 haziran anneleri topigide öyle canım..aylar geçmiş kimse bir cümle yazmamış..
burası o kadar olmaz ama zamanla 2.bebişler geldikçe pek ugrayan olacagını sanmıyorum..beni kendinize örnek alın:))
2 çocugum var ve yinede çocukları uyutup yazıyorum:)
sizler yazmaya devam ettikçe ben 90 yaşıma kadar burdayım söz veriyorum

fanatik arkadaşım benim:)bende fanatigim
mesela bazen uykusuzluktan dert yanıyorum eşim diyoki''gece pc de oturacagına git yat'',
ya bende insanım biraz keyf yapmak benimde hakkımstres atıyoruz şurda

fanatik arkadaşım benim:)bende fanatigim
mesela bazen uykusuzluktan dert yanıyorum eşim diyoki''gece pc de oturacagına git yat'',
ya bende insanım biraz keyf yapmak benimde hakkımstres atıyoruz şurda

Muhahaha hadi o zaman fan grup olalim guzelleselim :))
Kesinlikle bizlerinde rahatlamaya cok ihtiyaci var bende soyluyorum bizim herifede o halan ayni tantanada ama benim bir kulagimdan girip digerinden cikiyor

itiraf ediyorum bende fanatiğimmm:)) kızlar babycerenimin deyimiyle acayip depresyonumu üşüttüm bu hastalık insanı yarım ediyormuş istediklerimi yapamamak üzüyor beni ağrılar desen bir yandan. biliyorum ki siz bana moral olacaksınız güzel sözlerinizle diye yazıyorum benim odun beni hiç anlamıyor

Bu adamlarin odunlugu artik dunya naminda cnm bu yuzden bosver benimkide oyle ve cogunlugunda oyle :))
Sen bol bol dinlen ve kendini cok zorlama ins iyilesmen yakindir ...gencsin ve sagliklisin bunuda atlaticaksin emin ol..
moral cok onemli kimsenin seni uzmesine ve kirmasinada izin verme ki bildigim kadari ile bu konuda da mucadeleci bir ruhun var yani ben inaniyorum geliceksin bu rahatsizligin da ustesinden cnm..

Muhahaha hadi o zaman fan grup olalim guzelleselim :))
Kesinlikle bizlerinde rahatlamaya cok ihtiyaci var bende soyluyorum bizim herifede o halan ayni tantanada ama benim bir kulagimdan girip digerinden cikiyor
güzelleşelim melegimben herşekilde varım
şu herifleri fazla kafamıza takmayalım:)en iyisini kujum yapıyo vallapaso terlik atıyo
rahatlıyo valla:)

demek sende depresyonunu üşüttün:26:
ne olcek bizim bu halimiz
senin eşinide kujuma havale edelim:)o hakkından gelir..
çokmu canın acıyo ya:26:ilaçlar fayda etmiyomu:26:

az önce balkona gittim geldim kk beni siteden atmış
cerenin yaş gururbuyla ilgili sorunları okuyodum offf aynı benim cadı..demek sorun benim kızımda degilmiş,sorun yaşındaymı:))
yavrum benimmm

mutlucum sana gelen alıntı mesajları bizede geliyo cicim
ne yani torpillimisin sen:))
hem bana 1 haftadır geliyoda ben söylememiştim
herşeyde söylenmezkiayıp..

benim odun söyleniyor çamaşırları asmışmış ben hastaymışım ağrım varmış ama pc başındayken hiç öyle gibi durmuyormuşum ah kujum benimkine terlik değil odun at lütfen iyi geceler sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…