canım bilemiyorum:26:yani zamanında cereni sütten kesince hemen uyumaya başlamıştı:26:BABYcim canim umarim sutten kesince uyku durumunuz duzelir ama yinede duzelmeme olasiliginida unutma,Masal biliyorsun hic emmedi sagarak verdim,ki uzuuuun zamandir gece beslenmemesine ragmen sabaha kadar EN AZ 3 defa uyanir ayagimda tekrar uyuturum,bazen uyuturum yatagina koydugum an aglar hoppp tekrar salla.yani sebepsiz oldugunu dusunuyorum acikmasin diye gece mamasi yediririm,hemen yatirmam migdesi agrimasin diye,genelde yatmafan kakada yapar yani ne diye kalkiyosun be cocugummmmm
annezeynep catlatma bacım bizi gecen gecmiş yap bir test
ooo beykozum gelmis hosgelmiiiss tatlimmm yapicam yapicam da Omer de hastanedeki kan testinde bile cikmamisti o yuzden bekliyorum bu aralar faaliyetimiz yuksekti ve acikcasi cok cekinmedik olursa amenna diyeannezeynep catlatma bacım bizi gecen gecmiş yap bir test
dimi beykozum yasen bu işe bir el at istersen:)annezeynebi sıkıştır köşeye hemen test yapsın çatlatmasın bizi
hayırlısı olsun ama bence hamileyani 3 hafta diyo kesin hamiledir:))
bu arada dikkatimi çekti ne zaman bir hamilelik şüphesi olsa dannn diye ortaya çıkıyon beykozum
kokusunumu alıyosun:))
Canım çok sevinirim,tanışmayı çok isterim.Merhabalar kızlar nasılsınız?valla hepinizi cok ozledım yaaa telefon ıle gorustuklerım var aranızda haberlerınızı alıyorum hepınız ıyısınızdır ınsallahkuzular nasıllar?aslında bebek demeye alıstık ama cocuklar demek lazım herhalde kocaman abla abı oldular artık hele benım okıs tam bır canavar oldu cok akıllı mulayım cocuk gıttı yerıne kuduruk bır cocuk geldı resmen zapdetmek cok guclesıyor
yazın son gunlerını yasıyoruz hava degısımınden hastalananlar varsa Allah sıfa versın benımkı sumuklu oldugecen hafta sonu Şimal le tanıstık sekerım serbetımde tanısmıs oldugum arkadaslarımdan ıyı olmasın hanım hanımcık tahmın ettıgım gıbı bır arkadas cıktı ınsallah tekrar gorusme fırsatımız olur kurban bayramında dıyarbakır a gıdecegım urfayı gormeyı cok ıstıyorum ınsallah kısmet olur Pınar vardı herhalde degılmı urfada kısmet olursa okulundada olsa bı kahvesını ıcmek ısterım bu sıra gorusebıldıgım kım olursa ev tarhanası hedıyem olacak anneannemız dun yaptı okıse ohhhh mıs gıbı bız genel anlamda ıyıyız cok sukur hersey yolunda opuyoruz hepınızı hayırlı geceler
çağla bugün beni çok şaşırttıcerenin kalem açacagı vardı 2 parça şeklinde,üst kapagı uzun zamandır kayıptı:)
diger parçası oyuncakların arasındaydı..neyse bugün ceren üst kapagını bulmuş bana gösterdi,çağla elimden aldı gitti
baktım harıl harıl oyuncak sepetini karışırıyo:112:
canım kızım diger parçayı bulmuş getirmiş birleştirmeye çalışıyoçağla daha önce onları bir arada görmemişti
nerden anladı onun kapagı oldugunuçok sevindim maşallah kuzuma
kapagın üstünde kedi var,kediyede hav havvv diyo
kediyle köpegi karıştırıyo olsun yinede aferim ona:))
Masalcığıma kocamaaanPinarcim canim cok tsk ederim evet sonunda bir aradayizYa sorma sekerim Turkiyenin en soguk memleketiymis yani okadarini soyleyim, sarikamisa 15 dk Masal hanim tam bir cadi oldu teyzesi cok fena,oyle guzel anne diyorki aksama kadar anniieee anniiee diye dolaniyor pesimde,bilincli olarak anne, baba,meme, mama,gel,dede,anneanne diyor ama bunun yaninda o anlik yada tesaduf soyledigi sey cok,biraz geveze agzi surekli dolu birseyler anlatiyor,dokun hisset kitaplarini acip elimi tutup tek tek anlatmam icin ihhh ihhh diye elimi merak ettigi seyin ustune koyuyor,gecende bir defa saati gosteip bak kizim saat tik tak tik tak dedim o gunden beri saate bakip tik tak tik tak diye dolaniyor etrafta sordugumuz zaman goz burun vb vb gosteiyor,kac yasindasin diyince hem eliyle bir yapiyor hemde iyyy diyo hadi kizim fistik yap diyorum,yanagimi sikiyor fistik yapiyo resmen,sussss,seni seniiii,goz kirp,cirkin ol, nasil banyo yapiyosun komutlarimi gostei yapar modda tek tek yapiyor,disari cikinca hekese hunerlerimizi gosteiyoruz
Ayy cok uzattim sorduguna pisman ettim dimi arkadasim ya :26: Bu arada bende Masali ice basiyor diye cocuk doktorumuza goturup,ortapedi uzm.goturmek istedigimi soylemistim bir ay once,oda cok eken daha cogu cocuk ice basiyor kendiliginden duzelir dedi.Masal da bir aydir yuruyor ama tam anlamiyla dusmeden yurumesi on gundur falan, yani canim bi bakiyosun bir hafta icinde yurumus sonraki hafta ilerletmis, bende ayakkabisini ortapedik almak istiyorum bakalim,simdi kullandigimi pediped ten aldim ama hem kucuk geliyor hemde buraya 15 gun sonra kar yagmaya baslarmis tam kislik almam lazim :18:
Neyse kendime hakim olamiyorum en iyisi daha fazla uzatmadan gonderim
çiçek çiçek tekrar hoşgeldin aramıza canım,yerleşmişsiniz Kars'a hayırlı uğurlu olsun tatlım çok çok güzel günleriniz olsun ailenizleinşallah,seni yeniden aramızda görmek çok güzel
TatlıCadım çok geçmiş olsun canım ya önce Tarık Buğra'm şimdide sen:26:umarım şimdi daha iyisindir canım benim
anneZeynep ben buralardayım canım
çok kötü bir kaza geçirmişsiniz çok çok geçmiş olsun tekrarı yaşanmaz inşallah Ömerimi Allah korumuş
tekrar sana yazmak isterim eğer sende istersenmektup arkadaşı olalım bu arada çok günün geçmiş hemen test yapmasana canım,çok merak ettim bende birde bana mesaj atar mısın
ilkimcim yeni eviniz hayırlı olsun besteye de çok geçmiş olsun :26:
kujum tavşanımız hastalanmış mı kıyamam tez vakitte şifa versin rabbim
meleğim benim oğlumda yürüyemeyenlerden,üstelik senin oğlundan daha az hareketli yürüme konusunda
ayaklarına çok sağlam basıyor,tuttuğumuzda adım atıyor canı isterse koltuğun kenarında sıralıyor,ama yürümüyor bizde dr götürdük o zaman adım atmıyordu 2 ay önce hatta kas ile ilgili bir tahlil ve tiroit tahlili istemişti hepsi çok şükür temiz çıktı benim oğlumun tamamen isteksizlik ve tembell,ikten yürümüyor yürüme haricinde çok hareketli aslında o çırpı bacaklarıyla neler neler yapıyor
umarın en yakın zamanda Mahir ve Aras Eymen yürüyecek vede Doğacığımız başka yürümeyen var mıydı:26:
kulağı içinde testi yaptır için rahatlasın bir problem varsada en azından şimdiden tedavi başlar umarım hiç bişeyciği yoktur kuzumun
iyi düşün iyi olsun herşey
Pınarda canım Doğa'nın değerleri iyiymiş şükür,senin kuzuda yürümüyor daha dimi umarım en yakın zamanda yürüyecek kuzularımız
bir sorunları olmaz inşallah insanın aklına neler neler geliyor dimi canım ya,:26:
beybimm Çağlama kocaman aferinçok akıllı çok bak şimdiden tuvaletten kurtulacaksın inşallah
ne güzel doya doya emziriyorsun kızını bu benim hala kanayan yaraminşallah sende bol uykulu günlere kavuşucan canım az daha sabır
Dilberege hoşgeldin canım,bol bol oğlunla vakit geçirmen ikiniz içinde iyi olmuştur
Kaan'a maşallah herşeyi anlıyor artık sıpalar ve onların hafızaları çok çok kuvvetli maşallah
mutlu anne kuşunuz hayırlı olsun ben hiç sevmem evde hayvan beslemeyi
hepinizi öpüyorum iyi haftasonları kızlar gamzelim beni çağırıyor
Selam canlar,
Kaan'ı uyuttum ve hemen sizlere yazmak için Bilg başına oturdum..
Kısa kısa yazacağım benim sıpa biraz sonra uyanır..
AnneZeynep çook ama çok geçmiş olsun.. okurken inan yüreğim ağızıma geldi.. çok şükür ciddi bir şey yok.. Bu ufaklıklar çok tehlikeliler bir an olsun gözümüzü üstlerinden ayırmamamız gerekiyor..
Ben dün gittim saçımı boyattım :)) Siyaha yakın olan saçımın rengini açtırdım.. şimdi açık kumral oldum.. 15 gün sonra bir boya daha yapılacak ondan sonra tam oturacak inşallah... Ben beğendim ama eşim yadırgadı biraz.. koyu hali daha mı hoştu falan dedi.. ama onunda gözü alışacaktır..
Şekersizim Montessori yöntemi ile ilgili paylaşımlarınızı nerede yapıyorsunuz bende katılmak istiyorum.. Kardeşimin kız arkadaşı (Macardır kendileri ve Londrada oturuyorlar) Montessori Eğitmeni.. Bunun okulunu okumuş yani.. Bizlere fikirler verebilir.. bende sizlerle paylaşırım.. Mesela Kaan'a sürekli tahta oyuncaklar getiriyor.. buda bu yöntemin bir uygulamasıymış.. Neyse çok bilgi sahibi değilim şimdilik ama öğreneceğim ve araştıracağım.. sizlerle de paylaşırım...
Dün bir arkadaşımla karşılaştım.. 2 yaşında bir oğlu var.. Kaanla tam 1 yaş araları var.. Çocuk hala konuşamıyor sadece 3 kelime söylüyor baba, mama ve bir şey dahaydı ama unuttum.. Ben kuafördeyken oraya geldiler ve çocuk kuafördeki dönene pervaneye takıldı öylece bakıyor.. Bende ona bakarken arkadaşım baktığımı farketti ve
Otizm başlangıcı dedi
Doktora götürmüşler ve doktor otizm başlangıcı demiş.. Dönen nesnelere çok bakıyorlarmış.. konuşma zorluğu çekiyorlarmış ve en önemlisi göz temasından kaçınıyorlarmış.. Çok etkilendim.. ben de akşam gelip hemen otizm ile ilgili bişeyler okudum.. Çocuklarımızı gözlemlememiz gerekiyor.. Sizlerle de paylaşmak istedim...
Akşam düğüne gideceğim.. Biraz sonra hazırlanmaya başlayacağım.. Ayrıldığım iş yerimde bir arkadaşımın düğüne esk arkadaşlarımı da göreceğim.. bakalım yeni saçımı beğenecekler miDD
Sizleri çok öptüm
ooo beykozum gelmis hosgelmiiiss tatlimmm yapicam yapicam da Omer de hastanedeki kan testinde bile cikmamisti o yuzden bekliyorum bu aralar faaliyetimiz yuksekti ve acikcasi cok cekinmedik olursa amenna diyesizde ne var ne yok Enesim nasillll
3hafta 3gun oldu bacim siyahlaleden sonra ben de sisicem bu gidisle:s eger hamileysem 8haftalik olacak ve du bakiim hesaplayayim... Anammmm saka mi bu Omerle ayni haftada dogacak!!!!!! Anammmm hakkaten son adet tarihim ayniymiisssss!! Aralari 2yas olur ayy bayilirimmm ama cok yorulurummm enemmmm 2.dogumgunu temami simdiden belirlemem lazim ::26:
Yalniz cidden beykozda ostrojen sensoru var nerde bebek yatak muhabbeti var sip diye damliyor
canımsın sen yinede bi test yap hemde hemen yarın sabah:)eşini yolla nöbetçi eczane bulsun..
o testi yapıp beklemek çok heycanlıcerene hamile oldugumu ögrendigimde gözlerimi ayırmadan çubuga bakmıştım her saniyesini gördüm 2.çizgi belirmeye başlayınca kalbim yerinden çıkacaktı
çağlaya hamile kaldıgımı geç farkettim adetimden 10 gün geçmişti ama ben hala hamile olduguma ihtimal vermiyodum:)
kendi aramızda korunuyoduk ama demekki ben kendi kendime korunuyomuşumeşim korunmamış:)
wcde testi yaptım çıktım bakmadım bile:)çünkü istemiyordum15 dakika sonra girdim baktım iki çizgiyi görünce
elim ayagım titredi aglamaya başladım:)eşimin yanına gittim dedim al bak ne yapmışsın
eşim sevindi bana sarıldı
iyikide olmuş Allahıma binlerce şükür
aslında ben bu güne kadar 3 test yaptım,cerenden öncede bi gebeligim oldu yani ilk gebeligim ama malesef 1 buçuk aylıkken düşük oldu
ve ben hala test çubuklarını saklıyorum3 tane var
selam millet nerdesinizben çok yorgunum çok uykum var fazla kalamıycam hemen gelin:)
çarşıya gittik ayaklarım davul oldu
sözde biz bugün tatile gidecektik 2 günlügüne ama ben vazgeçtim..2 gün için onca yolu çekemem
aslında onca yol dedigim 2 saatlik yol ama burası küçük bir yer oldugu için 2 saatlik araba yolculugu bize çok uzun gelir:)
2 saat gidecez diye sıkıntı yapıp strese gireriz:))herkese uzak gelir:)
bizim tatil işi seneye kaldı ama yarın havuza gidecezson bi kez suya batalım kış geliyo
seneye hem tatil yapacam hemde istanbulu görmeye gelecemeşim söz dedi,inşallah sözünde durur yoksa onu vurmak zorunda kalacam:98:
2 çocukla çarşımı gezilirmişçağla kucak ister,ceren yoruldum bebek arabasına binecem der
zaten ceren uzun boylu bide onu bebek arabasında görenler böyle kalıyoayakları yere degiyo:)
ama ohh olsun okuldan bi arkadaşı gördü onuceren nasıl utandı hemen arabadan indi
belki bir daha çağlanın arabasına göz dikmez
bir ayakkabı begendim çok hoşuma gitti ama 5 lira için inat ettim ayakkabıyı almadım:18:adam 60 istiyo ben 55 veriyorum:18:
yüzde 40 indirimdeymiş ne yapıyıminadımdan almadım ama aklımda kaldı:18:
bi daha gidip alamam çok utanırım ''bak tıpış tıpış geldi aldı muhahahaha'' diye gülerler bana:))
ne yapsam ki
eşimde inat eder gibi gitti kendine terlik aldıhemde 50 liraya ya terlik bu ya terlikkkk 50 lira verilirmi
neymiş efendim 6 yıldır terlikmi almışmışşşşaldıgını 5 yıl giyermişmişmişşşş kuzzulkurt dedim:)
offf amma yazmışım ne çene var bendede
Ne buyuk heyecanlardi gercekten cok mutlu oldugum andi benim icinde...ilk hamileligim benimde dusukle sonuclandi..11 haftalik bitmisti ki gelmemeye karar Verdi ..saglik olsun demek nasip degilmis..sonrada Mahirime hamile kaldim ve zorlu bir hamilelikten sonar kavustum bidigima cok sukur rabbime ki bizlere bu melekleri bagisladi..
Kizlar ben adet oldum dedim yaa cok sancim oluyor oyle boyle degil ve rengi cok farkli...sorun ne olabilir ..yasayan oldumu aranizda..
Ins seneye gelirsiniz cnm...hem alisveris isini de biraz istanbula sakla orda 55 tl lik cok daha ala olan arakkabilar bulursun...parani biriktirmeye basla simdiden :))
Esininde terlikleri hayirli olsun bir terlik icin 50 tl verilirmi hic bilemedim ama ne yapsin heves etmis demek :))
ya aslında bana 10 liralık babet ver ben onu giyerim hem daha rahat hemde ucuz:))
ama begendim yine günlük fakat dolgu topuklu kuş gibi rahat bi ayakkabıydı
ben hiç topuklu giymem ondan heves ettiydimm
dedigin gibi yapayım paraları istanbulda harcarım:86:
hemen geçsede 1 yıl sizleri görebilseydim çok heycanlıyım:86:
hem mutlu beni pideciyede götürecek çok mutluyum:86:
melegim senle aynı zamana gelelim olurmu:)sen bana ne ısmarlayacan söyle bakıyım:86:
canım aklıma birşey geliyo ama bilemiyorum:26:belkide hamileydin diycem ama ne bileyim..
ben düşük yapınca öyle olmuştu,çok sancılı ve çok kanmalı hatta parça parça gelmişti,rengide kahverenginmisdi..
tabi her böyle olan düşük yaptı diye birşeyde olmaz belki soguk almışsındır melegim olabilirmi:44:
meleğim benim oğlumda yürüyemeyenlerden,üstelik senin oğlundan daha az hareketli yürüme konusunda
ayaklarına çok sağlam basıyor,tuttuğumuzda adım atıyor canı isterse koltuğun kenarında sıralıyor,ama yürümüyor bizde dr götürdük o zaman adım atmıyordu 2 ay önce hatta kas ile ilgili bir tahlil ve tiroit tahlili istemişti hepsi çok şükür temiz çıktı benim oğlumun tamamen isteksizlik ve tembell,ikten yürümüyor yürüme haricinde çok hareketli aslında o çırpı bacaklarıyla neler neler yapıyor
umarın en yakın zamanda Mahir ve Aras Eymen yürüyecek vede Doğacığımız başka yürümeyen var mıydı:26:
kulağı içinde testi yaptır için rahatlasın bir problem varsada en azından şimdiden tedavi başlar umarım hiç bişeyciği yoktur kuzumun
iyi düşün iyi olsun herşey:
fajitaaaaSen gel ins hatta ayni zamana rastlar umarim yada ben senin gelecegin zamana ayarlarim olur yani..ben sana Fajita ismarlaacam meksica yemegi burda ogrendim yapmasini enfes oluyor yedinmi ellerinide yersin o derece yani...yaninada Kara lahana yemegi olsun hazir yapmisken bizim Kujumuda cagirak belki bize elleri ile kuymak apar ohh miss valla karnim acikti..
Benimde aklima o ihtimal geldi ama iki hafta once test yapmistim negative cikmisti bu yuzden ikinci ihtimal daha agir basiyor galiba...kesin usuttum ayaklarim yalinayak geziyorum kac zamandir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?