Selam anne ördekler
Selam yavru ördekler
Selam anineeee
Gelemiyorsam bu sizden vazgeçtim demek değildir(kayahan)
Bildiğiniz üzere ekip arkadaşlarımdan çıkartılan oldu,üstüme işler yığıldı kaldı giremedim
Gelemiyorsam bu azraecenin yaşgününü unutacağım anlamına gelmez tabi
İYİKİ DOĞDUN ADAŞIMMM MUTLU YILLAR:118::119::124::124::124:
Doğumgünün kutlu olsun,mutlu ol senelerceDoğumgünün sana bütün istediklerini getirsinnnnn canım
Eceme ve Yaren Nur'uma,burnu akan Defnoşuma ve bütün meleklerimize geçmiş olsun
Dün gece eşim kızım salonda yatmışGünlerdir Mira'yla siyam ikizi gibiyiz akşam eşim halime acıyıp yanımdan almış
gitmişler salondaki açılmaz koltukta uyumuşlarBizde de yine uykusuz geceler hakim bu aralar İştahsızlık da çok fazla,
neredeyse sadece süt içerek günü geçiriyo minnoşum
Planner çok mutlu oldum senin adınaMeleğim sana yazdığım duayı bende sürekli okuyorum Mahirim için,taz zamanda herşey çok güzel olacak inşallah ,benimde saçım aşırı dökülüyor yaw Ceren bence de öğlen grubunda kalsın babycim
İlkim taşınıyor sanırım,yardım lazım mı şekerimNagihan bakıcı meselesiyle ilgili iyi haberlerini bekliyoruz canım
Veee annezeynomun bebeği doğacak hala test yapmamışsın cicimŞimdi testler başladımı bitmez gerçi,2li 3lü 4lü
Allah gönlünün muradını versinTatlıcadı iyileştin mi?Bİangel nerdesin,AyşeMinel nasıl Hejarım eniştenin yeni
işi hayırlı olsunKöşeminderi de geldi aklıma nasıl acaba?Beykozum içimdeki ses sıradaki bebek haberini senden bekliyor sebebini sorma,hissiyat Ecesuelifin işini tebrik edicektim dimi Edacık da okulun startını vermiştir,yazılı yapar bize bi selam atar Pınardacım,okullar başladı mı senin de canım Ayakkabı işini ne yaptın?
Ay çok şeyler yazıcam ama "akıl akıl gel mutluya takıl" unuttum yine:44:
gercekten bendenmi bekliyorsun
niye ben benden beklemekten bukdar cok tırsıyorum bunuda bilmiyorum beni gec mutlucum(bide kalırmısın )hissiyatların kuvvetlimi canımcımmmm
walla en gencimiz sensin ve en ateşlimizufoyu bile kaldırmışsınız yani içimden öyle geldi canım hissiyatım yerine göre kuvvetlidir ,eşinin askerliği wardı ertelemiş miydi canım?Durumlar ne sizde?Yokmu havadis beykozdan anlatsana biraz ,yeni bebişiniz nasıl Sarı şekerimizle ne oyunlar oynuyorsunuz Yok öyle beğenip beğenip kaçmak Eskiden bizle çene yaparken arada 2yemek bir salata yapardın Özletme kendini dikkat dikkat ablan konuşuyor
günaydın azraece ben senin doğum gününü kasım diye hatırlıyordum benimkide ozaman ya ama olsun iyiki doğmuşsun.eminim 18 ine basmışsındır.
chiciro hanım bende nezamandır yazmanızı bekliyordum.musab bilalde bu ayda bi değişiklik yok hala 9 kilo ve 76 cm. orhan cemal nasıl siz tahlil yaptırdınızmı beni merakta bırakmayın kuzum acil bi cevap.bende kurbanda antalyada çocuk endokrine götürmeye karar verdim bi tane doktor buldum.
hasta olan bebişlerimize çoooook geçmiş olsun.şu ikinci bebek heyecanı sardı gidiyo bakalım mutlu haberi kim verecek annezeynep mi yoksa ?
bu arada sayfamızdan sürekli kayıp veriyoruz nerdesiniz anneler mesala köşeminderi,hejar,dilekmete aklıma gelmeyenlerde var ne olur kusura bakmasınlar.
evet erteledi askerligi gidemedi enesten ayrılamadı canım üni okuycakmıs az yapcakmıs bilemiyorum nasıl olcak
gercektn eskiden neydim be enes karnımdaydı ya oyuzden her işe yetişiyordum şimdi onla ugrasmaktan begenip kacıyorum ama kıs geliyor enesin uykusu oturursa yazarım canım ablammmm
ablamın bebişi kocaman oldu 7 kiloenes onu sıkıp sevmek istiyor sarılıp götürmek istiyor oyuzden tetikteyiz ablama gidince
cok güzel bişey kız bebek ya ablam bir süslüyor ADANAZı cok güzel oluyor
sarı sekerle ne mi oynuyoruz ben sizden duydugum o kürdanları süzgecten gecirme işini denedim bizim süzgecin seyi darmıs girmedi
oyuzden karton bardaga 3 delik actım oralardan gecirdi 2 oynadı bıraktı süzgec almak lazım geniş şeyli
öle işte mutlucum birde enesin 12 dişi oldu
oldumu mutluabla ellerindn öperim
hadi hayırlısı canım,kısa dönem yapar inşallah yada bedelli.Adanaz'a maşallahSüslemek güzel oluyor kız bebeği katılıyorum ,gerçi kısa bir süre sonra ne bantlar kafada duruyor ne bileklikler Allah sanada senin gibi güzel bir kız nasip etsin iyi fikir bulmuşsun süzgeç darlığına Sarı şeker geçirsinde, varsın süzgeç olmasın bardak olsun
Dişlerinizde süper wallamaşallah Oldu canım olsunda zaten Seni görmek konuşmak için şarkhana gitmeyelim yani
birgün bulusalım ama bana yakın olsun
soguklar baslamadan yagmurda falan zor oluyor
Talay hanım, 9 kilo psikolojik sınır ve siz aşmışsınız en güzelBizimki 8.800’de takıldı ve bu konuda adım atmaya da hiç niyeti yok
Geleçek Çarşamba itibariyle, son tartılmasının üzerinden 1 ay geçmiş olacak ve tekrar boy-kilo ölçülecek. Hala almadıysa yapılacakları tahmin bile etmek istemiyorum:18: Halbuki, sabahları kalkar kalkmaz “anneeaa mammaaaa” diyor. Süt-bebe bisküvisi yiyiyor. Anneannede kahvaltı da yapıyor. Akşamları 4 tavuk kanadı, ekmek, ayrana banamısın demiyor, yoğurtlu buğday çorbası, mercimek çorbası vs çok güzel yiyiyor (maşallah) ama almıyor işte. Hani şöyle bir espri yapmamak elde değil: “yedikleri buradaysa çocuk nerde, çocuk buradaysa yedikleri nerde annesiiiii”
Ablam (ki kendisi unv. Okumuş bir baaayandır) iştah şurubunda ısrar ediyor. Artıkın kendisine bir mekanistik cevap vereceğim sanırım. Şöyleki:
Sevgili ablacığım kilo almayan bir çocuğa sırf kilo alsın diye iştah şurubu vermek şuna benzer. Bir ev yanıyor ve pencerelerinden duman çıkıyor. Çevreden görenler dumanı engellemek için dışarıdan pencerelere kapaklar örtüyorlar ve dumanı başarıyla engelliyorlar fekat yangın devam ediyor. Yani duman tek başına sorun değil, yangın sorununun bir göstergesi. Asıl engellenmesi gereken şey duman değil yangındır. Yangın sönerse duman zaten bitecek. Onun gibi kilo alma sorunu olan bir çocuğa abuk subuk birçok yolla kilo aldırılabilir. 3 öğün baklava yedirirsin 3 günde sitediğin kiloya ulaşır ama bu sorunun çözümü değildir. Çocuğun kilo almasına başka bir sağlık problemi engel oluyorsa, o sorunu ortadan kaldırmak lazım. Zaten sorun çözülürse kilo da alacaktır nitekim.
o yüzden, kilo almamasının başka bir nedeni olmasından korkuyorum :18:
not: Ankara'ya gelmeniz gerekirse başımın üstünde yeriniz var. şimdiden teklifimi yapayım
Bulaşalım walla,bana her zaman uyar da gelmiyosunuz şekerim kimsenin uymuyor zamanı
üsküdara bile geldik dilberegeyle biz ama siz anadolu yakasından gelemediniz uymadı vakitler
Eğer size de uyarsa ben buna varım balkonu bırakamam söyliyimhavalar soğumadan görüşelim buluşalım kaynaşalım
foto çektirelim
tamam canım ozaman bu hafta sonu degil cünkü herkez ayarlayamayabilir bir sonraki haftasonu biseyiniz yoksa beykoz anadoluhisarı burgerkingde bulusakmı
Canim nasil gelicez oraya el insaf,gecen seferki gibi belediye tesisivari biryerde buluşalım,biz taaa karşılardan gelicez
biraz da siz gelin üsküdara kadıköye falan vapura metrobüse yakın olsun, o zaman haftaya duyururuz kimler müsaitse yine c.tesi kahvalti falan yapariz beraber bebeişlerle
Canim nasil gelicez oraya el insaf,gecen seferki gibi belediye tesisivari biryerde buluşalım,biz taaa karşılardan gelicez
biraz da siz gelin üsküdara kadıköye falan vapura metrobüse yakın olsun, o zaman haftaya duyururuz kimler müsaitse yine c.tesi kahvalti falan yapariz beraber bebeişlerle
haftaya değilde sonrakii hafta olsun desemm dövermisiniz benii acaba diye korkumdan diyemiyorum, siteden iki tane komşumu çaya çağırdım cumartesi gününe ilk kez gelicekler vazgeçemem ayıp olurrrhavalar daha soğumaz yahuu 2 hafta ancak duyuru yapılır zaten haftaya erken bence erkenn yani erkennn benceee neyse bakalım çoğunluk ne diyecek
birgün bulusalım ama bana yakın olsun
soguklar baslamadan yagmurda falan zor oluyor
Yer mi anadolu çocuğuhımmmm yemedin demek
tamam ayarlarız ozaman baska yer
Bana uyar,hatta bu cumartesi de uyar siz belirleyin şekerler yeri yurdu haber verin yeterhaftaya değilde sonrakii hafta olsun desemm dövermisiniz benii acaba diye korkumdan diyemiyorum, siteden iki tane komşumu çaya çağırdım cumartesi gününe ilk kez gelicekler vazgeçemem ayıp olurrrhavalar daha soğumaz yahuu 2 hafta ancak duyuru yapılır zaten haftaya erken bence erkenn yani erkennn benceee neyse bakalım çoğunluk ne diyecek
iyi yaptın canımmira uyumuyormuş ah canım mutlucum bizim cadıda aylardır uyumuyo öyle çok özledim ki deliksiz uyumayı
hadi uyumamaya alıştık ama bari iştahları yerinde olsa dimi
bu arada balkona devam demişsinsen devamsan bende devam senin fikirlerin herzaman hoşuma gitmiştir:)yine sana uymaya karar verdim:))
nazik davetiniz için teşekkür ederim.sanki bizi anlatmışsınız ve hislerimiz aynı.musab bilal sabah bizimle kahvaltı ediyor:1 yumurta beyazı,zeytin,domates salatalık
sonra bakıcı teyzesi muhallebisini ki(içeriği irmik,çeşitli tahıl unları,meyve rendesi,bal,çiğ susam,ceviz vb.olan bi muhallebi)bi çorba kasesinin yarısı kadar.
sonra yine benim tarafımdan mutlaka et sulu çorbasını içiriyo.
onun dışında ben köfte yedirmeye çalışıyorum.akşam bizimle yine yiyor.vb.
iştah konusunda sıkıntımız yok maşallahkuzum bamya bile yiyor .
hadi kilo almadı boyu niçin uzamıyor herkez bilalin çok harekli olduğunu bu yüzden almadığını söylüyor.peki bunları bile yemeyen çocuklar var ve onlar klo alıyor.bende biliyorum her çocuk aynı değil ve 1 yaşından sonra kilo alması yavaşlayacak ama mübarek ayda 100 gr bari al.yok kabuslarıma giriyor artık.hadi biz minyon olsak onuda anlarım ama eşim ve ben 170 boyundayız ailemizde minyonda yok.tahlillerimizde sıkıntı yok.bi anne olarak niçin büyümediği sorusu içimi kemiriyo ve bunun cevabını biran önce almak istiyorum.sizin imkanlarınız bizden daha iyi.bulunduğum ilde sorularımın cevabını alabileceğim bi yer yok.inş. antalyaya gidince cevaplarımı ve çaremi bulabilirim.
bende size komik bişey anlatayım üst komşumun bi bebeği var ve musab bilalden 2,5 aylık küçük ama musabın 3 katı.musab bilalim kızı görünce abla abla diyo güleyimmi kahrolayım mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?