tatlım hemen 110 u ara,derdine çare olur acileten
Kocam olacak x men uyuyo ve horluyo..dunya umrumda degil:)bende cerenin yanina kivrildim uyanirsa korkmasin cocuk..
110 ney kiz:))yoksa masal hattimi:))
Yetiskinlere gore masal anlatan hat varsa soyle orayi ariyim mesela 333 gibi:)))))
Canım geçen belirttiğim kıskançlık testini uyguladın mı?
Yok cnm daha yapmadim ama kocam bu numaraya kanmaz cunku benim hic erkek arkadasim yok ki:)
AAAaa soniaa gelmiş,tanışamadan gitmiştin oysa tanışalım mı soniaaaa?
arada geliyolar işte bana böyle.. boşver.. geçti gitti
bu arada dün gölcükte tesadüfen bi kırtasiyeye girdim ve çok güzel stickerlar ve minik su balonlarından aldım renk renk.. uygulamalarda kullanıcam...
ama dün akşam dayanamadık ve oynadık biraz.. sticker yapıştırdık panoya.. (söylemiştim zaten) bi de balonları şişirip defnoşa verdim. elini gevşetip püff diye sönüşünü izleyip koptu gülmekten.. bi ara da balonu havaya bırakıp kendi kendine ordan oraya uçup sönmesini izledik. gülmekten öldük.. sabah da onunla oyaladım takside.. kuzum benim yaaa... bi balonla bile nasıl da mutlu oluyolar.. kreşe girdik. öğretmeni geldi.. balonu şişirdim ve söndürdük yine.. kahkaha attı :) öpücük atarak uğurladı beni işe
SLM mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin kazasız belasız bol neşeli günler hafta sonları işla
geldim ve gidiyom tavşanıma tavuk çorbası yapcam X uyuyolar bne de ne var ne yok bakım dedim hala akıyo burnu hırıltı var olmasa pazartesi dr götürcem :18:
benımde boğazım ağrıo yutkunamıyom off salgımı var yaw çıldırcam üst üste gelio
aman dikkat havalar tuaf sıkı giydirin çoçukları öle kanmayın sıcağa güneşe
görüşürüz kendinize hele çoçuklarınıza çok iyi bakın
Merhabalar,cumanız mübarek olsun inşallah..Bugün facede şu yazı vardı:Cuma,fakirin haccıdır...
Dün okuldan eve sonra da evden alışveriş için gezmeye çıkmıştık.Mutlucuğumun dediği kunduracılara bugün uğrayacağız,önce eve yakın olnlara bakındık.Fakat hepsi yazlık ve de istediğimiz tipler kurban bayramından sonra gelecekmişBirazdan kızım uyanır ve tekra biraz gezineyim,mutlucuğumun dediği yere gideyim bulamazsam internette bir kaç site bepğendim oradan alırım artık.
Bugün fazla mesai yaptık,toplantımız vardı veeee şükür ki arkadaşınız ve sevgili eşi sabahçı olduuukbakıcımızla sabah için anlaşmıştık,12 den sonra bütün günümü Doğacığıma ayıracağım, ne güzel Ah bir de sabah ilk 2 saatim boşaltılsa ne iyi olurdu,inşallah.
MELEĞİM,dünkü yazına binaen ;Mahirciğim için endişelenme tatlım,en kısa zamanda yürüyecektir.Bizimkinde içe doğru basma problemi olduğu için doktora bir görünelim dedik.Oyun grubuna katıldığınızda ileriki dönemlerde yürümeyi o da deneyecek ve bir bakmışsın ki pıt pıt pıt yürümüş olacaaakBu arada şu işitme testine kafam takıldı sizin ailede var mı öyle bir sorun?Bir şey daha canım işe ne zaman başlayacaksın?Hadi bir an evvel başla,evde sıkılmışsındır sen şimdi bak çok iyi gelecek sana
ÇİÇEĞİM,hoşgeldiiin arkadaşım.Karsa selamlar...Ne güzel bir aradasınız artık,iki gönül bir olunca her yer seyran olur demişler.Boşverin siz kışını,soğuğunu.Ay merak ettim soğuğu nasıl acaba:26:Masalcığım ne yaparmış,hangi kelimeleri döktürüyor kuzum?Öptüm sizi.
ANNEZEYNEP,geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.Bizim doktora sormuştum MENEGOGOK aşısını,doktorumuz 2 yaşından sonra vurulur yaptırabilirsin demişti.Türkiyeye de yeni geldiğini henüz tanınmaya başlandığını belirtmişti.Acaba bizimki mi yeni tanıdı,yoksa bahsettiğim aşıyı farklı mı algıladı,yani 2 yaş sonrası mı öncesi mi anlamadım:44::44:
GÖNÜL SAYFAM,merhaba canım ay ne yazacaktım pardon tatlım vallahi unuttumNeyse selam vermiş oldum di mi
selamkabus gibi bir gece geçirdim saat bilmem kaçta elektirikler geldi,aradan 1 dakika geçti ve kapının zili çaldı:18:
daha öncede olmuştu elektirip gidip gelince otomatik kapı zili çalıyo
ama yinede yataktan sıçradım çok korktum:18:zil sesine çağla uyandıve o saatten sabaha kadar emzirdim
gögsümü çektigim vakit uyanıp aglamaya başlıyoverince susuyo ama benimde heryerim tutuldu
eşimin horultusuda hiç bitmedien son dayanamadım dedim lütfen salona gidermisinnnn hem çağla uyumuyo bide üstüne senin horultun dahada sinir ediyo beni neyse bişey demeden gitti:))
işte böyle sabahı zor ettik
ne olacak benim bu halim
şimdi çağla uyuyo ona yemek yaptım pişiyo,yemegi olmasa bende yatacam ama mecbur bekliyorum
ceren babasıyla işe gittigelin kahve içelim
elimi kaldırmaya halim yokev işini bugün askıya aldım
çok üşeniyorumsanırım bende ''üşenmişlik sendromu''başlıyo:)
ne yapacagımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?