2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam parka gittikküçük çocuklar için lunapark yapmışlar..cereni aldım yanıma hızlı trene bindikk
çok zevkliydi:)nerden aklıma geldi şimdi bu bilmiyorum ama çocuk olmak çok güzel birşeydi yawww
dert yok tasa yokzaman çok hızlı akıp gidiyo
bu günlerimizinde kıymatini bilelimdemesi kolay tabi :))
yaşlanmak istemiyorum:18:buruşmak istemiyorummmmm:18:
banyoda kese yaparken katlarımı kaldırıp keselemek istemiyorummmm:18:
sanırım ben uyusam iyi olacak:)saat 12 yi geçince normal halime yani delirmiş duruma geçiyorum:))
hepinizi ı love youhepinizi kiss youhepinizi gıdıklı you

iyi geceler kizlar bakin Mahir uyandi oda size birseyler yazacakmis kuduruyor bilgisayara dokunabilmek icin bende hevesini kirmiyim dedim ...
Mahir Can diyorki..guyyhffh-=9=-9==--=[#'#burda kut diye yapistirdi bu yuzden bende kaciyorum eyvallah:))

Yemek menün gayet başarılı canımYanına da güzel bi yeşil salata ve cacıkTatlı olarak bir gece önceden sütlü bi tatlı yapabilirsin
Afbiyir cnm nasil yani Sinemis e kardes mi geliyor ...dumur oldum resmen gecmiste okumustum ama saka oldugunu dusunmustum dogru ise ne mutlu haber cnm
Sinemis e kardeş geliyor evetYeğeniyle kardeş kardeş büyüyeceklerYavrumkedinin abisinin bebeği olacakmış canım
Bana çok konuşuyorsun mu demek istedin sen bakiiimYok caaanım kim nerden uydurdu bunu

Grup nazara nazar kaç yazarBence herkes bi şekilde buralarda ama yazmıyorlar,,yoksa o kadar ziyaretçi nerden olacak
Paylaşımda bulunan ne kadar çok kişi olursa o kadar farklı görüş ve sohbet oluyor
mutlucum sana gelen alıntı mesajları bizede geliyo cicim
ne yani torpillimisin sen:))
hem bana 1 haftadır geliyoda ben söylememiştim
herşeyde söylenmezkiayıp..
Sana gelen banada gelsin o zaman canımNe güzel kendimi inandırmıştım tek beni sevdiklerine
Bana gelicek yalnız bana hep bana yollıcaksınızmutlu büyükburç

Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi hemde 30 yaşında hemde dün akşam
Sebebi mağlumEve dedesinin rahtasızlanması üzerine gelemeyen kocişim,sahura kadar uyumayan bebişim
3 makine çamaşırım,sepet sepet ütüm,bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirmek zorunda olmam ve bugünkü menüyü düşünmem
yüzündenKociş bu akşam olmıcaktı bende kızımla iftara gidicektim ama eşimin planı iptal olunca yemeği de hazır etmek zorunda kaldım,,zorunda mıyımmmm zorunda mıyımmBurada empati yapabildiğimiz için şuan size ağrılarımı yazıp biyerinizi
ağrıtmıcam
Herkese hayırlı cumalar

Slmmm

gunlerdır ınternetım kapalı baya da yazmışsınız. Baktım ki eşimin uyeliği yeniletceği yok kendıme gore super bı cozum yolu bularaktan telefonumu wifi konumuna getırdım Ve tabletımle ınternete kavustum.sabah da dedım ki her ay bana bercen artık ınternet parasını

pazar gunu tatıle cıkıoz bu arada yarın bısuru ışım var.kıl tuy halletcem esya toplıcam bı yakınım kaza gecırmış ona gıtcem komşum doğum yaptı ona da gıdebılırsem ıı olcak vs vs

babyceren kızlara gecmış olsun o guzellikle nazara gelmışlerdır
chıhıro arkadasına uzuldum basın sağolsun
dilberege kaana ve sana sabır dılıom
mutluannem sofrana yemeklerıne hamaratlığına limonata duzeneğine yemek takımlarına ve sana bayıldım
azraece canım su bel işin nolcek böle senın ya bak benım kolun agrısı hafıfledı

Kızlar doğum izni bittiğinde kadın doğum uzmanının heyet raporu vermeye yetkisi varmış. Yine bu forumda oluduğuma göre 2,3 ay heyet raporu alan bile olmuş sanırım. Kanun maddesinede baktım doğum izni bitiminde kd drunun duruma göre rapor verebileceği süreyi uzatanileceği yazıyor. Benimse 15 ağustosta başlama yapmam gerekiyor. 30 temmuza randevu aldım doktorumdan gidip konuşacağım bu heyet raporu işini. Bebeğimde zaten alerji çıktı sadece anne sütüyle besleniyor. Et süt tamamen yasak yemiyorum. Bebeğinde ek gıdalara geçişi farklı oluyor süt ve süt ürünleti yemeyecek alerjisi geçdne kadar. 3 aylık bebişimi bırakıp işe başlamak hiç istemiyorum ücretsizede ayrılamıyorum borcumuz çok. Bu şekilde kadın doğum uzmanından heyet raporu alan yada bu konuda bilgidi olan var mı?

bir zamanlar ben de öyle diyordum
başınıza gelince, kaçınılmaz olduğunu anlayıp hemen kabulleniyorsunuz dostum

kırışıklıklarınızı azaltmak için arada bir gittiğiniz merkezler komşu kapınız oluyor
hep aynı tip giyinmeye, yeni çıkan şeylere bir türlü alışamamaya başlıyor ve bunda direniyorsunuz

böyle... naaabacaaanııız... alışacaanıııız... mecbuuur

-- bu arada, 3. , 4., 5. ve 6. dişlerini çıkaran oğlunuz size yaşam enerjisi sağlıyor evet, yanlış okumadınız, Orhan Cemal'in alttan ve üstten 2'şer dişi çıkmış mış diyorum çünkü hiç farketmedim zira ateşlenmedi, huysuzlanmadı maşşşşallllaaahhh

bizim oğlan yeni yeni diş çıkarmaya başlarken azı dişlerini çıkarmakta olan Kaan ve Mira'yı kutluyorum

azraece hanım, belinize geçmiş olsun dileklerimi yineliyorum. eşiniz de arıza olmaya başlamış. o konuda da geçmiş olsun diyorum, Allah beterinden saklasın

ben kaçıyorum arkadaşlar

ocakta deneyim var, taşmayan makina başına gideyiiiiim

Teşekkür ederim canım güzel bakan güzel görürmüş
Walla şu forumda kim tatile çıksa kendim çıkmış kadar seviniyorumTatil candır
Demek Bade denizle tanışacakİnşallah çok sever suyu
Sende prensese aldığın bütün cicilerle; mayosuyla bikinisiyle simidiyle bize renkli fotolar çekip geri dönersin
Ne tarafa gidiyosunuz?Çok eğlen ve bol bol dinlen:13:

günaydın ne zamandır okuyorum ama cevap yazamıyorum bi türlü.ama takipteyim bilesiniz
ramazanı yaşamaya çalışıyorum biliyorum ramazan aynı ramazan ama çocukluğumun tadını bulamıyorum.sanırım bizler dejenere olduk.oğluşumun 5. ve 6. dişi geliyor.koşmaya başladı özellikle babası işten gelince.sürekli konuşuyor ama anlamsız şekilde buna rağmen birşey isterken ıhıhıh diyor.inş.pazartesi bir iki resim koymak istiyorum.hepinizi öpüyorum.

Banyoyu seven bebek denizide seveR die düşünüp öyle umuyorum ya kısmet...Datça tarafına gıtcez.ıkı aile gıdıcez onlarında bebeişleri var daha rahat ederız herhalde diyoruz ya ona da kısmet

Hatay 4yolda heyelan olmuş,,sizi etkiledi mi canım
Tanıdık akraba falan var mıydı?
5 kişi olmuş 12 kişi yaralanmış,,Allah ölenlere rahmet eylesin,mekanları cennet olsun
Yaralılara da şifa versin inşallah...
Ateşin önüne su geçermiş,,suyun önüne hiçbişey...
Rabbim doğal afetlerden korusun bizleri,,çok zor çok

Ağzımızın tadı olsunda yeter bence canımÇocukluğumuzun tadı yok tabi çünkü ne çocuğuz ne de eskisi gibi herşey...
Gün geçtikçe gelenekler unutturuluyor malesef,,ama bizler yaşatırsak yine olacak..Maşallah Musab BilaleResimleri bekliyoruz
Banyoyu seven bebek denizide seveR die düşünüp öyle umuyorum ya kısmet...Datça tarafına gıtcez.ıkı aile gıdıcez onlarında bebeişleri var daha rahat ederız herhalde diyoruz ya ona da kısmet

İnşallah sevecektir Bade deniziDatçaya hiç gitmedim ama çok güzel olduğunu biliyorum,çok eğlenin inşallah

mutlu annecim sofra mükemmel ötesi olmuş çok çok güzel herşey
masaya bakarken bile doydum ben

pınardacım senin şu kahvaltı tarifini bugün deneyip verdim kuşuma hiç yiyeceğini ummuyordum ama yedi çok şükür
çok teşekkür ederim tatlım şifa olsun kuzuma inşallah..

azraece bel ağrıların hafifler umarım ilaçlarla ama seninde dinlenmen gerekiyor ev işlerini falan düşünme boşver sağlık herşeyden önemli

şekersizyeşilçay nerelerdesin yahu seni göremedim kaç gündür

babyceren size nazar değdi kuzum ya yavrulara çok çok geçmiş olsun tabi sanada şimdi iyisiniz dimi gerçi kaç gün geçmiş :))

chihiro başınız sağolsun ölümlü dünya işte,malesef biz bunu birisinikaybettiğimizde daha çok anlıyoruz mekanı cennet olsun

köşeminderi iyi tatiller olsun inşallah bol bol enerji depolayıp gelin

planner tatilden sonra gelmedi hiç buraya nerelerdesin kuzum ya,ilkim,uğurböcüğü,annezeynep,siyahlale bir ses verin yahu

hayırlı cumalar kızlar
hava serin gibi bugün rabbime şükürler olsun ramazanı nasılda rahatlaştırıyor bize
bugün oğluma pınardanın verdiği tarifle kahvaltı hazırladım yedi bitirdi şükürler olsun hemde hiç umudum yoktu çünkü
oğlumun tatlıyla arası pek yok yemez genelde ama bunu sevdi neyse arada veririm kuzuma artık
bugün tarttım 2 ayda 500 gr almış hiç yoktan iyidirama sanki boya gitmiş gibi duruyor..
dün eltimlere davetliydik,bugün evdeyiz yemek yapacam ne yapacağımıda bilmiyoeum biraz düşünmem lazım

herkese hayırlı cumalar.

talay sen hastanede çalışıyordun dimi? ecenin tahlil sonuçlarını mail atmışlardı bana benim pc açmadı dosya uzantısı fp3 müş bende netten indireyim dedim virüs bulaştı benim x kudurdu tabi bu kaçıncı bulaştırman diye:) nasıl açcam ben bu dosyayı ya

köşeminderi datçaya gideceksen bizim evin önünden geçcen:)) sen girişken insansındır çekinmezsin bana da bi uğrayıver canım özelden telimi atcam sana:)

chihiro sağol geçmiş olsun dileğin için. benim x hep arıza fabrika ayarlarına dönmesi için napmalıyım bir bilim kadını olarak şu laboratuvarında araştırıp bulsana lütfen:))

hejar çok iyi almış bence aras eymen 2 aya 500 gr maşallah. geçen yürümesi için yazdıklarına da herkes gibi sakın takılma diyorum

bugün neşe ablamlar buradan ayrılacaklar diye oturdum bu belimle bir tencere sarma sardım varınca yerler diye. onlarda bebekleri uyumayınca erken çıkalım yola demişler bizide rahatsız etmemek için uğramamışlar nasılsa bayramda izmirde görüşürüz diye. saat 9 da aradım nerdesiniz diye demezlermi izmire varıcaz çok üzüldüm ya o kadar da uğraşmıştım

bu Ramazan ben de nedense rahatım. acıkmıyorum ve susamıyorum

bu arada Hejar hanım, daha geçen gün eltinizlerde değilmiydiniz :26: bir gün de siz çağırın azizim, söz olmasın

chihiro sağol geçmiş olsun dileğin için. benim x hep arıza fabrika ayarlarına dönmesi için napmalıyım bir bilim kadını olarak şu laboratuvarında araştırıp bulsana lütfen:))

azraece hanım, bu modeller çok eskidi. yedek parçası da bulunmuyor zaten. en iyisi topik olarak, kocalarımızı eskiciye verelim de, kırık leblebi "laylon" felan alalım

bu Ramazan ben de nedense rahatım. acıkmıyorum ve susamıyorum

bu arada Hejar hanım, daha geçen gün eltinizlerde değilmiydiniz :26: bir gün de siz çağırın azizim, söz olmasın

rabbim sabrını veriyor
geçen gün büyük eltimlerdeydik dün küçük eltimlerde :)
küçük eltimi ve kaynımı çağırdık iftara zaten büyüğü çalıştığı için onlardan gün bekliyoruz

kalabalık bir aileymişsiniz :26:
bu arada, Aras Eymen için bir sünnet atraksiyonu yapacak mısınız? fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…