2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gercekten bendenmi bekliyorsun
niye ben benden beklemekten bukdar cok tırsıyorum bunuda bilmiyorum beni gec mutlucum (bide kalırmısın )hissiyatların kuvvetlimi canımcımmmm

azraececim dogum günün kutlu olsun tüm ömrün boyunca ailecek saglıklı huzurlu yasaman dilegiyle öptüm seni şap şup

maasallah sekersizim artık herseyi anlıyorlar ögretmenini ne kadar cok sevmiş anine diyen agzını ye sekersizim tekrar maasalllh

gercekten bendenmi bekliyorsun
niye ben benden beklemekten bukdar cok tırsıyorum bunuda bilmiyorum beni gec mutlucum (bide kalırmısın )hissiyatların kuvvetlimi canımcımmmm

walla en gencimiz sensin ve en ateşlimizufoyu bile kaldırmışsınız yaniiçimden öyle geldi canımhissiyatım yerine göre kuvvetlidir,eşinin askerliği wardı ertelemiş miydi canım?Durumlar ne sizde?Yokmu havadis beykozdan anlatsana biraz,yeni bebişiniz nasıl Sarı şekerimizle ne oyunlar oynuyorsunuzYok öyle beğenip beğenip kaçmakEskiden bizle çene yaparken arada 2yemek bir salata yapardınÖzletme kendini dikkat dikkat ablan konuşuyor

günaydın azraece ben senin doğum gününü kasım diye hatırlıyordum benimkide ozaman ya ama olsun iyiki doğmuşsun.eminim 18 ine basmışsındır.
chiciro hanım bende nezamandır yazmanızı bekliyordum.musab bilalde bu ayda bi değişiklik yok hala 9 kilo ve 76 cm. orhan cemal nasıl siz tahlil yaptırdınızmı beni merakta bırakmayın kuzum acil bi cevap.bende kurbanda antalyada çocuk endokrine götürmeye karar verdim bi tane doktor buldum.
hasta olan bebişlerimize çoooook geçmiş olsun.şu ikinci bebek heyecanı sardı gidiyo bakalım mutlu haberi kim verecek annezeynep mi yoksa ?
bu arada sayfamızdan sürekli kayıp veriyoruz nerdesiniz anneler mesala köşeminderi,hejar,dilekmete aklıma gelmeyenlerde var ne olur kusura bakmasınlar.

evet erteledi askerligi gidemedi enesten ayrılamadı canım üni okuycakmıs az yapcakmıs bilemiyorum nasıl olcak
gercektn eskiden neydim be enes karnımdaydı ya oyuzden her işe yetişiyordum şimdi onla ugrasmaktan begenip kacıyorum ama kıs geliyor enesin uykusu oturursa yazarım canım ablammmm
ablamın bebişi kocaman oldu 7 kilo enes onu sıkıp sevmek istiyor sarılıp götürmek istiyor oyuzden tetikteyiz ablama gidince
cok güzel bişey kız bebek ya ablam bir süslüyor ADANAZı cok güzel oluyor
sarı sekerle ne mi oynuyoruz ben sizden duydugum o kürdanları süzgecten gecirme işini denedim bizim süzgecin seyi darmıs girmedi
oyuzden karton bardaga 3 delik actım oralardan gecirdi 2 oynadı bıraktı süzgec almak lazım geniş şeyli
öle işte mutlucum birde enesin 12 dişi oldu
oldumu mutluabla ellerindn öperim

Talay hanım, 9 kilo psikolojik sınır ve siz aşmışsınız en güzel Bizimki 8.800’de takıldı ve bu konuda adım atmaya da hiç niyeti yok

Geleçek Çarşamba itibariyle, son tartılmasının üzerinden 1 ay geçmiş olacak ve tekrar boy-kilo ölçülecek. Hala almadıysa yapılacakları tahmin bile etmek istemiyorum:18: Halbuki, sabahları kalkar kalkmaz “anneeaa mammaaaa” diyor. Süt-bebe bisküvisi yiyiyor. Anneannede kahvaltı da yapıyor. Akşamları 4 tavuk kanadı, ekmek, ayrana banamısın demiyor, yoğurtlu buğday çorbası, mercimek çorbası vs çok güzel yiyiyor (maşallah) ama almıyor işte. Hani şöyle bir espri yapmamak elde değil: “yedikleri buradaysa çocuk nerde, çocuk buradaysa yedikleri nerde annesiiiii”

Ablam (ki kendisi unv. Okumuş bir baaayandır) iştah şurubunda ısrar ediyor. Artıkın kendisine bir mekanistik cevap vereceğim sanırım. Şöyleki:

Sevgili ablacığım kilo almayan bir çocuğa sırf kilo alsın diye iştah şurubu vermek şuna benzer. Bir ev yanıyor ve pencerelerinden duman çıkıyor. Çevreden görenler dumanı engellemek için dışarıdan pencerelere kapaklar örtüyorlar ve dumanı başarıyla engelliyorlar fekat yangın devam ediyor. Yani duman tek başına sorun değil, yangın sorununun bir göstergesi. Asıl engellenmesi gereken şey duman değil yangındır. Yangın sönerse duman zaten bitecek. Onun gibi kilo alma sorunu olan bir çocuğa abuk subuk birçok yolla kilo aldırılabilir. 3 öğün baklava yedirirsin 3 günde sitediğin kiloya ulaşır ama bu sorunun çözümü değildir. Çocuğun kilo almasına başka bir sağlık problemi engel oluyorsa, o sorunu ortadan kaldırmak lazım. Zaten sorun çözülürse kilo da alacaktır nitekim.

o yüzden, kilo almamasının başka bir nedeni olmasından korkuyorum :18:

not: Ankara'ya gelmeniz gerekirse başımın üstünde yeriniz var. şimdiden teklifimi yapayım

hadi hayırlısı canım,kısa dönem yapar inşallah yada bedelli.Adanaz'a maşallahSüslemek güzel oluyor kız bebeği katılıyorum,gerçi kısa bir süre sonra ne bantlar kafada duruyor ne bilekliklerAllah sanada senin gibi güzel bir kız nasip etsiniyi fikir bulmuşsun süzgeç darlığınaSarı şeker geçirsinde, varsın süzgeç olmasın bardak olsun
Dişlerinizde süper wallamaşallahOldu canım olsunda zatenSeni görmek konuşmak için şarkhana gitmeyelim yani

birgün bulusalım ama bana yakın olsun
soguklar baslamadan yagmurda falan zor oluyor

birgün bulusalım ama bana yakın olsun
soguklar baslamadan yagmurda falan zor oluyor

Bulaşalım walla,bana her zaman uyar da gelmiyosunuz şekerim kimsenin uymuyor zamanı
üsküdara bile geldik dilberegeyle biz ama siz anadolu yakasından gelemediniz uymadı vakitler
Eğer size de uyarsa ben buna varım balkonu bırakamam söyliyimhavalar soğumadan görüşelim buluşalım kaynaşalım
foto çektirelim

nazik davetiniz için teşekkür ederim.sanki bizi anlatmışsınız ve hislerimiz aynı.musab bilal sabah bizimle kahvaltı ediyor:1 yumurta beyazı,zeytin,domates salatalık
sonra bakıcı teyzesi muhallebisini ki(içeriği irmik,çeşitli tahıl unları,meyve rendesi,bal,çiğ susam,ceviz vb.olan bi muhallebi)bi çorba kasesinin yarısı kadar.
sonra yine benim tarafımdan mutlaka et sulu çorbasını içiriyo.
onun dışında ben köfte yedirmeye çalışıyorum.akşam bizimle yine yiyor.vb.
iştah konusunda sıkıntımız yok maşallah kuzum bamya bile yiyor .
hadi kilo almadı boyu niçin uzamıyor herkez bilalin çok harekli olduğunu bu yüzden almadığını söylüyor.peki bunları bile yemeyen çocuklar var ve onlar klo alıyor.bende biliyorum her çocuk aynı değil ve 1 yaşından sonra kilo alması yavaşlayacak ama mübarek ayda 100 gr bari al.yok kabuslarıma giriyor artık.hadi biz minyon olsak onuda anlarım ama eşim ve ben 170 boyundayız ailemizde minyonda yok.tahlillerimizde sıkıntı yok.bi anne olarak niçin büyümediği sorusu içimi kemiriyo ve bunun cevabını biran önce almak istiyorum.sizin imkanlarınız bizden daha iyi.bulunduğum ilde sorularımın cevabını alabileceğim bi yer yok.inş. antalyaya gidince cevaplarımı ve çaremi bulabilirim.
bende size komik bişey anlatayım üst komşumun bi bebeği var ve musab bilalden 2,5 aylık küçük ama musabın 3 katı.musab bilalim kızı görünce abla abla diyo güleyimmi kahrolayım mı bilemedim.

tamam canım ozaman bu hafta sonu degil cünkü herkez ayarlayamayabilir bir sonraki haftasonu biseyiniz yoksa beykoz anadoluhisarı burgerkingde bulusakmı

Son düzenleme:
tamam canım ozaman bu hafta sonu degil cünkü herkez ayarlayamayabilir bir sonraki haftasonu biseyiniz yoksa beykoz anadoluhisarı burgerkingde bulusakmı

Canim nasil gelicez oraya el insaf,gecen seferki gibi belediye tesisivari biryerde buluşalım,biz taaa karşılardan gelicez
biraz da siz gelin üsküdara kadıköye falan vapura metrobüse yakın olsun, o zaman haftaya duyururuz kimler müsaitse yine c.tesi kahvalti falan yapariz beraber bebeişlerle

hımmmm yemedin demek
tamam ayarlarız ozaman baska yer

haftaya değilde sonrakii hafta olsun desemm dövermisiniz benii acaba diye korkumdan diyemiyorum, siteden iki tane komşumu çaya çağırdım cumartesi gününe ilk kez gelicekler vazgeçemem ayıp olurrr havalar daha soğumaz yahuu 2 hafta ancak duyuru yapılır zaten haftaya erken bence erkenn yani erkennn benceee neyse bakalım çoğunluk ne diyecek

selammmmmmmgeçmişe baktım ama aklımda bişey kalmadı desem
kime ne yazacagımı unuttumbi ''anime''kaldı aklımdainşallah onuda yanlış yazmamışımdır:)
aferim defnoşa:)
ha bide buluşma ayarlanıyomuşbence seneye erteleyinboşverin şimdibakın haftaya ve bi sonraki haftaya sel tehlikesi varmışciddi söylüyorumunutun gitsin
(kesinlikle kıskançlıktan yapmıyorumçok ciddiyim)
çağlanın burnu biraz azaldı sanki ama bu seferde ceren hanım öksürmeye başladıinşallah ilerlemez,ıhlamur yapıyorum içmiyo,bal veriyorum yemiyone yapacam bu kızla bilemiyorum..hiç söz dinlemiyo
bebeklerinizin kıymetini bilin:)en tatlı zamanları:)büyüdükçe bi tuhaflaşıyolarbak.örnek:ceren
çogunluk ögle grubu dedigi için cereni ögle grubunda bırakmaya karar verdim:119:hem benim içinde böylesi daha iyi olacak:)
başka başkaaa
mira uyumuyormuşah canım mutlucum bizim cadıda aylardır uyumuyoöyle çok özledim ki deliksiz uyumayı
hadi uyumamaya alıştık ama bari iştahları yerinde olsa dimi
bu arada balkona devam demişsinsen devamsan bende devamsenin fikirlerin herzaman hoşuma gitmiştir:)yine sana uymaya karar verdim:))
şekersiz doktora gidiyomuşsunuzhadi bakalım güzel haberler verin bize
bu arada kujum gümbür gümbür geliyo haberiniz olsun

tabi tabi canım sakın vazgeçme çok ayıp olurben olsam bi daha evine ayak basmazdımhem çaya çagır hemde sonra yok işim var gelmeyin denmez
buluşmayı ertelesinler ne olacak ki:86::86::86:

hımmmm yemedin demek
tamam ayarlarız ozaman baska yer
Yer mi anadolu çocuğu
Bana uyar,hatta bu cumartesi de uyar siz belirleyin şekerler yeri yurdu haber verin yeter
iyi yaptın canım Yalnız bi laf var biliyorsun dimi "kötü örnek örnek değildir"":Benim dediğimi yap,yaptığımı yapma""sigaranın dumanına sarsam saklasam seni" gibi uzar gider bunlar
Minnoşlara da geçmiş olsun
Bi düzene girmedi gitti şu uykular ya,,ne uykusuz çocuklar doğurmuşuz beyaÇocuklarda haklı,tüm güzel huylarını annelerinden almışlar,annelerinde kötü huy olmadığı için babalarından da kötü huyları alıvermişlerMira'nın; uykusuzluğu, mızmızlığı, gereksiz siniri, merakı, evi dağıtması aynı babası mesela
Tarihli rüyalarının tarihleri geldi mi canım,sabah aklıma geldi tarihleri hatırlamaya çalıştım hatırlayamadım tarihleri:44:

canım inş daha donanımlı hastane ve doktorla sorularına cevap bulabilirsin allah yardımcınız olsun, ilginç olan hem musab bilal hemde chihiro'nun oğlu orhan cemal gayet iştahla yemek yiyorlar ama kılo almıyorlar ama zaten bu aylar kılo alımlarının yavaşladığı hatta durduğu zamanlar canım ya bizimkilerde kılo almıyorki artıkk benim zeynom en son 100 gr cık almıştı ama bugünlerde yine diş belasına daha fazlasını vermiştir bile bir ayarı yok yani bunlarınn bak benim kuzenimin oğlu vardı okadar zayıftıkii eskişehirde ankarada gitmedik doktor bırakmadılar hatta güleceksin ama türbelere tekkelere bilem götürdüler çocuğu çok zayıf büyümüyor diye halada çok zayıf ama ilkokula başlıyor bu sene zayıfta olsa yaşıtlarına yetişmiş durumda ve cin gibi zeki maşallah, genetik faktörlerde etkili tabii ama belki yapı olarak minyon bir çocuktur. önemli olan sağlık problemi çıkmasında nasılsa kıloda alırlar büyürlerde kalbinizi ferah tutun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…