2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

üff kızlar bu gece ne oldu size çok yavaşsınız yahuhadi beybinin şartelleri atık ya size ne oldukusura kalmayın tam yazışma modumdaydım fakat uykumu getirdiniz ben gidiyorum,haydi size iyi geceleeer

Son düzenleme:
Yok cnm daha yapmadim ama kocam bu numaraya kanmaz cunku benim hic erkek arkadasim yok ki:)

hımmm:44:başka bir yöntem bulayım bari...ben gidiyorum,küçüklerin gözlerinden öpüyorumHem de bütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü küçüklerin.Kızlar varya bebeklere o kadar hassasım ki bu halimle kimsesiz bütün bebeklerin annesi olurum vaallahi.Keşke öyle bir imkanım olsaydı.

Nayirrrrr nolamazzzzxz ninanamiyorummmm sarjim bitiyo:))dunyayla butun iletisimim kopmak uzere ehuehuehuu..
Batsin bu dunya:)
Kahrolsun telefonumun sarjinin kisa omru:))
Elektirigimi kesen eller tittresin insallah:)

Merhabalar kızlar nasılsınız?valla hepinizi cok ozledım yaaa telefon ıle gorustuklerım var aranızda haberlerınızı alıyorum hepınız ıyısınızdır ınsallahkuzular nasıllar?aslında bebek demeye alıstık ama cocuklar demek lazım herhalde kocaman abla abı oldular artık hele benım okıs tam bır canavar oldu cok akıllı mulayım cocuk gıttı yerıne kuduruk bır cocuk geldı resmen zapdetmek cok guclesıyor
yazın son gunlerını yasıyoruz hava degısımınden hastalananlar varsa Allah sıfa versın benımkı sumuklu oldugecen hafta sonu Şimal le tanıstık sekerım serbetımde tanısmıs oldugum arkadaslarımdan ıyı olmasın hanım hanımcık tahmın ettıgım gıbı bır arkadas cıktı ınsallah tekrar gorusme fırsatımız olur kurban bayramında dıyarbakır a gıdecegım urfayı gormeyı cok ıstıyorum ınsallah kısmet olur Pınar vardı herhalde degılmı urfada kısmet olursa okulundada olsa bı kahvesını ıcmek ısterım bu sıra gorusebıldıgım kım olursa ev tarhanası hedıyem olacakanneannemız dun yaptı okıse ohhhh mıs gıbı bız genel anlamda ıyıyız cok sukur hersey yolunda opuyoruz hepınızı hayırlı geceler

selamkabus gibi bir gece geçirdimsaat bilmem kaçta elektirikler geldi,aradan 1 dakika geçti ve kapının zili çaldı:18:
daha öncede olmuştu elektirip gidip gelince otomatik kapı zili çalıyo
ama yinede yataktan sıçradım çok korktum:18:zil sesine çağla uyandıve o saatten sabaha kadar emzirdim
gögsümü çektigim vakit uyanıp aglamaya başlıyoverince susuyo ama benimde heryerim tutuldu
eşimin horultusuda hiç bitmedien son dayanamadım dedim lütfen salona gidermisinnnnhem çağla uyumuyo bide üstüne senin horultun dahada sinir ediyo benineyse bişey demeden gitti:))
işte böyle sabahı zor ettik
ne olacak benim bu halim
şimdi çağla uyuyo ona yemek yaptım pişiyo,yemegi olmasa bende yatacam ama mecbur bekliyorum
ceren babasıyla işe gittigelin kahve içelim
elimi kaldırmaya halim yokev işini bugün askıya aldım
çok üşeniyorumsanırım bende ''üşenmişlik sendromu''başlıyo:)
ne yapacagımı bilmiyorum

çağla bugün beni çok şaşırttıcerenin kalem açacagı vardı 2 parça şeklinde,üst kapagı uzun zamandır kayıptı:)
diger parçası oyuncakların arasındaydı..neyse bugün ceren üst kapagını bulmuş bana gösterdi,çağla elimden aldı gitti
baktım harıl harıl oyuncak sepetini karışırıyo:112:
canım kızım diger parçayı bulmuş getirmiş birleştirmeye çalışıyoçağla daha önce onları bir arada görmemişti
nerden anladı onun kapagı oldugunuçok sevindim maşallah kuzuma
kapagın üstünde kedi var,kediyede hav havvv diyo
kediyle köpegi karıştırıyo olsun yinede aferim ona:))

Oyyy kuzum benim ya kiyamam.Canim tesaduf bu ya bende renk renk balon aldim dun.Bambucanin duyu balonlari etkinligi icin ve yaptik resimleride eklemeyi basardik

Canim cok gecmis olsun ya uffff artik baslar hastalik haberleri malesef havalar sogudukca...

Tatli anneler tunaydinn
Regli olmadan gecen bir gunu daha bitirdim psikolojik hamile olma olasiligim cok yuksek cunku hamile olma fikrini bile cok seviyorumm
Ama kasik agrisi ve akinti devam ediyor bu hafta da gelmezse ya menapoza girdim ya da olanlar oldu banaaa :):)
Tam da 3.odaya kose takimi alacaktim bu ihtimal uzerine bambu besik+uzanma koltugu dusunmeye basladim:)

Kizlar benim vahsi oglum besiginin korkulugunu kirdi
2gun tamire gonderdik yer yataginda bizim odada yatti bir uyaniyoruz burnumuzun dibinde yuzumuzu seviyor opuyor bir uyaniyoruz koridorda yerde uyuyor dun de salona gitmis klimayi acmis donerken de antrede sizip kalmis galiba:):)

Gecmis olsun dilekleriniz icin ALLAH razi olsun beterinden korusun hepimizin evladini
TALAYcim sen de buyuk kaza atlatmissin valla okurken nabzim yukseldi simdi sobalardan kurtulduk Allah.tan daha rahatiz

SEKERSIZim kendimize zaman ayirmayip kafamizi bosaltmazsak onlar icin verimli olamayiz bence
Biz de hep bu acmazda kaliyoruz ne zaman kararsiz kalsak bu sefer onunla kalalim sonrakinde gidelim diyoruz ama konserdi sinemaydi pek kacirmayiz annem sagolsun yakinimizda olmasi en buyuk sansimiz

TATLICADIM siz de hastalik atlatmissiniz az once okudum cok gecmis olsun yakisikli esmerimin fotosu var mi diye albume gidecegim simdi bayadir uzak kaldim malum

BABYCEREN savas burnumuzun dibine kadar geldi ve bu durumdan hic hosnut degilim
Jandarma gibi nerde ic olay var tepelerine cokuyorlar ulke zaten ic savastan allak bullak firsat bu firsat yagdirin bombalariii
Cocuklar kimyasaldan degil bombadan olsun umurlarinda degil
Rabbim bizlere ve evlatlarimiza savas gostermesin insallah

CICEKCICEK esine kavusmussun galiba nasil sevindim anlatamamm!!! Artik hep beraber misiniz gorev fln gidecek mi yine??

AZRAECEcim bu kacinci tayin yahu hani Marmaris.e yaniniza gelmisti noldu simdi boyle:s tasinmaniz gerekecek mi peki?? Ecemin de keyfi duzelir insallah o hep siritmali dunya daha guzel biryer o zaman:)

Pinarcim canim cok tsk ederim evet sonunda bir aradayiz Ya sorma sekerim Turkiyenin en soguk memleketiymis yani okadarini soyleyim, sarikamisa 15 dk Masal hanim tam bir cadi oldu teyzesi cok fena,oyle guzel anne diyorki aksama kadar anniieee anniiee diye dolaniyor pesimde,bilincli olarak anne, baba,meme, mama,gel,dede,anneanne diyor ama bunun yaninda o anlik yada tesaduf soyledigi sey cok,biraz geveze agzi surekli dolu birseyler anlatiyor,dokun hisset kitaplarini acip elimi tutup tek tek anlatmam icin ihhh ihhh diye elimi merak ettigi seyin ustune koyuyor,gecende bir defa saati gosteip bak kizim saat tik tak tik tak dedim o gunden beri saate bakip tik tak tik tak diye dolaniyor etrafta sordugumuz zaman goz burun vb vb gosteiyor,kac yasindasin diyince hem eliyle bir yapiyor hemde iyyy diyo hadi kizim fistik yap diyorum,yanagimi sikiyor fistik yapiyo resmen,sussss,seni seniiii,goz kirp,cirkin ol, nasil banyo yapiyosun komutlarimi gostei yapar modda tek tek yapiyor,disari cikinca hekese hunerlerimizi gosteiyoruz
Ayy cok uzattim sorduguna pisman ettim dimi arkadasim ya :26: Bu arada bende Masali ice basiyor diye cocuk doktorumuza goturup,ortapedi uzm.goturmek istedigimi soylemistim bir ay once,oda cok eken daha cogu cocuk ice basiyor kendiliginden duzelir dedi.Masal da bir aydir yuruyor ama tam anlamiyla dusmeden yurumesi on gundur falan, yani canim bi bakiyosun bir hafta icinde yurumus sonraki hafta ilerletmis, bende ayakkabisini ortapedik almak istiyorum bakalim,simdi kullandigimi pediped ten aldim ama hem kucuk geliyor hemde buraya 15 gun sonra kar yagmaya baslarmis tam kislik almam lazim :18:
Neyse kendime hakim olamiyorum en iyisi daha fazla uzatmadan gonderim

TATLICADIM, sanirim ben daha cocuk ruhluyum senin benim icin yazdigin yaziyi okuyunca nadil sevindim anlatamam cok tsk ederim Madem kari seviyosun alirsin yakisiklimi gelirsin yanima sohbetin dibini goruruz kar ve kahve esliginde ne guzel olur

ANNEZEYNEP, cok tsk ederim canim evet sonunda bir aradayiz birbirimizi yemeye basladik bile lojmanda oturdugumuz icin esimin binasiyla dip dibe ogle yemegine bile geliyor iki is oluyor heheh isin sakasi artik ayrilmak yok ama arada nobet falan olur tabi.Ucretli ogrtmenlik yapacagim allahim izin veirse annem gelecek Masala bakacak olmadigim anlarda hemde bana yoldas olmus olacak,bu benim icin super bir sey ya yoksa tum gun evde offff cok skici olurdu,anne kiz torun takilacagiz bol bol pasta borek yapar siseriz Hatta bu kars ta madem daha cok evde olacagiz bende ikinci cocuguda aradan cikaririm ama hemen degil

BABYcim canim umarim sutten kesince uyku durumunuz duzelir ama yinede duzelmeme olasiliginida unutma,Masal biliyorsun hic emmedi sagarak verdim,ki uzuuuun zamandir gece beslenmemesine ragmen sabaha kadar EN AZ 3 defa uyanir ayagimda tekrar uyuturum,bazen uyuturum yatagina koydugum an aglar hoppp tekrar salla.yani sebepsiz oldugunu dusunuyorum acikmasin diye gece mamasi yediririm,hemen yatirmam migdesi agrimasin diye,genelde yatmafan kakada yapar yani ne diye kalkiyosun be cocugummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…