Yemek menün gayet başarılı canımIkiside cnm yemek sonrasinda da cay( ne yapsam diye dusunuyorum kara kara corba olarak mercimek dusunuyorum ana yemek olarak patlican kebabi yanina taze fasulye cirpma yani soganli kavurmasi olur herhalde yanina seriyeli pilav baska ne olabilir bilemiyorum biraz cikmasa girdim anlayacagin...bunun birde tatlisi var oyy yandim yaw
Sinemis e kardeş geliyor evetAfbiyir cnmnasil yani Sinemis e kardes mi geliyor ...dumur oldum resmen gecmiste okumustum ama saka oldugunu dusunmustum dogru ise ne mutlu haber cnm
Bana çok konuşuyorsun mu demek istedin sen bakiiimmelegim yukarıya yarupisiye yazmışsın ya güldümhamile olan o degil:)sanırım yengesi..
hala oluyormuş halaaaa
yazdıklarınada katılıyorumkimse gelmiyo artık ya..
eskiden toplaşırdık yazardık sayfalar su gibi akıp giderdinerde o günlerrrrr
hatta bi akşam mutluda gelmişti sayfalar nasıl uçmuştu hatırlıyomusunnnnnn
ramazan bizi kötü vurdu:)uykum geldiiiiii
kendimde degilimmmmmmm
Grup nazara nazar kaç yazargrup nazar toplandık yine:) babyceren ve meleğim ben geçen sene bu zamanlar 2011 mayıs anneleri topiğine bakardım kimselerin yazmadığını görünce şaşırmıştım bizim yine onlara göre maşallahımız var tabi de çocuklar büyüdükçe ve işlerden foruma giremiyor herkes eskisi gibi. herkes iyi olsunda arada da girip yazsınlar iyi olduklarını bilelim yeter. köşeminderi ve gönül sayfam da kaç gündür yazmamışlar
Sana gelen banada gelsin o zaman canımmutlucum sana gelen alıntı mesajları bizede geliyo cicim
ne yani torpillimisin sen:))
hem bana 1 haftadır geliyoda ben söylememiştim
herşeyde söylenmezkiayıp..
dün akşam parka gittikküçük çocuklar için lunapark yapmışlar..cereni aldım yanıma hızlı trene bindikk
çok zevkliydi:)nerden aklıma geldi şimdi bu bilmiyorum ama çocuk olmak çok güzel birşeydi yawww
dert yok tasa yokzaman çok hızlı akıp gidiyo
bu günlerimizinde kıymatini bilelimdemesi kolay tabi :))
yaşlanmak istemiyorum:18:buruşmak istemiyorummmmm:18:
banyoda kese yaparken katlarımı kaldırıp keselemek istemiyorummmm:18:
sanırım ben uyusam iyi olacak:)saat 12 yi geçince normal halime yani delirmiş duruma geçiyorum:))
hepinizi ı love youhepinizi kiss you hepinizi gıdıklı you
Teşekkür ederim canım güzel bakan güzel görürmüşSlmmm
gunlerdır ınternetım kapalı baya da yazmışsınız.Baktım ki eşimin uyeliği yeniletceği yok kendıme gore super bı cozum yolu bularaktan telefonumu wifi konumuna getırdım Ve tabletımle ınternete kavustum.sabah da dedım ki her ay bana bercen artık ınternet parasını
pazar gunu tatıle cıkıoz bu arada yarın bısuru ışım var.kıl tuy halletcem esya toplıcam bı yakınım kaza gecırmış ona gıtcem komşum doğum yaptı ona da gıdebılırsem ıı olcak vs vs
babyceren kızlara gecmış olsun o guzellikle nazara gelmışlerdır
chıhıro arkadasına uzuldum basın sağolsun
dilberege kaana ve sana sabır dılıom
mutluannem sofrana yemeklerıne hamaratlığına limonata duzeneğine yemek takımlarına ve sana bayıldım
azraece canım su bel işin nolcek böle senın ya bak benım kolun agrısı hafıfledı
Banyoyu seven bebek denizide seveR die düşünüp öyle umuyorum ya kısmet...Datça tarafına gıtcez.ıkı aile gıdıcez onlarında bebeişleri var daha rahat ederız herhalde diyoruz ya ona da kısmetTeşekkür ederim canım güzel bakan güzel görürmüşWalla şu forumda kim tatile çıksa kendim çıkmış kadar seviniyorum Tatil candır Demek Bade denizle tanışacak İnşallah çok sever suyu Sende prensese aldığın bütün cicilerle; mayosuyla bikinisiyle simidiyle bize renkli fotolar çekip geri dönersin Ne tarafa gidiyosunuz?Çok eğlen ve bol bol dinlen:13:
Ağzımızın tadı olsunda yeter bence canımgünaydın ne zamandır okuyorum ama cevap yazamıyorum bi türlü.ama takipteyim bilesiniz
ramazanı yaşamaya çalışıyorum biliyorum ramazan aynı ramazan ama çocukluğumun tadını bulamıyorum.sanırım bizler dejenere olduk.oğluşumun 5. ve 6. dişi geliyor.koşmaya başladı özellikle babası işten gelince.sürekli konuşuyor ama anlamsız şekilde buna rağmen birşey isterken ıhıhıh diyor.inş.pazartesi bir iki resim koymak istiyorum.hepinizi öpüyorum.
Banyoyu seven bebek denizide seveR die düşünüp öyle umuyorum ya kısmet...Datça tarafına gıtcez.ıkı aile gıdıcez onlarında bebeişleri var daha rahat ederız herhalde diyoruz ya ona da kısmet
hayırlı cumalar kızlar
hava serin gibi bugün rabbime şükürler olsun ramazanı nasılda rahatlaştırıyor bize
bugün oğluma pınardanın verdiği tarifle kahvaltı hazırladım yedi bitirdi şükürler olsun hemde hiç umudum yoktu çünkü
oğlumun tatlıyla arası pek yok yemez genelde ama bunu sevdi neyse arada veririm kuzuma artık
bugün tarttım 2 ayda 500 gr almış hiç yoktan iyidirama sanki boya gitmiş gibi duruyor..
dün eltimlere davetliydik,bugün evdeyiz yemek yapacam ne yapacağımıda bilmiyoeum biraz düşünmem lazım
chihiro sağol geçmiş olsun dileğin için. benim x hep arıza fabrika ayarlarına dönmesi için napmalıyım bir bilim kadını olarak şu laboratuvarında araştırıp bulsana lütfen:))
bu Ramazan ben de nedense rahatım. acıkmıyorum ve susamıyorum
bu arada Hejar hanım, daha geçen gün eltinizlerde değilmiydiniz :26: bir gün de siz çağırın azizim, söz olmasın
rabbim sabrını veriyor
geçen gün büyük eltimlerdeydik dün küçük eltimlerde :)
küçük eltimi ve kaynımı çağırdık iftara zaten büyüğü çalıştığı için onlardan gün bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?