2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çocukları yıkadım,evi temizledim,yemegim pişiyoben biraz kirlendim ama olsun çok mutluyum
çok tuhaf ama ikiside odalarında birlikte oynuyolarnormalde ceren hep tv izler:)
neyse maşallah diyelim nazar degmesin
azraece valla işin zor canım,öglen kocan gelecekmiş:))
ver ecenin yemeginden yesin gitsinhatta ekmek arası yap kapıdan ver gitsin
ben ne yapıyım 3 aydır 2 çeşit öglen yemegi hazırlıyorumcerene ayrı çağlaya ayrı
neyse pazartesi okul açılıyo

[
defnoş da sümüklendi :)
biz akşam uzun kollu body lere geçtik artık

geçmiş olsun aynen bnede kazaklara uzun kollulara geçtim off ya

bir yengeç olarak hiç cimri delimdir yaw az tutumluyumdur o kadar

saol bacım valla öle bi yamur yağsa hapşı diye başlıo offf

okuyom bacım anneme babama da okutuyom şifa ALLAH tan

kızlar çok korkuyorum,sınırdayız heran herşey olabilir
burası yeri degil ama ne yapıyım yazmadan edemedim
Allah ım sen koru çocuklarımızı

korkma bacım yaw of zor durum ALLAH yArdımcın olsun

saol meleğim of bu havalar bi öle bi böle sende baluşuna ve kendine dikkat et

oy kıyamam yaw bende olsam korkardım :18:

anahtarı bulanada kolaylıklar diliyorum

AAAaa soniaa gelmiş,tanışamadan gitmiştin oysa tanışalım mı soniaaaa?
genemı kaçtı bu sonia

geçmiş olsun sanada bacım havalar soğudu dikkat et demek şimal ve şekerle buluşma devamı gelir işla

Canim cok gecmis olsun ya uffff artik baslar hastalik haberleri malesef havalar sogudukca...

saol bacım aynne öle

ne güzel aninee dio fıstığın

annezeynep catlatma bacım bizi gecen gecmiş yap bir test
ne kaldı şunun şurasında mayısa az daha sabredelim anlarız hamideğilmi

[video=youtube;5rWj0jmnhxM]http://www.youtube.com/watch?v=5rWj0jmnhxM[/video]

ben gezmelere gidiyorummmkünefe yiycemmmmmm

sana künefe afiyet olsun bize sezen aksu

kujum tavşanımız hastalanmış mı kıyamam tez vakitte şifa versin rabbim

hepinizi öpüyorum iyi haftasonları kızlar gamzelim beni çağırıyor

saol bacım ileşmeye çalışıoz

sende dikkat et gamzeline sıkı giydir

sankı tek suçlu eşin delü o yaparken sen çarşıdamıydın

ah ah bende testlerini saklıyorum tavşanımın albümüne koydum bende 3 test yapmıştım

kujumda ortalarda yok acaba nasıl oldular iyleştilermi:26:
az iyiz bacım aile boyu hastalandık önce tavşan sonra ben ardından eşim en son anama bulaştırdık ileşmeye çalışıoz

bende dolgu topuk seviyom ama tavşandan sonra babetle takılıom

çağla ve cerenı bol bol babaannelerine götür anladın sen onu

part 1

kuymak ne demek bacım yaw emrin olur

beykoz güldürdün kız beni

bacım sankı sen doğurcakmışsın gibi bişiler doğuyo benım içime bi anda çıkcan YAPTIM OLDU dicen sanki

içim açıldı okurken ne güzel yaw piknik olmuş
annecininde ellerinden öpüyorum vay vay vay öpyom hemde 63 kere

işla istediğin gibi olur okulun

biraz resim ekledimsadece 5413464 tane:))
yine bişeyle dalga geçerseniz bi daha foto moto koymayacambelki moto koyarım ama fotoyu kesin koymayacam
30 saniye sonra kaldıracam hadi çabuk olun
vallamı genemı sadece 5413464 tane mi o kadacıkmı ( kesin kaldırmısındır ben gelene kadar bekcem bakılım

vuu süper ceren ALLAH kolaylıklar versin okusun avukat ,dr olsun işla
ah ne güzel mutluluktur yaw bebeğin büyümüş okula gidiyo ALLAH bizede nasip etsin

o ne bacım bensiz Fajita yionuz hani bana

attmımı vay vizdasızlar vay benıde atıyolar ama yüzsüzlergibi hep geri gelyom
bu ara terlik atmıyom yaw ay yaşlandımmı ney
bnede özledim bacum yaw malum hastayız topluca

oh oh temiz temiz bas ayacıklarını yerlereoh ho yeni ciciler x enişteme nede güsel yakışır

güzel örnek varsa paylaş gı bende örerim belki kışa

annenede çok geçmiş olsun mevlam şifa versin

öle bacımbenım etrafımdada vardı 8 aylık felan her çoçuk aynı değilki sonunda anladım saldım çayıra

işalla aras eymen mahir bir anda yürücekler görçem siiz peşlerindne koşarken

ALLAH kavuştursun 1 yıl neki

aferin sarı kafaya

neydik ne olduk OT a B..K seviniyoz artık

part2

bak sen miraya büyümüşte kandırıkçı olmuş bacım biz büyüünce napcaz bu zillilerlen

darısı çağlanın başına sanki o daha nevesli yerim onun tottosunu ne güzel eski arkadaşınlada hasret gidermişsin

bende balkon yapcam ama çamaşır takmak için

oy demek oda oda senı aramış kıyamam hım iyi etmişsin kapıyı dinlemekle ben olsam kamera bile kordum sanırdım

kolay gelsin ev taşımakta çok zordur

aferin çağlaya tavşanım hala bezine yapıyo sonra doğru banyo kapısına gel totomu yıka diye beklio

''üşenmişlik sendromu'' bu sendromlardan sonra 3 aylık bebek haberleri gelio

bu arada chirico ne zamandır yok merak ettim hem onu hemde orhan cemali
bend emerak ettim ne deneyler karıştırı o gene

erken başlamış toplantılar felan sonu gelmez artık git gel

hakkında hayırlısı bacım oku gitsin becerirsin sen

hoşgeldin bacım aferin olusuna işla koşmasına görcen yakında

alın size tuvalet egitimi
Eki Görüntüle 798729
gülmekten bayılacam

çekin yan tarafınada ben bayılcam delü

hayırlı olsun odanız oh mis gibi yenı kokuyodur şimdi

fıstığınada çok geçmiş olsun

renklendi ama bi seans daha gidicem

hatta yarışmaya katılacaz bu dövmeyle

yyaaa işte böyle

kesin birincicin onlar seçmese bile beım gönül

part3

senı gibi salça ne işin vard bakım yenı evli çiftin yanında

İYİKİ DOĞUDUN NİCE GÜZEL YAŞLARA EŞİN VE FISTIĞINLA ve tabi bizlerle

Dunden bugune kadar sadece bir sayfacik mi ilerlemis...ama ama bu yapilirmi..nerdesiniz mayis anneleri...

işte güçte kimide çoçuk peşinde meleğim bu sıpalar çökerti bizi

hava lardandır mevsim geçişlerinde beımde oluyo öle akşam koca bir top saçım çıktı tararken

kestir valla ben kısaltım ama yetmedi galiba

bırak aynne devam etsin bozma düzenını alışsın azcık uyusun sabahları onla uğraşma bide

okul masraflarını duyunca mı oldu geçer geçer tikli baby

Aaa bak balkon olabilir cnm benimde bir ara ellerimde oluyordu titreme ..Balkonuda birakmak lazim aslinda surda topikce birakma kampanyasimi yapsak...hazir olan varmi bilmiyorum ama ben artik biraksam iyi olur demeye basladim..

balkoncular sizi bırakın tabi ben gibi tek çamaşır asmaya çıkın balkona bide komşuları röntgenlemeyegerçi ben anamın balkonuna asıyom ama neyse :26:

uuuu baya balkoncu varmış :18:

amin işla meleğim

geceleri damlayamıyom tavşan durmuyo diş nezle hepsi ortaya karışık oldu :18: bazen x cepindne okyorum yatakta sileri gözüm üstünüzde

geçmiş olsun fıstığına işla tez atlatır

iş felan yapmıyom anca tavşana kendime x bakıom :2: annem çorba yapıo saolsun kapıdan verip kaçıyo

geçmiş olsun fıstığına işla fazla bişe çıkmaz offf kıştan nefret etcem yakınla kimi görsem konuşsam hasta

16 ayınız kutlu olsun ay ne çabuk geçiyo yaw bizde 16 .ayımızın dün devirdik

Slm fistiklar ve daima fistik kalacaklar!
Reglisiz bir gunun daha sonuna gelmis bulunuyoruz
Galiba teyze olacaksiniz, bilemiyorum, test yapmaya korkuyorum
Oyle iste
Bu kadar

hayırlı olsun salla bacım ne testi ben utrason film bekliom

part4

kolay gelsin hep aynı bacım yemiyolar içmiyolar durmuyolar

herşey iyi dedim ya şom ağzımı açtım sabah ece ateşlendi. birde 5 gündür kabızdı doktora gittik şurup verdi şimdi yattı. sadece calpol veriyorum inşallah iyileşir sabaha
geçmiş olsun bacım kıyamam bende ilaçların yanı sıra calpol verdim akşam artık böle ep hasta olcaklar sabır sabır:18:
kıyamam çok geçmiş olsun sana ve fıstığına aynı sen gibiyiz valla grip girip

doğal yola halletmenız iyi olmuş valla bende öle yapmıştık anneler bilzlerden daha tecrübeli allah eksiklerini vermesin

hülya uğur senında havan hep güzel olsun meleğim baluşumu ısır benım için totosundan

Bende yatayim bari. Sarj da bitiyor. Yalniz misafirler de cogalmis.

Heyyy bu gece ben kapatiyorum topigi anahtari da sakliyorum bulamazsiniz ki

ay ne istiyonuz bu anahtardan bakım kaybetcenız giremicez buraya bi daha

9 süper yaw uyomu benım tavşan 12 önce asla uyumadı vay demek hiç bi teklif işe yaramadı kanmıyolar yaw cin gibiler istedikleri illa olcak

demek hanine oy yo çok datlular yaw yerim o hallerini her yeri günle bi şeyler katıyolar hayatımıza ALLAH gülmelerden ayırmasın

hg bacım allah kolaylık versin ne güzel babasıyla uyumuş enişteye aferim

o duayı merak ettim bacım :26:

bizi sormuşsun aynı tas aynı hamam hasta ailecek

part5

aynı yemiyoalr yaw hava değişikliğindenmı acep :44:

ben her yere kırmızı kurdale bağladım dolap vitrin yeni gelin evi gibi şuan ev yanı

az hastada rahat duruyo ama gene koltukların tepesinde hep dışarı istiyo

daha çok yazacaktım amma çok acelem var, öpüldünüz efem
ne acelen var yaw öslüyom bacım senı ve baluşunu görmeyince haberin olsun

kujum gelmiş beğenmeye... alıntılar başlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne alıntısı kız bne yapmam öle şey
birgün bulusalım ama bana yakın olsun
soguklar baslamadan yagmurda falan zor oluyor

zor biraz of

valla sen yerden göğe kadar haklısın sen karşıdan geldin geçen buluşmadan dicek sözüm yok

sel mi ne diyon bacım yaw ist hava güzel valla anadolu yakası süper sıcak yada ben en çatıdayım bana öle geliyo

gelemiyom tavşan durmuyo X zırlıo üzerime salıo hasta tavşanı 2 ARADA BİR DEREDE YAZIYOM

önümüzdeki 6 ay sürekli yagmur olacakmış beykozum benden söylemesi:86::86::86::86:
burdada 2 haftay aakdar kar yağcak diyolar yamur del

çok fena gribim ama işyerindeyim meccbuurrr çalışıyorum...sizlerde ne var ne yok geçmişe bakma fırsatım olmadı henüz....
bi bakim de dönim yanii inş dönebilirim

geçmiş olsun bacum

bacım 2 dır okuyorum bu yazdını tırsmaya başladım :18:

17 /10 /2010 evlendim ben kara bi gündü gerçi bi alakası olmasın

demek terlik atcan markası gezer olsun bari kaliteli kaliteli giyerim

demek o koku senın fıstıktan geliyo bende benım tavşandan sandum

slm MAYIS anneleri

kısa kescem baya yazamıcam halim yok hastayım :111:
annem çorba getirmiş onu yedircem ev ahalisine dua eden arkadaşlara tşkr X buldu kurrtulucam pazartesi ondan işla gerçi avrupa yakasında okmeydanı da ama olsun iş iştir koca ne kadar uzak o kadar iy

kaçıyorum hastalara şifa dertlilere deva diliyorum

sonnnnnnnnn galiba :44::44:

Son düzenleme:
Kizlar test yaptimmmm ama ikinci cizgi ye regli de yok regli yoksa nerde bu 2.cizgi 2.cizgi yoksa nerde bu regli???okk :26:
Cmt de calisacagim pazar gunu yaparlarsa kan testine gidecegim ama ayni Omerdeki gibi karnim gazdan tas gibi oldu
Beni bekleyin anacim eger ogluma kardes gelirse abisi gibi bhar bebesi olacak yifuuuu

BiangelKUJUM sayende son 1aylik gecmisin ozetini okudum dizi ozetleri gibisin masallah :

AZRAECEEE guzel yuzlu guzel guluslu guzel gonullu insan nice senelereee

MELEGIM Mhirin kulagiyla ilgili sonuclar ne zaman cikacaktii??

ALYEL odalarini begenmelerine cok sevindim kendilerine ait oldugunu kabullenmeleri cok guzel birsey nasil mutlu olmuslardir kim bilir gule gule kullansinlar!!

Sekersiz bi fotograf kursu kaldiydi ona da yazilmissin helal olsun Defnosa kim bakiyor sen pilates kurs ve dovmedeyken?? Yerim onun tatli dillerini

Omeri dinlemeniz lazim kizlar hic susmuyor sabah uyanir uyanmaz ARABAM NERDE anne arabami ver hemen hemen hemen ver
Isyerinden ariyorum ANNEEE mamami yedimmm hadi gell
Aksam uyutacagim ANNEE sen nen nen ben babayla nen nen
Gece uykusuna babasiyla yatmak istiyor sipa beni itiyor surekli ama cani meme isteyince pesimde kosturuyorum cok hosuma gidiyor
Hangi meme oglum?? Sag mi sol mu?? Iste bu memeee deyip kendi seciyor

Sirik gibi birsey oldu kesin basketci olacak ananesi sagolsun beslenmesine cok dikkat ediyor neden kilo almiyor diye takiliyor halbuki cocuk 13kilo ama boyu uzun oldugu icin kilo gorunmuyor annem de fosur fosur olsun istediginden bu ara yedirme isini iyice abartti durduramiyorum

Bir de benim kucuk kuzum artik cogu yemegi kendi kendine yiyor kasikla corba disinda herseyi onune koyuyorum asiri dokup sacmasina pek izin vermiyorum acikcasi o da annesini zorlamiyor sagolsun disarida fln cok rahat oluyor

Yarin tatil fotolarimizi yukleyecegim cmt gunu de birkac sarki videosu ekleyecegim
Kucuk bey inatci keci adli sarkinin ilk 2cumlesini ezbere biliyor:)

Simdilik benden bu kadar babasiyla yerde uyudular yine gidip yatiorayim koca danamla sut danami opuldunuzzz

BU ARADA BEYBICEREN caglayi sutten kestinmiiiii

Dedim yatmadan bi telden bakiyim:)
Kujum masallah firtina gibi gelmissin yine:)))
Annezeyno demek testte cikmadi himm kesin saklaniyodur sen bi kan testi yap bakalim hadi hayirlisi..omerinde boyuna bosuna kirkbir kere masallah,konusup sarki bile soyluyomus:))ayy ne tatlidir hemen vidio yukle emi:))
Bu arada caglayi henuz sutten kesmedim kiyamadim minigime,ama canima tak etti galiba mememi yerinden kesip kurtulacam ehuehuehuu:))
Ehuehu yazinca aklima tatlivadi geldi nerdesin sekerim..neyse ben uyuyorum ruyanizda beni gorun:)
Ha unutmadan azraece cnm dogum gunun kutlu olsun emi:)gec oldu idare et:)
Iyi geceler herkese..yarin beni beklemeyin cok isim var gelemem kusura bakmayin:)

Masallah valla gormek lazimdi oyle guzel seyleri dinlemek yetmiyor yahu...minigimin eminimki daha cok guzel hareketleri vardr..

Sagol cnm dualarin icin..allah razi olsun..
Bugunde gelmeseydin inan birsey oldu sancaktim ama cok sukur iyimissiniz...
Miranin yaptiklari hersey bizde de oluyor cnm umarim gecici surectir..yoksa yandik..

Dort gozle bekliyoruz cnm ...
kulak testi icin randuvu bekliyorum bursa saglik hizmeti biraz karni hizi ile gidiyor yani adami kangren ederler o derece..
Sagol cnm sorup ilgilendigin icin ayrica Omerin boyuna ve kilosunada masallah subhanallah...

Cnm cok sevimdin esinin is bulmasina ins hayirli olur sizzler icin...uzak olmasi dedigin gibi bazen iyi oluyor benim adamida aya gonderiyimde orda calissin dimi :))

Fajita yi sen istersinde yapmazmiyim cnm..sana feda olsun hemsom gelince olmazsa butun topige yapip bir guzel yedireyim ne hos olur..

Saglik olsun cnm sende tek seklinde saklarsin herseyde bir hayir vardir ..
Resimlere bugun vaktim olurda bakabilirim ins,..oglum buranin saatine gore ancak 10.30 da uyudu bak gorursunuz sabahin korunde kalkar yine hic farketmiyor ne zaman yattigi bu cocuk nasil dayaniyor bu kadar az uykuyla halan anlamiyorum..

Ins bu aksamida atessiz atlatirsiniz cnm...bende oglumun odasinda yatiyorum resmen bizim herifi terkettik gibi birsey oldu...artik Mahirin huysuzlugu ve uykusuzu gecene kadar boyle..ne yapalim baska caresi yokki varsa soyleyin sevabina..

çok fena gribim ama işyerindeyim meccbuurrr çalışıyorum...sizlerde ne var ne yok geçmişe bakma fırsatım olmadı henüz....
bi bakim de dönim yanii inş dönebilirim

Gecmis olsun cnm, gripte daha cok dinlenerek gecen bir rahatsizlik ama senin ona bile firsatin yok cok uzuldum inan umarim hemen atlatirsin...gerci ben evde olmama ragmen hasta olsamda ayni biz anneler non stop life

Oh oh ne ala, bak Ali babanin ciftligi kesfetmissiniz bu bence Masal icin cok guzel bir deneyim cnm..goruyorsun oraninda guzel taraflari var bende isterdimki oglumu kirda bayirda hayvanlarin icinde buyusun..

Benide unutmayin minyon cocuklardan biride Mahir effendi malum sanki cok az derdimiz varda birde minyonluguda eklendi..Bizde allahtan boy idare eder gibi 81.5 olmus..ama kiloda aynen 9 kilolarda sayiyoruz..tek farkimiz benim oglan adam gibi yemek yemez..mizmiz surekli oyle iste..

eveeeeeeeeeeeetttttt öğleden sonra izinliyim. kuzumu 15.20 de doktora goturcem.

gelebilirsem yazarız

Ins guzel haberle gelirsin cnm.

Masallah bebisiniz ne de guzel olmus cok sukur biraz zorlu bir dunyaya gelis oldu ama rabbim yardim etti..
Tetikte olmaniz cok normal bu yasta ne yapacaklari gercekten hic belli degil mesela bizimki hasin seviyor...
Kiz bebekleri evt ya tam meramini almaklik dimi..bende olsam suslerdim..

bu saat olmuş günaydın diyen olmamış. herkese hayırlı cumalar günaydınlar efendimmmmmm

kujum dansözümüde oynatmış sağolsun teşekkür ederim.

sabahın köründe yemek yapmalıyım pöffffffffffffffff

dua eden arkadaşlara tşkr X buldu kurrtulucam pazartesi ondan işla gerçi avrupa yakasında okmeydanı da ama olsun iş iştir koca ne kadar uzak o kadar iy

neee
dostum hayırlı olsun eşinizin yeni işi ve sizin de işinizin yeni eşi ay ne bileyim, iş ve eş kafiyeli olunca, devamını yazıp suyunu çıkarayım dedim. siz bana bakmayın, ne yazdığımı bilmiyorum ha, ne diyordum, hayırlı olsun. okmeydanı SSK mı yeni işyeri? okmeydanı'na dair tek bildiğim çalışılabilecek yer orası da

bir de eş ne kadar uzak olursa o kadar iyiymiş. namaniiiinnnn, ben yanmışım desenizeeee

bugün akşam itibariylen "3 2 1 kaçıııııııııııın " sözleriyle lab.ı terk edeceğimve tatile çıkacağımdır pazartesi itibariyle de "1 2 3 geri dönüüüün " sözleriyle kürkçü dükkanına geri döneceğimdir önemli bir seminer için gelmemiz gerekiyormuş

unuturmuyuz dostu, tabiki de siz de "minyon-baskül oynatmayan" mucize çocuklar arasındasınız

şaka bir yana, dün akşam (söylemesi ayıp) arpa şehriye pilavı yapıyordum. biraz da hindi kuşbaşı sotelemiştim. "Orhan Cemal ne de sever bunları "diye düşünürken, nasıl aklıma geldi bilmiyorum, Mahir'i düşündüm

"böyle şeyler yiyiyor mu acaba? yada neler yiyiyor ki? fotolar da pek de ufak tefek görünmüyor. bildiğin gürbüz çocuk işte. makarna süzgecinden çubuk makarna da geçirmişlerdi geçen. ha bir de, montessori grubu var dimi? orda ne aşamadalar acaba? montesorri belgeseli varmış, bir ara izlemeli. Nazlı da montesorri uygulayan bir okula gönderecekti Elif'i o iş ne oldu acaba? işini de taşımıştı taaa oralara kadar. eşi de büro değiştirdi sahi. narkotikçiyken iyi para alıyordu, acaba hala alıyor mu? polislik de zor zanaat azizim. gece yok gündüz yok. bir de operasyonlar nedense hep şafak vakti yapılır. uyku sersemi enselemek için sanırım. insan da sabaha karşı derin uyuyyor valla. ensende polis belirse ne yapacağını şaşırırsın. gerçi derin uyumak nedir bilmiyorum aylardır. Orhan Cemal'in uykusu ne zaman düzelecek ki? kışın ne yapacağız... vs vs vs vs"

evet, biliyorum daldan dala atlamak şeklinde bir düşünce silsilesi yapmışım ama ana fikir Mahir'in aklıma gelmiş olması

hey, somebody29 arkadaşım

gelip gelip, gidiyorsun ve birşey yazmıyorsun. bari 29 yaşında mısın yoksam 1929 doğumlumusun onu söyle

hayır, ben 79 yaşında değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…