defnoş da sümüklendi :)
biz akşam uzun kollu body lere geçtik artık
arkadaşım kesin yengeç:)noterden onayı var yani
tabi canım her insan bir degil ama şöyle düşündümde çevremde 5 tane yengeç var 5 ide çok cimridir:=)))
sen ve mutlu hariçbide çiçegim hariç
ben bi huyum vardır cebimde 2 kuruş varsa hemen sakız alır bitiririm para batar bana..o biriktirdigim paralar çocukların paralarıydı:18:
kv ve kp bide annemin verdigi harçlıkları topluyorum sonra birikmiş hazır para oluyo:))aman ceren duymasınnn:18:
Kujumm;tavşan daha düzelmemişhırıltısıda varsa belki antibiyotik verir dr..sanada geçmiş olsun tatlım seninde boğazın ağrıyomuş siz bizim gibi kurtulamıyosunuz hastalıklardan..sen beni oku üfle bende seni okuyup üfleyim
kızlar çok korkuyorum,sınırdayız heran herşey olabilir
burası yeri degil ama ne yapıyım yazmadan edemedim
Allah ım sen koru çocuklarımızı
Gecmis olsun cnm..rabbim ikinizede sifa versin ins..bende fenayim bogazlarim cok aciyor dun burda 28 derece idi hava, bugun ise 17 derece gelde hasta olma yani...hatta oglumu bugun oyun grubuna goturcektim bir baktim sagnak yagmur ve gidemedik tabii(
Kizlar elektrik gitti cok korkuyorum,:)kucuklugumden beridir karanliktan korkarim ben dadadadannnn:))yusufff yusuffff 3bucukkkk:)))telden yaziyorum cok zor oliyy sinir oldum gece gece:)neyse sizlere iyi geceler diyim dedim..hepinizi seviyrum sizde beni sevunnn:)
Kujum anahtar wc de bacummm:)
Allah rahatlik versin hoscakalin..
genemı kaçtı bu soniaAAAaa soniaa gelmiş,tanışamadan gitmiştin oysa tanışalım mı soniaaaa?
Merhabalar kızlar nasılsınız?valla hepinizi cok ozledım yaaa telefon ıle gorustuklerım var aranızda haberlerınızı alıyorum hepınız ıyısınızdır ınsallahkuzular nasıllar?aslında bebek demeye alıstık ama cocuklar demek lazım herhalde kocaman abla abı oldular artık hele benım okıs tam bır canavar oldu cok akıllı mulayım cocuk gıttı yerıne kuduruk bır cocuk geldı resmen zapdetmek cok guclesıyor
yazın son gunlerını yasıyoruz hava degısımınden hastalananlar varsa Allah sıfa versın benımkı sumuklu oldugecen hafta sonu Şimal le tanıstık sekerım serbetımde tanısmıs oldugum arkadaslarımdan ıyı olmasın hanım hanımcık tahmın ettıgım gıbı bır arkadas cıktı ınsallah tekrar gorusme fırsatımız olur kurban bayramında dıyarbakır a gıdecegım urfayı gormeyı cok ıstıyorum ınsallah kısmet olur Pınar vardı herhalde degılmı urfada kısmet olursa okulundada olsa bı kahvesını ıcmek ısterım bu sıra gorusebıldıgım kım olursa ev tarhanası hedıyem olacak anneannemız dun yaptı okıse ohhhh mıs gıbı bız genel anlamda ıyıyız cok sukur hersey yolunda opuyoruz hepınızı hayırlı geceler
Canim cok gecmis olsun ya uffff artik baslar hastalik haberleri malesef havalar sogudukca...
ne güzel aninee dio fıstığınPinarcim canim cok tsk ederim evet sonunda bir aradayizYa sorma sekerim Turkiyenin en soguk memleketiymis yani okadarini soyleyim, sarikamisa 15 dk Masal hanim tam bir cadi oldu teyzesi cok fena,oyle guzel anne diyorki aksama kadar anniieee anniiee diye dolaniyor pesimde,bilincli olarak anne, baba,meme, mama,gel,dede,anneanne diyor ama bunun yaninda o anlik yada tesaduf soyledigi sey cok,biraz geveze agzi surekli dolu birseyler anlatiyor,dokun hisset kitaplarini acip elimi tutup tek tek anlatmam icin ihhh ihhh diye elimi merak ettigi seyin ustune koyuyor,gecende bir defa saati gosteip bak kizim saat tik tak tik tak dedim o gunden beri saate bakip tik tak tik tak diye dolaniyor etrafta sordugumuz zaman goz burun vb vb gosteiyor,kac yasindasin diyince hem eliyle bir yapiyor hemde iyyy diyo hadi kizim fistik yap diyorum,yanagimi sikiyor fistik yapiyo resmen,sussss,seni seniiii,goz kirp,cirkin ol, nasil banyo yapiyosun komutlarimi gostei yapar modda tek tek yapiyor,disari cikinca hekese hunerlerimizi gosteiyoruz
Ayy cok uzattim sorduguna pisman ettim dimi arkadasim ya :26: Bu arada bende Masali ice basiyor diye cocuk doktorumuza goturup,ortapedi uzm.goturmek istedigimi soylemistim bir ay once,oda cok eken daha cogu cocuk ice basiyor kendiliginden duzelir dedi.Masal da bir aydir yuruyor ama tam anlamiyla dusmeden yurumesi on gundur falan, yani canim bi bakiyosun bir hafta icinde yurumus sonraki hafta ilerletmis, bende ayakkabisini ortapedik almak istiyorum bakalim,simdi kullandigimi pediped ten aldim ama hem kucuk geliyor hemde buraya 15 gun sonra kar yagmaya baslarmis tam kislik almam lazim :18:
Neyse kendime hakim olamiyorum en iyisi daha fazla uzatmadan gonderim
ne kaldı şunun şurasında mayısa az daha sabredelim anlarız hamideğilmiannezeynep catlatma bacım bizi gecen gecmiş yap bir test
[video=youtube;5rWj0jmnhxM]http://www.youtube.com/watch?v=5rWj0jmnhxM[/video]
ben gezmelere gidiyorummmkünefe yiycemmmmmm
kujum tavşanımız hastalanmış mı kıyamam tez vakitte şifa versin rabbim
hepinizi öpüyorum iyi haftasonları kızlar gamzelim beni çağırıyor
sankı tek suçlu eşin delü o yaparken sen çarşıdamıydıncanımsın sen yinede bi test yap hemde hemen yarın sabah:)eşini yolla nöbetçi eczane bulsun..
o testi yapıp beklemek çok heycanlıcerene hamile oldugumu ögrendigimde gözlerimi ayırmadan çubuga bakmıştım her saniyesini gördüm 2.çizgi belirmeye başlayınca kalbim yerinden çıkacaktı
çağlaya hamile kaldıgımı geç farkettim adetimden 10 gün geçmişti ama ben hala hamile olduguma ihtimal vermiyodum:)
kendi aramızda korunuyoduk ama demekki ben kendi kendime korunuyomuşumeşim korunmamış:)
wcde testi yaptım çıktım bakmadım bile:)çünkü istemiyordum15 dakika sonra girdim baktım iki çizgiyi görünce
elim ayagım titredi aglamaya başladım:)eşimin yanına gittim dedim al bak ne yapmışsın
eşim sevindi bana sarıldı
iyikide olmuş Allahıma binlerce şükür
aslında ben bu güne kadar 3 test yaptım,cerenden öncede bi gebeligim oldu yani ilk gebeligim ama malesef 1 buçuk aylıkken düşük oldu
ve ben hala test çubuklarını saklıyorum3 tane var
az iyiz bacım aile boyu hastalandık önce tavşan sonra ben ardından eşim en son anama bulaştırdık ileşmeye çalışıozkujumda ortalarda yok acaba nasıl oldular iyleştilermi:26:
bende dolgu topuk seviyom ama tavşandan sonra babetle takılıomya aslında bana 10 liralık babet ver ben onu giyerim hem daha rahat hemde ucuz:))
ama begendim yine günlük fakat dolgu topuklu kuş gibi rahat bi ayakkabıydı
ben hiç topuklu giymem ondan heves ettiydimm
dedigin gibi yapayım paraları istanbulda harcarım:86:
hemen geçsede 1 yıl sizleri görebilseydim çok heycanlıyım:86:
hem mutlu beni pideciyede götürecek çok mutluyum:86:
melegim senle aynı zamana gelelim olurmu:)sen bana ne ısmarlayacan söyle bakıyım:86:
Sen gel ins hatta ayni zamana rastlar umarim yada ben senin gelecegin zamana ayarlarim olur yani..ben sana Fajita ismarlaacam meksica yemegi burda ogrendim yapmasini enfes oluyor yedinmi ellerinide yersin o derece yani...yaninada Kara lahana yemegi olsun hazir yapmisken bizim Kujumuda cagirak belki bize elleri ile kuymak apar ohh miss valla karnim acikti..
beykoz güldürdün kız benibabycim ben aslında takipteyim bazen yazmaya üseniyorum
ve gercekten ne zaman birinin günü gecse karsıma cıkıyor birde acabamı diye günlerce testt yapmayarak gecen günler yokmu meraktan zorla ben gidip işetcem
eeee sen 3ü ne zaman yapcan bacımmm
içim açıldı okurken ne güzel yaw piknik olmuşEvett hafta sonu sessizligi hakim olmus yine. Bugun hava burada bile cok guzeldi esim Masal ve ben piknige gittik,dere kenarinda mangal yaptik,guneslendk bol bol kisa hazirlik yapiyoruz anlayacaginizMasali cimlere oturtuyorum yuzunu asip ayaklarini havaya kaldiriyor cimler ayaklarina degmesin diye,babasina diyorum kizimiz salon bebegi askim bak boyle yerlerde rahat edemiyor Ahh ahh bizim oralarda heyer yemyesil agaclar boy boy, akarsular vb tam piknik alani,burda gittigimiz yerde bir tane agac yoktu,hicbiryerde yok desem yeridir,bizde piknik semsiyesi goturduk
Annecigim bir haftasonra geliyor tam 63 tane kavanoz domates konsevesi yapmis kis icin,salcami,sebzemi alip gelecek.Yarin atamalar yapiliyomus bir gun sonrada ucretliler degelendirilecek,insallah hemen evimin yanindaki okula duserim tabi oncelikle kabul edilirim:18:
vallamı genemı sadece 5413464 tane mi o kadacıkmıbiraz resim ekledimsadece 5413464 tane:))
yine bişeyle dalga geçerseniz bi daha foto moto koymayacambelki moto koyarım ama fotoyu kesin koymayacam
30 saniye sonra kaldıracam hadi çabuk olun
yarın okullar açılıyooooooceren okula gideceeeeekkkkkkk:))
anaokulları yarın başlıyo ama bir hafta bı-oyunca sadece alıştırma amaçlı günde 1 saat okula gidecez..
ceren çok heycanlı okulunu,arkadaşlarını çok özlemiş,dedigine göre evden yani bizden sıkılmış
bende evde olmasına alışmıştım ama evde sürekli tv ye ve pc ye bakmasındanda bıkmıştım
öglen grubuna yazdırdım 12yle 5 arası..
bu hafta ben götürüp getirecem,haftaya servis tutacaz..
bakalım elimize nasıl bir liste verecekler:18:babamızın çok çalışması lazım:18:
kırtasiyeydi,egitim setiydi derken 400-500 lira gidiyo:18:bide okul aidatı:18:bide servis:18:
geçen yıl yemek şirketiyle anlaşmışlardı yemegi orda yiyordu sanırım bu yıl bize liste verecekler biz hazırlayıp yollayacaz:18:
çocugum okusun ben herşeye razıyımyemek bile yapmayı göze aldım,yeterki okusun
ne kadar vefakar bir anneyim
tamam aglamayın susunnn heryer ıslandı:))duygusallıga gerek yok:)
Bende valla ne gorsem aglar oluyorum bu annelik hormonu baska birsey hatta annem hep aci bir sey gorse aglardi yada gozleri sulanirdi derdimki anne ne diye agliyorsun burda ne varki simdi diye o zaman genctik kafamiz basmiyordu ama simdi cok iyi basiyor...
Sagol guzel dileklerin icin tatlisesim..patiklerimi giydin arttik...ins yuruyecek Mahirimde dualarinizi onemle bekleriz efemm...
Fajitaya baktinmi guzelmiymis..yummy dimi
Site bakima girdi diye disari atildik iyimi:)sanki soyleseler insan gibi cikmayiz hayret bisey..
Bende bacadan girerim ehuehuehu..
Sanirim kujumun ortaliga attiklari terlikleri topluyolardi:))
Ahh kujum ahhh..ozledik datlum nerdesin:)
Site beni tekrar atmadan ben kendimi atiyorum..iyi geceler ...
Bi tankini koyduk site coktu iyimi:))
oh oh temiz temiz bas ayacıklarını yerlereİyi geceler kızlarr site temizlenmiş galiba ben çok rahat girdim:)
Yerler pırıl pırıl güzel çalışıyo kk:)
Bu gün bizde dışarıdaydık bu gün yemeğimi erkendenyapmıştım öğlen tarık buğra yesn diye ama dıarda yedik yarına kaldı böyle olunca çok mutlu oluyorum:)
Bebişime ayakkabı aldık küçük geliyodu ayakkabıları..bi kaç tanede kıyafet aldık..bi hırka beğendim 78 liratabiki almadım ip alıp kendim yapıcam aynı olmasada benzer:)
Sonrada kahvemizi içtik tavla oynadık ben kazandımm:) geç satte eve döndük yolda uykusu gelen kuzum eve gelince cin gibi oldu:)
Artık yatmalıyım sabah erkenden annemle hastaneye gidicez diğer gözü için ameliyat olucak yarın randevu alıcazz
Herkese iyi gecelerrr
günaydın anne kuşlar ve yavru kuşlar
güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
Rabbim yuvamızdan sağlığı huzuru mutluluğu bereketi eksik etmesin inşallah..
dün annemlere gittik orada komşumuz vardı kızı var daha 5,5 aylık ve emekliyor,kendi başına oturabiliyor
yatar pozisyondayken oturur pozisyona gelebiliyor,eliyle bişeyler kemiriyor (dişi yok daha) o kadar şaşırdım ki
küçücük ama herşeyi yapıyor ayakta tutunca adım adıyormaşallah subhanallah tebareallah
oğluşum dahada bir dillendi sürekli bişeyler anlatıyor konuşuyor tabii biz anlamıyoruz daha
yürüme konusu hala aynıkendi kendine oyunlar yapıyor otururkrn poposuyla kendini kaydırıyor istediği şeyi alıyor
eşim bugün yeni işe başladı hayırlı olur umarım bizim için daha tazminatınıda alamadı bu haftaiçi vereceklermiş umarım doğrudur:26:
neyse hepinizi öpüyorum şimdilik daha sonra uğrarım yine
bugün öğretmen atamaları belli oldu
eltim şırnak silopiye gidicek kaynımda 2 ay sonra
inşallah hayırlı olur onlar için yer için biraz çekinceler var ama Allahın izniyle
1 yıl su gibi akıp gider
ama biz çok özlicez onları
bugun cok mutluyum
enesim lazımlıga öggg yaptııı
baktım kenarda öggg yapma calısmaları için kıvrılmıs bende gel askım otur buna dedim geldi gülerek cıkardım bezini oturdu ve hiç zorluk cıkarmadan yaptı sonra kalktı temizledim cok sevindim
henüz erken oldugunu bildigimden katiyen zorlama yok gülerek yapıyoruz oda mutlu halinden
ya bir b*kun beni bukadar mutlu edecegini bir kabızlıgımda birde bunda anladım
Selam güzel anneler
Herkese çok güzel haftalar olsun
Mutlu geçen haftasonumuzu herzamanki gibi geride bıraktık,önümüzdeki
haftasonlarına bakıcaz artık
Beykozum hadi hayırlı olsun Enes'e de kocaman maşallah
Bende bu sabah işe gelmeden Mira'yı yıkayayım dedim,tam ıslatacakken "kaka"dedi,hemen aldım duştan wcye oturttum
"bitti bitti" dedi şaka yaptı banaYıkamaktan vazgeçeceğimi sandı herhalde "bittiiiii diyo oturtunca, çok güldük eşimle
Bu arada kızımın burnunda sivilce gibi bişey çıktı,kime göre yediği dokunmuş kimine göre nazarmış,geçmesini bekliyorum sabırla,
inşallah yavrumun canı acımıyordur çünkü baya kötü görünüyor dışardan
Hepinizi çok beğendim veee çok öptüm kızlar
biz okula gittik geldik çok yoruldumben normalde 2 çocukla tek başıma bakkala bile gitmem:)okulda biraz uzuk yürüdük..
ceren yeni ögretmeniyle tanıştı,yeni arkadaşlarını gördü..ama eski arkadaşlarından hiç kimse yoktu ceren çok üzüldü
sanırım çogu ilkokula başladı çünkü onlar cerenden 1 yaş büyüktü..
neyse yinede çok sevindi,umarım hemen alışır kaynaşırlar..
çağlada bir o sınıfa bir bu sınıfa derken ortalıgı yıktı döktü:)çok hoşuna gitti heryer oyuncak dolu
küçük totosunu sandalyeye koymasını bir görseydiniz çok tatlıydısandalye biraz yüksek diye tototsunu havaya kaldırarak geri geri gidip oturdu sonrada bana güldü:86:
okulda benim ilkokul arkadaşımla karşılaştık yıllardır birbirimizi görmemiştikikimizinde kızı aynı sınıfta tesadüfe bak:)
okul çıkışı aldım bize getirdim onlarıkahve içtik eski günleri konuştuk güldük:86:
çok iyi oldu
ay daha yazacak şey var ama bi balkon yapmam lazımbaşıma vurdu:)
Merhaba Güzel Anneler
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
Ben bugün ilk defa besteyi bıraktım bakıcıyla, giderken uyuyodu beni görmedi.
Sonra bakıcıyı görünce biraz mızmızlanmış oda oda gezip anne demiş beni aramış.
Ben de okula gidine kadar ağladım bu arada. Sonra susmuş kuzucuğum çok fazla problem olmamış ama benim içimde fırtınalar koptu diyebilirim. Sulu göz oldum çıktım çocuğum olduktan sonra. Kadına 1 de gelirim demiştim, halbuki 11 de çıkacaktım okuldan sonra geldim kapı dinledim. Bi problem yoktu biraz dinledikten sonra kapıyı çaldım, kucağında kuzumla geldi bakıcı teyze.(Bakıcıya müdürden izin aldım dedim) Beni görünce yüzünde güller açtı prensesimin kafasını omzuma koydu öptü durdu beni. Annelik tarifi mümkün olmayan bi duygu, Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada cuma günü taşınıyoruz bir de onun telaşıyla uğraşıyorum inşallah hayırlısıyla atlatırım şu zamanları
aferin çağlayaaz önce çağla yine çömeldi ki kokuda çıkmıştı ne yaptıgını anladınız:)
dedim ki ''aşkımmmmmm verene kurbanbundan sonra kaka tuvalete yapılacak''
baktım wc ye yürümeye başladıoturtmam için bana tutundu..zaten yapacagını bezine yapmış hiç altını açmadan öyle oturttum:)
baktım yine ıkınıyosonra peçeteyi gösterdi aldık sildik:)
sanırım çağlaya yavaştan başlatmam lazım ama dedimya bende ''üşenmişlik sendromu''var
çok üşeniyorum:)
bend emerak ettim ne deneyler karıştırı o genebu arada chirico ne zamandır yok merak ettim hem onu hemde orhan cemali
çok şükür begen butuno geri gelmiş:)artık herkes beni begenebilir,elinizi korkak alıştırmayın basın:))
bu arada benden başka kimse yok
yarın toplantım var erken yatcamne toplantısımııııı tabikide veli toplantısı
bugün bana gelen arkadaşım beni kandırdı sanırım tekrar öss ye geçecemtabi adı hala öss ise:))
2 yıllık çocuk gelişimi oku dedi:)valla ciddi ciddi düşünüyorum hadi hayırlısı
bu konu hakkında bilgi sahibi insanlardan bilgi bekliyorum:)
ya bide benim işletme girişim var ama çıkışım yok acaba hala ögrencimiyimdir ben:26:
1.sınıfta bıraktım nasıl ögrenecem onu:44:
bilen varmı
ii geceler kızlar?umarım herkes iyidir?var mı önemli haberler buralarda bakıyım....ben uzn zamandır takip edemiyorum..en son ramazanın son haftası yazmıştım...tatile çıkmadan önce...oğlum tatilde çok sıkıntı yaratmadı ama dönüşte hastalandı...hava değişikliği,üşütme falan,deniz suyu çok soğuktu..bi de dişlerden iştahsızlık...8 dişi vardı...tam sayamadım ama 6 kesin 7,8 de olabilir..azı ve köpek dişleri hepsi birden patlayınca bayağı zor bi yaz tatili geçirdik...yeme düzeni diye birşey kalmadı ...buna da şükür..ve oğlum iki haftadır çok şükür ellerini bırakıyor ve de 5,6 adım atıyor...yürümeye çok hevesli...çok mutlu oluyor...ama daha çoook yolumuz var...bu kadar oldu ya gerisi de galir inşallah...malum seminerler başladı..ben de işe başladım yani okula...3 gün dersim 2 günüm boş,hafta sonuyla 4 gün evdeyim...bebek olunca günümü boşaltmada sıkıntı yaratmadılar..bizden haberler böyle...aklıma gelenler şimdilik bu kadar....neysem grşrz inş....
günaydın topiğin en güzel anneleri...nasılsınız bakalımmm..
ben çok felaket yorucu bir hafta sonu geçirdim...altı üstü iki odayı yer değiştirdik ama ne bel kaldı ne kol...yorgunluk üst seviyedeydi...dün de o yorgunluk geçmeden bütün gün dışarda görevdeydim.ayaklarıma kara sular hatta çamurlar indi...dün de çocukların odası geldi montaj yapılmışşş...çokk güzel oldu akşam silip kıyafetleri yerleştirdik şeymanurla...yaa valla mutluluktan uçuyor, Feyzanur bile o odaya hiç girmezdi şimdi ordan çıkmıyor herşeyi tek tek inceliyor...şimdilik favori yeri kitaplığın altındaki boşluğa çıkıp oturuyor...bakalım benim kızlara özellikle de Şeymanur a düzenli olmayı öğretebilecek miyim...çok dağınığız da...
ha bide feyanur grip oldu dün bütün gece uyutmadı burnu tıkanıyor sürekli..otribebe aspiratör almam akşam giderken unutmadan.çooookkk yorgun ve uykusuzum..ve gene bugün dışarda olucam yumurta denetimimiz var pazarda...kızlar bundan sonra öle tek tek yumurta almak yasak..yumurtalar paketli etiketli ve üzerinde son kullanım tarihi yazan yumurtalar olacak...bi de artık yumurtalar buzdolabında satılması lazım 5-12 derece arasında..market bakkal-pazar farketmiyor ...
eee bide geçmişe bakim ne var ne yok...
renklendi ama bi seans daha gidicem
hatta yarışmaya katılacaz bu dövmeyle
yyaaa işte böyle
ben döndüm ama evime değil izmire:)) yeni evli çiftimiz canım arkadaşlarımın içine sinmedi 10 saat ece ile tek başıma otobüsle döneyim. balayı yolunda onlara salça olup izmire geldik dün gece. 1 gün izmir kaçamağı yapmış olacağız:)) eskişehir harika ötesi çok güzel geçti ece ve ben çok mutlu olduk. ayrıntılar ve resimler daha sonra öpüyorum sizleri çok çok....
Dunden bugune kadar sadece bir sayfacik mi ilerlemis...ama ama bu yapilirmi..nerdesiniz mayis anneleri...
hava lardandır mevsim geçişlerinde beımde oluyo öle akşam koca bir top saçım çıktı tararkenKizlar saclarim cok dokuluyor hatta bioxin kullanmaya devam etmeme ragmen halbuki cok iyi gelmisti dokulen saclarimi cikartmisti fakat artik etkili olmuyor...bende kisa olcak sekilde sacimi kestiriyim diyorum zaten Mahirde cok cekiyor topladigim halde..iyi olur diye dusunuyorum ne dersiniz...
selam fıstıklar ve fıstık ezmeleri
nasılsınız bakalımben fena degilim
okula gittim toplantıya katıldım,cerenin yeni ögretmeniyle sohpet ettim bide cerenin eski ögretmeniyle konuştum kafam karıştı geldimya anlatıyım sizde bana bi akıl verin lütfennnn:26:her zaman ikilemde kalırım ve karar veremem:26:
durum şöyle:cereni bu yıl öglen grubuna yazdırdım yeni ögretmen yeni arkadaşlarsınıfıda 21 kişi..
eski arkadaşlarından kimse yok sınıfında..
bide sabah grubu var ve cerenin geçen yılki ögretmeni o sınıfta,eski arkadaşlarındanda 3 kişi o sınıfta hatta irem su diye bir arkadaşı var en sevdigi arkadaşı sabah grubunda:26:ögretmeni geçen yıl ilk dönem gelmişti sonra çocugu hasta diye okula ara vermişti başka ögretmen devam etmişti,cerende onu pek sevememişti..neyse bu yıl geri dönmüş ögretmen,çok tatlı konuşkan sevecen bir bayan,cerenide çok seviyo hatta sınıfıda 10 kişi..
ceren eski arkadaşlarını istiyo yani benimde kafam karıştı:26:sınıfınımı degiştirsem:26:sabah nasıl uyanıp gidecek,sonra 12 de eve gelecek yemek hazırlamam gerekecek belki sonrada biraz uyuyacak..
eşim öglen grubunda kalmasını istiyo çünkü sabah cereni uyandırmak çok zor,evde ses yapacak çağlayı uyaracak,erken gittigi için üşür diye düşünüyo,belki daha okul ısınmamış olabilirmiş:26:
lütfen fikir verin
ya bide bugün öyle bir şey oldu,okuldan çıktım dudagım seyirmeye başladıhayır gözüm degil dudagımm:))
ilk defa oluyo ve saatlerce sürdüneden oldu açıklamsı ne bilmedigimden joker hakkımı telefondan yana kullanıp bi arkadaşa sordum sagolsun benim için bilimsel bir araştırma yapıp bulmuş anlamı ''şenlik''miş:))
yani okuldan kol gibi listeyi aldıktan sonra ne şenligi anlamadım
bundan bizene demeyinnilerde dudagınız seyirirse neden seyirdigini bilin diye yazdım
Aaa bak balkon olabilir cnm benimde bir ara ellerimde oluyordu titreme ..Balkonuda birakmak lazim aslinda surda topikce birakma kampanyasimi yapsak...hazir olan varmi bilmiyorum ama ben artik biraksam iyi olur demeye basladim..
valla iyi olur melegimceren bana hergün diyoki ''annee sigara öldürürrr ben senin ölmeni istemiyorum'':18:
sanırım tv de falan duyuyo:26:
ya benim eşimde içiyo bazen diyorum hadi birlikte bırakalım ama hiç yanaşmıyo..
hadi sen burda bi kampanya başlat birbirimizi gaza getirelim
hatta önce bırakana çeyrek altın takalımeger varsanız ben hemen şuanda bırakacam
çeyregimi isterim
kampanyaya katılacak olan balkoncular:ben,melegim,mutlu,zada,şekersiz,nagiş,,, başka kim vardı:26:
Bugun gece 4.30 da kalkti oglum daha hava aydinlanmadan kalkan cocukla ne yapabilirsiniz dusunun artik...birde o saate gelene kadar bir cok kez uyanir mizmizlanir..peki ben nasil uyuyorum resmen gozlerim yari acik uyumayi ogrendim..bana bu oglan bakalim daha ne beceriler kazandircak...ama herseeye ragmen seviyorum sipami..hepsinin bahtlari acik olsun hayirli uzun omurleri olsun ins..
Demem o ki ciksam iyi olur, baby cnm sana iyi geceler dilerim anahtari paspasin altina birakmayi unutma kujum gelir belki bu gece..
selam dünyanın en tatlı,en şeker,en şeker topagı arkadaşlarımnasılsınız
neden kimse girip iki kelime yazmamış
çağla nezle olduburnu akıyo minnoşun demiştim ya havuzda su çok soguktu sanırım ondan oldu
inşallah sadece basit bir nezledir ve bi kaç güne geçer,ilerlemesinden korkuyorum
ben pazara gittim geldimçağlayı yatırdım yemek yaptım
ütü yapmam lazımbalkon yıkamam lazım akşam yemegi isyannnnnnnnnnn isyaaaaaaannnnn (halil sezai )
ayy balkonlarınızı her gun yıkıyo musunuz yaa. amaaaann ben yetişemiyorum hiç bi işeeeeeeeee
benim de ütüm var dağ gibi. biraz başladım ama nerdeeeee... yetecek kadar yapıp bıraktım. nefret ediyorum ütüden...
beybiiiiiiiiiii; defnoşta da biraz öksürük, bolca sümük ve biraz hırıltı var.. yarına doktor randevusu aldım hem de 16. ayını kutlarızcuma gunu 16 aylık oluyo minnoşum...
Slm fistiklar ve daima fistik kalacaklar!
Reglisiz bir gunun daha sonuna gelmis bulunuyoruz
Galiba teyze olacaksiniz, bilemiyorum, test yapmaya korkuyorum
Oyle iste
Bu kadar
hoşbulduk cnm..sağolasın..bizim oğlan pek korkak..tam olarak yürümesine daha var diye düşünüyorum...sağlık olsun...bu kadar oldu ya gerisi de gelir inş...ilk olarak haziranda seminer döneminde başlamıştım işe...burdada bahsetmiştim..eski okulumun müdürünün eşini düşünüyorum diye...başkada seçenek yok zaten...haziranda eve gelip baktı...çok şükür pek sıkıntı olmamıştı...oğlum usluydu o zamanlar...yeme sorunuda yoktu...bizim onu bıraktığımızın farkındada değildi...ama şimdi...bayağı zorluyo...hep peşinde dolanacan...hiçbişey yemiyo..abartmıyorum..ne kahvaltı..ne çorba...yedikleri karpuz,domates,yoğurt,bebe bisküvili süt...onlarıda canı isterse,çok acıkırsa...karpuza bayılıyo...karın doyurmayacak şeyler işte...sabahları arkamızdan ağlıyo,hep dışarda olmak istiyo,uykuyo zor dalıyo....zor bi çocuk oldu anlayacağınız...bakıcıyı kaçırmasa iyi yani..seneye pek iyi başlamadık ama sonrası iyi olur inş...çağlaya ve cerenesizde bi sıkıntı yoktur inş..
geçmiş olsun bacım kıyamam bende ilaçların yanı sıra calpol verdim akşam artık böle ep hasta olcaklar sabır sabır:18:herşey iyi dedim ya şom ağzımı açtım sabah ece ateşlendi. birde 5 gündür kabızdı doktora gittik şurup verdi şimdi yattı. sadece calpol veriyorum inşallah iyileşir sabaha
kıyamam çok geçmiş olsun sana ve fıstığınaSoyle bir gireyim dedim. Uykuya gecmeden once. Malun evde benden baska ayakta kimse kalmadi.
Bunun disinda sumuklu olan caglama da defne karenime de tarik bugrama da ayse minelime de ve unuttugum varsa affola gecmis olsun. Gecen gunlerde mira da ateslenmisti sanirim.
Bu mevsim degisiklikleri malesef bir anda felegimizi sasirttiriyor.
Yaren nur ben ve esimde grip olduk. Ben ki cok agir gecirdim h.sinum berbatti. Bana muhtac kizim da oldugundan cok sikintiliydim anlatamam kendime bakamadm. Isyanlardaydim. Ilac kullanıyorum şimdi daha iyiyim. Tatlicadim ve kujum size de cok gecmis olsun.
Ana iyi olmayinca bebekler de iyi olmuyor o yuzden kendimize cok iyi bakmaliyiz.
Ayrica azi dislerimiz ishalle huzursuzlukla uykusuzlukla kafa atesiyle griple birlikte sonunda tesrif etti. Gece bicak kesmis gibi gozu kapali aglamalar deli gibi yatmalar kendini oradan oraya atmalar aksilikler uykiya dalamamalar sanirim simdilik sona erdi. On gundur boyleydi asagi yukari. Pazartesi pazar ishal gecti hatta zorlanmadan kaynakli kan bile geldi sabahon 5:30unda esimi hastaneye kaka tahliline yolladim
Cok sukur enfeksiyon gorulmedi ama ishal kurutucu ilac antibiyotik vermis dr. Almadim kullanmadim. Patates muz ekmek yagsiz peynir pirinc lapasi ve yogurt yedirdik. Kv tuz ve sekerli su vermis iyi geliyormus sanırım geldi de cunku ishal kurutucu maflor da da bu icerik var. Biz dogal olani yaptik.
Bogazim basim ağrıyor burn u m bir akıyor bir tikaniyor. 5 gundur boyle. Ama bugun daha iyi ve huzurluyum cunk kizimin keyfi cok yerinde. Ik demeden uykuya daldi. Bugun cok mutluydu ne sebeklikler yapti cok mutluyum. Kizim geri geldi:))ah bu disler.
Hepimize yeni gelen mevsim ve mevsimlerde başarılar. :)) onumuz sene grip asisi olmayi dusunuyoruz ailecek.
Kisi hic sevmiyorum. Rumuz subat cocugu hahhah
Ay kulagim tikandi biliyor musunuz ey grip sen nelere kadirsin:2:
Guldugume bakmayin bu ityi halim.hafta sonu nefretci sirin gibiydim:2:
Kizimin iyi halini gorunce rahatladim biraz. O rahat olunca b be nde rahatim.
Neyse ordan burdan kafaniZ karisti degol mi
Kistik fibrozist diye bir hastalik duyan var mi? Neyse bosverin vazcaydi..
En kisa zqmanda daha genisce yazacagim gunler geri gelir ins.
O kadar hasta olmama ragmen rapor alip yatmadim. Hatta eve de is getirmeye basladm. Sanirim siyirdim ben.
Ben de memir olmak istiyorumama ya...
Imla hatasi varsa kusura bakmayın.
Hepinizi cok öpüyorum kendinize de findiklariniza da iyi bakin.Allaha emanet canlarim.
Unuttularim nolur kusura bakmayın.
Rumuz: gripzede
Dokulen saclarimi kurutuyumda yatiyim oglumun nobeti baslar ve benimde onla basliyor...Iyi geceler sekerler hep mutlu kalin ..aklima bir ara haberlede bir bayan vardi hava durumunu sunuyordu...hava nasil olursa olsun sizin havaniz guzel olsun diyordu..bende aynen ne olursa olsun havaniz guzel olsun...
Bende yatayim bari. Sarj da bitiyor. Yalniz misafirler de cogalmis.
Heyyy bu gece ben kapatiyorum topigi anahtari da sakliyorum bulamazsiniz ki
defne karen'i 9 a doğru uyutup yerine yatırdım. klasik olarak yaklaşık 1 saat sonra uyandı. ağlıyo ama ağzı ve gçzleri kapalı mmmmmm diye ağlıyo.. biraz su teklif ettim pş pşş yaptım baktım sakinleşmiyor. dolven verdim. omzumda uyudu yavrum... arada da bi pırt yaptı. sonra kendimi yedim acaba gazı mı vardı da ben dolven verdim boşuna diye. ama dişi ağrıdığı öyle belliydi ki.. yok yok dedim sonra rahatlattım kendimi. ve sabaha kadar hiç uyanmadı. sabah da 6.40 da uyandı emzirdim :) dilimi ısırcam çünkü ne zaman uyudu desem ertesi gun kabusa donuyo. (gerçi muhtemelen ilacın etkisiyle uyudu ama olsun)
sabah da kreşe giderken arabada öğretmeninin adını söylettim.. Hanife diyorum anine diyo. :) kreşe girdik.. hadi seslen dedim:
-anineeee diye bağırdı diğer oğretmenler koptu :)
Hanife geldi arkasına saklandı.
-nerde diyoruz
- og (yok) diyo ellerini açıp
hanine ce-ee yaptı arkadan bi gördü onu, allahım görmeniz lazımdı.. kahkahalar, elini ağzına götürüp "ahahhhaaaahhh" diye gülmeler :)
sabah sabah iyi güldük hepimiz
hg bacım allah kolaylık versin ne güzel babasıyla uyumuş enişteye aferimSelam anne ördekler
Selam yavru ördekler
Selam anineeee
Gelemiyorsam bu sizden vazgeçtim demek değildir(kayahan)
Bildiğiniz üzere ekip arkadaşlarımdan çıkartılan oldu,üstüme işler yığıldı kaldı giremedim
Gelemiyorsam bu azraecenin yaşgününü unutacağım anlamına gelmez tabi
İYİKİ DOĞDUN ADAŞIMMM MUTLU YILLAR:118::119::124::124::124:
Doğumgünün kutlu olsun,mutlu ol senelerceDoğumgünün sana bütün istediklerini getirsinnnnn canım
Eceme ve Yaren Nur'uma,burnu akan Defnoşuma ve bütün meleklerimize geçmiş olsun
Dün gece eşim kızım salonda yatmışGünlerdir Mira'yla siyam ikizi gibiyiz akşam eşim halime acıyıp yanımdan almış
gitmişler salondaki açılmaz koltukta uyumuşlarBizde de yine uykusuz geceler hakim bu aralar İştahsızlık da çok fazla,
neredeyse sadece süt içerek günü geçiriyo minnoşum
Planner çok mutlu oldum senin adınaMeleğim sana yazdığım duayı bende sürekli okuyorum Mahirim için,taz zamanda herşey çok güzel olacak inşallah ,benimde saçım aşırı dökülüyor yaw Ceren bence de öğlen grubunda kalsın babycim
İlkim taşınıyor sanırım,yardım lazım mı şekerimNagihan bakıcı meselesiyle ilgili iyi haberlerini bekliyoruz canım
Veee annezeynomun bebeği doğacak hala test yapmamışsın cicimŞimdi testler başladımı bitmez gerçi,2li 3lü 4lü
Allah gönlünün muradını versinTatlıcadı iyileştin mi?Bİangel nerdesin,AyşeMinel nasıl Hejarım eniştenin yeni
işi hayırlı olsunKöşeminderi de geldi aklıma nasıl acaba?Beykozum içimdeki ses sıradaki bebek haberini senden bekliyor sebebini sorma,hissiyat Ecesuelifin işini tebrik edicektim dimi Edacık da okulun startını vermiştir,yazılı yapar bize bi selam atar Pınardacım,okullar başladı mı senin de canım Ayakkabı işini ne yaptın?
Ay çok şeyler yazıcam ama "akıl akıl gel mutluya takıl" unuttum yine:44:
Ayyy taciz miiii:18:çok severimTam yazıyordum şekersiz etti beni Walla sorma canım bu iştahsızlık zor bi durum,
akşam 3 kaşık yoğurt çorbasını zor içti o da kendi içmek istedi 2 kaşık yani döke saçaMira çok inat olmaya başladı kızlar,
herşeyi kendi yapmak istiyor,yemek yemek de buna dahil,yani yese yüreğim gam yemicek ama heryer yemek oluyo..
Tv.ünitesinin çekmecesini açıp yukarı tırmanıyo, dün gece 1sn.de 3 adet biblo kırdıevde kırılan dökülenin hesabı yok,karıştırmasını zaten biliyorsunuz Çok korkuyorum kırılan dökülen bi yerine batacak falan diye,sürekli yanındayız ama saniyede olan oluyo:26:Bende çocuğu öğretmenine şikayet eder gibi anlatıyorum size ama içim çok daralmış vaziyette
ne acelen var yawdaha çok yazacaktım amma çok acelem var, öpüldünüz efem
kujum gelmiş beğenmeye... alıntılar başlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
birgün bulusalım ama bana yakın olsun
soguklar baslamadan yagmurda falan zor oluyor
valla sen yerden göğe kadar haklısın sen karşıdan geldin geçen buluşmadan dicek sözüm yokBulaşalım walla,bana her zaman uyar da gelmiyosunuz şekerim kimsenin uymuyor zamanı
üsküdara bile geldik dilberegeyle biz ama siz anadolu yakasından gelemediniz uymadı vakitler
Eğer size de uyarsa ben buna varım balkonu bırakamam söyliyimhavalar soğumadan görüşelim buluşalım kaynaşalım
foto çektirelim
sel mi ne diyon bacım yaw ist hava güzel valla anadolu yakası süper sıcak yada ben en çatıdayım bana öle geliyoselammmmmmmgeçmişe baktım ama aklımda bişey kalmadı desem
kime ne yazacagımı unuttumbi ''anime''kaldı aklımda inşallah onuda yanlış yazmamışımdır:)
aferim defnoşa:)
ha bide buluşma ayarlanıyomuşbence seneye erteleyin boşverin şimdi bakın haftaya ve bi sonraki haftaya sel tehlikesi varmış ciddi söylüyorum unutun gitsin
(kesinlikle kıskançlıktan yapmıyorumçok ciddiyim)
bu arada kujum gümbür gümbür geliyo haberiniz olsun
burdada 2 haftay aakdar kar yağcak diyolar yamur delönümüzdeki 6 ay sürekli yagmur olacakmış beykozum benden söylemesi:86::86::86::86:
çok fena gribim ama işyerindeyim meccbuurrr çalışıyorum...sizlerde ne var ne yok geçmişe bakma fırsatım olmadı henüz....
bi bakim de dönim yanii inş dönebilirim
iyide olsa kötüde olsa senin dediklerin dogrudur canım
evet dedigin gibi kötü huylarını babalardan almışlartatlılıkları,şirinlikleri aynı biz:)))
tarihler henüz gelmedi canım:18:ama biliyomusun bi türlü aklımdan çıkmıyo korkuyla bekliyorum:18:
2 tarih vardı biri,03.10.2013 digeri 10.10.2013:18:
03.10 tarihini bir anlık gördüm ama 10.10 u uzun süre gördüm:18:sanırım kurban bayramına denk geliyo..
inşallah kötü birşey olmaz,rüyalarımdan çok korkarım ben,çünkü genelde çıkarlar:18:
mesela annemin eniştesi ölmeden 3 gün önce rüyama girmişti,adamı hayatımda görmedim ama rüyamda yüzünü tam görmüştüm neyse 3 gün sonra bu adam öldü evlerine gittik resmine bi baktım rüyamdaki adam
bide şöyle birşey olmuştu o zamanlar anlam vermemiştim ama şimdi düşününce anlıyorum,
nenem bi sıradaymış sıra numarasıda 10,neyse aylar geçti gitti nenem öldühemde 10. ayda
offf içim sıkıldı
inşallah güzel şeyler olur ne diyimaklımdan çıkarabilsem rahatlıycam...
tamam o zaman şöyle yaparız:03.10 da ikramiye oynarım kesin bana çıkar,hemen özel uçagımla angaraya paramı almaya giderimböyle biraz zaman geçer sonra 10.10 da istanbula gelirim seni özel uçagıma atarım önce kujumun evinin ordan geçer terlik fırlatırız sonra azraecenin tepesinden uçup don atarız sonra plannerin evinin ordan geçip plannere yeni bikini giydirip havuza atarız
sonra sana ne istiyosan alırız senide evine atarımsonra ben miamiya uçarım
herkese hediye almış olurum işte
ya evet ecenin ilk fotosuna koptum resmenhala gözümün önünde
offff bizim evden agır bi koku yükseliyoooçağlayı banyoya götürsem iyi olacak
defne karen'i 9 a doğru uyutup yerine yatırdım. klasik olarak yaklaşık 1 saat sonra uyandı. ağlıyo ama ağzı ve gçzleri kapalı mmmmmm diye ağlıyo.. biraz su teklif ettim pş pşş yaptım baktım sakinleşmiyor. dolven verdim. omzumda uyudu yavrum... arada da bi pırt yaptı. sonra kendimi yedim acaba gazı mı vardı da ben dolven verdim boşuna diye. ama dişi ağrıdığı öyle belliydi ki.. yok yok dedim sonra rahatlattım kendimi. ve sabaha kadar hiç uyanmadı. sabah da 6.40 da uyandı emzirdim :) dilimi ısırcam çünkü ne zaman uyudu desem ertesi gun kabusa donuyo. (gerçi muhtemelen ilacın etkisiyle uyudu ama olsun)
sabah da kreşe giderken arabada öğretmeninin adını söylettim.. Hanife diyorum anine diyo. :) kreşe girdik.. hadi seslen dedim:
-anineeee diye bağırdı diğer oğretmenler koptu :)
Hanife geldi arkasına saklandı.
-nerde diyoruz
- og (yok) diyo ellerini açıp
hanine ce-ee yaptı arkadan bi gördü onu, allahım görmeniz lazımdı.. kahkahalar, elini ağzına götürüp "ahahhhaaaahhh" diye gülmeler :)
sabah sabah iyi güldük hepimiz
Selam anne ördekler
Selam yavru ördekler
Selam anineeee
Gelemiyorsam bu sizden vazgeçtim demek değildir(kayahan)
Bildiğiniz üzere ekip arkadaşlarımdan çıkartılan oldu,üstüme işler yığıldı kaldı giremedim
Gelemiyorsam bu azraecenin yaşgününü unutacağım anlamına gelmez tabi
İYİKİ DOĞDUN ADAŞIMMM MUTLU YILLAR:118::119::124::124::124:
Doğumgünün kutlu olsun,mutlu ol senelerceDoğumgünün sana bütün istediklerini getirsinnnnn canım
Eceme ve Yaren Nur'uma,burnu akan Defnoşuma ve bütün meleklerimize geçmiş olsun
Dün gece eşim kızım salonda yatmışGünlerdir Mira'yla siyam ikizi gibiyiz akşam eşim halime acıyıp yanımdan almış
gitmişler salondaki açılmaz koltukta uyumuşlarBizde de yine uykusuz geceler hakim bu aralar İştahsızlık da çok fazla,
neredeyse sadece süt içerek günü geçiriyo minnoşum
Planner çok mutlu oldum senin adınaMeleğim sana yazdığım duayı bende sürekli okuyorum Mahirim için,taz zamanda herşey çok güzel olacak inşallah ,benimde saçım aşırı dökülüyor yaw Ceren bence de öğlen grubunda kalsın babycim
İlkim taşınıyor sanırım,yardım lazım mı şekerimNagihan bakıcı meselesiyle ilgili iyi haberlerini bekliyoruz canım
Veee annezeynomun bebeği doğacak hala test yapmamışsın cicimŞimdi testler başladımı bitmez gerçi,2li 3lü 4lü
Allah gönlünün muradını versinTatlıcadı iyileştin mi?Bİangel nerdesin,AyşeMinel nasıl Hejarım eniştenin yeni
işi hayırlı olsunKöşeminderi de geldi aklıma nasıl acaba?Beykozum içimdeki ses sıradaki bebek haberini senden bekliyor sebebini sorma,hissiyat Ecesuelifin işini tebrik edicektim dimi Edacık da okulun startını vermiştir,yazılı yapar bize bi selam atar Pınardacım,okullar başladı mı senin de canım Ayakkabı işini ne yaptın?
Ay çok şeyler yazıcam ama "akıl akıl gel mutluya takıl" unuttum yine:44:
Kizlar test yaptimmmm ama ikinci cizgi ye regli de yok regli yoksa nerde bu 2.cizgi 2.cizgi yoksa nerde bu regli???okk :26:
Cmt de calisacagim pazar gunu yaparlarsa kan testine gidecegim ama ayni Omerdeki gibi karnim gazdan tas gibi oldu
Beni bekleyin anacim eger ogluma kardes gelirse abisi gibi bhar bebesi olacak yifuuuu
MELEGIM Mhirin kulagiyla ilgili sonuclar ne zaman cikacaktii??
[/B]slm MAYIS anneleri
kısa kescem baya yazamıcam halim yok hastayım :111:
annem çorba getirmiş onu yedircem ev ahalisinedua eden arkadaşlara tşkr X buldu kurrtulucam pazartesi ondan işla gerçi avrupa yakasında okmeydanı da ama olsun iş iştir koca ne kadar uzak o kadar iy
kaçıyorum hastalara şifa dertlilere deva diliyorum[/B]
sonnnnnnnnn galiba :44::44:
kızlar eskişehirde küpemizin tekini kaybettik üzüldüm açıkcası ilk küpesiydi hatıra diye saklarım diyordum( sağlık olsun diyelim. bir kaç foto ekledim bütün resimler diğer arkadaşlarımda onların yollamasını bekliyorum eklediklerimde ece de çok komik:))
chihirocum, alyelcim plannercım, talaycım, çiçeğim,musmutlum varlığınızla yaşamıma mutluluk veren canım yeğenlerimin güzel anneleri hepinize çok çok teşekkür ederim:119::119::119:
bebeğim kız bana uzun hava değilde öldümde arkamdan Kuran okutuyon sandım:)) yinede teşekkürler.
ece dün akşama kadar ateşliydi 3 defa calpol verdim geceden çok korkuyordum ama maşallah hiç ateşi çıkmadı. yinede çok kalktı gece şu son aya kadar hiç yatağımıza almamıştık eceyi ama azı dişleri yüzünden alır olduk ve buna alıştı of bu zamandan sonra iş aldım başıma.
çok fena gribim ama işyerindeyim meccbuurrr çalışıyorum...sizlerde ne var ne yok geçmişe bakma fırsatım olmadı henüz....
bi bakim de dönim yanii inş dönebilirim
Slm mayis kraliceleri ve onlarin guzel ve yakisikli prenses ve prensleri,benden size bu sarki armagan olsun "UYKUSUZ HER GECE"
Neyse pozitif olucegiiiiimmmmKizlar kizimi hegun disari cikarmak zevkli bir hal aldi,siz ali babanin cifligini sadece sarkilarda yasayabilirsiniz ama biz bizzat kendisini yasiyoruz Eskiden bir kedi gorsem Masala gostecem diye olurdum,aaaaa baakkkkk Masal kedi kedi miyavvv miyavvv simdi ise bildiginiz ciftlik kivaminda dolaniyoruz,her cikisimizda %100 gordugumuz kedi kopek,kaz,inek,at,karga,yavrumun nasil ilgisini cekiyor giki cikmadan inceliyor,bagira cigira alibaba sarkisini bizzat gostererek soyluyorum Havasi cok ilginc sabah aglene kadar guzel ogleden sonra ruzgar basliyor aksama dogru baya kis geliyor,bende sabah 10 da cikariyorum simdilik miss gibi hava aklim almiyor iki haftaya kar yagacak muhabbetlerini bol bol gunes kremi suruyorum yukseklik fazla olunca gunes cok yakici oluyor, ilk gunler Masalin yanaklar al al olmustu Bu hafta sonu kocam beni Karsa goturecek,zannedersinizki parise gidecegiz okadar heyecanliyim
günaydın azraece ben senin doğum gününü kasım diye hatırlıyordum benimkide ozaman ya ama olsun iyiki doğmuşsun.eminim 18 ine basmışsındır.
chiciro hanım bende nezamandır yazmanızı bekliyordum.musab bilalde bu ayda bi değişiklik yok hala 9 kilo ve 76 cm. orhan cemal nasıl siz tahlil yaptırdınızmı beni merakta bırakmayın kuzum acil bi cevap.bende kurbanda antalyada çocuk endokrine götürmeye karar verdim bi tane doktor buldum.
hasta olan bebişlerimize çoooook geçmiş olsun.şu ikinci bebek heyecanı sardı gidiyo bakalım mutlu haberi kim verecek annezeynep mi yoksa ?
bu arada sayfamızdan sürekli kayıp veriyoruz nerdesiniz anneler mesala köşeminderi,hejar,dilekmete aklıma gelmeyenlerde var ne olur kusura bakmasınlar.
eveeeeeeeeeeeetttttt öğleden sonra izinliyim. kuzumu 15.20 de doktora goturcem.
gelebilirsem yazarız
evet erteledi askerligi gidemedi enesten ayrılamadı canım üni okuycakmıs az yapcakmıs bilemiyorum nasıl olcak
gercektn eskiden neydim be enes karnımdaydı ya oyuzden her işe yetişiyordum şimdi onla ugrasmaktan begenip kacıyorum ama kıs geliyor enesin uykusu oturursa yazarım canım ablammmm
ablamın bebişi kocaman oldu 7 kiloenes onu sıkıp sevmek istiyor sarılıp götürmek istiyor oyuzden tetikteyiz ablama gidince
cok güzel bişey kız bebek ya ablam bir süslüyor ADANAZı cok güzel oluyor
sarı sekerle ne mi oynuyoruz ben sizden duydugum o kürdanları süzgecten gecirme işini denedim bizim süzgecin seyi darmıs girmedi
oyuzden karton bardaga 3 delik actım oralardan gecirdi 2 oynadı bıraktı süzgec almak lazım geniş şeyli
öle işte mutlucum birde enesin 12 dişi oldu
oldumu mutluabla ellerindn öperim
dua eden arkadaşlara tşkr X buldu kurrtulucam pazartesi ondan işlagerçi avrupa yakasında okmeydanı da ama olsun iş iştir koca ne kadar uzak o kadar iy
Benide unutmayin minyon cocuklardan biride Mahir effendi malum sanki cok az derdimiz varda birde minyonluguda eklendi..Bizde allahtan boy idare eder gibi 81.5 olmus..ama kiloda aynen 9 kilolarda sayiyoruz..tek farkimiz benim oglan adam gibi yemek yemez..mizmiz surekli oyle iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?