2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok fena gribim ama işyerindeyim meccbuurrr çalışıyorum...sizlerde ne var ne yok geçmişe bakma fırsatım olmadı henüz....
bi bakim de dönim yanii inş dönebilirim

iyide olsa kötüde olsa senin dediklerin dogrudur canım
evet dedigin gibi kötü huylarını babalardan almışlartatlılıkları,şirinlikleri aynı biz:)))
tarihler henüz gelmedi canım:18:ama biliyomusun bi türlü aklımdan çıkmıyo korkuyla bekliyorum:18:
2 tarih vardı biri,03.10.2013 digeri 10.10.2013:18:
03.10 tarihini bir anlık gördüm ama 10.10 u uzun süre gördüm:18:sanırım kurban bayramına denk geliyo..
inşallah kötü birşey olmaz,rüyalarımdan çok korkarım ben,çünkü genelde çıkarlar:18:
mesela annemin eniştesi ölmeden 3 gün önce rüyama girmişti,adamı hayatımda görmedim ama rüyamda yüzünü tam görmüştüm neyse 3 gün sonra bu adam öldü evlerine gittik resmine bi baktım rüyamdaki adam
bide şöyle birşey olmuştu o zamanlar anlam vermemiştim ama şimdi düşününce anlıyorum,
nenem bi sıradaymış sıra numarasıda 10,neyse aylar geçti gitti nenem öldühemde 10. ayda
offf içim sıkıldı
inşallah güzel şeyler olur ne diyimaklımdan çıkarabilsem rahatlıycam...

azraece canım doğum günün kutlu olsun..sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice yıllar dilerim...herşey gönlünce olsun...kalbin mutlulukla dolsun amin...

talay ve chihiro kaderdaşlarım; benim kızım Feyzanur da aynı. kilo alamayanlardan bizde 9 da takıldık daha doğrusu tartı 9.2 gösteriyor ama kıyafetler çıkınca 9 kilo kalıyor. kaç aydır aynı..boyumuz 80 cm...benim de bu duruma anne olarak çok canım sıkılıyor evde artık konusunu açamıyorum çünkü nesi var çocuğun sağlıklı mşllh deyip herkes üstüme geliyor...dr a gidelim desem eşim boşuna çocuğa azap çektirme(kan alma olayı vs) bu çocuğun hiçbişeyi yok diyor tartışıyoruz .en son baktırdığımızda kan değerleri falan hepsi normaldi...ama bi farkımız var benim kız sizin saydığınız yemek listesi kadar yemiyor malesef yemeside iştahı da az yani...zorla dikkatini çeke çeke ne yedirebiliyorsam öle gün geçiyor zaten bi akşam bi de gece yatarken beraber bişe yedirme zamanımız var kahavaltıdan akşam biz gelene kadar bakıcısıyla o da çok zorlandığını söylüyor ve ben benim kadar bu konuda ısrar ettiğini yedirme konusunda hiç zannetmiyorum...canım sıkılıyor...sizleri takipteyim..

Tırstım walla eski rüyalarından:18:iyi düşün canım,şu tarihler güzellikle geçsinde bi rahatla inşallah
Sen yine o tarihlerde şans topu falan da oyna,bişey çıkarsa şahitsiniz kızlar ben dedim%50 ortak sayılırım artık
Bu arada bayrama denk gelmiyo 15i bayram ekimin.

hımmmm....."Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır" demiş üstad...inş rüyanı güzel yoralım güzel çıksın dimi... mesela bu tarihlerde inş çoookkkkk güzel şeyler olur çookk müjdeli haberler duyarız inş....ninene Allah rahmet eylesin canım...

ahh mutlum ahhh yazmışsında aklıma geldi...bizim de iyi huylarımız babadan kötü huylarımız hep benden yani eşim öle düşünüyor...yersem tabiii...

buluşun buluşun hiç özenmiyoruz ki biz (dersem de inanma )

Slm mayis kraliceleri ve onlarin guzel ve yakisikli prenses ve prensleri,benden size bu sarki armagan olsun "UYKUSUZ HER GECE"
Neyse pozitif olucegiiiiimmmm Kizlar kizimi hegun disari cikarmak zevkli bir hal aldi,siz ali babanin cifligini sadece sarkilarda yasayabilirsiniz ama biz bizzat kendisini yasiyoruz Eskiden bir kedi gorsem Masala gostecem diye olurdum,aaaaa baakkkkk Masal kedi kedi miyavvv miyavvv simdi ise bildiginiz ciftlik kivaminda dolaniyoruz,her cikisimizda %100 gordugumuz kedi kopek,kaz,inek,at,karga,yavrumun nasil ilgisini cekiyor giki cikmadan inceliyor,bagira cigira alibaba sarkisini bizzat gostererek soyluyorum Havasi cok ilginc sabah aglene kadar guzel ogleden sonra ruzgar basliyor aksama dogru baya kis geliyor,bende sabah 10 da cikariyorum simdilik miss gibi hava aklim almiyor iki haftaya kar yagacak muhabbetlerini bol bol gunes kremi suruyorum yukseklik fazla olunca gunes cok yakici oluyor, ilk gunler Masalin yanaklar al al olmustu Bu hafta sonu kocam beni Karsa goturecek,zannedersinizki parise gidecegiz okadar heyecanliyim

Benim eşimde öyle düşünüyor ama önemli olan benim ne düşündüğüm
Hani fotolar nerde kızların yeni prenses odasından canlı yayın
Biz sizin yerinize de buluşuyoruz şekerim ben nagihana alyelcimm diye sarılıyorum bazen,
o da bana uuu beybiiii diyor siz de gelirseniz kimin dedikodusunu yapıcaz şekerim
şaka bi yana keşke bi imkan olsa.....bak tribe girdim hemençok duygusalım şuan

AZRAECE,guzeller guzeli arkadasim dogum gunun kutlu olsun,melek yuzunden nese hic eksik olmasin,esin ve prensesin ile uzun saglikli mutlu nice yillar yasamani diliyorum yurekten.

SEKERSIZYESILCAY,tatlim ya sabahki kres goruntusu gozumde canlandi ve nasil feci orada olup Defnecigimi minciklamak istedim kuzum benim,bu arada cok gecmis olsun umarim hemencecik atlatir.Sacini coooook merak ediyorum :26: Dovmen super super super olmus

BABYCEREN,canim kizlara cok gecmis olsun.Su tarih olayina gelince soyle dusun bu defada cok pozitif birsey olacaginin habecisidir belkide, super bir firsat,bir donum noktasi,sevindirici bir haber,kismet,piyango hiiii neden olmasin

TALAY VE CHIRIKO kizlar incelemeler cok guzel gececek ve tek sebep metebolizmalarinin hizli calisiyor olmasi cikacak ben buna inaniyorum,yuce rabbim evlatlarimizi korusun ve acilarini gostemesin.

valla aynen şekerimm..önemli olan bizim ne düşündüğümüz süpersin...

prenseslerin odası çok cici oldu sadece perde eksik şuan. inş en kısa zamanda paylaşırım canım fotoları...
yaaa keşke hepimiz yakın olsak tüm 2012 mayıs grubu hep beraber bi gün toplanma imkanımız olsa ne süper olurdu dimi...

çok fena gribim ama işyerindeyim meccbuurrr çalışıyorum...sizlerde ne var ne yok geçmişe bakma fırsatım olmadı henüz....
bi bakim de dönim yanii inş dönebilirim

Cnim cok gecmis olsun umarim ilerleyip ev ahalisinede bulasmaz,hemen bitki caylari vb.destekle cabuk toparlan,malesef hasta olma luksumuz bile yok anne olduktan sonra

halil sezai isyan dinleyip damar takılıyordum ama mesajlarınız beni gülümsetti.çok sağolun.

bende arkadaşlarıma diyordum bildiğiniz büyüme duası varmı diye bakıcımda dedi şu yakınlarda bi türbe var gidelim diye üstüne geldi .biliyorum ne kadar şükretsem az ama elimde değil yiyen bi bebek niçin kilo almıyor.

inş. feyzanurun iştahı açılır ve güzel annesini üzmez.benim eşimde senin eşin gibi bizim bebeğimizde bişey yok diyor beni teselli ediyor.

sağol ciçekcim.inş. metobolizması hızlı olduğu için böyledir.duaların için çok sağol.bu günlerin tadını çıkarın doğuda kış birden geliyo ara mevsimler yok malesef. masalı bol bol gezdir inş.

chihirocum, alyelcim plannercım, talaycım, çiçeğim,musmutlum varlığınızla yaşamıma mutluluk veren canım yeğenlerimin güzel anneleri hepinize çok çok teşekkür ederim:119::119::119:

bebeğim kız bana uzun hava değilde öldümde arkamdan Kuran okutuyon sandım:)) yinede teşekkürler.

ece dün akşama kadar ateşliydi 3 defa calpol verdim geceden çok korkuyordum ama maşallah hiç ateşi çıkmadı. yinede çok kalktı gece şu son aya kadar hiç yatağımıza almamıştık eceyi ama azı dişleri yüzünden alır olduk ve buna alıştı of bu zamandan sonra iş aldım başıma.

hani bana tesekkür bende kutladım banane

kızlar eskişehirde küpemizin tekini kaybettik üzüldüm açıkcası ilk küpesiydi hatıra diye saklarım diyordum( sağlık olsun diyelim. bir kaç foto ekledim bütün resimler diğer arkadaşlarımda onların yollamasını bekliyorum eklediklerimde ece de çok komik:))

bende hayatımdaki bu büyük eksiklik ne diyordum tabi ki sensin beykozum:)) seni unutan aklıma tükürem ben:)) esmer bombam, sarı şekerimin annesi teşekkür ederim:))

hadi inşallah:)dedigin gibi bi loto falan oynıyımbelki büyük ikramiye bana çıkar
o zaman dile benden ne dilersenhıhh ben buldumsen şarzlı süpürge istiyodun dimi canımtmm tmm ben alacam hadi yine iyisin
inşallah canım ya..güzel bir haber veririm umarım..ayrıca nineme rahmet dilemişsinde annemin eniştesine neden dilememişsin
şaka bi yana sagol canım
BABYCEREN,canim kizlara cok gecmis olsun.Su tarih olayina gelince soyle dusun bu defada cok pozitif birsey olacaginin habecisidir belkide, super bir firsat,bir donum noktasi,sevindirici bir haber,kismet,piyango hiiii neden olmasin
inş neden olmasın:)moral oldunuz sagolun
bebeğim kız bana uzun hava değilde öldümde arkamdan Kuran okutuyon sandım:)) yinede teşekkürler.
yinede teşekkürlermişşşşne güzel bir uzun hava yolladım işte:)daha ne yapıyım:)

küpenizin tekine geç miş olsun:)valla bzimkininde teki aylar önce evde kayboldu hala bulamadık
bende diger tekinide çıkardım..saglık olsun ne yapalım:)
fotolara bakıyım

Son düzenleme:
hadi inşallah:)dedigin gibi bi loto falan oynıyımbelki büyük ikramiye bana çıkar
o zaman dile benden ne dilersenhıhh ben buldumsen şarzlı süpürge istiyodun dimi canımtmm tmm ben alacam hadi yine iyisin
Aldım ben aldım aldım aldım indirimden,koskoca ikramiyeden bana şarjlı süpürgeyi mi layık gördün
sen bileti al,kesin bişey çıkıcak hislerim yerine göre çok kuvvetlidir söylemiştim
hediyemi ben belirlerim
Azaece fotolara koptum resmen

tamam o zaman şöyle yaparız:03.10 da ikramiye oynarım kesin bana çıkar,hemen özel uçagımla angaraya paramı almaya giderimböyle biraz zaman geçer sonra 10.10 da istanbula gelirim seni özel uçagıma atarımönce kujumun evinin ordan geçer terlik fırlatırızsonra azraecenin tepesinden uçup don atarızsonra plannerin evinin ordan geçip plannere yeni bikini giydirip havuza atarız
sonra sana ne istiyosan alırız senide evine atarımsonra ben miamiya uçarım
herkese hediye almış olurum işte

ya evet ecenin ilk fotosuna koptum resmenhala gözümün önünde
offff bizim evden agır bi koku yükseliyoooçağlayı banyoya götürsem iyi olacak

bi kerem artık kv bana altın almaya başladı don devri bitti altın devri başladı ona göre altın isterim:))

kızlar eşime öğlen yemeği vermiyorlar o da motor alayım eve geleyim diyor ki bugün arkadaşının bisikletinle 12 dakikada evdeydi menemen yaptım çıldıricim ya bi öğlen yemeği eksikti aş evi olucam yakında valla(

Tatlı ailesinin ilk göz ağrısıdır. Tam 31 sene önce geldi bu güzellik dünyaya. Bakmayın 31 dediğime benden küçük gösteriyo arada karıştıranlar var bizi. Hala bebek gibi suratı vardır ablamın hiiiç değişmedi. Zaman geldi ailemizin kahrını, mutluluğunu, hüznünü, sevincini bir arada yaşadı, beni büyüttü, evlendi veeee bize kocaman, mükemmel bir hediye verdi, ECE'mizi. Hayatımıza kattığın herşey için sana teşekkür ederim. İyi ki doğmuşsun ablacım, iyi ki senin gibi bir ablaya sahibim. Ailenle ve bizimle daha nice sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü yaşlara. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMIN İÇİ :)) kızkardeşim faceme yazmış çok duygulandırdı ergen dana beni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…